|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV
Cytat:
dałam za nią 1500zł. Jeszcze pomyślę nad butami na razie bardzo podoba mi się pomysł z tą szarfą.Myślę, że te kolor 24 będzie świetnie wyglądał
|
|
|
|
|
#1652 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-11-13 o 17:30 |
||
|
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podoba mi się twój nowy avatarek
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dziękuje gdy spadnie śnieg zmieniam na inny
|
|
|
|
|
#1655 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Kobigki. Jestem tutaj nowa ale z checia sie przylacze do Was. Nasz Slub odbedzie sie 2 czerwca 2012. Urzad Cywilny badz w pinknym ogrodzie. Wesele na ok 70 osob. Juz sie nie moge doczekac
glowne rzeczy juz zarezerwowane, pozostaja te mniejsze i te najwiecej zabiora czasu. Strasznie duzo mamy do zalatwienia prawda?cholera, nawet nie przypuszczalam ze ze wszystkim tyle roboty, a ze mieszkamy za granica ot jeszcze gorzej. Mam nadzieje, ze mimo wszystko wszystko nam sie w 100% uda. Pozdrawiam Was serdecznie.-------------------------------------------------------------------------- www.kasiaipawel.pl ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Prosze napiszcie ile wczesniej chceci wysylac zaproszenia? ![]() ----------------------------------------------------------- www.kasiaipawel.pl |
|
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym na Twoim miejscu wysłała gdzieś w marcu. Choć sama będę wysyłać nie które zaproszenia wcześniej do tych osób które mieszkają za granicą. Czy masz już kupioną suknie ?? jak tam to prosiłabym o fotki najlepiej Ciebie w niej ![]() Przepiękna strona Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2011-11-13 o 19:05 |
|
|
|
|
#1657 |
|
Raczkowanie
|
stronka, dziekuje. Jeszcze nieskonczona ale juz prawie Suknia juz wybrana, patrze na niektorych wczesniejsze dodane zdjecia i musze przyznac, ze sa przesliczne. Ja niestety bardzo zaluje ale nie zrobilam zdjecia jak bylam w suknii. Suknia juz wybrana i czeka na mnie, pronovias - ale musze znalezc model na stronie. Czy Wy nie macie juz koszmarow przed wselnych? bo mi juz zachorowal w snie fotograf, goscie przyjechali w innym dniu a dj + wodzirej sie nie pojawili, zawalu dostane chyba ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Zubi a Twoja jak suknia kupiona? --------------------------------------- www.kasiaipawel.pl |
|
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak mam już kupiona tu fotka: http://pics.boards.weddingbee.com/114379.suknia2.jpg Justin Alexander 8483 |
|
|
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj i czuj sie jak u siebie stronka super! i jakiego macie slicznego synka! |
|
|
|
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj ja już miałąm kilkanaście ślubnych koszmarów ostatniej nocy nawet miałąm coś o sukni że zadzwonili do mnie z salonu że ją mają już że mogę przyjechać zmierzyć a jak przyjechałam to nie chcieli mi jej pokazać
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
a my pozbylismy sie prawie 2 tys... bilety na swieta..
|
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam suknie pronovias ![]() Opowiadaj o Was. Jakie były oświadczytny? ile macie lat? Staż doczytałam, aż 10 lat- tylko pogratulować
Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2011-11-13 o 20:19 |
|
|
|
|
#1664 |
|
Wtajemniczenie
|
marylka80 gratulacje wyboru
wyglądasz w niej ślicznie![]() Zubi mi jakoś ta szarfa w tym fiolecie eis nie widzi wolała już bym buty fioletowe ![]() Co do kupna win to my mamy kupione 35 butelek na około 200 osób myślę że wystarczy ![]() A i witam nową PMke
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka kochaniutkie Lachoniki
My niedawno wróciliśmy z Wałbrzycha. Byliśmy u mojej rodzinki, bo sisterka miała w piątek urodziny, więc ich nawiedziliśmy ![]() Wczoraj byliśmy się odmóżdżyć na "Wyjeździe integracyjnym". Komedia durna, ale idealna, żeby się zresetować ![]() Nena prezencik uuuu la la. Się chyba będzie działo Margida Twoje inspiracje i sprawy załatwione fajosko się prezentują ![]() A w ogóle to umieram dzisiaj, bo @ najechała. Ehhh... ale twarda będę ![]() I jeszcze dziś się dowiedziałam, że najlepsza kumpelka ze studiów ślubuje tydzień po nas
