|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV
Cześć
przypadkiem trafiłam an ten wątek kiedy szukałam odpowiedniej farby do włosów na pierwszej stronie jest informacja że w miare mozliwości chętnie pomagacie więc może ktos mi odpisze |
|
|
|
#962 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
raz robie takie raz takie- jak mam malo czasu i nie chce mi sie czesac to robie falki Cytat:
![]() Cytat:
no i za grube- ale to poczatki to wiadomo. jak wtapiasz ozdoby to wtapiaj w pierwsza warstwe- powinno pomoc.
|
|
#963 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki dziekuje wszystkim za opinie o falkach!
poki co umieram wczoraj tak mnie mama i tz spili wodka- 3 rozne ze ledwo zyje... w nocy malo nie zemdlalam, wymiotowalam i w ogole pelne zatrucie- ja juz tak dawno nie pilam... no ale wczoraj impreza- tz z robotnikiem scieli drzewa u mnie na dzialce- potem obiad i wodka no i przeciez- nie zrobie wiochy i nie bede udawala ze jako jedyna nie pije to mialam wypic- jeden kielonek i poszlo... ![]() naprawde zaraz umre... tz spal pod drzwiami na korytarzu pol nocy bo gdzie stanal tam zasnal- ale wiocha ![]() jeszcze nie wiem jak sie mamusia czuje pewnie nie poszla dzis do pracy ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#964 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
myśle ze przy odpowiednim kolorze i przy niewielkiej pielegnacji mogłabys miec piękne włosie co do koloru to nie pomoge tu dziewczynki bardziej sie znaja ja dopiero jedna farbe wyprobowałam
|
|
#965 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale juz zaczelam leczenie- najpierw barszczem, a teraz sok pomidorowy
|
|
#966 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie no wczoraj to sie działo
|
|
#967 |
|
Magda ;)
|
Bunny to się popiło
![]() sok pomidorowy bleee ![]() mam do Ciebie pytanie pewnie mnie zastrzelisz,ale zapytam ![]() powiedz mi,boo farbowałam już kilka razy na brąz,ale jak widziałaś wszystko wychodzi mi czarno no i zle się czuję w takim kolorze, chcialabym mieć taką czekoladkę reszta czarna praktycznie . Podejrzewam,że tam gdzie miałam rozjaśniane rozjaśniaczem to własnie to zlapalo na czarno,ale nie zetne przecież tych włosów Myślisz,że coś by z tego wyszło jakbym położyła czekoladowy brąz z jakąs mocniejszą wodą? |
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Princesska a wiesz co ja też zawsze nienawidziłam soku pomidorowego, tych kupnych nie piłam nigdy
ale mój tata zaczął w tym roku robić w domu i normalnie piję z wielką ochotą, są pyszne ![]() ok, ja się zbieram i lecę na spotkanie z "TŻ". Będzie strasznie ![]() miłej niedzieli
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny
Ależ Ty masz te kłaczyska!!!!! Ojojoj, zepsuła się dziewczynka... ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Kitek powodzenia!!
|
#970 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
wpadne do Ciebie na soczek ![]() powodzenia i również miłego dnia |
|
|
|
|
#971 | ||
|
Zakorzenienie
|
on jak kot na cztery łapy... ale upadku nie pamięta
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=blond bunny;30478844] poki co umieram wczoraj tak mnie mama i tz spili wodka- 3 rozne ze ledwo zyje... w nocy malo nie zemdlalam, wymiotowalam i w ogole pelne zatrucie- ja juz tak dawno nie pilam... no ale wczoraj impreza- tz z robotnikiem scieli drzewa u mnie na dzialce- potem obiad i wodka no i przeciez- nie zrobie wiochy i nie bede udawala ze jako jedyna nie pije to mialam wypic- jeden kielonek i poszlo... ![]() naprawde zaraz umre... tz spal pod drzwiami na korytarzu pol nocy bo gdzie stanal tam zasnal- ale wiocha ![]() jeszcze nie wiem jak sie mamusia czuje pewnie nie poszla dzis do pracy ![]() /QUOTE] ja niemoge ale impra czasem trzeba
|
|
#972 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to jak dzis cierpie, to przysiegalam sie tz ze juz wiecej nigdy nic nie wypije- i znow wytrwam w postanowieniu kilka miesiecy az sie zlamie i znow bede chorowac pozniej ![]() Cytat:
choc momentalnie po wycinam do kibelka ![]() sprobuj farbowac czekolada z woda 3%, nawyzej bedziesz miec konce ciemniejsze. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- [QUOTE=Kotka17;30480525]on jak kot na cztery łapy... ale upadku nie pamięta ![]() podsumowanie soboty ![]() tylko mi sie ostatnio coś nie chce pić i sie zastanawiam czy to po nowych lekach na allergie??? ![]() Cytat:
smiala sie ze jeszcze takiej pijanej mnie przez cale moje zycie nie widziala chyba mam ochote na pizze... ale co jesli mi nie podejdzie?
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
jestem juz ale sie objadlam
![]() zapasy dla D tez zrobione na tydzien ja nie pije alkoholu a w szczegolnosci wina czerwonego jestem od kilku dni na diecie UWAGA antymigrenowej
|
|
#974 | |||
|
Zakorzenienie
|
przesadzasz
do refleksów polecam natural&easy 522 Cytat:
czyli ogólnie z tych lżejszychz cięższych to mogę KOBO matujący polecić Cytat:
