|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 51 wątek wykańczamy, ale wciąż plotek i butów wcale dość nie mamy
|
|
|
|
#2882 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
tutaj siulka poleca:
http://siulka.blogspot.com/2011/07/b...-do-wosow.html u niej razem z kokosowym bardzo się sprawdził ![]() u mnie nie ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;30489085]cieszę się, że nie jestem jedyna "dziwna" na której oleje wrażenia nie robią i ogólnie wielka lipa [/QUOTE]ja mogę wymienić więcej minusów niż plusów olejowania... ...po głębszym zastanowieniu nie widzę żadnych plusów
|
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;30489085]cieszę się, że nie jestem jedyna "dziwna" na której oleje wrażenia nie robią i ogólnie wielka lipa
[/QUOTE]mnie sie do wlosow nie chce z tym babrac ale moja mama robi sobie jakies mieszanki z jajkiem i nafta i chwali sobieale sliwkowy do buzi kocham, nawizla, nic mnie nie wysypuje, cera gladka, jednolitka i w ogole malina
|
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- na mazidlach, chyba na zrob sobie krem ten jest ale nie jestem pewna. ale ten olej plus hialuron i niczego wiecej do buzi nie uzywam i nie musze
|
|
|
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
Sesa u mnie się sprawdza, kokosowy użyłam tylko raz bez większych rezultatów, ale dam mu jeszcze jedną szansę.
|
|
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale włosy są bardziej jedwbiste, sypkie i elastyczne i juz mi się nie elektryzują. Ale najważniejsze, że przestały mi wypadać, ale nie wiem, czy to zasługa samych olei, czy też nowa metoda mycia (odżywką). Wcześniej testowałam oliwę z oliwek, z orzechów laskowych, z makadami i jojoba i te się u mnie nie sprawdziły. Po makadami nawet mi się pogorszyły i zaczęły się jeszcze bardziej przetłuszczać. Tu można poczytać o olejowaniu: http://mineralnekosmetyki.pl/2011/08...iu/#more-10790 Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-11-13 o 23:58 |
|
|
|
|
#2890 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już nie wiem jak mam sobie poradzić z tym puchem Cytat:
tylko sama nie wiem czy chcę zacząć znowu farbować tzn. chce, marzy mi się rudy kolor, ale jednocześnie nie chce ruszać naturalnych włosów Gdybym była na etapie farbowania, to nie miałabym dylematu Cytat:
|
|
#2891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak będę miała przypływ gotówki, to kupię ten śliwkowy ![]() A teraz już zmykam do łóżka dobrej nocy
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
Mały bonus dla Ultry
Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-11-14 o 00:20 |
|
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaa i pachnie jak....marcepan..anyzzek, nie wiem, dla mnie bosko, ale wiem, ze nie kazdy lubi ![]() dobranoc ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- to sam ten lakier? mega sie mieni |
|
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kleanclor ale inny i tylko 1 warstwa nałozona na 1 warstwe mojego ulubionego lakieru z Essence i bez Top Coata. Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-11-14 o 00:24 |
|
|
|
|
#2896 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A ja tam oleje uwielbiam i moje włosy też. Zwykle jest fajniejszy skręt (ale to zależy jaki olej) i zawsze są mięciutkie, jedwabiste i lśniące jak wiecie co ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Identyczną śliczność będę mieć
|
|
#2897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślicznie sie mieni, zastanawiałam sie na poczatku jak widziałam probki w necie jak to mozliwe, ze w butelce on jest w srodku taki w innym kolorze i na paznokciach tez, a on sie poprostu tak blyszczy kolorowo ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
![]() a masz porownanie sliwki z mazidel i zsk? bo juz nie pamietam czy mialam z zsk,a mam ochote na pare rzeczy to moze przy ookazji sliweczka ![]() ja lubie kokos..podjadac to pochwal sie jeszcze jakie oleje?
|
||
|
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dostawę przeoczyłam, bo znów kłopoty wyskoczyły i kolejny pogrzeb ![]() Nie mam porównania, co do śliweczki, ale mogę Ci powiedzieć porównanie niezmydlanej frakcji sojowej Kokos też uwielbiam podjadać ![]() Zamów na ZSK Ja od trzech dni zamówienie ciągle powiększam, a kilka dni temu przyszły do mnie Mazidła i jeszcze kilka innych rzeczy prowłosowych ![]() Oleje mam: jojoba, śliwkowy, rycynowy, winogronowy, ryżowy, lniany, z orzechów włoskich, krokoszowy, kokos i migdał (te dwa to z vatiki). A zamówiłam jeszcze z kiełków pszenicy, babassu, z nasion truskawki, z pestek arbuza, brzoskwini i pachnotki ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- i masło shea i tucume mam
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to pochwal sie jeszcze jakie oleje? [/QUOTE]Podpowiedz, jakie oleje polecasz, szczególnie do włosów o dużej porowatości, bo chyba takie mam. Moje dziecko nie chce spać, bo padło o 18 (cały dzień małe diable nie spało), przespala się do 22 i teraz szaleje. Chyba przeżucę się na jej soczki, bo dają lepszego kopa niz moja kawa
|
|
|
|
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to mow, kktore do czego polecasz shea mam tez z ta kropla do odzywki niezly pomysl,a dajesz na reke czy wwkropilas do calosci? Cytat:
Moje dziecko nie chce spać, bo padło o 18 (cały dzień małe diable nie spało), przespala się do 22 i teraz szaleje. Chyba przeżucę się na jej soczki, bo dają lepszego kopa niz moja kawa [/QUOTE]ooo soczki
|
||
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie kawa nie działa, bo przez cały dzień senna chodziłam.