|
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ślicznie w niej wyglądasz ładna z Ciebie dziewczyna ![]() Wróciłam właśnie z weekendu u rodzinki. Pierwsze zaproszenia rozdane
|
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
hello
witajcie po długim weekendzie |
|
|
|
#1669 |
|
Raczkowanie
|
Marylka80 super wyglądasz w tej sukience i... piękne włosy <3 pozazdrościć... Sorki za OT ale jakbyś mi mogła dać kilka rad odnośnie włosów kręconych, bo swoje próbuje doprowadzić do porządku
Przestrzegasz zasad CG albo czy masz jakieś konkretne sposoby? <prosi>Hej Kasiowa właśnie przeglądam Waszą stronkę Ja myślę że zaproszenia SPOKOJNIE na 3 miechy przed ślubem można dać i wystarczy. Chyba że do kogoś zza granicy musicie wysłać, to wcześniej, ale u nas akurat takiej sytuacji nie mamy. Pozdro
|
#1670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje bardzo
![]() Jednak spróbuje z tą szarfą i tak mnie to nie wiele wyniesie pogadam z chrzestnym i mi uszyje
|
|
|
|
#1672 |
|
Raczkowanie
|
nattiv - dziekuje
gorska kozica _ durny film ale da sie obejrzec? myslalam zeby go obejrzec ale czytalam ze ma kiepskie opin iekooocur - a no my to juz jak stare malzenstwo, troche lat szybko minelo. Mam 26 lat a zareczeni jestesmy od 5 lat , zawsze byly wazniejsze wydatki i rzeczy niz wesele ale wkoncu stwierdzilismy, ze weselicho trzeba wyprawic a ktory masz model? Ja musze powiedziec, ze jestem oczarowana ta firma i maja przepiekne suknie. Moja suknia jest n. sliczna, chcialam na poczatku ja kupic ale dosc drogo bo ok 7tys. zl, wiec zgodzili sie na wypozyczenie (3tys zl) i mamy w umowie podpisane, ze suknia nie bedzie wypozyczona wczesniej nikomu innemun(w moim przypadku to dosc ciezko suknie miec nawet po kims bo jestem dosc wysoka). Pobuszowalam pozniej w necie i jestem prawie pewna ze moja suknia jest z kolekcji 2009. Dla mnie moze byc obojetnie z ktorej kolekcji, nie musi byc najnowszej wazne zeby mi sie podobala, jednak uwazam , ze w tym momencie salon mnie oszukal i bardzo niezle zarabia na klientkach. Wplacilam juz 1500zl, wiec nie chcialabym juz zrezygnowac bo inaczej podejrzewam, ze starce te pieniazki suknia jest piekna ale czuje sie lekko `cenowo` oszukana.Kessi_86 ile u Was bedzie osob?200? O kurcze, to faktycznie ogromne wesele Paulinkaa a my od ponad 5 lat w UK i tutaj juz raczej zakorzenilismy sie na dobre, poza deszczowa pogoda nie narzeka sie a skad lub dokad starciliscie sie na takie drogie bilety?---------------------------------------------------------------------------------- www.kasiaipawel.pl ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- madzia2306 , ja na grudzien chce sie umowic na fryzure slubna, bo akurat bede kilka dni w Polsce i licze sie z tym, ze ktos mi powie, ze po co tak wczesnie itp., ja wole jednak mniej wiecej zarys jak moze fryzura wygladac, latwiej dobrac przeciez dodatki itp.. |
|
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1674 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myje je 2 rzy w tygodniu, nie czesciej. Ostatnio uzywam serii kosmetykow do wlosow z Joanny, szmpon, odzywka, maseczka, pozniej pianka albo krem do lokow, a na koniec nablyszczasz albo oliwka zeby sie ladnie blyszczaly. No i oczywiscie susze dyfuzorem. Zadnych innych rad nie mam. Nie uzywam zadnych gum ani zeli, ani lakierow, bo mi sie pozniej takie siano robi. Probowalam milion roznych kosmetykow z roznych polek, ale jak do tej pory nie znalazlam nic coby bylo lepsze od Joanny. Joico ma w sumie dobre produkty ale jest drozszy od joaany co najmniej 10 razy wiec po co przeplacac
|
|
|
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to rzeczywiście jeśli suknia jest z 2009 roku to trochę dużo 7 tyś
|
|
#1676 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marisa- kupiłam używana bo trafiła sie dobra okazja.... p.s. ile jest między Wami różnicy wieku? |
|
|
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Byłam na targach, ale nic specjalnego nie było...
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

Ale nie wiedzialam ze masz juz kupiona 

gdy spadnie śnieg zmieniam na inny 

wolała już bym buty fioletowe 
suknia jest piekna ale czuje sie lekko `cenowo` oszukana.