![]() Cytat:
współczuję samopoczucia, wiem co to znaczy
|
|
#975 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#976 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawiłam do albumu zdj w futrzaku tak jak obiecałam
i od razu przepraszam za głupią minę ale nie dla mnie robienie takich zdj ![]()
|
#978 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Bunny ok dzięki myslałam,że może mocniejsza woda by mi rozjaśniła te końce poczekam do grudnia może się jeszcze trochę wypłucze ![]() |
|
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#980 |
|
Magda ;)
|
Co tu taka cisza??
Wogóle dużo dziewczyn poznikało od nas... od dawna nie ma Yattamanki, Marejty (ciekawe czy już urodziła?), Magdy...
|
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też znikam idę zmyć olejek z włosów i je ogarnąć
|
|
#982 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jakie śliczne oczy |
||
|
|
|
#983 | |||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=blond bunny;30480531]mało udana imprezka
za to jak dzis cierpie, to przysiegalam sie tz ze juz wiecej nigdy nic nie wypije- i znow wytrwam w postanowieniu kilka miesiecy az sie zlamie i znow bede chorowac pozniej ![]() jedynie sok pomidorowy lub kwas z ogorkow ratuje sytuacje choc momentalnie po wycinam do kibelka ![]() sprobuj farbowac czekolada z woda 3%, nawyzej bedziesz miec konce ciemniejsze. ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
Cytat:
śliczna Cytat:
dawno ich już nie ma
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
a gdzie Twoje fotki włosów? ![]() ![]() [QUOTE=Kotka17;30485276] Cytat:
kolczyki pierwsze co to myślałam, że chodzi Ci o te w uszach i tak patrzę na zdj, że przecież nie widać ich dzięki ja też je bardzo lubię
|
|
#985 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czujnik ruchu... chyba mi podpowiedziałaś prezent gwiazdkowy Cytat:
w każdym razie to mi wygląda na jakiś poziom 9, ale szczerze mówiąc nie znam tak dobrze farb, żeby coś polecić ![]() Cytat:
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=snowhitee;30486501]dziękuję
a gdzie Twoje fotki włosów? ![]() ![]() Cytat:
a ja rozmawiałam z kolegą o psiaku i jest następną osobą która powiedziała "nie jestem pewnien czy to dobry pomysł teraz,może kiedyś tak" no kompletnie sie załamałam az zadzwoniłam do mamy, nic jej takiego nie powiedzialam a ona do mnie " porozmawiamy w poniedziałek co ty chcesz już przyniesc psa" a siostra dodała "musiałabys sie nim opiekować wyprowadzać zabierać z tąd..." a z ciapkiem ja wychodziłam dwa razy dziennie, ja mu dawałam jesc, ja mu kupowałam smakołyki
|
|
#987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękować ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to wczoraj byłam u mojej fryz na podcięciu i z 55cm zostało mi 52cm niby z tyłu w długości jakiejś różnicy nie widać ale ja z przodu widzę jak biorę włosy na przód a już się przyzwyczaiłam do takich długaśnych no ale trudno trzeba było, na zimę taki "kop" im się przyda ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- [QUOTE=Kotka17;30486655] Cytat:
teraz szczególnie tego potrzebujesz, moim zdaniem obdarzysz go wielką miłością, tym bardziej teraz po stracie Ciapka życie jest krótkie pamiętaj o tym
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Wklajam buty i torebke.
I Was ponadrabiam potem. O masz a na tym pierwszym zdjeciu napis wizaz zakryl buty. Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-11-13 o 21:29 |
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
torebka jakoś nie przemawia do mnie
|
|
#990 | ||||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() no moje po rozjasniaczu, mokre byly mniej wiecej takie ![]() zxc-1.jpg a suche takie ![]() 100_0156.jpg wiec tez jasne, ale to bylo po rozjasniaczu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie przesadzam, powaznie. ![]() wlasnie pomyslalam od razu o tym n&e, on ma wodę 9% a gdybym tak podmienila na 12 i wtedy zrobila refleksy jak myslisz?Cytat:
![]() Cytat:
piekny kolor wlosow marze o takich ![]() Cytat:
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

przypadkiem trafiłam an ten wątek kiedy szukałam odpowiedniej farby do włosów na pierwszej stronie jest informacja że w miare mozliwości chętnie pomagacie więc może ktos mi odpisze 

i powiem Ci, ze mi z kolei kolor bardziej podobał się zaraz po psiknięciu 
wczoraj tak mnie mama i tz spili wodka- 3 rozne
ze ledwo zyje... w nocy malo nie zemdlalam, wymiotowalam i w ogole pelne zatrucie- ja juz tak dawno nie pilam... no ale wczoraj impreza- tz z robotnikiem scieli drzewa u mnie na dzialce- potem obiad i wodka no i przeciez- nie zrobie wiochy i nie bede udawala ze jako jedyna nie pije 

niby z tyłu w długości jakiejś różnicy nie widać ale ja z przodu widzę jak biorę włosy na przód a już się przyzwyczaiłam do takich długaśnych 
marze o takich