|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Cytat:
mądre posunięcie, ja też uważam, że spokój psychiczny na takiej wizycie jest najważniejszy, a ćwiczenia raz są a raz ich nie ma
|
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc dziewczynki
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Mayu, dziękuję
Próbowałam pytać o zdanie P., ale na smsa od niego teraz się długo czeka, bo kuje na wtorek Teraz już jestem spokojniejsza, choć nadal czuję niepokój, ale przynajmniej nie będę miała innych stresów przed wizytą ![]() Dobranoc
Powód do śmiechu dał mi Bóg Rdz 21,6 Edytowane przez Hawwa87 Czas edycji: 2011-11-13 o 23:26 |
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa, nie stresuj się,w szystko na pewno będzie w porządku
![]() Cóż... dzwoniłam do D., rozłączył mnie. Ajm soooooł single egen i tym pozytywnym akcentem się żegnam, jutro ZUS, rozprawa i Kraków, wszystko do 15:00 branoc.
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też się żegnam, bo ledwo na oczy patrzę, a jutro mam okropnie ciężki dzień więc proszę o kciuki by wszystko było jak najlepiej dziękuję ![]() słodkich snów Wam życzę
|
|
|
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Nie testowałam tylko przestałąm przejmować za niego inicjatywę, miałam dość zagajania prawie każdej rozmowy czy smsa przez ostatni czas. Widocznie to wielki problem pierwszemu wziąć telefon. Może sobie zafundował nową koleżankę i mu niechcący przeszkodziłam. I don't give a shit. Nie pierwszy raz.
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry. Nie wiem, co robić. Czy jechać do zusu, czy czekać na rozprawę...
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa dobrze zrobiłaś wybierając wyłącznie wizytę u lekarza
Justyna że co?! tulę mocno ![]() większość nocy nie przespałam męczył mnie ból nosa, a teraz siedzę w pracy zasmarkana cudowny poniedziałek![]() jak będę się niezbyt czuła to szybciej wyjdę z pracy...
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
I znowu poniedziałek... ![]() Maja, ja bym była za drugim weekendem grudnia
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, załapałam się do lekarza. Zobaczymy co powie... ja na pójście do pracy nie czuję się na siłach
|
|
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama żałuję, że chciałam być taka obowiązkowa, chodzić do pracy i nie wzięłam chorobowego... No i męczyłam się ponad tydzień, a jeszcze do końca nie jestem zdrowa...
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Rety, Mąż do mnie napisał smsa, że jest taki korek, że wysiadł z autobusu i szedł na piechotę na pętlę tramwajową. I przyszedł tam równo z tym jak przyjechał autobus ![]() ...a autobus powinien przejechać ten dystans w 10 minut
|
|
|
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Maju ja wiem, że ludzie kredyty biorą ale wiem, że nie tak łatwo mieć zdolność na tak wysokie kwoty kredytu. Po drugie kupując nowe mieszkanie wychodzą wysokie koszta wykończenia i urządzenia więc ta już wysoka cena jeszcze skacze. Ostatnio czytałam, że kupując 2 pokoje 40-50 metrów od dewelopera potrzeba ok 100tys na wykończenie i umeblowanie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Kończę śniadanie i będę malować farbami wyrazy na jutro na zajęcia Tosia, skąd wiesz, że płukanki nic nie zdziałają w Twoim przypadku? Próbowałaś już? Wiadomo, że to nie to samo co farba ale może jakbyś zafarbowała normalnie i oprócz tego płukała jakimiś ziołami nie musiałabyś tak często sięgać po farbę? Kurczę, nie wiem, a chciałabym Ci jakoś pomóc...Za to tżta masz mega Skoro masz się szykować na 2012 to może klęknie już w Nowy Rok, czyli całkiem nie w tak dalekiej przyszłości? Capri miałaś piękny weekend ![]() Naj piona za mak Ja maku nienawidzę
