Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :) - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-13, 11:57   #2671
meg22
Zakorzenienie

Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
A mi 6 i 10 ale najbardziej podobają mi się takie jak miał mój brat

To super, zazdroszczę

Też wolę zawieszki
No ba
Tata jeszcze mi tą teraz polecił
http://www.sklep.bizpol.pl/product_i...roducts_id=101
My mielibyśmy ją po 17 zł
trzecia do próbowania biedny TŻ
Ostatnio na weselu piliśmy tą pałacową, i po jednym kieliszku wymiękłam baaaardzo ostra/mocna
Stary 2011-11-13, 12:00   #2672
201609062115
Konto usunięte

Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
Ostatnio na weselu piliśmy tą pałacową, i po jednym kieliszku wymiękłam baaaardzo ostra/mocna
O kurcze no to nie wiem, tata twierdzi, że jest bardzo dobra jakościowo, ale w smaku nie wie, bo nie pił, kupi dziś, bo mają gości to spróbuje wygrała sporo nagród jakościowych i stąd jego polecenie i mówi, że sprzedaje się dość dobrze

Myślę, najlepiej będzie w następny weekend kupić wszystkie 3, iść w gości do kogoś i niech porównują
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 12:05   #2673
meg22
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze no to nie wiem, tata twierdzi, że jest bardzo dobra jakościowo, ale w smaku nie wie, bo nie pił, kupi dziś, bo mają gości to spróbuje wygrała sporo nagród jakościowych i stąd jego polecenie i mówi, że sprzedaje się dość dobrze

Myślę, najlepiej będzie w następny weekend kupić wszystkie 3, iść w gości do kogoś i niech porównują
pewnie! trzeba wypróbować
Stary 2011-11-13, 12:21   #2674
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Zadzwonił, gadaliśmy i zaczął panikować, że co powie mój ojciec, że go zabije itp. itd to mu powiedziałam, że jak nie miał czasu na myślenie, ani zachowywanie się odpowiedzialnie to teraz ponosi się skutki i jeśli to dla niego zbyt trudne, żeby zadbać o odpowiednie zabezpieczenie, albo po prostu się nie stresować i nie przejmować, co powiedzą inni, tylko prędzej czy damy sobie radę to może lepiej żyć w celibacie do ślubu i tyle to zaczął coś pyskować i mnie wkurzać, że to nie jego wina, tylko moja!!!! jasne, bo ja mu nigdy nie przypominałam, ani nic nie mówiłam.. już nie mówiąc o tym, ile razy to ja "po" mówiłam "Kochanie, chyba nie zdążyłem" mam ochotę go zamordować i mój ojciec nie będzie miał co robić

heh Twój tż achowuje sie w tym momencie jak gówniarz, normalnie jak dziecko. Mógł prędzej myśleć, a nie teraz zwalać wszystko na Ciebie
Normalnie bym mu dupe skopała...

Cytat:
Napisane przez szkrabeniek Pokaż wiadomość
Jestem prze szczęśliwa właśnie dostałam telefon od mojej Przyjaciółki że wraz ze swoim Tż zdecydowali się na Ślub Kościelny w przyszłym roku - normalnie uśmiech nie schodzi mi z buzi
Dodatkowo wiedziałam o tym że będę u Niej Świadkową - a jak się okazało to Świadkiem ma być mój Tż
Razem z moim Tż będziemy Świadkować naszym Najwspanialszym Przyjaciołom
Już nie mogę się doczekać tego czerwca
Gratuluje świadkowania

Cytat:
A dziękuję dziękuję
Nawet nie da się tego opisać jak się cieszę Kasia jest dla mnie jak siostra. Znamy się od podstawówki. Będę pomagać wybierać jej suknie, zrobię jej wiązankę ślubną i inne dekoracje chyba mi wali bo cieszę się jak dziecko z nowej zabawki

Ja też mam taką kochaną i jedyną przyjaciółkę i każdegto dnia dziekuje bogu za to, ze ja mam

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 12:25   #2675
201609062115
Konto usunięte

Chyba muszę wstać
Stary 2011-11-13, 12:30   #2676
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
A mi 6 i 10 ale najbardziej podobają mi się takie jak miał mój brat

