|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
tosia, Twój facet to ideał dla zazdrośnicy
|
|
|
|
#2222 |
|
Polka Ogarniaczka
|
wiem właśnie, wierzyć mi się nie chce
skąd się tacy biorą? ale teraz będę żałościć... Albo udawać, że nie pamiętam co gada :P
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
Naj przeczytałam, rzeczywiście bardzo to smutne i przykre... ehh...naprawdę nie zdajemy sobie często sprawy z cudzego cierpienia i tego, co niektórzy ludzie przeżyli. To musiał być dla niego straszny cios od życia
![]() Ilsa zgadzam się z Naj. Nie oceniaj, jak kogoś nie znasz. ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Chyba nie pojadę za tydzień do Warszawy K. znowu dzisiaj poszedł na randkę... a mnie szlag trafia, że mu sama laskę podstawiłam. Jestem złym człowiekiem
|
#2224 |
|
Polka Ogarniaczka
|
aj, wyślę Wam na pocztę link do takiego jednego zdjęcia - chcę zrobić prezent Tacie i oprawić to w antyramę, zrobić wydruk wielkoformatowy
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
Tośka myślę, że to będzie ładny prezent
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.n-tyskie.pl/mieszkania-tychy,r25379.html fajnie ten pokój jest zrobiony
Tosia, świetnie wyjdzie to zdjęcie w formie plakatu |
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
Najka podobają mi się Twoje "gniecione" włosy
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
Tośka to zdjęcie jest za✂✂✂iste! Nic tylko oprawiać w ramę
|
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=BT4bd...eature=related
też tak chcę dupcią kręcić...
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne, że w chwili robienia foty są śliczne
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, dziewczyny
Ja sama nie wiem, co mnie tak stresuje... Może to, że I trymestr nie ma najlepszej opinii i paradoksalnie stresuje mnie mój brak objawów? Poza tym swoje dokłada też pewnie to, że nie będzie ze mną P. I że to taki zakręcony i na szybko dzień będzie, wolałabym na spokojnie jechać do przychodni, a nie pędzić taksówką i wpaść na ostatnią chwilę... Bardzo bym chciała mieć już ten dzień za sobą, a przynajmniej być już u tego lekarza i usłyszeć, że z dzieckiem wszystko w porządku...
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Kąpiel już za mną
![]() Nie wiem, taka rozstrojona dziś jestem... Włączyłam komputer żeby poczytać na jutrzejsze zajęcia i do teraz tego nie zrobiłam, a niedługo będę się kładła... Za długo już P. nie ma, jutro po lekarzu będę do niego jechać, a w Gdańsku kolejna dawka stresu - jego obrona
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idź już spać, odpocznij, wycisz się ![]() ja dopełniam mój megaaktwny dzień maseczką z zielonej glinki
|
|
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie - podobno
Nie wątpię, że się obroni, ale chyba przy takim wydarzeniu ciężko odsunąć stres Wiem, że on będzie się denerwował, a ja razem z nim
|
#2238 |
|
Polka Ogarniaczka
|
hawwa na pewno będzie dobrze
![]() Tak Dziewczyny, macie rację, ja też się jaram, uwielbiam Mojego Tatę takiego zamyślonego na scenie
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwuś wszystko jest OK, nie stresuj się, bo maluszka zdenerwujesz
Obym się jutro dała radę załapać do lekarza...po długim weekendzie może być niefajnie przespałam dziś prawie cały dzień
|
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i zazdroszczę, że tam są takie tanie mieszkania ![]() ja ostatnio zachorowałam na własny kąt i postanowiłam sobie, że w przeciągu najbliższych dwóch lat kupię domek w szeregówce pod wrocławiem albo mieszkanie gdzieś w okolicach tego, gdzie teraz mieszkam.. ![]() arrakis, ja już nie wiem..padło hasło by może zmienić datę, bo mało osób ma dyspozycyjną niedzielę przez co to będzie taki minizlot.. ja pozostawiam decyzję Wam
|
|
|
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, nie wiem, czy takie tanie... nas nawet na takie nie stać
a co dopiero mówić o szeregówce pomyśleć, że kumpel P. skończył właśnie spłacać kredyt na mieszkanie, ma własne 3 pokoje za 60 tysięcy! no ale te mniej więcej 10 lat temu ceny były inne... kto wie, czy dziś nie lepiej się wstrzymać z kupnem. Zwłaszcza że wizja kryzysu i rozłamu Unii (jak nie rozpadu) nie jest jakaś bardzo... science fiction
|
|
|
|
#2242 |
|
Polka Ogarniaczka
|
kładę się, od jutra się duużo będzie dziać...
Kobietki dla Was
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
