Mundial 2006 = Przystojniacy - Strona 748 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-09, 17:21   #22411
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy

Cytat:
Napisane przez _Brzoskwinka_ Pokaż wiadomość
Laski , czytałyście ?
http://sport.onet.pl/0,0,1426658,wiadomosc.html
Cris to potrafi zdenerwować mężczyzn .
Jacy oni są zazdrośni Mam nadzieję, że mój mąż zaakceptuje moją fascynację Crisem Bo jak nie to.. ja go pobiję

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
biedactwo... ach ta nauka...
to dobrze, ze juz chodzi normalnie wizaz, bo mnie juz trafialo cos :P
a co do crisa... jak chcesz to my mu jeszcze rozne wymyslimy nazwy (zwierzatek0
Misiaczek, tygrysek, kociaczek

Cytat:
Napisane przez mav Pokaż wiadomość
a szkoda bo jest slodki
Mi pasuje taki jaki jest teraz

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
heh dzieki że za mnie piłaś ano nie przeszło, ale teraz coraz bardziej widze że on nie jest dla mnie. Jesteśmy jak ogień i woda
Wczoraj nic mi sie nie stało, to było lekkie uderzenie ale fakt faktem to Grzesiek mnie przeprosił a nie ten jego kumpel

ano samotnieje dzięki za pomysł ale to tak po fakcie to już na siłe. Pozatym ja mówiłam że mój pobyt tutaj sie kończy ... aha no i jak już odejde to oddam Ci na opieke Baszcza

Słońce Ty wiesz że z jakich powodów mi sie Cris podoba ja wiem że on jest cały Twój

Lunciu Nie rezygnuj tak łatwo z tego Grzesia A to, że się bardzo różnicie.. może Was do siebie przyciągnąć!! Ja marzę o tym, żeby mieć kiedyś chłopca zupełnie innego niż ja Nie chciałabym związać się z kimś podobnym do mnie Nigdy!

I nie odchodź od nas

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-09, 18:05   #22412
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
a no zanim pojde to jeszcze:

Kadra reprezentacji Polski na mecz z Belgią:

Bramkarze: Artur Boruc (Celtic Glasgow), Tomasz Kuszczak (Manchester United);

Obrońcy: Michał Żewłakow (Olympiakos Pireus), Marcin Baszczyński (Wisła Kraków), Jacek Bąk (Al-Ryyan), Dariusz Dudka (Wisła Kraków), Marcin Wasilewski (Lech Poznań), Grzegorz Bronowicki (Legia Warszawa), Krzysztof Łągiewka (Krylia Sowietow Samara);

Pomocnicy: Radosław Sobolewski (Wisła Kraków), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Euzebiusz Smolarek (Borussia Dortmund), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg), Jakub Błaszczykowski (Wisła Kraków), Łukasz Garguła (GKS Bełchatów), Przemysław Kaźmierczak (Boavista Porto), Rafał Murawski (Lech Poznań);

Napastnicy: Tomasz Frankowski (Tenerife), Maciej Żurawski (Celtic Glasgow), Radosław Matusiak (GKS Bełchatów), Grzegorz Rasiak (Southampton FC), Paweł Brożek (Wisła Kraków).

kto jak kto, ale nasze wątkowe fanki reprezentacji Polski chyba nie moga sie smucic ;] i ebiś jest ... i baszczu... i boruc ... i w ogole...

ja jestem bardzo ciekawa jaką druzyne na 100% wybierze jogi i czy powola tych nowicjuszy, o ktorych mowilam wczoraj...

ps: co do urodzin... pasuje mi ... to i moj piesek sie z nami załapie a wiec 12 lutego...oficjalna data urodzin bawarskich tłinsów (całej naszej ksywy nie bede wymieniac... bo kazdy zna... a poza tym miejsca nie starczy )

basti i lahmi wymiatają na tej focie

no to urodziny ustalone

Basti i Lahmito jakby byli zdziwieni
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-09, 19:07   #22413
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

ooo koniecznie... a jak cie nauczy to jeszcze ty musisz nauczyc mnie

a no zasadnicza roznica... bala...prawie jak baszczu... prawie robi wielką roznice
ja CIe nie naucze bo nie zdąże, pozatym Baszczu jest Twój więc on sam Cie nauczy

i to wielką różnice

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
jak nie jak tak ja Ci to mówię
no chyba nie bardzo pasuje

Cytat:
Napisane przez Izka000 Pokaż wiadomość
Lunak ty mnie nie denerwuj i sie wyspij a jutro do nas wejdz

tabletki leca do kosza slyszysz

trzymaj sie do jutra
nie wzięłam tabletek

Cytat:
boś sie jeszcze od matczynej pepowiny nie odciela...ale jeszcze sie przestawisz... na takiego warjata, ze hohohoh ze pozalujesz, ze nas znasz i bedziesz mowic: ja ich nie znam... one są nienormalnie xD (pewnie i tak wiekszosc tak mowi za naszymi plecami od poczatku istnienia watku )

TWOJEGO... owszem...ale twojego a nie mojego

ty przed snem to sobie lepiej poczytaj co ja ci pisze ...

