|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zgadzam się ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiem, u mnie to w ogóle jest dziwnie z tym okresem, bardzo często mi się spóźnia ale tak o 2 dni, albo za szybko przyjdzie o 2. Strasznie mam nieregularny.
![]() |
![]() |
#1202 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Druga sprawa: stara miłość nie rdzewieje. Musisz sie liczyć z tym, że nie wymażesz tego do konca i nawet po latach może być tak, że zobaczysz eksa i jakieś poruszenie w sercu będzie. W każdym badź razie potrzebujesz bardzo dużo motywacji i... czasu. Ile? Może rok, może dwa... tego nie da się ustalić. Po prostu daj sobie czas. I tyle. A teraz gwóźdź programu, czyli punkt trzeci. Ja rozważam dwie opcje. 1. Chyba nie wymagasz, żeby Twoja koleżanka rozstała się z byłym tylko dlatego, że Tobie przeszkadza gadanie o eksie? Cóż, tak się ułozyło i trzeba cieszyć się szczęściem koleżanki, a że jej chłopakiem jest brat eksa, to trudno. Jeżeli bedzie sytuacja, że będą rozmawiać o nim przy Tobie, to po prostu utnij, że nie chcesz o nim słyszeć albo żeby nie mówili o nim w Twojej obecności i tyle. 2. Moze być również tak, że jesteś przygnębiona tym, że ona ma chłopaka a Ty nie. Spoko, tego kwiatu (dobrego) jest 1/4 światu, na pewno coś urwiesz porządnego, wystarczy się rozejrzeć ![]() (wybacz, jeżeli coś Cię uraża, ale ja tak mam, że walę prosto z mostu) Cytat:
![]() Kurczę no! W święta sie świętuje, a nie uczy! Zacznij kilka dni przed swiętami i dokończ po. Takiego czasu nie marnuje się na naukę ![]() Cytat:
![]() i tak najlepiej wyszedł mi balonik ![]() Ja też, rzadko zdarza mi się ustalić, kiedy będę miała następnym razem. U mnie to nawet tydzień różnicy. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1203 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do swiąt, to spedzę je z rodzicami, dobrze ze mam z nimi świetny kontakt ![]() ogolnie tez, strasznie czuje ze potrzebuje faceta, najgorsze jest to ze po "ex" nr 1, związałam sie z kolega ze studiów i to był klin który mnie dobił i teraz juz chyba nikomu nie zaufam.. a i możesz mi walić prosto z mostu wszystko, ja sie tak łatwo nie obrażam ![]() ![]() w ogole wydaje mi sie ze ty masz taka pozytywna energie, długo jestes po rozstaniu?
"uzależniona od patrzenia w sufit, od ostrości i łagodności, od samotności, od twych oczu co mnie opętały, od niepokoju, od przeświadczenia ze mogę wszystko i ze nie mogę nic, od nieznośniej iluzji życia i od was wszystkich"
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1204 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
No ok, rozumiem. Cóż, tak już jest, że jednak ludzie wolą pakować się w g**** które dobrze znają niż coś, co jest nieznane. A że potem cierpią po tej decyzji straszliwie. W każdym bądź razie dobrze, że ma przyjaciółkę, która ją wspiera. Dokładnie, nic innego nie jesteś w stanie zrobić. Cytat:
![]() Pamiętaj, żeby nie brać byle jakiego faceta lub takiego, który się nawinie jak najszybciej. Czasami lepiej dłużej być na stanie wolnym niż potem leczyć się z rozyspki po toksycznym związku. Zaufasz na pewno. Ważne, żeby nie zaufać byle komu, bo może z tego wyjść niezły kryminałek. Lepiej jednak trzymać się ziemi, nie bujać w obłokach ![]() W każdym bądź razie w dalszym ciągu poszukujesz siebie. Dobrze wnioskuję, że trochę pogubiłaś się w tym wszystkim i potrzebujesz wsparcia męskiego ramienia? To dobrze, ale jakbym przesadzała to krzycz ![]() Po czym wnioskujesz? Mam nadzieję, że nie po ilości moich spamerskich postów na tym wątku ![]() Powiem Ci, że i tak miałaś lepiej, bo go nie widziałaś jakiś czas. Ja eksia widuję codziennie, jeszcze z paszczurem u boku... to tak dla Ciebie, bo reszta użytkowniczek wątku jest już zorientowana w tej sytuacji. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1205 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Święta..ja nie przepadam za swietami,jakos świeta nie kojarza mi sie zbyt fajnie i nie chodzi tu o eksa,a o atmosfere ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Może ciezko sie zgrac w czasie,bo odpowiada Wam kontakt taki jaki macie do tej pory,może obydwoje obawiacie sie rozczarowania drugą osobą.. Cytat:
czesto dzieje sie tak,że po rozstaniu dwoje bliskich sobie osob zachowuje sie jak obcy sobie ludzie i nic na to nie poradzimy. A czy nie ma innego kursu,którym mogłabyś jezdzic,aby go nie widywac? Co do Twojej kolezanki mialam napisac mniej wiecej to co Inspire ,ale z nastepnych postów widze,że tu nie o to chodzi. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No coż człowiek uczy sie na własnych błedach i choćby Twoją kolezankę przekonywało mnóstwo osob,że popełnia błąd ona i tak zrobi swoje.Fajnie,że ma wsparcie w Tobie bez wzgledu na wszystko ![]() A świeta w takim razie napewno beda cudowne ![]() Czasami lepiej odczekac troche zanim wjedzie sie w kolejny nowy związek niz pakowac sie w pierwszy lepszy,ktory nie koniecznie wyjdzie nam na dobre..
![]() |
![]() |
#1206 |
Raczkowanie
|
oj dziewczyny dziękuje wam bardzo za odpowiedzi
![]() ![]() ![]() a o tym czy można spokojnie powiedziec ze uczucie mineło i ze jest juz nie ważne, wszystko zależy od tego co poźniej nas spotka w sferze uczuciowej.. oby kazda z nas trafiła na coś lepszego, dobrego i trwałego ![]() a tymczasem życze wam miłej niedzieli ![]()
"uzależniona od patrzenia w sufit, od ostrości i łagodności, od samotności, od twych oczu co mnie opętały, od niepokoju, od przeświadczenia ze mogę wszystko i ze nie mogę nic, od nieznośniej iluzji życia i od was wszystkich"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1207 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Ciekawi mnie, jaka atmosfera panuje u ciebie, skoro nie lubisz świąt, ale jeżeli nie będziesz chciała to to zdanie było retoryczne. Cytat:
![]() Albo druga strona robi mnie w bambuko, a ja naiwniaczka się na to łapię jak zwykle. Cytat:
![]() Ja się trzymam zasady że lepiej być samej niż z byle kim, dlatego też przywołują się te wspomnienia, żeby troszke mniej czuć się samotnym. Szczerze mówiąc, to ja chyba nie chcę na razie na nic trafiać. Chyba bym skrzywdziła tą osobę... a dziękować ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Raczkowanie
|
inspire a jak długo byłas z ex? i jak długo jesteście po rozstaniu? nie chce zebyś wszystko opowiadała, bo pewnie juz to tu pisałaś, ale mysle ze trzymasz się swietnie
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1209 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() wspomnienia zapewne beda jeszcze wracały przez długi czas,ale kiedys to minie i bedzie lepiej ![]() wierze w to,ze trafimy na kogos lepszego,chociaz czasami mam wrazenie,ze ja przyciagam takich męzczyzn co krzywdza.. Cytat:
![]() Wysle Ci PW bo nie chce tak o tym wszystkim pisac tutaj ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1210 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() ![]() Nie pisałam ile byłam i chyba nie napiszę, bo będę wyśmiana, że byłam tak niewiele a przeżywałam jak po latach... gdzieś wcześniej, na tej stronie pisałam albo wcześniejszej o czasie od którego jestem wolna. Ale co mi tam, powtórzę się: 24.11 będzie 4 miesiące. Cytat:
![]() pardon... znaczy chciałam powiedzieć, że i tak będziesz się tam świetnie bawić, bo tam jacyś znajomi też pomykają... ![]() Cytat:
Cóż, może jak się zobaczymy w końcu to wyłapię coś, co mogłoby wzbudzić nie tylko czerwone światełko w głowie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1211 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() hm, zrobiłabym coś fajnego wieczorem... ale mi się nie chce ![]() Cytat:
Na razie zdążyłam się przekonać, że jest dobrym człowiekiem, ale z sądami i ogólnie z wyrobieniem sobie zdania poczekam do spotkania, które pewnie nie odbędzie się nigdy. W sumie to dobrze jest tak jak jest teraz... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1213 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
to zmotywuj sie do czegos ..fajnego ![]() Cytat:
oj,z pewnoscia sie odbedzie kiedys,tylko odwleka sie z tego oto powodu...
![]() |
![]() |
#1214 |
Kuźnia inspiracji
|
Znajdzie się, znajdzie
![]() chyba zostałyśmy same na posterunku. Ech, co robić... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Wtajemniczenie
|
czesc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1216 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tak,ale to chwilowe ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1217 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1218 |
Raczkowanie
|
Taka nie najwieksza
![]() co u Ciebie Lady Marmalade jak sytuacja z eksem??
![]() |
#1219 |
Wtajemniczenie
|
zawsze moglo byc wiecej wiem wiem
![]() ![]() a z eksem OK ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 |
Kuźnia inspiracji
|
Powitać
![]() No właśnie mnie też jest w miarę dobrze i chyba nie chce tego zmieniać. Lady, z eksem ok w jakim sensie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1221 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bylismy w kinie, pozniej pogadalismy sobie, ja w przyplywie emocji powiedzialam, ze wtedy mnie bardzo zranil, ze sobie na to nie zasluzylam, ze sie na Nim zawiodlam bo mu ufalam jak nikomu innemu a po chwili jak mi nie odpowiedzial to sie go zapytalam czemu nic nie mowi a on na to: 'myslisz, ze nie wiem, ze spier.dolilem najwazniejsza sprawe w moim zyciu?'. jak sie go zapytalam co jego tata na to powiedzial (wiem, ze byl za mna bardzo) to powiedzial mu, ze jest ci.ula, ja odpowiedzialam: 'nie bede sie z tym sprzeczac' a on: 'wiem' ![]() Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-11-16 o 18:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1222 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Myśle,ze on doskonale zdaje sobie sprawe z tego co zrobil nie tak i nie potrzebuje podpowiedzi ojca tylko pytanie czy wiecej takiego bledu nie popelni..
![]() |
![]() |
#1223 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zapewne tak uwaza,ze jestes najlepszym co go spotkalo,inaczej nie chcial by teraz tego naprawiac,ale badz ostrozna..
![]() |
![]() |
#1225 |
High Quality Since 2007
|
Hej Dziewczyny
![]() Ja niestety coraz lepiej z kazdym dniem wiem, czemu się z nim rozstałam i uważam, że podjęłam dobrą decyzję. Szczerze Dziewczyny, to bałam się zostania singlem... ale jakoś sobie radzę i nie jest aż tak źle! Spotykam się ze znajomymi. Na razie głównie opowiadam im o tym co się stało, ale poruszamy też te przyjemne tematy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1226 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Kuźnia inspiracji
|
Nie będę komentować tego co było wcześniej. Bo i po co?
Jestem w niesamowitym dołku i chyba nie wyciągnę się z niego... także tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
High Quality Since 2007
|
Inspire, co się stało? Wygadaj się...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
Kuźnia inspiracji
|
ama4, nie wiem czy naprawdę tego chcesz...
Dlaczego akurat teraz? Kiedy już wszystko poukładałam, musiały nadejść te cholerne wspomnienia? Przecież tak bardzo mnie zranił... a widzę go z tą cizią i aż żółć mi się przelewa. Chciałabym ich ukatrupić, oboje. A przecież do jasnej cholery zastrzegłam, że mają mi się nie pokazywać na oczy. Niekonsekwencja hula sobie dalej. Zobaczymy, gówniarzu, czy zawsze to Ci się będzie opłacać. Ten pieprzony idiota najpierw s✂✂✂✂✂✂✂ił życie mnie, a potem radośnie je sobie ułożył. Już zaczął je układać, wtedy kiedy ja płakałam i wyłam w poduszkę... Nie wiem, czy to zazdrość, czy to tęsknota, ale mam tego po prostu DOŚĆ. Ale to się nigdy nie skończy... Za jakie grzechy, pytam? Po prostu już wysiadam... Chce mi się wyć. Nie mam komu się wyżalić, wszystko muszę dusić w sobie. Tylko jak mam dać temu upust? Czuję się taka... pusta. Straszliwie. Bo: - jestem zdecydowanie za gruba, - nie mam motywacji do niczego, - wszyscy dopieprzają mi jak tylko mogą... Dzięki, naprawdę mi pomagacie. Może ten samochód wczoraj nie powinien wyhamować na przejściu... wszystko byłoby łatwiejsze. Bo przecież lepiej jest wybrać łatwiejsze wyjście... tylko dlaczego za taką cenę? Czy zawsze będę ponosić konsekwencje bycia z tym... kimś? Jeżeli tak, to chyba nie mam ochoty dalej żyć. To wszystko mnie przerasta. Tak bardzo chciałabym się nie martwić... po prostu cieszyć się życiem... a najlepiej z kimś. Bo wiem, że tylko to jest w stanie pomóc na tą klęskę, o której pisałam wcześniej. Ktoś pisał, że mam mnóstwo energii... chyba grubo się pomylił. Bo ze mnie uleciało wszystko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1230 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Mój prawdopodobnie układał sobie życie z inną wtedy, kiedy wybieraliśmy dla mnie sukienkę ślubną. Cytat:
Moze Ty masz za malo rzeczy na głowie, że myslisz o czymś, co nie jest tego warte? Gdzie znajomi? Jesteś za gruba..?- co robisz w kierunku żeby się sobie podobać? Nie masz motywacji do niczego? - a co byś chciała ze sobą zrobić? Wszyscy dopieprzają? - może czas na zmianę towarzystwa? Cytat:
Poza tym..pogoda kiepska, cisnienie kiepskie, ciągle zimno i ciemno.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.