|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
Ja np w czasie4,5miesiaca TF straciłam "tylko" 2kg ale za to w udzie poleciało mi prawie 5cm co jak dla mnie bardziej sie liczy niz utrata kg-ma![]() Jesli bedziesz łaczyła diete z cwiczeniami i masz kilkanascie kilogramow do zrzucenia to jak najbardziej uda ci sie zrzucic te 4 a moze nawet i wiecej...ale jesli jestes juz chuda i masz prawidłowe bmi i do twojej wymarzonej wagi brakuje ci wlasnie te 4kg to radziłabym bardziej zwracac uwage na cm-ry i ogolne wizualne wrazenia niz na wagę ale to tylko moja opinia....![]() A jak podobały ci się poprzednie ćwiczenia? Ja tez przeszłam BBL oceniam na +, a z JM tez kiedys cwiczyłam ale to tak tylko epizodycznei moze ze dwa razy bo przerzuciłam sie na BBL a potem an TF ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Neitka przeceniełam swoje siły ..... jednak choroba pozostawiła jakis ślad po sobie w postaci ega osłabienia.... czuła sie jakbym pierwszy raz cwiczyla z TF..... moj ulubiony fire60 byl dla mnie koszmarem po 20minutach myslałam ze juz umre nie miałam siły nogi do góry podnieść
Edytowane przez megi533 Czas edycji: 2011-11-12 o 12:20 |
|
|
|
|
#4202 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny to znowu ja
![]() Znalazłam własnie przed chwilą nowy workout cos dla nas http://www.rip60.com/ to stronak o nim Prowadza go Jillian Michaels i jeszcze jakis facio. Wygląda cizeko i solidnie tyle ze ... potrzeba do neigo sporo sprzetu, ktory niełatwo bedzie zamontowac w domu.... ale widziałam ze sa tez wersje bez tego sprzetu.... mysle ze to moze byc cos fajnego ale poki co znalazłam go tylko o kupienia na ebayu za cos ponda 350zł jakby któas z was cos o tym zanalzła albo i cwiczyła czy słyszała to piszcie moze to byc cos dla nas
|
|
#4203 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na pewno nie żałuję ze ten pierwszy miesiąc przecwiczyłąm, bo mam niesamowicie ujędrnione ciało, no i brzuszek o wiele lepszy |
||||
|
|
|
#4204 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie cycki nie bolą, bo po pierwsze jeśli mam porównać do owoców to dumna dojrzała wiśnia rozmiarem, a po drugie mam dobry stanik. Za to chyba czas u mnie pomyśleć o butach... Cytat:
Cytat:
ale jutro na pewno pójdzie już lepiej. Każdy, nawet super hiper ekstraśny zaawansowany sportowiec miały po czymś takim spadek formy, więc nic się nie martw, zaraz wpadniesz na właściwe tory Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4205 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4206 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale słodyczy wogóle nie jem i staram się jeść 4 razy dziennie ale nie w ogromnych ilościach ale przez rozstrzelone zajęcia na uczelni ciężko mi jadać codziennie o tej samej godzinie
|
|
|
|
|
#4207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś skończyłam 1 tydz. TF i wzorowego dietowania. Generalnie moim celem jest zrzucić z 5-8kg , dlatego muszę przyłożyć się do diety, bo samo fire pewnie nie przyniesienie oczekiwanych efektów. Zważyłam się, zmierzyłam i będę porównywać wyniki.... Wasze są świetne mam nadzieję, że Was "dogonię" ![]() Dziś miałam core 20, ale było mi za mało i dorzuciłam Fire30 a zamiast stretch40 stretch 10 - jakoś szkoda mi 40 min na rozciąganie ![]() Generalnie wolę ćwiczyć siłowo i pomyślałam, że dorzucę kilka elementów z CE dla urozmaicenia, o ile czas mi pozwoli. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#4208 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejo
![]() Widzę, że wszystkie ćwiczą porządnie, albo przynajmniej próbują. Dobrze dobrze, trzymać tak dalej I jakieś nowe Wizażanki widzę ![]() neitka, czy ja dobrze czytałam o tych wszystkich straszliwościach jedzeniowych, na które sobie pozwalasz ? baciki będą za takie fuj fuj jedzenie ![]() Dobrenka, megi zaczynajcie już to CE bo ciekawa jestem Waszych wrażeń ![]() i w sumie ciekawa jestem jak to będzie z efektami jak będziecie stosować tylko CE ![]() megi, a ten program treningowy co podrzuciłaś to jakiś fest sprzęcior potrzebny jest, ja tu mam problem ze zwykłymi ciężarkami, a co dopiero te bajerki
|
|
#4209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też zamieniłam to na stretch 10 ale ja mam jeszcze BBL więc już nie dorzucałam już żadnego fire
|
|
|
|
|
#4210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem troche rozczarowana, bo minął tydzień ciężkich ćwiczeń i wzorowej diety a tu nawet 0,5 cm mi nie spadło co prawda na wadze - 1 , ale dla mnie waga nie jest wyznacznikiem tylko centymentry. Tak czy siak dopiero wróciłam do regularnego ćwiczenia i postaram się tym nie przejmować przede mną jeszcze conajmniej 11 tygodni, mam czas schudnąć ![]() ![]() Pozdrawiam Edytowane przez kalija Czas edycji: 2011-11-14 o 09:50 |
|
|
|
|
#4211 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do dorzucania innych cwiczen to pierwszy tydzień nawet pierwszy miesiac taki jest ze mozna sobie na to pozwolic ja sama miałam w planie cwiczyc dodatkowo RevAbs ale pocwiczyłam kilka razy i zrezygnowałam bo raz ze tf z biegiem czasu robi sie coraz bardziej ciezki i sił juz brak na wiecej(łatwo wtedy o kontuzje i przetrenowanie) a dwa ze te cwiczenia sa własnie bardzo czasochłonne i poprostu czasu na dodatkowe brak ale tak jak mowie w pierwszym mniesiacu mozna cos dokładac pozniej mozesz miec z tym problem.---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
Do tego programu (8płyt dvd+jakies stretche)dołączone sa przyrzady tzn taka ala guma, tasma która zaczepia sie (o boziu) do sufitu i wyczynia z nia takie rzeczy ze hoho ale cwiczenia wygladaja mega ciezko i solidnie zreszta Jillian ostro cisnie z siłowymi i bardzo meczacymi cwiczeniami a ten "gosciu" o ktorym pisałam ze razem z nia prowadzi to mistrz MMA .... wiec same rozumeicie ze bedzie ciezkoWidizałam na filimkach ze ta tasme mozna jakos zastepowac roznymi innymi sprzetami wiec pewnie jej nie bedzie trzeba montowac zreszta ja i tak nie miałabym gdzie juz sie troche zasatanawiałam czy nie zazyczyc sobie takiego zestawu - programy na swieta ale nie jestem pewna czy ja z tym sprzetem cos zrobie, moze poczekam jak bedzie dostepny innym sposobem polecam chociaz zerkna na ta stronke i zobaczyc przykladowe cwiczenia jakie wykonuja dla mnie OGIEŃ
|
|
|
#4212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po miesiącu napewno dostrzeżesz różnice i masz rację, że masz jeszcze czas ... przecież dopiero zaczęłaś po 12 tygodniach bedziesz skakać z radości ![]() Ja sobie zrobiłam zdjęcia z przodu, z boku i z tył€ i po miesiacu zrobie znowu i porównam ... jak nie zobacze efektów choćby malutkich to się załamie
|
|
|
|
|
#4213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w sumie ja to wszystko wiem, nie odchudzam się po raz pierwszy... niestety. Z tymi zdjęciami to dobry pomysł, może i ja sobie pstryknę ![]() Jejkuu jaka ja jestem głodna.... wzięłam za małe śniadanie do pracy.. auu. A właśnie, co zazwyczaj zabieracie do pracy do jedzenia? |
|
|
|
|
#4214 |
|
Zadomowienie
|
Cześc wszystkim!
Chciałabym się przyłączyc, od jutra zaczynam, mam już filmiki i zapał i chęci. Jedynie mam pytanie. Czy potrzebne mi są jakieś ciężarki do cwiczeń? Albo inne sprzęty? Będę bardzo wdzięczna!
|
#4215 | |
|
Rozeznanie
|
Ja juz w pełnej formie trzaskałam dzisiaj fire55 az sie ściany trzęsły
boziu jak ten czas szybko zleciał jeszcze pamietam jakby to bylo wczoraj jak pierwszy raz napisałam na forum ze ja tez podejmuje wyzwanie z TF a tu niewiadomo kiedy juz koncze ajjj Nowe dziewczyny dajecie dajecie musi nam tutaj "wyrosnac" nowe pokolenie turbomaniaczek---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() Nie ciezarkow nie potrzebujesz ale bedzie ci potrzeban guma taka zwiazana co by ja mozna na kostki założyć i ekspander - taka cieka guma z uchwytami do nacagania. przez jakis czas mozna to zastapic ciezarkami i jakas guma, bluzka, rajstopami ktore sie uciagaja ale proponuje sie zaopatrzyc w te przyrzady nie kosztuja wiele a napewno sie przydadza i dadza efekt Poza tym to wszystko jakis dywan, mata co tam masz albo jak wolsz to dobre buty chociaz ja cwicze w skarpetach na dywanie i nie jest zle
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4216 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem, że są pyszne A co do tego programu to podpatrzyłam to i owo i niektóre ćwiczenia niszczą Póki co chcę kupić ciężarki, a to też troszkę wyjdzie, więc ten programik nie dla mnie na razie. Cytat:
Trzeba walczyć do końca, a wyniki przyjdą wtedy kiedy powinny (bo to generalnie sprawa indywidualna, polecam prześledzić historie tych, które mają już TF za sobą albo prawie kończą).Zdjęcia jak najbardziej wskazane Czasami patrząc w lustro albo na wagę lub cm jesteśmy zbyt krytyczne. A na zdjęciach widać sporo. Ja robiłam przed TF, po 3 i po 5 miesiącach ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pamiętam jak z drżeniem pisałam pierwszy post i chyba od razu dzieliłam się wtedy wynikami po pierwszym miesiącu Ale już tyyyyyyle czasu minęło od skończenia, że szok.Cytat:
Ale stare Maniaczki też mogłyby czasem zawitać. Agusiek łer ar ju ![]() Tigressa Nam już powróciła A gdzie reszta tych co zaczęły ?Gdzie Sanea, Ella, Tak ? Kto tu się jeszcze przestał meldować ?
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-11-14 o 20:24 |
||||
|
|
|
#4217 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Ja jestem dziś po pierwszym dniu TF 30 min fire i 10 stretch![]() Ćwiczyło się super aach aż się zgrzałam nieźle
|
#4218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba, że będziecie na tyle uprzejme i wkeicie jeszcze raz wyniki (pliiiiiiiissss) albo linki do nich ide ćwiczyć poniedziałkowy fire 45 class (chociaż staraaasznie mi się nie chce... pomyśleć, że to dopiero 2 tydz. )
|
|
|
|
|
#4220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po prostu jak mam opcję "nie zjeść nic" a "zjeść coś niezdrowego" wygrywa to drugie...Ja nie mam gumy, mam tylko ekspandera, na którym w razie potrzeby robię supeł i traktuję go jako gumę, którą zakładam na nogi Jej, ja w tym tygodniu skończę podstawowy i nie wiem, kiedy mi to zleciało, więc wcale się nie martw, że "dopiero" drugi tydzień.
|
|
|
#4221 | ||
|
Rozeznanie
|
Ostatni hiit za mna... troche smutno ze to jzu koniec przygody z hiit-ami ale jednoczesnie czuje niedosyt bo ten cały hiit30+sculpt pomimo wszelkich starań mnie nie wykończył nie zmaskarował nawet nie zmęczył
no nic jutro został mi fire30+abs w czwartek fire45ez+moze cos dorzuce z innego dnia i jade na weekend a jak wróce to cykne fire55 i abs z dnia nastepnego i fire45ez+abs i finito ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
ale bede dzielna ojj bede ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
pewnie daja ostry wycisk. Ja pomysle o nich ale moze jak skoncze CE moze troche stanieje albo bedzi emozna dostac ten program jakos innym sposobem bo bardzo mis ie podoba a lubie tez prowadzaca Jillian Michaels jest dobra i "wredna" ale tak pozytywnieJka zakupisz jakies to sie pochwal ja zazyczyłam sobie na mikołaja taka hantle co sie chwyta w dwie rece za uchwyt około 16kg
|
|
|
#4222 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
Podczytuję Was już od dłuższego czasu, ale w końcu coś naskrobię :P Można się przyłączyć?Postanowiłam zmierzyć się z Turbo Fire, ćwiczę dzielnie, póki co motywację mam, bardzo mi się podoba, chcę w końcu schudnąć powolutku, ale żeby był efekt i nabrać pewności siebie. Jestem na etapie 1 miesiąca podstawowego etapu; II tydzień, 2 dzień- hiit20 + stretch10 za mną Pozdrawiam
Edytowane przez Mikulinka17 Czas edycji: 2011-11-15 o 20:57 |
|
|
|
#4223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odzwyaj się częściej, razem raźniej ![]() megi533: to w sumie dobrze, że kończysz skoro TF już Cie nie męczy... czas na następne wyzwanie ![]() neitka: masz w planie robić zaawansowany czy coś innego? |
|
|
|
|
#4224 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Troszkę zazdroszczę Cytat:
Robię zaawansowany! Nie mogę się doczekać nowych filmików ![]() ![]() No i zrobiłam w końcu znienawidzony przeze mnie fire 45 ez z dużą dawką energii i bez takiego potwornego zmęczenia, znaczy się różnica w kondycji in plus jest No i już drugi dzień jadłam bez żadnych przestępstw
|
|
|
#4225 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4226 | ||||
|
Zadomowienie
|
Helloł
Zakończyłam dietę z wynikiem ponad 64 na 60,5. Dzisiaj już myślę że ściągnie mi się CE i będę szaleć.. Tylko jest mały problem.. w tym folderze nie mam rozpiski co kiedy w który dzień.. Udostępniłaby mi któraś z mających? Tygrysek wiem że miałaś nawet chyba raz wrzucałaś może znajdę na forum w sumie.. Megi a może Ty już masz? kobieto grunt że zaczęłaś jeść.. a jeśli chodzi o cole nienawidzę tych "0" jak już mam pić to taką prawdziwą z kaloriami i najpyszniejsza z puszki zimna. Napewno się odwodniłaś musisz pić dużo teraz Cytat:
Cytat:
oo nie znam o hej witaj z powrotemCytat:
![]() myślę że wszystko złożyło się na to 3,5 kilo![]() ![]() Cytat:
![]() ja bym zaczęła od początku jednak..
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-11-16 o 13:10 |
||||
|
|
|
#4227 |
|
Rozeznanie
|
kalija Będę się odzywać, jesteście takim motywatorem, że hej ;D Dziś zrobię ćwiczonka z soboty, bo wyjeżdzam na zajęcia...
neitka Bardzo tego chcę Oby było lepiejJak Wam szło na początku? Mi plątały się trochę nogi w Fire'ach, ale przyzwyczaiłam się do układzików, ważne, że się ze mnie leje :P Hiity- czuję moc po nich stretche w porządku, choć ten 40 trochę za długi, core20 tu już trochę gorzej, muszę cofać filmiki w pewnych momentach, żeby dobrze wykonać ćwiczenie, ale ok. I dziś sobie core20 zrobię ![]() Pozdrawiam |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4228 | |
|
Zadomowienie
|
No bo moja relacja z lodówką to związek bardzo burzliwy... A z pudełkiem na słodycze jest jeszcze bardziej dramatycznie.
Ale, ale - zjadłam wczoraj około małej łyżeczki tuńczyka i wcale nie była obrzydliwa Cytat:
I ze zdumieniem zauważyłam, że Chalean Extreme nie ma w programach na utratę wagi. A ja wierzę w to, jak oni porządkują te programy, bo Insanity też nie ma w programach na utratę wagi i faktem jest, że ja na Insanity nie schudłam nic a nic, mimo, że ciało zmieniło swój kształt i zaczęło się jakby rzeźbić. Więc mam dwa miesiące na to, żeby zdecydować co robię po TF, ale teraz myślę, że prawdopodobnie będzie to hybryda TF z CE, bo bardzo bym nie chciała robić programu, który będzie na mnie działał jak Insanity, ja zwyczajnie nie byłam wtedy zadowolona. Chyba, że przez te dwa miesiące tak super hiper schudnę, że zostanie mi się tylko rzeźbić ![]() ![]()
Edytowane przez neitka Czas edycji: 2011-11-16 o 10:32 |
|
|
|
|
#4229 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kobieto jak za mną chodzi pizza umieram ![]() mi od razu idzie z cycki (co jest plusem) i spływa na uda właśnie Cytat:
Cytat:
Bezcenne no nie?
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-11-16 o 13:19 |
||||
|
|
|
#4230 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

ale miałam lenia i się zasiedziałam

jednak choroba pozostawiła jakis ślad po sobie w postaci ega osłabienia.... czuła sie jakbym pierwszy raz cwiczyla z TF..... moj ulubiony fire60 byl dla mnie koszmarem po 20minutach myslałam ze juz umre nie miałam siły nogi do góry podnieść 

ale jutro na pewno pójdzie już lepiej. Każdy, nawet super hiper ekstraśny zaawansowany sportowiec miały po czymś takim spadek formy, więc nic się nie martw, zaraz wpadniesz na właściwe tory 

I jakieś nowe Wizażanki widzę
co prawda na wadze - 1 , ale dla mnie waga nie jest wyznacznikiem tylko centymentry. Tak czy siak dopiero wróciłam do regularnego ćwiczenia i postaram się tym nie przejmować 

boziu jak ten czas szybko zleciał jeszcze pamietam jakby to bylo wczoraj jak pierwszy raz napisałam na forum ze ja tez podejmuje wyzwanie z TF a tu niewiadomo kiedy juz koncze ajjj Nowe dziewczyny dajecie dajecie musi nam tutaj "wyrosnac" nowe pokolenie turbomaniaczek
)