To super, zazdroszczę

Też wolę zawieszki
No ba
Tata jeszcze mi tą teraz polecił
http://www.sklep.bizpol.pl/product_i...roducts_id=101
My mielibyśmy ją po 17 zł
trzecia do próbowania biedny TŻ
tej niogdy nie próbowałam

a tam od razu biedny testowanie jest fajne
Stary 2011-11-13, 12:33   #2677
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Dasz znać, czy da się to oglądać?
Bawcie się dobrze
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Zdaj relacje Bo też się chciałam wybrać z TŻem na ten film
film warty obejrzenia bardzo przyjemny jak na polski film także polecam

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
no co ty ja to nadal kocham lepsze niz moda na sukces najlepszy serial jaki kiedykolwiek byl emitowany
a natalia oreiro.... - ideal urody jak dla mnie przesliczna jest ale w serialu wygladala najladniej jak miala krecone brazowe wlosy bo potem leciala kachorra i miala tam czarne proste to juz nie tak ladnie jej bylo
aaa... i pamietam ze malowalam sobie pieprzyka czarna kredka tak jak ona miala
ja do dziś mam zeszyt z wycinkami z gazet z natalią

Cytat:
Dziewczyny...
Jak ja marzę o którejś z sukien od Maggie Sottero...
Gdybyśmy wyjechali do No, byłoby mnie stać na którąś z tych:
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3443
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3456
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=R1064 inna szarfa, najlepiej biała
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1362SW
wszystkie suknie oczywiście w bieli
a podoba mi się u niej jeszcze więcej
ostatnia jest boska a ta na allegro poszła za 101zl ? :O

Hej dziewczyny. Nadrobiłam Was rozpisany weekend mamy Sukni wszystkich które pokazywałyście nie jestem w stanie skomentować Ale niektórę są przecudne. Ja lecę, bo jestem u tż i jego mama ma imieniny i rodzinka przyjechała więc nie wypada mi tu na kompie siedzieć do spisania

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 12:35   #2678
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
no co ty?? a na tym zdjeciu co wklejalas ta suknie ala popielewicz na sobie to wydaje sie jakbys miala sporo wiekszy

zbuntowany aniol jest the best zaraz bede 3 odcinek ogladac

Nora jest pieeeekna widzialam raz na wizazu jak dziewczyna na watku o chinskich sukniach z alll wklejala wlasnie swoja suknie ktora niby miala byc nora od ms - powiem wam ze suknia jak na moje oko byla warta wiecej niz te 700zl ktore ta dziewczyna za nia zaplacila. naprawde byla piekna wiadomo ze troszke sie roznila od oryginalu ale nie bylo widac ze to chinska i suknia byla naprawde sliczna
mi sie podoba najwiecej od MS i Emmi Mariage no nie mowie tu o pronovias czy san patrick ale np. podoba mi sie tez kilka sukni z najnowszej kolekcji Annais Bridal maja sporo takich falbankowych modeli
ale patrzac na twoje typy to widze ze nie masz sprecyzowanego gustu bo modele sa calkiem rozne

to jakas plaga u nas ostatnio...

czyli poszlo o to ze mozesz byc w ciazy?

zazdroszcze

gratuluje swiadkowania i slubu przyjaciolki
nie chce ci psuc nastroju ale mama mi mowila ze dawniej byl taki przesad ze para nie powinna razem swiadkowac na czyims slubie bo to im pecha przynosi
Ja tam nie wierze w takie zabobony

Cytat:
bylismy na disco i mam kaca moralnego
potracilam psa....
przede mna jechal kolega i pozniej mi mowil ze jak on jechal to ten pies sie zblizal juz do drogi i tak sobie pomyslal ze mogl mu wleciec... no i ja jechalam praktycznie zaraz za nim a w miedzy czasie jeszcze samochod z naprzeciwka jechal... no i pies sie zblizyl do drogi i tż mi mowi "uwazaj pies" i ja chcialam odbic ale ten samochod byl z naprzeciwka no i rabnelam w psa... i to tak porzadnie raczej tego nie przezyl
jeszcze potem jak stanelismy na parkingu to sie okazalo ze urwala sie taka kratka pod zderzakiem u samochodu:/ tzn kratka jest ale zaczep pekniety:/ samochod oczywiscie tż...
ehhhhhhhhh....

---------- Dopisano o 02:45 ---------- Poprzedni post napisano o 02:42 ----------

te sa piekne:
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1367
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=S5229
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=V7126
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3514V
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1478
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=V7124
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=R1126
A sprawdziłaś chociaż co z tym psem??

