|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Guerlain - kolorówka część IV
|
![]() ![]() |
![]() |
#4202 |
Wtajemniczenie
|
Noooo.....
Normalnie jedno opakowie jest nie do zdarcia... Ale znalazlam sposob na to. Potrzasam opakowaniem, tworzy sie wiecej pylku i od razu nakladam sobie wiecej ![]() ![]() Co do ostatniej wersji kulek, zastanawiam sie nad nimi, czy mi nie zdubluja Pszczol. Do Gold Temptation tez im daleko. A ja lubie wiecej rozswietlenia. Jaki efekt daja te nowe kulki? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4204 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4205 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Nie dają takiego efektu jak pszczoły- te są the best ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
Najbardziej chciałabym butterfly perles... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4206 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do zużywania - ostatnio w pudełeczku z Beige Chic odkryłam, że na dnie sam pył mam - widać ścierałam kulki, próbując nabrać na pędzel, na tyle mocno, że pył opadał na dno. Teraz przechylam, i nabieram pył z dna. Może szybciej się zużyje ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
Rozważam ich wyjęcie - póki co, mam je wszystkie w jednym "kącie" (choć to ciężkie przy okrągłym opakowaniu ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
Choć do dziś zastanawiam się, jak można zużyć ich cale opakowanie - one przecież jakieś większe były, prawda? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Wtajemniczenie
|
Aneczka, Cori, Basia - dzieki
![]() ![]() Co do pszczelego rumienca.... za Chiny nie jestem sobie go zrobic, mialam nadzieje. Mam zoltawy odcien skory i ten roz z fioletem jedynie mi wyrownuja do neutrala, reszta roboty ok. Ten pylek, co sie zbiera w kacie ![]() ![]() ![]() Motyle mialy chyba 60 gram..... Kurde, co ja robilam i gdzie byam, gdy e sprzedawali?!?!?!?!? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4208 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Te nowe trochę "zmodernizowałam" hehehe tzn wyjęłam te srebrne kulasy, odjełam trochę różowych a z drugiego opakowania przerzuciłam więcej tych złotych i pomarańczowych... Teraz są cieplejsze i dają złotawy glow... Edytowane przez Aaaaaneczkaaaaa Czas edycji: 2011-11-12 o 22:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4209 |
Zadomowienie
|
Motyle to moim zdaniem najpiękniejsza wersja meteorytów. Jeszcze nie widziałam na 'żywo" tych nowych i jestem b.ciekawa czy choc trochę przypominaja motylki.
#4210 | |
PIP.
|
ja mam prasowane motylki i je kocham
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4212 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Choć tak sobie myślę, że kupić meteoryty i przechować je parę sezonów to lepsza inwestycja, niż lokata ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Zadomowienie
|
Aaaaaneczkaaaaa zachwalałaś cienie Guerlain'a, czy masz może którąś z nowych paletek co pojawiły się w tym miesiącu??
I jeszcze jedna gorąca prośba, czy możesz porównać nowe Meteorytki do Imperiale? Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4214 |
Wtajemniczenie
|
Jestem ciekawa porównania, kuszą mnie nowe kuleczka ale Imperiale mi nie podpasowały ponieważ dla mnie było tam dla mnie za dużo różu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4215 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Imperiale sa podobne (tez moim zdaniem bez szalu), ale drobinki sa bardziej naturalne. Proporcje kolorow cieplych i zimnych sa bardziej wyrownane a w nowych przewazaja zimne. ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Moim zdaniem te nowe kulki to naprawde porazka. Przy zeszlorocznych Pszczolach sie chowaja. Pszczoly to moje ulubione kulki. Mam kilka pudelek meteorytow a zadnego na cala twarz ani nawet na policzki nie uzywam bo nie wyobrazam sobie twarzy w takiej ilosci brokatu. Tylko Pszczol uzywam. Sa dla mnie idealne jako roz. Daja ladny, mocny kolor a przy tym nie zawieraja tyle drobinek co reszta. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2011-11-14 o 11:01 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() koniecznie przetestuje nowe kuleczki, wystarczy, że wyjmiesz srebrne z opakowania a już będzie ok ![]()