ale mnie moj głupi pustak brat wnerwia... o ludzie zaraz bede musiala mu odstapic kompa wiec juz sie zegnam...jutro wpadne jakos
ps: siostry... on tak naprawde jest adoptowany od żaboludow...i nie jest naszym bratem XD (a przynajmniej tak mu wmawialam w dziecinstwie )

baju baju
no kiedy ja do Was nie pasuje

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
to pytanie mnie zabiło cwaniak Baszczyński woli się nie wypowiadać i dobrze, bo ja znam te określenie i jaką ma ono wymowe w naszym regionie

eh szkoda Wisełki

ale ale, ja nie wiedziałam, że Baszczu z moich stron jest a wiadomo skąd dokładnie? kurcze ależ na tym śląsku piłkarzy porosło Poldi z Gliwic, Tyrała z Raciborza, Baszczu nie wiem, ale pewnie też z niedaleka szwarne chopy
ano cwaniak, ode mnie sie tego nauczył
a co to za określenia

Baszczu jest z Rudy Śląskiej

Cytat:
a no zanim pojde to jeszcze:

Kadra reprezentacji Polski na mecz z Belgią:

Bramkarze: Artur Boruc (Celtic Glasgow), Tomasz Kuszczak (Manchester United);

Obrońcy: Michał Żewłakow (Olympiakos Pireus), Marcin Baszczyński (Wisła Kraków), Jacek Bąk (Al-Ryyan), Dariusz Dudka (Wisła Kraków), Marcin Wasilewski (Lech Poznań), Grzegorz Bronowicki (Legia Warszawa), Krzysztof Łągiewka (Krylia Sowietow Samara);

Pomocnicy: Radosław Sobolewski (Wisła Kraków), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Euzebiusz Smolarek (Borussia Dortmund), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg), Jakub Błaszczykowski (Wisła Kraków), Łukasz Garguła (GKS Bełchatów), Przemysław Kaźmierczak (Boavista Porto), Rafał Murawski (Lech Poznań);

Napastnicy: Tomasz Frankowski (Tenerife), Maciej Żurawski (Celtic Glasgow), Radosław Matusiak (GKS Bełchatów), Grzegorz Rasiak (Southampton FC), Paweł Brożek (Wisła Kraków).

kto jak kto, ale nasze wątkowe fanki reprezentacji Polski chyba nie moga sie smucic ;] i ebiś jest ... i baszczu... i boruc ... i w ogole...

ja jestem bardzo ciekawa jaką druzyne na 100% wybierze jogi i czy powola tych nowicjuszy, o ktorych mowilam wczoraj...

ps: co do urodzin... pasuje mi ... to i moj piesek sie z nami załapie a wiec 12 lutego...oficjalna data urodzin bawarskich tłinsów (całej naszej ksywy nie bede wymieniac... bo kazdy zna... a poza tym miejsca nie starczy )

basti i lahmi wymiatają na tej focie
to sie Twój Baszczu załapał

Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość

Lunciu Nie rezygnuj tak łatwo z tego Grzesia A to, że się bardzo różnicie.. może Was do siebie przyciągnąć!! Ja marzę o tym, żeby mieć kiedyś chłopca zupełnie innego niż ja Nie chciałabym związać się z kimś podobnym do mnie Nigdy!

I nie odchodź od nas
ehh żebym tylko takie problemy miała jak z Grześkiem ... ale może coś w tym jest

szczerze mówiąc to ja nie chciałabmy ieć takiego chłopaka nieudacznika i samobójcy jak ja ...
kiedyś będe musiała odejść
Stary 2006-11-09, 19:11   #22414
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Komisja Ligi - organ dyscyplinarny piłkarskiej Orange Ekstraklasy, nie znalazła podstaw do wymierzenia kary zawodnikowi Wisły Kraków Nikoli Mijailovicowi.
Podczas meczu derbowego z Cracovią piłkarz Wisły miał się dopuścić prowokowania kibiców gości. Po zapoznaniu się z materiałem dowodowym Komisja odstąpiła od ukarania zawodnika.
Na wcześniejszym posiedzeniu Komisja Ligi wymierzyła kary finansowe obu klubom za udział kibiców w awanturach podczas meczu derbowego. Władze zespołów odwołały się od tego orzeczenia.
Podczas meczu Wisła - Cracovia doszło do starć kibiców obu drużyn ze służbami porządkowymi i policją. Zapłonęły szaliki rywali, awanturujący się chuligani zdewastowali część trybun.

strasznie sie ciesze, bo lubie Mijailovica

Po bardzo długiej przerwie „Biała Gwiazda” znów zawitała do szkoły. Tym razem piłkarze Wisły Kraków odwiedzili Zespół Szkół Ogólnokształcących nr 35 w Krakowie. Na zaproszenie grona pedagogicznego i uczniów zjawili się Adam Nawałka, Mauro Cantoro, Maciej Stolarczyk oraz Arkadiusz Głowacki.

