|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
ja nic nie slyszalam
![]() wkurza mnie ten kissbox juz..
|
#2252 |
|
Moderatoreska
|
|
|
|
|
#2253 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30446976] Uwielbiam spaghetti, robię się głodna na samą myśl [/QUOTE]ja też. Mogłabym jeść co drugi dzień. Od dłuższego czasu robiłam dietetyczną wersję, bo na mielonym indyku, ale jutro będzie na śwince.. mniam!Nie. Ale lubię się malować i z domu raczej wychodzę umalowana, chyba że nie mam na to ochoty. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30452120]Haha, kombinowałam właśnie, jak spać z olejem na głowie, bo ręcznik na poduszce nie zdał egzaminu dzisiaj. Wreszcie znalazłam jakiś kaptur od starej bluzy mojej siostry i wykombinowałam sobie z niego czepek Jest idealny, bo wygodny, włosy z niego nie wypadną, nie szkoda go, no i jest soooł STAJLISZ! [/QUOTE]genialny pomysł ![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30458614]Zależy, jakie zadarcia ![]() To ja może "próbkę" pokażę - nie odrzuca Was za bardzo? Tak szczerze proszę [/QUOTE]Żartujesz? To są fatalnie wyglądające paznokcie? To ja chyba przestanę wklejać swoje.. Cytat:
W sumie mama już sama sobie kosmetyków nie kupuję, chyba że naprawdę musi.Cytat:
co jak co, ale właśnie biustonosze kupuję przez interent tylko (no może kilka wyjątków się trafiło, ale to "tylko kropla w morzu" moich zasobów).. Bo od staników jestem trochę uzależniona, chociaż dobrze, że od jakiegoś czasu mi faza na nie przeszła.. Ależ miałam cudowny weekend Padam z nóg, ale było warto
|
||||
|
|
|
#2254 |
|
Konto usunięte
|
KissBoxy będą o 23:23
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Lele super, ze mialas swietny weekend, ja tego powiedziec nie moge
nigdzie sie nie ruszylam... no ale plany na nastepny juz sa lepsze ![]() chyba kupie te cienie z lenki http://allegro.pl/paleta-cieni-120-k...909746324.html
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ Edytowane przez fiska Czas edycji: 2011-11-13 o 23:21 |
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Upolowałam kissboxa
Mam nadzieję, że się nie zawiodę..Fisko, czasem siedzenie w domu też jest fajne i potrzebne do naładowania akumulatorów. U mnie ten tydzień też zapowiada się w biegu, ale mam nadzieję, że będzie równie fajny
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
tez upolowalam..jestem ciekawa czy to nie jakis blef
![]() aaa teraz sie klade
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
no penwo czasem trzeba sie naladowac i wlansie ten tydzień był taki domowy i juz mi sie chce gdzies isc
![]() a co to to cale kiss box?
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, to takie pudałka z miniaturkami, kótre można za 25 zł dostawać co miesiąc do domu, ładnie zapakowane i nie wiesz co tam znajdziesz. Kiss box jest pierwszym, o ile dobrze wiem, który ruszył w Polsce. Niebawem mają ruszyć także inne
|
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie juz doczytałam
![]() ale czego ja nie skojarzyłam tego z zagranicznym glossy boxem? ![]() dobra ja lece spac do swojego kochanego łożka branoc
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
też uciekam
Kolorowych snów wszystkim, które czytają to przed snem
|
|
|
|
#2262 |
|
Zadomowienie
|
Zapomniałam o pierwszych urodzinach swojego słit blogaska. Ale wstyd.
|
|
|
|
#2263 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Najważniejsze to jakoś sobie wykombinować![]() Ja się jutro po terenówce przejdę do YSK i Ikei, i poszukam czegoś na moje zbiory, bo ostatnio ledwo wepchnęłam parę nowych nabytków do obecnych pudełek ![]() A co to są te glossboxy itp., o których tak piszecie? Nie jestem w temacie, a zaciekawiłyście mnie ![]() A ja dzisiaj postanowiłam dać upust swojej kolejnej pasji, czyli kupowaniu ciuchów i ich zestawianiu, założyłam kolejny blog
|
|
|
|
|
#2264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znajdziesz w marketach budowlanych typu castorama, leroy merlin, obi, cena około 20- 30zł.
|
|
|
|
|
#2265 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja ostatnio byłam w sklepie budowlanym w maju, żeby pomóc przyjaciółce w niesieniu rolety Nie wiedziałam, ze tam takie cuda można nabyć. A jaka tak mniej więcej jest ich wysokość? Zmieszczą się w jamie, która ma tylko 50-60 cm wysokości? Bo zastanawiam się, gdzie bym mogła to ustawić u siebie w pokoju, jedyne miejsce mam pod półkami z książkami, tam jest właśnie te 50 cm wysokości
|
|
|
|
|
#2266 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dorby wieczór/Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Mam ochotę na te ......-boxy, a z drugiej strony najpierw mszę zużyć już to, co nagromadziłam, bo jak zacznę testować, to mi terminy ważności uciekną Cytat:
A z butami to mam jeszcze większe szczęście, bo jak kupię w stacjonarnym, to niby leżą dobrze, a potem się okazuje, że ocierają, a te kupione na All nie kaleczą mi nóg ![]() Cytat:
W hipermarketach na papierniczym dziale też się trafiają, można dostać czasem rozmiarowo inne.
|
|
|
#2267 |
|
Konto usunięte
|
Candy Kilerr, przeczytałam właśnie Twoją notkę na temat tego, co zbroiła Ci kotka
I postanowiłam skomentować to tutaj, bo nie wiem, czy zauważyłabyś komentarz w starej notce Otóż:Też rozmawiam ze swoim kotem ![]() Pewnie bym tego nie robiła, gdyby mi nie odpowiadał i nie pyskował! Kiedy np. widzę, że zamierza coś zbroić, mówię do niego "Tymon, co robisz?", na co on się odwraca i miauczy tak buntowniczo Wtedy mu mówię np. żeby zlazł z blatu, a on swoje. I tak zwykle kilka razy, aż w końcu wymięknie i wreszcie zlezie ![]() Albo zdarza się, że gdzieś się schowa, wtedy wchodzę do pokoju i mówię głośno "Tymon, jesteś tu?" - i niemal zawsze odpowiada mi jakiś stłumiony miauk z szafy z ubraniami na przykład ![]() Inteligentna bestia i naprawdę mam wrażenie, że podczas tych "rozmów" jest porozumienie
Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2011-11-14 o 01:06 |
|
|
|
#2269 |
|
Konto usunięte
|
Dobry
![]() Weekend się skończył, a tutaj pustki
|
|
|
|
#2270 |
|
po prostu Em :)
|
Kupiłam wczoraj śniegowce w sklepie sportowym i teraz jestem sobie za to wdzięczna, bo w biurze w pracy mam jakieś 10 stopni.
Jest mi więc zimno we wszystko poza stopami. Ja chcę wiosnę.
|
|
#2271 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny,
Zwracam się do Was z zapytaniem odnośnie zdjęć na blogu. Wszystkie zdjecia z mojego bloga zapisywane są automatycznie w Picassie, wczoraj zobaczyłam że miejsce tam mi się kończy i moje pytanei co teraz ?czy jak wszystko tam zapełnie nie będę mogła wgrywać już zdjęc czy bede musiałą znaleść inne miejsce na nie ? |
|
|
|
#2272 | ||
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Cytat:
![]() byłam na zakupach dzisiaj i pierwsze nieśmiałe przymiarki do Świąt-kilka prezentów, bombki, ozdoby z fizeliny, papier do pakowania...
|
||
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Heh , ja sie wlasnie zastanawiam co kupic TŻ na swieta
I Witam laseczki ![]() Dzisiaj mnie czeka dzien z geografia i fizyczka , a tak mnie zoladek boli
|
|
|
|
#2274 | ||||
|
Rozeznanie
|
cześć
jak zwykle nadrabiam hurtem :P Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30473109] Co myślicie, żebym co jakiś czas wrzucała na bloga posta z głupimi/wrednymi/dziwnymi tekstami mojego TŻa? ![]() Sypie nimi regularnie, ostatnio zaczęłam zapisywać i już mam 2 str ^^[/QUOTE] jestem za, byłby fajny cykl ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30486260] I coś nie mogę znaleźć sobie wymarzonych butów na zimę - mam dokładnie "upatrzone", tylko w żadnym sklepie nie ma takich ani nawet dość podobnych... [/QUOTE] też mam zawsze problem - jak chce klasyczne, skórzane proste kozaki na słupku to nie mogę nic takiego znaleźć bo wszędzie jest zamsz, klamry, kowbojki i frędzle albo jakies świecące dżety Cytat:
|
||||
|
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kupilam sobie na rok przestrzen an flickerze chyba za 20 dolarow i mam spokoj. |
|
|
|
|
#2276 |
|
Konto usunięte
|
Na kosmetycznego bloga wrzuciłam właśnie włosową aktualizację
![]() Po dwóch miesiącach są jakieś efekty ![]() Chętnie przeczytam Wasze zdanie na temat zmian, jakie udało mi się bądź nie udało osiągnąć... |
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, szukam dobrego pedzla do pudru ? Co polecicie, tak najlepiej do 40 zl
|
|
|
|
#2278 |
|
po prostu Em :)
|
Ja lubię z Rossmanna For Your Beauty z czarną rączką, dobry jest też Ecotools.
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawialam sie wlasnie nad Ecotools, ale one chyba sa male
Widzialam, ze chwala sobie tez Maestro i Hakuro
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
oo, a co ciekawego kupiłaś? Ja się rozglądam, ale wciąż jeszcze nie znalazłam tego czegoś, co bym chciała komuś podarować. No i wpierw muszę wpaść na genialny pomysł, z czego Tata by się cieszył z okazji swoich urodzin..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

Ogłaszając akcję wydawało mi się, że to fajny pomysł i miło by było choć odrobinkę poznać drugą stronę eteru... ale ledwo minęła doba a już mam wrażenie, że mój "świeny pomysł" zaczyna mnie gryźć w 

nigdzie sie nie ruszylam... no ale plany na nastepny juz sa lepsze 

Jest mi więc zimno we wszystko poza stopami.