Cytat:
Super ciekawe czy moja świadkowa też się będzie tak cieszyć

W sumie to nie wiem o co, chyba o to, ze chcę na niego zwalić winę

To nie jest tak, że on się boi samej ciąży, co reakcji moich rodziców, bo oni są specyficzni - sama się tego obawiam, nie z tego względu, że to miałoby jakiś wpływ, ale na to, że się z nimi pokłócę po prostu popsułoby to całkiem nasze relacje, które teraz są całkiem fajne TŻ jest gotowy na dziecko, na pewno bardziej niż ja, bo nie da się ukryć, że w sumie jedno już wychował (nie swoje - od razu uprzedzam pytania i to długa historia) i wie czym to pachnie itp i on wie () że damy sobie radę a mnie w tym momencie wkurza takie gadanie, bo skąd on może to wiedzieć? noi jestem rozdrażniona i jego gadka, która miała mnie uspokoić wywołała piękną burzę, bo skończyło się na zwalaniu winy, a i tak doszliśmy do wniosku, że "wina" jeśli można tak to nazwać leży w połowie drogi
Szczerze mówiąc, to ja się nie stresuję tym, że mogę być tylko bardziej tym, przez co takie opóźnienie, które nigdy mi się nie zdarzało, bo ja mam raczej krótkie cykle i stresuje się tym, że może znowu odziedziczyłam po mamie jakieś świństwo...

No to tym pozytywnym akcentem - dzień dobry
Dziś mamy 650 dni do slubu

Kochana a może ze stresu nie masz okresu??

Cytat:
A gdybyś Ty się spodziewała, że rodzice mogą Ci powiedzieć jakieś przykre rzeczy to byś się nie bała? To jest nasza decyzja i moi rodzice nic do tego nie mają, co nie znaczy, że nie chciałabym od nich usłyszeć np. że zamiast się uczyć to tylko pieprzenie mi w głowie itp. Moja mama jest do tego zdolna i już nieraz usłyszałam od niej milion razy gorsze rzeczy, więc tego się obawiam bo wiem, ze z dziecka by się cieszyli, ale najpierw na bank by powiedzieli trochę niemiłych rzeczy. A jak będe szła w nawet w 8 miesiącu ciąży do ślubu to ja będę szła, a nie ktoś za mnie i na pewno nie będę płakać z tego z tego powodu tak naprawdę zabezpieczając się też nie ma 100% gwarancji, więc wiesz
Tak, mam niedoczynność i nie, nie zawsze.

Kurcze no nie jest napewno miło słyszeć takie słowa, ja jestem bardzo pamiętliwą osobą i nie zapomniałąbym takich słów nigdy.
Najważniejsze, że Wy jesteście przygotowani na ewentualną ciaże, to Wasze życie i to Wy będziecie wychowywać to dziecko
Kochana będzie dobrze

30/30 shred
Stary 2011-11-13, 12:45   #2679
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
A właśnie, Dziewczynki, jak patrzycie na suknie ślubne, to zwracacie uwagę np. na takie rzeczy jak to, czy z tyłu są guziki czy gorset jest wiązany?
Bo ja bardzo zwracam i nie podobają mi się tego guziki, jednak wiązany gorset do odpowiedniego miejsca, bardzo fajnie układa się na pupie, a te guziki to nie za bardzo

Ojj ja jestem taką osobą, że musze mieć wszystko idealne wieć zwracam uwage na każdy nawet najmniejszy szczegół

Cytat:
Ale leki Ci to zbiją

Jak masz pewną krawcową to tak, ale ja nie znam żadnej dobrej i bałabym się, że uszyje mi jakieś chłam

A gdzie w Jastrzebiu są?

No niby tak jest najlepiej. Ale wiele kobiet zachodzi przy wyższym TSH i nic się nie dzieje

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Mój ideał http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=berlin
Śliczna, ale jak dla mnie to za dużo koronki

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
wiem, że musze dać radę, tylko po prostu jak przychodzą dni wolne, weekend to wtedy mnie dołek łapie a jak jeszcze brak kontaktu większego jest z TŻtem to kompletnie odpadam wtedy..
3maj się kochana;*

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość

spotkanie rodzinne było super!! nasi rodzice od razu złapali kontakt i nie było nawet chwili niezręcznej ciszy!

To super

30/30 shred
Stary 2011-11-13, 12:50   #2680
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
Kochana a może ze stresu nie masz okresu??