Przybycie zawodników było prawdziwym świętem dla tamtejszej szkoły. Sala gimnastyczna, w której odbyła się impreza była wspaniale przyozdobiona wiślackimi barwami. Wchodząc tam można było odnieść wrażenie, że jesteśmy na trybunach naszego stadionu, a nie w pomieszczeniu placówki oświatowej.
Spotkanie było bardzo urozmaicone i interesujące. Po krótkim przywitaniu zawodnicy „Białej Gwiazdy” opowiadali uczniom o początkach swojej kariery z piłką oraz cierpliwie odpowiadali na pytania młodych kibiców.
Należy przyznać, że nie brakowało trudnych pytań. Młodzi ludzie chcieli wiedzieć czy Mauro zgodziłby się zagrać w koszulce z orłem na piersi. Poruszono również kwestie dotyczące wczorajszej przegranej z Ruchem oraz przebiegu rehabilitacji Arkadiusza Głowackiego.
Myli się jednak ten, kto sądzi, że spotkanie było zdominowane jedynie przez rozmowę. Swoje „ 5 minut” mieli także sami uczniowie, którzy mieli szansę wykazać się w konkursach sprawnościowych oraz teoretycznych dotyczących wiedzy o Wiśle Kraków.
Najwięcej emocji towarzyszyło serii rzutów karnych. Na przeciw siebie stanęło bowiem dwóch wspaniałych rywali. Egzekutor Mauro Cantoro oraz bramkarz reprezentacji szkoły. Niestety nie jesteśmy w stanie podać wyniku rywalizacji, gdyż w decydującym momencie tłum fanatycznych kibiców spontanicznym dopingiem uniemożliwił nam obserwację tak ważnego wydarzenia.
Podkreślić należy, że każdy z uczestników zawodów został nagrodzony klubowymi gadżetami, które będą wspaniałymi pamiątkami z dzisiejszego spotkania.
Najwięcej czasu piłkarze „Białej Gwiazdy” poświęcili rozdawaniu autografów oraz pozowaniu do zdjęć. Biorąc pod uwagę spontaniczność uczniów oraz emocje jakie im towarzyszyły, naszym piłkarzom należą się ogromne słowa uznania za cierpliwość i wyrozumiałość. Uśmiech z twarzy naszych sportowców w ogóle nie znikał.
Na dzisiejszym spotkaniu pojawiło się ok 500 uczniów. Wielu z nich przyodzianych było w klubowe szaliki i czapeczki. Sądząc po reakcjach, spotkanie to na trwałe zagości w ich pamięci. Chwili radości oraz przejęcia nie brakowało. Szczególne wrażenie robił widok najmłodszych przedstawicieli społeczności szkolnej z „zerówki”.
Wydaje się, że wyraz ich oczu jest najlepszym argumentem na poparcie tezy, że takich spotkań między szkołami a klubem powinno być znacznie więcej. Korzyści z takich wydarzeń czerpać bowiem mogą i placówki oświatowe i sam klub.
Szkoły dzięki temu mają szansę gościć w swoich progach prawdziwych idoli współczesnej młodzieży,a klub ma możliwość pozyskania nowych kibiców.
Serdeczne podziękowania za pomoc w organizacji dzisiejszego spotkania redakcja TWSD składa Panom: Adamowi Nawałce i Andrzejowi Mazurowi. Zarówno nauczyciele jak i przedstawiciele naszego serwisu byli pod wrażeniem Państwa zaangażowania i pasji z jaką odpowiedzieliście na prośbę Zespołu Szkół Ogólnokształcących nr 35.
Mimo wyczerpujących obowiązków jakie na Was spadły wierzymy, że uśmiech i radość na twarzach uczniów były wspaniałym wynagrodzeniem za włożony wysiłek.
Za pomoc w organizacji dziękujemy również pracownikom Biura Prasowego ( dzięki Cypisku ;-) ) oraz kibicom, którzy na spotkaniu z zarządem bardzo zdecydowanie przypomnieli potrzebę organizowania spotkań wiślackich sportowców z młodzieżą krakowskiego regionu.
Wyrazy uznania i szacunku składamy również naszym piłkarzom, którzy swoim ciepłym i przyjaznym zachowaniem oraz prezentowaną postawą udowodnili, że nawet najmłodsi fani są dla nich ważni.
Liczymy, że dzisiejsze wydarzenie nie będzie wyjątkiem i w niedalekiej przyszłości z podobnej wizyty będą mogli cieszyć się również uczniowie innych szkół.

ale fajnie tym dzieciakom A właśnie która z Was chce Mauro

Pięciu zawodników Wisły Kraków znalazło się w 22-osobowej kadrze reprezentacji Polski na mecz eliminacji Euro 2008 z Belgią.
Wśród powołanych znaleźli się Marcin Baszczyński, Dariusz Dudka, Radosław Sobolewski, Jakub Błaszczykowski i Paweł Brożek.

mam nadzieje że wiślacy dobrze zagrają
Stary 2006-11-09, 19:15   #22415
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Jacy oni są zazdrośni:Mam nadzieję, że mój mąż zaakceptuje moją fascynację Crisem Bo jak nie to.. ja go pobiję:

Misiaczek, tygrysek, kociaczek

Mi pasuje taki jaki jest teraz:

I nie odchodź od nas
hihihih a bedzie mial jakis inny wybor niz zaakceptowac? ;>

mmmrrraaauuu... widze, ze cie wena tworcza dorwała

popieram sloneczko...luncia musi zostac
Cytat:
no to urodziny ustalone

Basti i Lahmito jakby byli zdziwieni
tja...kto sie urodził w lutym...powstan...powstan ...powstan... kieliszek swoj do reki wez i wypij az do dna... kieliszek swoj do reki wez i wypij az do dna

bo chlopaki tak jak my...wszystko robia tak samo... nawet niespodzianki...lwie:rotf l:

witam z wieczorka wszystkich

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-09, 19:15   #22416
xtalciax
Zakorzenienie

dziewczeta ja mykam na Losty

postaram się jeszcze wpaść

ale gdyby nie to dobranoc i do jutra
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-09, 19:19   #22417
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
hihihih a bedzie mial jakis inny wybor niz zaakceptowac? ;>

mmmrrraaauuu... widze, ze cie wena tworcza dorwała

popieram sloneczko...luncia musi zostac

tja...kto sie urodził w lutym...powstan...powstan ...powstan... kieliszek swoj do reki wez i wypij az do dna... kieliszek swoj do reki wez i wypij az do dna

bo chlopaki tak jak my...wszystko robia tak samo... nawet niespodzianki...lwie:rotf l:

witam z wieczorka wszystkich
to ja zacytuje moje powiedzenie : musze to tylko umrzeć
i choćby dlatego do Was nie pasuje bo nie jestem z lutego

Cytat:

nom wpadaj a jak nie to guten nocen
Stary 2006-11-09, 19:19   #22418
_Brzoskwinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Jacy oni są zazdrośni Mam nadzieję, że mój mąż zaakceptuje moją fascynację Crisem Bo jak nie to.. ja go pobiję
Jak ja bym trafiła na takiego chłopa to już dawno bym nie żyła .
Stary 2006-11-09, 19:43   #22419
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
ja CIe nie naucze bo nie zdąże, pozatym Baszczu jest Twój więc on sam Cie nauczy
i to wielką różnice

no chyba nie bardzo pasuje

nie wzięłam tabletek
no kiedy ja do Was nie pasuje

a co to za określenia

to sie Twój Baszczu załapał

ehh żebym tylko takie problemy miała jak z Grześkiem ... ale może coś w tym jest
szczerze mówiąc to ja nie chciałabmy ieć takiego chłopaka nieudacznika i samobójcy jak ja ...
kiedyś będe musiała odejść
pasujesz pasujesz... i zaden z ciebie nieudacznik no a jesli już... to my wszystkie siostry razem wziete to nieudacznicy tylko czy ma nam byc z tym zle? a skadze...poprostu takie jestesmy
ja bym nie chciala miec takiego chlopaka brzydala jak ja i co? ;> i jesli bede szukac takiego drugiego bastka... to na co wyjdzie? ;> wiem, ze wiekszosc uwaza go za okropnosc... ale dla mnie to on jest mrrrauuu zeby tylko jeszcze ten brzydal mnie chciał
Cytat:
Po bardzo długiej przerwie „Biała Gwiazda” znów zawitała do szkoły. Tym razem piłkarze Wisły Kraków odwiedzili Zespół Szkół Ogólnokształcących nr 35 w Krakowie. Na zaproszenie grona pedagogicznego i uczniów zjawili się Adam Nawałka, Mauro Cantoro, Maciej Stolarczyk oraz Arkadiusz Głowacki.