![]() |
#4217 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Beeets, Kochana to Ciebie wieki nie było ![]() Skusiłaś się na nowe kulasy?? Ja narazie wybrałam "pawie piórka" Ale mam jeszcze apetyt na Meteorki i nowe cienie, gorzej z budżetem ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;30493811]Ja nie adresatka pytania, ale odpowiem ![]() ![]() Imperiale sa podobne (tez moim zdaniem bez szalu), ale drobinki sa bardziej naturalne. Proporcje kolorow cieplych i zimnych sa bardziej wyrownane a w nowych przewazaja zimne. ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Moim zdaniem te nowe kulki to naprawde porazka. Przy zeszlorocznych Pszczolach sie chowaja. Pszczoly to moje ulubione kulki. Mam kilka pudelek meteorytow a zadnego na cala twarz ani nawet na policzki nie uzywam bo nie wyobrazam sobie twarzy w takiej ilosci brokatu. Tylko Pszczol uzywam. Sa dla mnie idealne jako roz. Daja ladny, mocny kolor a przy tym nie zawieraja tyle drobinek co reszta.[/QUOTE] Dziękuję ![]() ![]() Edytowane przez Margo25 Czas edycji: 2011-11-14 o 11:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
Wtajemniczenie
|
Moje kulki przybeda pewnie za tydzien
![]() Ja lubie ten zdrowy mieniacy sie polysk tradycyjnych kulek i wale rowno na cala twarz. Blyszczace sie biale Azjatki puszczam w miejscach, ktore chce uwypuklic, a pszczoly daje tez na calosc. Mam zoltway pigment skory i rozowe kulki nie dodaja mi tego uzadlenia na cala twarz. Wrecz mi go wyrownuja do neutrala. Co do wszelkich brokacikow - co kto lubi. Ja lubie blyszczace pudry pod warunkiem, ze mam bardzo oszczedny makijaz lub mam wieczorne wyjscie. Czasem w szary i pochmurny dzien takie brokatki dodaja troche zycia twarzy i tez sie sprawdzaja. |
![]() ![]() |
![]() |
#4219 | ||
Wtajemniczenie
|
Ja dziś zaryzykowałam, zapodałam nowe kulasy na poliki tylko, nie bacząc na obecność srebrnych kulek. I wiece co? Chyba zostawiam te srebrne
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Niech się dobrze noszą zatem! Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4220 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurczę, mnie jeszcze kuszą standardowe meteorytki, kolor 02 albo 03( chociaż podobno ta nowa wersja nie umywa się do starej, więc nie wiem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4221 | ||
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Za to miałam wszystkie nowe kulki i wszystkie posprzedawałam, były po prostu mało ciekawe i mało sie od siebie na buzi różniły. Potwierdzam, że do starych im daleko ![]()
![]() |
#4222 |
BAN stały
|
Nowe kulki są zimne?? Moim zdaniem są ciepłe...
Ja je trochę zmodyfikowałam, ale moim zdaniem imperiale są "zimniejsze" od nowych... A jeżeli chodzi o paletki Guerlain to mam 4 ( 2-4tki i 2 6tki ) i jestem z nich mega zadowolona... A najbardziej podobają mi się piórka... są superowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4224 |
BAN stały
|
Dlaczego hurtem? Każda z paletek jest inna...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wydawało mi się, że do ogólnej sprzedaży weszło kilka paletek, ale to mogło być wcześniej Np. te http://cafemakeup.com/2011/09/21/gue...in-les-perles/ PS. Jeśli chodzi o Imperiale to dla mnie były zbyt różowe. Edytowane przez Margo25 Czas edycji: 2011-11-15 o 08:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4226 | |
BAN stały
|
Cytat:
Lingerie de Peau- kryje lekko, ma fajną konsystencję, łatwo się rozprowadza, daje satynowy mat, również całkiem trwały ( nakładam go na visionnera Lancome ). Jest niewidoczny na twarzy, ładnie rozświetla... Edytowane przez Aaaaaneczkaaaaa Czas edycji: 2011-11-15 o 08:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4228 |
BAN stały
|
Dziewczyny czy opłaca się kupować butterfly'e? One są z 2008 roku... czy nie będą już nie do użytku??? Oczywiście nówki...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
Zakorzenienie
|
Kulek mozna dluuugo uzywac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.