A Aniela szalała
|
|
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Bhringraj
http://www.helfy.pl/bhringaraj-wypad...e-eclipta-alba sesa http://www.helfy.pl/sesa-olejek-wypa...pecia-lysienie amla http://www.helfy.pl/olejek-amla-gold sesa http://www.helfy.pl/olejek-wypadajac...ujacy-alopecja cos sie z tego nadaje? ![]() ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co najbardziej pasuje mi Himalaya i Sesa, które trochę wzbogacam olejem arganowym i wit. A+E |
|
|
|
|
#2905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krokoszowy może opóźniać odrosty po delipacji , rycynka standardowo na porost, ale przy dłuższym stosowaniu może wysuszać, więc ja ją tylko dokapuję do odżywek lub dodaję do robionej maski. Winogronko jest boskie do ciała, głównie jego używam na ciało i masła. Lniany używam też do ciała, ale ze względu na zapach wolę winogronowy, choć podobno lniany ma działać przeciwzaskórnikowo, jednak nie sprawdzałam tego, więc nie potwierdzę. Z kiełków pszenicy chcę spróbować na twarz, ale nie wiem, czy nie będzie zapychał, choć nie mam ogólnie z tym problemów i nie powinien. Też na twarzy będę sprawdzać truskawkę, pachnotkę. Babassu spróbuję do ciała i twarzy. Winogrono, lniany, z orzechów włoskich, ryżowy, oliwę stosuję też do spożywczych rzeczy, bo kupiłam je w markecie ![]() Dziś na twarz walnęłam jojoba i podoba mi się ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z oorzechow wloskich moja mama uzywa do buzi i z rozy, chwali sobie ja orzecha uzywalam ale sliwkowy paaachnie cudnie,wiec wole sliwke. a winogronowy jakiej firmy? pomaga na kropeczki? no ja kokoska w sklepach tez kupuje jak dorwe polecam smazyc na nim racuchy a oliwe z oliwek do peelingow uzywam. rycynke lubie na rzesy i pazkocie, do wlosow fakt, mama uzywa tez, musze wyprobowac troszke ![]() musze obczaic te mieszanki z helfi i chyba jakas wezme a moja mama ma eclipte (make) z mazidel i jej sie podobadziekuje za rady Chopaki
|
|
|
|
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Winogronowy napiszę Ci jutro, bo stoi w kuchni, a nie chce mi się już krzątać po domu Winogronowy stosuję od krótkiego czasu ale rogowacenie jest ciut mniejsze bo stosuję też balsam, do którego dodałam moczniku, więc pewnie zasługa jest obu.Ja właśnie na allegro oglądam amly i inne ![]() ---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- A tu dowód, że olejować warto Przed farbowaniem były olejowane godzinkę i do odżywki dodałam kilka kropel jojoby. Fajne, lśniące i to nie od lampy błyskowej - chodzi mi o trzecie zdjęcie ![]() Olejuję naprawdę krótko i jestem zadowolona, a jak widzę efekty u innych osób przy regularnym dłuższym stosowaniu, to aż mi szczęka opada
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Lianeska - na blogu obiecany makijaż (taki raczej delikatny)
Idę spać, może diablątko się zlituje i też zaśnie ![]() ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- Cytat:
A jakie długie! |
|
|
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wlasnie zsk przegladam ![]() jak znajdziesz jakas dobra oferta na all to podrzuc ![]() ![]() żel Artiste - a co to?:P Edytowane przez ultrafiolet88 Czas edycji: 2011-11-14 o 01:36 |
|
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
skręciki marzą mi się większe i mocniejsze i też do tego dążę Tova, życzę aby mała diablica dała Ci zasnąć ![]() Ultra, jak coś znajdę to jutro Ci podrzucę i poproszę o to samo ![]() Żel Artiste to żel dostępny tylko w Naturze, a skład ma fajny Dobranoc
Edytowane przez seduction Czas edycji: 2011-11-14 o 01:38 |
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

ale moja mama robi sobie jakies mieszanki z jajkiem i nafta i chwali sobie

A dostawę przeoczyłam, bo znów kłopoty wyskoczyły i kolejny pogrzeb