Myślicie, że powinnam opuścić jutrzejsze ćwiczenia? Przez nie mam strasznie napięty i stresujący dzień, ale na każdych mam do wykorzystania tylko jedną nieobecność, a na przynajmniej jednych - strasznych - chciałam to zrobić 2 stycznia, żeby nie spędzać urodzin z nosem w notatkach... Ale teraz już sama nie wiem, dużo nerwów by mi odeszło, jakbym na te zajęcia nie poszła i jednak pouczyła się w Nowy Rok
![]() Jak byście zrobiły?
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Naj wiesz patrząc z perspektywy cen warszawskich to bardzo tanio. Niestety ale ceny w dużych miastach są irracjonalne. Ja nie wiem skąd ludzie mają na to kasę.
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Hawwa a lekarz nie może Ci wypisać zwolnienia? Wiesz zwykle możesz mieć jedną nieobecność nieusprawiedliwioną a jak masz papierek to można więcej. |
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
Moja uczelnia jest dzika i jak przyniosę zwolnienie mając niewykorzystaną nieobecność, to i tak nikt nie będzie chciał na zwolnienie patrzeć. Więc ewentualne zwolnienia mogą mnie ratować przy kolejnych nieobecnościach, ale tu już ich akceptacja zależy od prowadzącego... Taką mam fajną uczelnię
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aleks, ja wiem, że w dużych miastach ceny są potwornie wysokie, ale nie zarobki "przeciętnie" też są o wiele wyższe niż u nas. Więc to się jakoś w miarę "wyrównuje". Nas nie stać na mieszkanie za 200 tys., a warszawiaków już pewnie bez problemu, tylko że w stolicy nie ma mieszkań w tej cenie ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- hawwa, to bierz teraz nieobecność, a L4 następnym "ewentualnym" razem. Jesteś w ciąży, jakby Ci robili pod górki, mieliby poważne problemy. Zwolnienie z powodu ciąży to nie to samo co grypa. Dlatego myślę, że nie powinno być preblomu z jego akceptacją. a w razie czego - po prostu odrobisz nieobecność jakimś kolokwium czy konsultacjami
|
|
|
|
|
#2247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no chyba, że ktoś zarabia bardzo dużo i jest w stanie wnieść swój wkłąd własny..u nas mieszkania 50 m2 chodzą po cenie powyżej 350 tyś. więc jak widzę 170 to dla mnie to mało..za 60 tyś 3 pokoje to już jak za darmo.. ja mówię o tej szeregówce dlatego, że dom w szeregówce pod wrocławiem kosztuje około 400 tyś. a jest tam 180 m2..to ja wolę dopłacić i potem jeszcze wydać kasę na malowanie i umeblowanie niż inwestować w mieszkanie, którego wartość bardzo szybko spadnie.. ale i tak by mieć na to kasę muszę mocno zacisnąć pasa i zacząć odkładać.. |
||
|
|
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
400 tysięcy - nie chcę Cię zniechęcać, no i nie znam Twoich zarobków ani wpłaty własnej, ale z nową rekomendacją to dość trudne. musisz udowodnić, nawet biorąc kredyt na 40 lat, że jesteś w stanie spłacić kredyt w 25 lat No i jeśli zarabiasz mniej niż średnia krajowa, to suma rat kredytów nie może wynosić więcej niż 50% Twoich zarobków, a jeśli więcej niż średnia krajowa, to 65%. Także to może, ale nie musi ograniczyć zdolność kredytową... niestety
|
|
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
Z jutrzejszych ćwiczeń ewentualnie z jedną babką mogę spróbować ze zwolnieniem, ale z facetem od strasznych ćwiczeń raczej średnio
Tak niesympatyczny gość, że więcej by mnie kosztowała rozmowa z nim niż przygotowanie się na zajęcia 2 stycznia ![]() Także nic, trzeba zdecydować, co ważniejsze - jutro na spokojnie pojadę do lekarza, a z uczelnią jakoś to będzie
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio popyt na nieruchomości znacznie spadł właśnie ze względu na problemy z kredytami..raczej większych zmian nie wróżę..zwłaszcza, że teraz sporo budynków jest na wykończeniu i sama widzę ilu deweloperów ma problem z upłynnieniem mieszkań nawet w samym centrum..teraz ceny mieszkań, które stały po 8-9 tyś/m2 spadły do 4-5 tyś/m2..a chętnych i tak niewiele.. z problemami z kredytem zdaję sobie sprawę, ale wtedy mam nadzieję, że jak będziemy brać razem z Cz. ( ) taki kredyt to zdolność będziemy mieli większą..poza tym to taki mój wymarzony plan, który pewnie w czasie się mocno przesunie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

skąd się tacy biorą? ale teraz będę żałościć... Albo udawać, że nie pamiętam co gada :P

też tak chcę dupcią kręcić...

gorzej, że na drugi dzień wyglądają tragicznie po nocy 

przespałam dziś prawie cały dzień
15.08.2014
Kobietki dla Was