Kurcze no nie jest napewno miło słyszeć takie słowa, ja jestem bardzo pamiętliwą osobą i nie zapomniałąbym takich słów nigdy.
Najważniejsze, że Wy jesteście przygotowani na ewentualną ciaże, to Wasze życie i to Wy będziecie wychowywać to dziecko
Kochana będzie dobrze
Dziękuje
No raczej nie ze stresu, jeśli już to właśnie od tych hormonów na tarczycę. Jeśli nie jedno to mam nadzieję, że to w środę idę na usg, to jak test będzie negatywny to zapytam mojego lekarza, czy to możliwe, że od leczenia
Stary 2011-11-13, 12:51   #2681
malinka_070190
Zakorzenienie

Hej lalki

Ale mam kaca
Impreza była super, ale nie obeszło sie bez bujki oczywiście. Stalam z dobrymi znajomymi i tak gadka szmatka i z tyłu zaczął sie koło mnie krecić jakiś koleś. Zaczął do mnie podbijać to ja spokojnie do niego, ze ma sie odczepić i tak kilka razy. Poszedł sobie, po chwili wrócił i zaczął się o mnie ocierać. Myslałam, że szkal mnie trafi. Strzeliłam mu w pysk i wtedy mój kumpel sie na tego kolesia rzucił i tak mu strzelił, ze koleś zalał się krwią i padł na ziemie. Ochrona go wynosiła

Tęskno mi bardzo za tż

30/30 shred
Stary 2011-11-13, 12:52   #2682
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam nie wierze w takie zabobony
ja też nie
Stary 2011-11-13, 12:53   #2683
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje
No raczej nie ze stresu, jeśli już to właśnie od tych hormonów na tarczycę. Jeśli nie jedno to mam nadzieję, że to w środę idę na usg, to jak test będzie negatywny to zapytam mojego lekarza, czy to możliwe, że od leczenia

A no tak może faktycznie to przez te hormony.

30/30 shred
Stary 2011-11-13, 12:53   #2684
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
film warty obejrzenia bardzo przyjemny jak na polski film także polecam

ja do dziś mam zeszyt z wycinkami z gazet z natalią

ostatnia jest boska a ta na allegro poszła za 101zl ? :O

Hej dziewczyny. Nadrobiłam Was rozpisany weekend mamy Sukni wszystkich które pokazywałyście nie jestem w stanie skomentować Ale niektórę są przecudne. Ja lecę, bo jestem u tż i jego mama ma imieniny i rodzinka przyjechała więc nie wypada mi tu na kompie siedzieć do spisania
Teraz zauważyłam, że poszła za 100zł.

Uciekamy do rodziców na obiad Rolady, kluski, kapusta z grzybami
pa

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 12:59   #2685
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Hej lalki

Ale mam kaca
Impreza była super, ale nie obeszło sie bez bujki oczywiście. Stalam z dobrymi znajomymi i tak gadka szmatka i z tyłu zaczął sie koło mnie krecić jakiś koleś. Zaczął do mnie podbijać to ja spokojnie do niego, ze ma sie odczepić i tak kilka razy. Poszedł sobie, po chwili wrócił i zaczął się o mnie ocierać. Myslałam, że szkal mnie trafi. Strzeliłam mu w pysk i wtedy mój kumpel sie na tego kolesia rzucił i tak mu strzelił, ze koleś zalał się krwią i padł na ziemie. Ochrona go wynosiła

Tęskno mi bardzo za tż
i dobrze mu zrobiłaś

Stary 2011-11-13, 13:04   #2686
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Hej lalki

Ale mam kaca

Tęskno mi bardzo za tż
No to piękne ale należało mu się, jak głuchy i tępy nie rozumie słowa "nie" Biedna A co TŻ na to?

Cytat:
pa
Smacznego

Ja uciekam będę jutro pewnie
Stary 2011-11-13, 13:09   #2687
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz zauważyłam, że poszła za 100zł.

pa

Mniam

Cytat:
No to piękne ale należało mu się, jak głuchy i tępy nie rozumie słowa "nie" Biedna A co TŻ na to?

Smacznego

Ja uciekam będę jutro pewnie

Hmmm... tż jeszcze nic nie wie powiem mu wieczorem jak zadzwoni do mnie
pewnie będzie marudził i powie, że już samej mnie nie puści, bo może mi sie krzywda stać.