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Hejooo
Dżastina ale o co kaman?Czemu nie odbiera? |
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, nawet chyba nie chcę pytać. Myślałam, żeby napisać mu smsa z prośbą o jakieś wyjaśnienie, ale mam odruch wymiotny na samą myśl, więc może po prostu wyrzucę jego numer.
A ja już załatwiłam ZUS i rozprawę, masakra! Wyjechałam z Tarnowa o 8:48, przebiłam się przez miasto, przejechałam 30 km, spóźniłam się 7 minut, a i tak czekałam przed salą rozprawa się zaczęła jakoś o 9:20, pięć minut później przyprowadzili oskarżonego, po 10 minutach babka wyszła do mnie na korytarz i powiedziała, że jestem wolna, bo gość dobrowolnie poddał się karze tak że tyle mniej stresu i większość rzeczy załatwiona jeszcze przed 10 teraz się zbieram do Krakowa po jakieś uszczelnienia.
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czeeeeeeeść
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Hi :0
miałam dziś koszmar ślubny, w dwóch turach, najpierw mi sie śnilo że nie kupilam prezentów dla gości wiecv na biegu kupowałam kasztanki z wawela i dlugopisem pisalam na nich pdoziekowania, potem sie przebudziłam i snilo mi sie że draq queen kleilam sztuczne rzesy na palcach u stóp , wszystko działo sie w kiosku ruchu gdzie była pluszowa karykatura ewy minge posniej sie okazalo ze mam 4 minuty do slubu ale dojechalam i mialam paskudna kiecke i czarne baleriny z mega czubem może nie az tak drastycznie , jesli okaże się dupkiem samam mu tyłek skopię
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2272 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej, złego humoru u mnie ciąg dalszy
. W ogóle nie wypoczęłam przez weekend. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo fajne Ślicznie wyglądasz.Cytat:
To nie jest tak, że tu się zarabia niewiarygodnie więcej. Jako inżynier na Śląsku zarabiałam więcej niż teraz w Warszawie. Mimo, że ja i tak nie jestem dobrym przykładem, bo zarabiam przyzwoicie. Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2273 | ||
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
Idę wysuszyć włosy, pomalować paznokcie i lecę na rozmowę. Dziś firma informatyczna, jutro branża finansowa. Ja to mam szeroki rozrzut
|
|
|
|
#2275 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Kawucha, szkoda kopać i niszczyć sobie szpice w super balerinach
jest ok, co zrobić. Na razie jeszcze nic nie robię, ale podejrzewam, że niewiele się zmieni. Ja już przez to zbudowałam wokół siebie mur jeśli o niego chodzi, więc nie boli za bardzo ![]() Stefcia, a co Ty taka nijaka? ![]() Aleks
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
#2278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a serio, to taka marudna jestem przed okresem, z braku czasu na wannę i książkę, i ogarniającego poczucia braku czasu na wszystko. Przejdzie mi Ale dziś jeszcze pomarudzę
|
|
|
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też miałam ślubny koszmar pare dni temu, śnilo mi się że byłam już ubrana w sukni, a do ostatniej chwili siedziałam na fejsie i nie zdążyłam się umalować ani uczesać i biegłam do kościoła wściekła, w jeszcze mokrych nie ułożonych włosach to by się mogło sprawdzić, bo ja zawsze sie obijam a potem wszystko na ostatnią chwilę :Phej Smarf, jak tam weekend?
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.

Tak niesympatyczny gość, że więcej by mnie kosztowała rozmowa z nim niż przygotowanie się na zajęcia 2 stycznia 

mądre posunięcie, ja też uważam, że spokój psychiczny na takiej wizycie jest najważniejszy, a ćwiczenia raz są a raz ich nie ma 

branoc.
nie no, to niemożliwe... nie wierzę, na pewno przypadkiem rozłączył albo coś... 

13.03.2008

cudowny poniedziałek

Ja maku nienawidzę 
potem poszliśmy obejrzeć fajerwerki