Przybycie zawodników było prawdziwym świętem dla tamtejszej szkoły. Sala gimnastyczna, w której odbyła się impreza była wspaniale przyozdobiona wiślackimi barwami. Wchodząc tam można było odnieść wrażenie, że jesteśmy na trybunach naszego stadionu, a nie w pomieszczeniu placówki oświatowej.
Spotkanie było bardzo urozmaicone i interesujące. Po krótkim przywitaniu zawodnicy „Białej Gwiazdy” opowiadali uczniom o początkach swojej kariery z piłką oraz cierpliwie odpowiadali na pytania młodych kibiców.
Należy przyznać, że nie brakowało trudnych pytań. Młodzi ludzie chcieli wiedzieć czy Mauro zgodziłby się zagrać w koszulce z orłem na piersi. Poruszono również kwestie dotyczące wczorajszej przegranej z Ruchem oraz przebiegu rehabilitacji Arkadiusza Głowackiego.
Myli się jednak ten, kto sądzi, że spotkanie było zdominowane jedynie przez rozmowę. Swoje „ 5 minut” mieli także sami uczniowie, którzy mieli szansę wykazać się w konkursach sprawnościowych oraz teoretycznych dotyczących wiedzy o Wiśle Kraków.
Najwięcej emocji towarzyszyło serii rzutów karnych. Na przeciw siebie stanęło bowiem dwóch wspaniałych rywali. Egzekutor Mauro Cantoro oraz bramkarz reprezentacji szkoły. Niestety nie jesteśmy w stanie podać wyniku rywalizacji, gdyż w decydującym momencie tłum fanatycznych kibiców spontanicznym dopingiem uniemożliwił nam obserwację tak ważnego wydarzenia.
Podkreślić należy, że każdy z uczestników zawodów został nagrodzony klubowymi gadżetami, które będą wspaniałymi pamiątkami z dzisiejszego spotkania.
Najwięcej czasu piłkarze „Białej Gwiazdy” poświęcili rozdawaniu autografów oraz pozowaniu do zdjęć. Biorąc pod uwagę spontaniczność uczniów oraz emocje jakie im towarzyszyły, naszym piłkarzom należą się ogromne słowa uznania za cierpliwość i wyrozumiałość. Uśmiech z twarzy naszych sportowców w ogóle nie znikał.
Na dzisiejszym spotkaniu pojawiło się ok 500 uczniów. Wielu z nich przyodzianych było w klubowe szaliki i czapeczki. Sądząc po reakcjach, spotkanie to na trwałe zagości w ich pamięci. Chwili radości oraz przejęcia nie brakowało. Szczególne wrażenie robił widok najmłodszych przedstawicieli społeczności szkolnej z „zerówki”.
Wydaje się, że wyraz ich oczu jest najlepszym argumentem na poparcie tezy, że takich spotkań między szkołami a klubem powinno być znacznie więcej. Korzyści z takich wydarzeń czerpać bowiem mogą i placówki oświatowe i sam klub.
Szkoły dzięki temu mają szansę gościć w swoich progach prawdziwych idoli współczesnej młodzieży,a klub ma możliwość pozyskania nowych kibiców.
Serdeczne podziękowania za pomoc w organizacji dzisiejszego spotkania redakcja TWSD składa Panom: Adamowi Nawałce i Andrzejowi Mazurowi. Zarówno nauczyciele jak i przedstawiciele naszego serwisu byli pod wrażeniem Państwa zaangażowania i pasji z jaką odpowiedzieliście na prośbę Zespołu Szkół Ogólnokształcących nr 35.
Mimo wyczerpujących obowiązków jakie na Was spadły wierzymy, że uśmiech i radość na twarzach uczniów były wspaniałym wynagrodzeniem za włożony wysiłek.
Za pomoc w organizacji dziękujemy również pracownikom Biura Prasowego ( dzięki Cypisku ) oraz kibicom, którzy na spotkaniu z zarządem bardzo zdecydowanie przypomnieli potrzebę organizowania spotkań wiślackich sportowców z młodzieżą krakowskiego regionu.
Wyrazy uznania i szacunku składamy również naszym piłkarzom, którzy swoim ciepłym i przyjaznym zachowaniem oraz prezentowaną postawą udowodnili, że nawet najmłodsi fani są dla nich ważni.
Liczymy, że dzisiejsze wydarzenie nie będzie wyjątkiem i w niedalekiej przyszłości z podobnej wizyty będą mogli cieszyć się również uczniowie innych szkół.

ale fajnie tym dzieciakom A właśnie która z Was chce Mauro

Pięciu zawodników Wisły Kraków znalazło się w 22-osobowej kadrze reprezentacji Polski na mecz eliminacji Euro 2008 z Belgią.
Wśród powołanych znaleźli się Marcin Baszczyński, Dariusz Dudka, Radosław Sobolewski, Jakub Błaszczykowski i Paweł Brożek.

mam nadzieje że wiślacy dobrze zagrają
hihi... to tak jak dojczki...tez niedawno odwiedzali szkoly ... tęskno im pewnie do szkolnej ławy... niech do Polski przyjada... do im sie odtęskni 60 minut lekcji xD pffff...
no to normalnie wiecej wiślaków w naszej kadrze niz bajern bojów w elfach ;] mam nadzieje, ze dadzą czadu !!!! wszyscy
Cytat:

no to baj baj jakby co
ja to o 22:28 mam zamiar ogladac 'co z ta Polska' romek giertych, nauczyciele i uczniowie... tematem wieczoru i goścmi programu
Cytat:

nom wpadaj a jak nie to guten nocen
gosia napewno tez nie jest z lutego... i co? to znaczy, ze nei pasuje? jako, ze my z talcia jestesmy blizniakami to musimy miec tą sama date urodzenia XD ale my we 4 bedac siostrami wcale nie musimy ;] i nie plec mi tu
my cie chcemy... i potrzebujemy... do wspolnej zabawy
Cytat:
Napisane przez _Brzoskwinka_ Pokaż wiadomość
Jak ja bym trafiła na takiego chłopa to już dawno bym nie żyła .
hohoho... i pewnie kazda z nas

fotki: bala i fringsi...urocza parka
+ basti wymęczony i wyklęczany + ktoś niebezpiecznie penetruje zakazane miejsca ottla :P + bommi chłodzi sobie 'co trzeba' + roque oglada mecz na leżaka + mani

edit: wlasnie nieswiadomie spojrzałam na ilosc postów lunci... i sobie pomyslałam... łuhuu... ciekawe ile mi stukneło... a tam? 2 000 - równiusieńko... mam nosa wypije sobie za to
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 23000rr7.jpg (58,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72437038.jpg (16,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72458442.jpg (45,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72458770.jpg (40,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72458570.jpg (44,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bayern0003uc6.jpg (54,3 KB, 2 załadowań)

Stary 2006-11-09, 19:47   #22420
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

ehh ja już sobie pójde maniaczki calutki dzień boli mnie głowa, dosłownie od 8 rano
wogóle fatalnie sie czuje fizycznie i pschicznie
dobranoc
Stary 2006-11-09, 19:52   #22421
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:
Luna denerwujesz mnie takim gadaniem... ja tez nie jestem z lutego tylko z kwietnia i jakos nie uwazam zebym tu nie pasowala... ech