Papa

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
i dobrze mu zrobiłaś

30/30 shred
Stary 2011-11-13, 13:53   #2688
dudusiu
Wtajemniczenie

dzień dobry przeczytałam wszystko, ale nie cytuję, bo fatalnie się czuję

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 14:12   #2689
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudusiu Pokaż wiadomość
dzień dobry przeczytałam wszystko, ale nie cytuję, bo fatalnie się czuję

Co jest??

30/30 shred
Stary 2011-11-13, 14:30   #2690
Antilia
Uzależnienie

No my dalej u moich rodziców, już po obiadku zjemy jeszcze deser i ruszamy w drogę

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 15:28   #2691
pechowiec_ona87
Raczkowanie

Cytat:
Dlatego się tym kolekcjom przyglądam Ta suknia jest faktycznie śliczna
Nie raz już czytałam narzekania PMek na krawcowe. Może dlatego jestem taka niechętna
Hm... także po doświadczeniach własnych z krawcową byłam dotąd nastawiona na kupno sukienki w salonie ... lecz wszystko sie zmienilo po tym jak zobaczylam suknie mojej kumpeli ktora szyła jej krawcowa - bajka suknia (lecz dla osob wyskich i bardzo bardzo szczuplych) ukłon do tej krawcowej ... bo suknia a raczej dół sukni (spodnica) wykonana była w calosci z niezliczonej ilości piórek. Tak więc napewno wykorzystam namiary od kumpeli na krawcowa i zaoszczedze troche.

Edytowane przez pechowiec_ona87
Czas edycji: 2011-11-13 o 15:34
pechowiec_ona87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 15:28   #2692
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
no co ty?? a na tym zdjeciu co wklejalas ta suknie ala popielewicz na sobie to wydaje sie jakbys miala sporo wiekszy
a bo ta suknia to było 38 i miała wszyte fiszbiny a poza tym ja noszę mega wypych stanik

Cytat:
Napisane przez pechowiec_ona87 Pokaż wiadomość
Ponadto dziewczęta jestem jeszcze pewna sukienki na slub - http://emmimariage.pl/kolekcja2012-1/foto1.html na poprawiny - http://emmimariage.pl/suknie_koktajlowe-1/13.html lecz inny kolor
i dłuższa. Ostatnio zdecydowalam widzac efekt uszycia przez krawcowa sukni kumpeli i zdecydowalam ze bede szyla u krawcowej cos w typie powyzszym ...
dól tej ślubnej jest śliczny
Cytat:
A gdybyś Ty się spodziewała, że rodzice mogą Ci powiedzieć jakieś przykre rzeczy to byś się nie bała? To jest nasza decyzja i moi rodzice nic do tego nie mają, co nie znaczy, że nie chciałabym od nich usłyszeć np. że zamiast się uczyć to tylko pieprzenie mi w głowie itp. Moja mama jest do tego zdolna i już nieraz usłyszałam od niej milion razy gorsze rzeczy, więc tego się obawiam bo wiem, ze z dziecka by się cieszyli, ale najpierw na bank by powiedzieli trochę niemiłych rzeczy. A jak będe szła w nawet w 8 miesiącu ciąży do ślubu to ja będę szła, a nie ktoś za mnie i na pewno nie będę płakać z tego z tego powodu tak naprawdę zabezpieczając się też nie ma 100% gwarancji, więc wiesz
Tak, mam niedoczynność i nie, nie zawsze.
o ja Cie doskonale rozumiem .Moja mam też w złości potrafi powiedzieć bardzo przykre rzeczy... Wiec gdybym miała mieć dziecko to my byśmy się cieszyli ale oboje byśmy się bardzo bali reakcji mojej mamy ale to przecież nie ma nic do rzeczy czy ktoś jest gotowy na dziecko czy nie
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 16:33   #2693
Molise
Zakorzenienie

Wpadłam się przywitać
Po dyskotece żyję, całkiem miło było Nawet Ciacho się zjawił

Byłam na meczu dziś, a teraz wracam do nauki ;/

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 17:06   #2694
malinka9191
Zakorzenienie

muszę się wyżalić

i ja dołączam do gronach kłócących się z TŻtami

właśnie się pokłóciliśmy i to cholera przez sms-y msm serdecznie dość już tej rozłąki przyznam się szczerze, że nie daje już rady
Stary 2011-11-13, 17:19   #2695
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pechowiec_ona87 Pokaż wiadomość
Hm... także po doświadczeniach własnych z krawcową byłam dotąd nastawiona na kupno sukienki w salonie ... lecz wszystko sie zmienilo po tym jak zobaczylam suknie mojej kumpeli ktora szyła jej krawcowa - bajka suknia (lecz dla osob wyskich i bardzo bardzo szczuplych) ukłon do tej krawcowej ... bo suknia a raczej dół sukni (spodnica) wykonana była w calosci z niezliczonej ilości piórek. Tak więc napewno wykorzystam namiary od kumpeli na krawcowa i zaoszczedze troche.
Ja nie wiem czy suknie będę kupowałą z salony, czy będę szyła, ale jeśli będę szyła to mam zaufaną krawcową Mojej bratowej mama jest naprawde super krawcową, bratowej też uszyła suknie ślubną

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Wpadłam się przywitać
Po dyskotece żyję, całkiem miło było Nawet Ciacho się zjawił

Byłam na meczu dziś, a teraz wracam do nauki ;/
O prosze wpadacie na siebie

Cytat:
muszę się wyżalić

właśnie się pokłóciliśmy i to cholera przez sms-y msm serdecznie dość już tej rozłąki przyznam się szczerze, że nie daje już rady

Kochana 3mam kciuki żebyście sie szybko pogodzili, najgorsze są kłótnie przez telefon, na odległość, bo po wszystkim nie można sie przytulić
Doskonale Cię rozumiem
Ja już też powoli dostaje w głowe z tej tęsknoty, ale ja mam osoby które mnie wspierają...
3maj się kochana!

30/30 shred
Stary 2011-11-13, 17:28   #2696
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana 3mam kciuki żebyście sie szybko pogodzili, najgorsze są kłótnie przez telefon, na odległość, bo po wszystkim nie można sie przytulić
Doskonale Cię rozumiem
Ja już też powoli dostaje w głowe z tej tęsknoty, ale ja mam osoby które mnie wspierają...
3maj się kochana!
najgorsze jest to, że nawet pogadać nie mozemy, bo nie ma go w domu i nie ma jak zadzownić, ani pisać więcej nie mamy nawet jak sobie tego wszystkiego wyjaśnić

źle mi strasznie, że nie mogę, że nie mam nawet z kim o tym pogadać... że jestem sama z tym wszystkim

tak strasznie za nim tęsknie a t dopiero 3 tyg a gdzie reszta?
Stary 2011-11-13, 19:10   #2697
szkrabeniek
Raczkowanie

Cytat:
muszę się wyżalić

Nie smutaj się wiem jak to jest jak odległość dzieli - po każdej burzy przychodzi słońce

Żeby było weselej ja też mam nerwa na mojego Tż - pojechał wczoraj odwiedzić znajomych - i tak się zbombił że do tej pory jeszcze nie dzwonił i nie pisał już nie mogę się doczekać jak się odezwie czekam cierpliwie - On się chyba boi odezwać

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami
szkrabeniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 19:20   #2698
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Nie smutaj się wiem jak to jest jak odległość dzieli - po każdej burzy przychodzi słońce

Żeby było weselej ja też mam nerwa na mojego Tż - pojechał wczoraj odwiedzić znajomych - i tak się zbombił że do tej pory jeszcze nie dzwonił i nie pisał już nie mogę się doczekać jak się odezwie czekam cierpliwie - On się chyba boi odezwać
przychodi to pewnem, tylko na odległośc o tyle gorzej, że oni sięnie ma jak przytulić po wszystkim i w ogóle, jwest znacznie gorzej

a na Twoim miejscu jakbym była, to chyba bym już na zawał padła jakby mi TŻ tyle milaczał
Stary 2011-11-13, 19:20   #2699
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

No to ładnie pojechał po bandzie pewnie faktycznie się boi

My z TŻem aktywnie spędzamy jego urodzinki Teraz TŻ poszedł odebrać pizze, to wpadłam na chwilkę

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 19:29   #2700
szkrabeniek
Raczkowanie

Cytat:
a na Twoim miejscu jakbym była, to chyba bym już na zawał padła jakby mi TŻ tyle milaczał
wiem że żyje ale nie zadzwonię pierwsza jak się odezwie to dam Wam znać

Cytat:
No to ładnie pojechał po bandzie pewnie faktycznie się boi

My z TŻem aktywnie spędzamy jego urodzinki Teraz TŻ poszedł odebrać pizze, to wpadłam na chwilkę
Widzę że Twój Tż też jest Skorpion - bardziej upartego znaku nie znam

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami
szkrabeniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości