|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
A ja dziś sobie załatwiłam zupę. Pieprzniczka była niedokręcona i jak sobie sypnęłam do talerza...
Nudzi mi się i przeglądam fotki lakierów. Wrzucę Wam parę takich, które mi się spodobały. Super zwłaszcza ten mani z czarnym matem i błyszczącymi końcówkami
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie, że tak post pod postem
![]() ice byłam dziś w Bonarce, ale nie byłam w TK Maxx. Byłam z tatą, więc nie miałam okazji sobie spokojnie pochodzić, bo byliśmy tam głównie z powodu jego zakupów. Skoczyłam tylko szybko do Rossmanna, poniżej moje nowe zakupy
|
#3363 | |||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Jeśli chodzi o przepisy, to nic sprawdzonego jeszcze nie mam, ale będę szukała czegoś miękkiego i takiego prawdziwie piernikowego. Od kiedy zaglądam na bloga Cukrowej Wróżki ciągle jestem głodna Podaję link: http://ciasteczkowepotwory.blox.pl/html Piękna. Cytat:
![]() Cytat:
Wreeszcie się wyspałam, bo dziś zajęcia mam na 13.00 i tylko do 18.00
|
|||
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam 5 lasek wanilii - zrobię ekstrakt i cukier waniliowy
http://mojewypieki.blox.pl/2008/12/E...z-wanilii.html http://mojewypieki.blox.pl/2008/01/D...waniliowy.html
|
#3365 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Za to TŻ kupił mi świąteczny kubek. I byłam w Decathlonie, jestem przygotowana na śnieg! ![]() Kupiłam spodnie i kurtkę na narty, polar, czapkę i śniegowce.
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
O matkobosko jak mi się dziś nie chciało wstać
Co ja bym dała żeby jeszcze poleżeć w ciepłym łóżeczku.Wiecie, że pod koniec miesiąca idzie lekkie ocieplenie? Wczoraj pokazywali nawet 10-11 stopni. Może zima nie przyjdzie w tym roku (oby) Mam nadzieję, że dziś przyjdą moje lakiery z Barbry. Specjalnie nie malowałam wczoraj paznokci żeby dziś w razie czego od razu po otwarciu paczuchy móc się pobawić nowymi zabaweczkami ![]() Która chce mieć ciało jak Doda? http://www.pudelek.pl/artykul/32687/...wszy_teledysk/
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-11-14 o 06:48 |
|
|
|
#3367 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Wszyscy mi to mówią i chyba dam sobie przemówić do rozsądku.
![]() Cytat:
![]() Kupiłam sobie na pocieszenie wczoraj na Allegro bazę NT pod lakier, szminkę L'oreal (oby nie była za ciemna) i granatowy cień Infaillible. Miałam tego nie robić, ale jakoś tak mnie skusiło. Idziemy za tydzień na dwie imprezy urodzinowe jednej nocy i mi się jakoś tak zapragnęło nowego makijażu.Poza tym zamówiliśmy wczoraj zmywarkę i okap i kupiliśmy szafki w Ikei. Dzisiaj TŻ domówił nóżki i inne akcesoria, zostało nam tylko kupić blat, odebrać agd i złożyć wszystko. ![]() Z tego kuchennego szczęścia zrobiłam wczoraj kaczkę pieczoną z jabłkami i batoniki musli na deser.
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2011-11-14 o 09:52 |
|
|
|
|
#3368 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Isa, fajne zakupy
![]() Cytat:
No ale koło mnie nadal ich nie ma wg strony...Fajny ten blog, wczoraj oglądałam trochę, baaardzo czasochłonne niektóre rzeczy, ale wyglądają przepysznie. Cytat:
Cytat:
Ale muszę też coś upiec, bo przez to, że nie było nas w domu w weekend, nie mamy nic do jedzenia... A Jakie to batoniki musli?
|
|
#3369 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
tylko nie wiem ile piec całość, bo ja z połówki robiłam i potrzebowała niecałych 2 godzin. Akurat zostawiłam ją z lekkim ryzykiem w piecu jak pojechaliśmy po szafki i upiekła się idealnie jak wróciliśmy.Batoniki takie: https://wizaz.pl/kulinaria/przepis_widok.php?id=3236 bardzo smaczne wychodzą, ale muszę dojśc do większej wprawy w karmelizacji cukru.
|
|
|
#3370 |
|
|
Dołączyłam do grona pracujących.
Żadna tam rewolucja, bo po prostu wróciłam po prawie rocznej przerwie do pracy, ale cieszę się że mi się udało. Co najlepsze, dostałam własne biuro. Bardzo zależało mi na własnym biurku, bo nie lubię pracować u kogoś i nie móc gdzie trzymać swoich rzeczy, a tu cały pokój. ![]() Minusem jest to, że jest tu przerażająco zimno. Jutro chyba przyniosę sobie koc polarowy i będę w nim siedzieć. ![]() isa, śmieszna ta reklama. Kosmetyki stosowane na planie teledysku.
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2011-11-14 o 10:59 |
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
em, gratuluję pracy
![]() Oj, o zimnie w biurze coś wiem. Ubieraj się ciepło koniecznie. Zwłaszcza jeśli praca siedząca, bo wtedy wszystko człowiekowi kostnieje. Królowa Doda używa Eveline
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
Em:
gratulacje!! ![]() Kurcze, jak zimno!!! Wysiadł w pracy piecyk i od weekendu nie grzeje. Jest tak zimno, że szok Już mnie głowa i zatoki bolą
|
#3373 |
|
|
Hosenka, damy radę.
Ja siedzę w szaliku i płaszczu, brrr.
|
|
#3374 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Em gratulacje
|
|
#3375 |
|
Wtajemniczenie
|
Ice, super te batoniki, muszę dzisiaj zrobić
![]() Em, gratuluję ![]() U mnie w pracy grzeją, widzę, że to nietypowe Za to wczoraj wieczorem nie miałam ciepłej wody
|
|
#3376 |
|
|
Dzięki dziewczyny. ![]() Cieszę się, że wszystko się tak układa. Jedyne co mi ciąży to studia. Chciałabym je skończyć jak najszybciej i mieć to z głowy. Po pracy muszę iść na zajęcia... do 20. Jeszcze mam kartkówkę z niemieckiego (
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też grzeją i to tak, że powietrze okropnie suche
Obłożyłam grzejnik mokrym ręczniczkiem.em, liczenie po niemiecku jest fajne. Nie ma to jak czytać liczby od tyłu Ja się zamierzam zabrać za podstawy arabskiego. Muszę jakichś pomocy naukowych do tego poszukać. Póki co znam parę słów (ze słuchu), głównie z dubajskich programów kulinarnych ![]()
|
#3378 |
|
|
isa, mnie się w niemieckim wszystko nie podoba, ale to pewnie przez negatywne nastawienie.
Francuzi i tak są lepsi, zamiast jak ludzie powiedzieć "osiemdziesiąt", to nie, oni muszą "cztery dwudziestki", a "dziewięćdziesiąt" "cztery dwudziestki i dziesięć". ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- A poznawanie nowych języków jest super. Ja bardzo chciałabym poznać jeszcze kiedyś podstawy portugalskiego i włoskiego.
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
Ja francuskiego nie znam ani trochę, ale nieźle z tymi liczbami
![]() Niemieckiego uczyłam się 3 lata i jak oglądam niemieckie TV to nawet sporo rozumiem, wiele jestem też w stanie zrozumieć z kontekstu. Ale nie potrafiłabym raczej nic powiedzieć. To samo mam z angielskim. Co do portugalskiego się zgadzam, też mi się podoba
|
#3380 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
Widać ucząc się francuskiego liczenia trzeba dobrze znać matematykę
|
#3382 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do wielkiego brokatu nie jestem przekonana, bo chyba z 5 warstw by trzeba było użyć. Ale na imprezę zrobiłam sobie na jasnoszarym Bellku brokacik Essence Circus Comnfetti i to zmatowiłam- wygląda to rewelacyjnie a przy tytm subtelnie Ten "cieniowany" brokacik fajowy, mi się podoba taka werrsja, a cętki turkusowe. Coś nie mogę się zebrać do zakupu zwięrzęcej płytki Essence do wzorków, a tam jets żyrafkowy deseń Neonowy seledyn już mam, tylko potrzeba do niego dobrego wyzuszacza bo obojętne jakiej marki ten kolor do krycia potrzebuje duużo warstw. Turkus na pewno kupię taki z Orly, a co do paseczków to też mam swojego faworyta http://wackylaki.blogspot.com/2011/0...w-stripes.htmlCytat:
![]() No to dobrze, że Ci się w pracy ułożyło już ![]() Ja już nie używam cukru waniliowego, po prostu wsypuję zwykły cukier i dodatkowo kuleczki z rozciętych lasek ![]() Cytat:
Mi by się przydała nowa deska ![]() weszłam na bloga, próbowałaś już tej kawusi jeżynkowej? Bo mnie kusi strasznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do mięska, to za nie b edzie odpowiedzialny mój następny TŻ- od upolowania do przyrządzenia włącznie. A jak nie to zostanę wegetarianką ![]() Cytat:
)Cytat:
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbowałam w niedzielę zrobić taki mani, ale mam za krótkie paznokcie. Poza tym nawet po 3 warstwach matowiącego Essence i tak ten mat nie był aż tak matowy jak na tym zdjęciu Zrobiłam też na kciuku próbę wzorku wyglądającego jak pawie pióro, ale niezbyt mi to wyszło Abuuu, wczoraj nie było listonosza. Ja chcę moje lakierki Polazłam wczoraj do Biedronki po pracy i wydałam 35 zł na samo niezdrowe żarcie: 2 czekolady, cappucino do picia w saszetkach (ostatnio ciągle mam smaka na cappucino), 3 owoce kaki (mniam ), tortille, chipsy biedronkowe w takim opakowaniu jak Chipsletten, 2 kaszki truskawkowe iiii.... żółty ser do kanapek do pracy Koniec, jak tylko okres mi się skończy muszę zacząć jeść trochę bardziej zdrowo, więcej owoców i warzyw a nie słodyczy i chipsów! ![]()
|
|
#3384 |
|
|
Dzień dobry.
![]() Dziś przyniosłam sobie do pracy koc polarowy i siedzę zawinięta.
|
|
#3385 |
|
Wtajemniczenie
|
witam po dlugiej nieobecnosci...
u mnie sporo sie działo ostatnio, na forum ciuchutko tlyko podczytuje,bo na udzielanie sie nie jestem zbyt w nastroju... ![]() do tego jeszcze tak zimno,szaro i ponuro za oknem ![]() Przez tego dola za to nakupiłam oczywiscie sporo kosmetykow w ramach pocieszenia... nawet Tz sam do koszyka ladował bez pytania mnie rzeczy ktore uzywam....takze moje zbior znow sie powiekszyly,a jeszcze w tym tygodniu zamierzam wyslac zamowienie z Avonu i pewnie dla siebie tez wezme sporo.
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
black secret
![]() Przyszły moje lakiery, są śliczne ![]()
|
#3387 |
|
|
|
|
|
|
#3388 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamiast błyszczącego paska wolę takie kropy zamiast na gładkim czarnym ognisty efekt podoba mi się na takim Cętki turkusowe i duplikat Opi w wykonaniu Orly. Uff, nie wiem czemu mi nie załączyło, moze to wina netu- jest masakryczny. Na szczęście jeszcze tylko 2 tygodnie i będzie już nowa umowa z inną firmą i tak źle na pewno już nie będzie. Ja nie narzekałam na ten matowacz z Essence- bardzo mi pasował. Teraz mam z Catrice (również wycofany) i terż dobry. Następny wypróbuję Manhattan ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3389 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rękawiczki...Bolało Ale jaka później byłą frajda na nartach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem jakim cudem miałam takie dobre oceny, bo języka szczerze nienawidziłam![]() Cytat:
![]() A ja kupiłam...sukienkę ![]() Dziewczyny gdzie znajdę jeansowe lub pseudo jeansowe proste ciemne spodnie?Nie rurki, tylko prosty, może odrobinę zwężony u dołu fason? I to samo, ale materiałowe,najlepiej trochę cieplejsze?Bo szukam, szukam i wszędzie rurki
|
|
#3390 |
|
|
I ja też..
Chyba dopadło mnie jesienne przesilenie, bo ciągle jestem senna. :ziewa: Marzy mi się wreszcie chwila odpoczynku, relaks i wieczorne spa, bo teraz jak doczłapię się do łazienki to biorę szybki prysznic, minimum pielęgnacji i prosto do łóżka.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.

Podaję link:
Na szczęście TŻ mi nie pozwala za dużo się nad sobą użalać.
Ale co roku w tym okresie czuję się niezbyt dobrze.

Co ja bym dała żeby jeszcze poleżeć w ciepłym łóżeczku.

Już mnie głowa i zatoki bolą

Ale jaka później byłą frajda na nartach