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-09, 20:10   #22422
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

oj kobietki... wszystkie ida :P to i ja ide...hmmm... tylko co ja bede robic
ksiazke skonczylam czytac... nie mam aktualnie zadnej nowej na oku :P ogladac tv... eee... nie no... w kazdym razie cos tam porobie... a jutro weekend jes jes jes
do juterka... jeszcze jakies foty wrzucam
bawarski tim swietny...
bala jakis taki ładny na tym zdjeciu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg chel0002wh1.jpg (103,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg capt.b2c3f75001a54811b728c1caf37ccce4.britain_southend_manchester_united_soccer_lmd806.jpg (75,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg capt.ddbd071473bd43d8aa2e78d3bd071eea.aptopix_bangladesh_zidane_dha104.jpg (98,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg chel0003pd3.jpg (90,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg chel0010wn8.jpg (98,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg clinkieclinkie.jpg (48,2 KB, 9 załadowań)

Stary 2006-11-09, 20:34   #22423
_Brzoskwinka_
Zakorzenienie

Mój Ronnie .
Stary 2006-11-09, 20:42   #22424
tricomi
Zakorzenienie

nareszcie jestem i na szczęście już weekend
wypije za to

Cytat:
za śląskie kobity
po naszymu: za śląskie dziołchy

Cytat:
a co to za określenia

chłopak z mojego miasta jest no i to mu się chwali

a jesli chodzi o to określenie, apropo ludzi z Sosnowca, to mówi się o nich gorole albo zagłębioki i generalnie ma to negatywny wydźwięk, bo gorol jest wredny, bezczelny itp, wiecie lata historii

Cytat:
Luna denerwujesz mnie takim gadaniem... ja tez nie jestem z lutego tylko z kwietnia i jakos nie uwazam zebym tu nie pasowala... ech
a ja jestem z maja i to 13
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-09, 22:27   #22425
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:
pasujesz pasujesz... i zaden z ciebie nieudacznik no a jesli już... to my wszystkie siostry razem wziete to nieudacznicy tylko czy ma nam byc z tym zle? a skadze...poprostu takie jestesmy
ja bym nie chciala miec takiego chlopaka brzydala jak ja i co? ;> i jesli bede szukac takiego drugiego bastka... to na co wyjdzie? ;> wiem, ze wiekszosc uwaza go za okropnosc... ale dla mnie to on jest mrrrauuu zeby tylko jeszcze ten brzydal mnie chciał

hihi... to tak jak dojczki...tez niedawno odwiedzali szkoly ... tęskno im pewnie do szkolnej ławy... niech do Polski przyjada... do im sie odtęskni 60 minut lekcji xD pffff...
no to normalnie wiecej wiślaków w naszej kadrze niz bajern bojów w elfach ;] mam nadzieje, ze dadzą czadu !!!! wszyscy

no to baj baj jakby co
ja to o 22:28 mam zamiar ogladac 'co z ta Polska' romek giertych, nauczyciele i uczniowie... tematem wieczoru i goścmi programu

gosia napewno tez nie jest z lutego... i co? to znaczy, ze nei pasuje? jako, ze my z talcia jestesmy blizniakami to musimy miec tą sama date urodzenia XD ale my we 4 bedac siostrami wcale nie musimy ;] i nie plec mi tu

+ basti wymęczony i wyklęczany + ktoś niebezpiecznie penetruje zakazane miejsca ottla :P + bommi chłodzi sobie 'co trzeba' + roque oglada mecz na leżaka + mani

edit: wlasnie nieswiadomie spojrzałam na ilosc postów lunci... i sobie pomyslałam... łuhuu... ciekawe ile mi stukneło... a tam? 2 000 - równiusieńko... mam nosa wypije sobie za to
Ja jestem z maja i to pierwszego
Gosiak84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-09, 22:31   #22426
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:
ksiazke skonczylam czytac... nie mam aktualnie zadnej nowej na oku :P ogladac tv... eee... nie no... w kazdym razie cos tam porobie... a jutro weekend jes jes jes
bawarski tim swietny...
Dzięki za fotki Chelsea . Już późno, więc poczytam sobie książkę i idę spać, w piątki nie mam zajęć, więc na pewno jutro pogadamy, buziaki
Stary 2006-11-10, 10:20   #22427
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

no to baj baj jakby co

ja trzymam kciuki za Wisełke i będe z nim całym sercem

dobra już dobra chyba musze skapitulować bo nie mam zadnych argumentów

ehh gdize te czasy kiedy miałam po równo z Talcią

Cytat:
ja w niczym nie pasuje

Cytat:
bawarski tim swietny...
a rzeczywiście fajnie tu Bala wyszedł

Cytat:
nareszcie jestem i na szczęście już weekend
wypije za to

po naszymu: za śląskie dziołchy

chłopak z mojego miasta jest no i to mu się chwali

a jesli chodzi o to określenie, apropo ludzi z Sosnowca, to mówi się o nich gorole albo zagłębioki i generalnie ma to negatywny wydźwięk, bo gorol jest wredny, bezczelny itp, wiecie lata historii

a ja jestem z maja i to 13
kurcze ale Ci fajnie

zawsze do tej pory ktoś już tu był a dziś takie puchy
Stary 2006-11-10, 10:25   #22428
Gosiak84
Zadomowienie

Hej Luna, Siostro . A ty czemu nie w szkole?
Stary 2006-11-10, 10:27   #22429
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

wywiadzik z Matusiakiem

W dzisiejszym wydaniu „Super Expressu” opublikowany został wywiad z Radosławem Matusiakiem. Zawodnik, który w ostatnich miesiącach zbiera tak wiele pochwał przekonuje, że jego drużyna przyjedzie pod Wawel po 3 punkty.

- Do Krakowa jedziemy po zwycięstwo. Skoro potrafiliśmy wygrać z Legią i Koroną, to i Wisły nie ma się co bać - przekonuje Radosław Matusiak (25 lat), największa gwiazda GKS BOT Bełchatów.

- Już się nie mogę doczekać tego meczu. Zanosi się na fajne widowisko. Nie będzie kunktatorstwa, powinno paść sporo goli - przewiduje "Radomatu". - Wolę takie mecze niż na przykład przepychanki z Górnikiem Zabrze, który stawia sześciu ludzi pod bramką i tylko muruje dostęp. Wisła zagra otwartą piłkę, i o to chodzi. Przynajmniej kibice będą zadowoleni - dodaje Matusiak, który stał się najbardziej atrakcyjnym towarem polskiej ekstraklasy. Jednym z klubów, które chcą mieć go u siebie, jest właśnie Wisła.

- Niby jest sygnał od Wisły, ale prawda jest taka, że raczej ich nie stać na wykupienie mnie z Bełchatowa. Pod tym względem bardziej prawdopodobny jest transfer do Legii, choć pojawiają się też bardzo poważne sygnały ze Wschodu. Niby ten kierunek nie jest szczytem moich marzeń, ale wszystko zależy od jakości oferty - tłumaczy Matusiak.

Bełchatów jest mocno rozochocony, ale i Wisła powinna pokazać sportową złość, po tym jak ośmieszyła się w Pucharze Polski, przegrywając z Ruchem Chorzów 1:2.

cwaniak z tego Radka z Legią wygrali bo to słaba drużyna, taka jest prawda Korony nie znam

oj żebys sie nie zdziwił chłopie

... ze niby Legia jest bogatsza od Wisły ?? nie wierze
Stary 2006-11-10, 10:28   #22430
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez Gosiak84 Pokaż wiadomość
Hej Luna, Siostro . A ty czemu nie w szkole?
hej siostra a tak sie złożyło ...
Stary 2006-11-10, 10:32   #22431
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:
hej siostra a tak sie złożyło ...
chętnie bym tu z tobą pobyła, ale muszę iść po zakupy, będę później
Stary 2006-11-10, 10:35   #22432
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez Gosiak84 Pokaż wiadomość
chętnie bym tu z tobą pobyła, ale muszę iść po zakupy, będę później
nom szkoda, ale ok
Stary 2006-11-10, 10:37   #22433
tricomi
Zakorzenienie

czesc dziewczęta

wpadłam na chwile zobaczyć co tam ciekawego dzisiaj meczyk BVB i wreszcie będzie można go zoabczyć przez Pppstream

Lunka, a skąd Ty jesteś?

nie wiedziałam, że taki cwaniaczek z tego Radka
Stary 2006-11-10, 10:39   #22434
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:

ja w niczym nie pasuje
ech glupty gadasz

Cytat:
wywiadzik z Matusiakiem

W dzisiejszym wydaniu „Super Expressu” opublikowany został wywiad z Radosławem Matusiakiem. Zawodnik, który w ostatnich miesiącach zbiera tak wiele pochwał przekonuje, że jego drużyna przyjedzie pod Wawel po 3 punkty.

- Do Krakowa jedziemy po zwycięstwo. Skoro potrafiliśmy wygrać z Legią i Koroną, to i Wisły nie ma się co bać - przekonuje Radosław Matusiak (25 lat), największa gwiazda GKS BOT Bełchatów.

- Już się nie mogę doczekać tego meczu. Zanosi się na fajne widowisko. Nie będzie kunktatorstwa, powinno paść sporo goli - przewiduje "Radomatu". - Wolę takie mecze niż na przykład przepychanki z Górnikiem Zabrze, który stawia sześciu ludzi pod bramką i tylko muruje dostęp. Wisła zagra otwartą piłkę, i o to chodzi. Przynajmniej kibice będą zadowoleni - dodaje Matusiak, który stał się najbardziej atrakcyjnym towarem polskiej ekstraklasy. Jednym z klubów, które chcą mieć go u siebie, jest właśnie Wisła.

- Niby jest sygnał od Wisły, ale prawda jest taka, że raczej ich nie stać na wykupienie mnie z Bełchatowa. Pod tym względem bardziej prawdopodobny jest transfer do Legii, choć pojawiają się też bardzo poważne sygnały ze Wschodu. Niby ten kierunek nie jest szczytem moich marzeń, ale wszystko zależy od jakości oferty - tłumaczy Matusiak.

Bełchatów jest mocno rozochocony, ale i Wisła powinna pokazać sportową złość, po tym jak ośmieszyła się w Pucharze Polski, przegrywając z Ruchem Chorzów 1:2.

cwaniak z tego Radka z Legią wygrali bo to słaba drużyna, taka jest prawda Korony nie znam

oj żebys sie nie zdziwił chłopie

... ze niby Legia jest bogatsza od Wisły ?? nie wierze
no no moj Radzio sie Lunce narazil

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-10, 10:43   #22435
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
czesc dziewczęta

wpadłam na chwile zobaczyć co tam ciekawego dzisiaj meczyk BVB i wreszcie będzie można go zoabczyć przez Pppstream

Lunka, a skąd Ty jesteś?

nie wiedziałam, że taki cwaniaczek z tego Radka
hej ja jestem z podkarpacia, okolice Lublina i Rzeszowa

Cytat:
ech glupty gadasz

no no moj Radzio sie Lunce narazil
czy ja wiem czy głupoty

ano naraził bo gada niepochlebnie o Wisełce a ja Wisłe będe bronić tak jak Maxiego broniłam przed Bastkiem Magdy

ale dobra, narazie nic nie zrobie Radkowi
Stary 2006-11-10, 10:47   #22436
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Ehh dziewczyny ... Same wiecie że mam teraz trudną sytuacje, problemy ... To nie jest tak że
tak że przez cały czas chce sie zabić. Poprostu czas jest mi tak ciężko, szczególnie wtedy, kiedy kłóce sie z
rodzicami, a robie to prawie codziennie. Oni wogóle mnie nie rozumieją, praktycznie nic nie wiedzą o moim życiu.
Codziennie powtarzają mi że nie zdam matury, itd ... Ja sie tym aż tak bardzo nie przejuje, wierze w siebie, nawet jeśli wszyscy dookoła
nie wierzą. Jednak nie jest miło gdy mi to przy każdej rozmowie wypominają ... Oni na serio są przeciwko mnie, codziennie powtarzają mi
że mam sie wynosić po maturze z domu. Więc po co ja mam żyć ? skoro oni by chcieli żebym umarła i mieliby święty spokój
I tu odpowiedź : musze żyć żeby im udowodnić że zdam tą cholerną mature, pójde na studia a wtedy zerwe z nimi kontakt i będą mieli czego przez całe życie pragnęli.
Musze też żyć dla Wisełki i dla Was moje kochane wszystkie udowodniłyście że jesteście prawdziwymi przyjaciółkami i nie zostawicie mnie bardzo Wam dziękuje że jesteście ze mną
Stary 2006-11-10, 10:49   #22437
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

no to na poprawe i tak już lepszego humoru wrzuce focie

1 - Mauro wykonuje rzut karny w sali gimnastycznej jednej ze szkół
2 - Mauro coś pisze, jeju jak śmiesznie trzyma tą ręke też tak czasem pisze ehh te podobieństwa
3 - Mauro rozdaje atugraf, prawda że słodko mu w tej czapusi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg af54ae66ee54511c2c3bac5b7f0065af.jpg (73,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7143622f8bd5c40013a32a2d02600552.jpg (73,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f2e1db7a072855d27806b159bdb4d40d.jpg (83,3 KB, 3 załadowań)
Stary 2006-11-10, 10:53   #22438
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

1 - Baszczu szczurek
2 - Michael, prawda że na tym zdjęciu jest podobny do Petera Croucha hehe a Peter mi sie zawsze podobał
3 - Mariusz Pawełek
4 - Darek Dudka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 68eae9d12ca6378aeb7dd77c58b3813e.jpg (44,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 098a3bf96bc591130a99eb5cae34a9c3.jpg (32,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 22a2735e2e7c1374f6677178e6836908.jpg (43,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 71f4bd6ded094786d7066f060debc104.jpg (38,7 KB, 1 załadowań)
Stary 2006-11-10, 10:55   #22439
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
Ehh dziewczyny ... Same wiecie że mam teraz trudną sytuacje, problemy ... To nie jest tak że
tak że przez cały czas chce sie zabić. Poprostu czas jest mi tak ciężko, szczególnie wtedy, kiedy kłóce sie z
rodzicami, a robie to prawie codziennie. Oni wogóle mnie nie rozumieją, praktycznie nic nie wiedzą o moim życiu.
Codziennie powtarzają mi że nie zdam matury, itd ... Ja sie tym aż tak bardzo nie przejuje, wierze w siebie, nawet jeśli wszyscy dookoła
nie wierzą. Jednak nie jest miło gdy mi to przy każdej rozmowie wypominają ... Oni na serio są przeciwko mnie, codziennie powtarzają mi
że mam sie wynosić po maturze z domu. Więc po co ja mam żyć ? skoro oni by chcieli żebym umarła i mieliby święty spokój
I tu odpowiedź : musze żyć żeby im udowodnić że zdam tą cholerną mature, pójde na studia a wtedy zerwe z nimi kontakt i będą mieli czego przez całe życie pragnęli.
Musze też żyć dla Wisełki i dla Was moje kochane wszystkie udowodniłyście że jesteście prawdziwymi przyjaciółkami i nie zostawicie mnie bardzo Wam dziękuje że jesteście ze mną
oj kochana, aż Cię muszę przytulić, chociaż wirtualnie :przytu l:

tak trzymaj, Wisła Cię potrzebuje i my Cię potrzebujemy

edit: fotki super
Stary 2006-11-10, 10:57   #22440
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

i na koniec stara fotka, bo jeszcze z mundialu Baszczu fajną mine zrobił a w tle Bosy a właśnie, on zajęty jest
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z3421023X.jpg (54,9 KB, 7 załadowań)

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości