Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-13, 20:58   #3031
miucciaable
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny.
Ostatnie dni były mega dołujące.... I tak oto podjęłam decyzję. Czas się przeprowadzić...Wybrałam miejsce oddalone o 400 km. Czyli Poznań. Nie wiem co mi z tego wyjdzie. Ale będę walczyć. Bo mam dość życia tutaj. Tutaj, gdzie rodzice ranią. Gdzie z TŻ nie mogę się dogadać.Widać nie potrafię stworzyć związku. Najpierw rozpadło się małżeństwo, teraz roczny związek.
Podziwiam za te decyzje. Czasem potrzebna jest zmiana. Tez postawilam wszystko na jedna karte i nie zaluje
Stary 2011-11-13, 21:16   #3032
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
miala ktoras z was puder bambusowy? moze macie porownanie z jadwiga? bo jadwiga mi sie konczy i sie tak zastanawiam nad nowym pudrem...
ja miałam bambusowy i teraz mam jadwigę bardziej do gustu przypadł mi puder jadwigi, a z bambusowym jakoś się nie polubiłam, wydaje mi się, że jest taki "tępy" i w ogóle nie zauważyłam matowania porozsypywałam puder wszystkim koleżankom i w ten sposób się go pozbyłam one są zadowolone z niego i Soph też, także ja być może jestem jakimś wybrednym wyjątkiem

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 21:20   #3033
Kitka:)
CABIN CREW

cześć Ślicznotki

ale napisałyście na szczęscie podczytywałam na bieżąco własniue siedzę i pije reddsa czerwonego

caate ja Cię podziwiam i chciałabym mieć tyle samozaparcia i ambicji w sobie co Ty... jesteś piękną i silną kobietą, która wie czego chce i do tego dąży
a co do zajęć z native speakerem- super pomysł, to naprawdę da Ci dużo wiedej niż standardowe lekcje
ja niemieckiego 13 lat się uczyłam a dopiero od niedawna mówię swobodnie- i to dlatego że pewna osoba mnie do tego bardzo namawia i caly czas probuje uświadomić że dobrze mowie w tym jezyku

pisałyście o pannach które ściemniają... no na wizażu (tak jak i w życiu ) pełno jest takich... przykłady można bardzo szybko podać- na jednym wątku piszą jedną historię , na innym- drugą... i wydaje im się że reszta wizażanek jest głupia i się nie zorientuje... nie wiem, może mają potrzebe bycia w centrum zainteresowania??

snow to Ty w mieście byłaś jak te zamieszki były??? kurczę masakra jakaś to była, widziałam w tv i cieszyłam że nie byłam w stolicy w tym czasie bo pewnie też bym w miasto ruszyła i nie daj boże trafiła na tych oszołomów....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 21:44   #3034
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

miałyście może brązujący krem na dzień z brzoskwinią Alterry? brzmi fajnie, ale zastanawiam się czy to działa jak krem tonujący czy może lekki samoopalacz w każdym bądź razie mam ochotę go wypróbować

Stary 2011-11-13, 21:45   #3035
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Miałam być z Wami na bieżąco, a tu znów znikłam na ponad tydzień i mam ponad 20 stron do nadrabiania
Ja ostatnio poczyniłam duże zakupy kosmetyczne
Do włosów:
-olejek rycynowy
-nafta kosmetyczna
-serum termoochronne https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ry.html&next=1 (co do tego serum, to jak dam na włosy to serum, mleczko https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ce.html&next=1 i jedwab https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...lk.html&next=1 to włosy prostują mi się błyskawicznie, a po prostowaniu nie wywijają się nawet jak wieje lub jest wilgotne powietrze, są miłe w dotyku, takie gładziutkie)
-jedwab do mycia i pielęgnacji włosów Bingo http://kosmetykibingospa.pl/opis/249...sow-300ml.html, bo kolagen https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...oo.html&next=1 już mi się skończył
Do twarzy:
- acnefan
- dwa podkłady https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...up.html&next=1 i https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...up.html&next=1 ale cały czas szukam podkładu w bardzo jasnym kolorze, ale w różowawym odcieniu, polećcie coś
- żel peelingujący z biedronki
- krem do twarzy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cy.html&next=1
- peeling enzymatyczny https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ai.html&next=1
- zapas maseczek z ziaji https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ta.html&next=1 ; https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...na.html&next=1 ; https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-570946 ; https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa.html&next=1
- puder https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...nt.html&next=1
Do ciała
- żel pod prysznic
- 3 balsamy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ej.html&next=1 ; https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ja.html&next=1 ; https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ej.html&next=1
- szklany pilnik, bo mój stary się już zużył
- kilka lakierów do paznokci
- serum na pośladki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...up.html&next=1 nie wiem, czy to działanie tego serum, czy moja podświadomość, ale moje pośladki zrobiły się fajniejsze
- dezodorant https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ce.html&next=1
I to chyba wszystko co ostatnio kupiłam, jak sobie o czymś jeszcze przypomnę to dopiszę, ale kasy mi poszło ostatnio na kosmatyki, to fakt
Swietne zakupy

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
chyba dobrze kombinujesz, ale dla jasności znalazłam jeszcze jedno zdjęcie na którym bardziej widać różnicę pomiędzy kabuki a flat topem
Ale śliczne są te pędzle Pixe
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
o tak.. Lbn pod wzgledem małych drogerii jest do bani.
ja mam na osiedlu sklep kosmetyczny.. zachodzę po zmywacz do paznokci nie ma, zapomniałam z domy pęstety idę tam nie ma pytałam ostatnio o coś to tez.. koleś nic nie wie zdziwiony

gdzie koło pksa są;>

Kupiłam buty;p
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...damskie-kozaki
Fajne ja jutro jadę szukać butów na zimę
Cytat:
cześć dziewczyny.
Ostatnie dni były mega dołujące.... I tak oto podjęłam decyzję. Czas się przeprowadzić...Wybrałam miejsce oddalone o 400 km. Czyli Poznań. Nie wiem co mi z tego wyjdzie. Ale będę walczyć. Bo mam dość życia tutaj. Tutaj, gdzie rodzice ranią. Gdzie z TŻ nie mogę się dogadać.Widać nie potrafię stworzyć związku. Najpierw rozpadło się małżeństwo, teraz roczny związek.
czasem potrzeba takich zmian. Trzymam kciuki

Ech i jeszcze jutro i koniec wolnego
Stary 2011-11-13, 21:59   #3036
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
cześć Ślicznotki

ale napisałyście na szczęscie podczytywałam na bieżąco własniue siedzę i pije reddsa czerwonego

caate ja Cię podziwiam i chciałabym mieć tyle samozaparcia i ambicji w sobie co Ty... jesteś piękną i silną kobietą, która wie czego chce i do tego dąży
a co do zajęć z native speakerem- super pomysł, to naprawdę da Ci dużo wiedej niż standardowe lekcje
ja niemieckiego 13 lat się uczyłam a dopiero od niedawna mówię swobodnie- i to dlatego że pewna osoba mnie do tego bardzo namawia i caly czas probuje uświadomić że dobrze mowie w tym jezyku

pisałyście o pannach które ściemniają... no na wizażu (tak jak i w życiu ) pełno jest takich... przykłady można bardzo szybko podać- na jednym wątku piszą jedną historię , na innym- drugą... i wydaje im się że reszta wizażanek jest głupia i się nie zorientuje... nie wiem, może mają potrzebe bycia w centrum zainteresowania??

snow to Ty w mieście byłaś jak te zamieszki były??? kurczę masakra jakaś to była, widziałam w tv i cieszyłam że nie byłam w stolicy w tym czasie bo pewnie też bym w miasto ruszyła i nie daj boże trafiła na tych oszołomów....

bo w zyciu tak naprawde jest latwiej jak same ze soba sie okreslimy i wiemy czego oczekujemy, znamy wartosci.
mam nadzieje, ze u Ciebie juz lepiej

dziewczyny macie moze porownanie z olejkiem do wlosow Sesa i Heenara?
chce sie jutro wybrac do helf, ale nie wiem na ktory sie zdecydowac
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 22:09   #3037
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

ja uciekam spać, dobranoc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-13, 22:20   #3038
Lilith890502
Zakorzenienie

ja dziś:
- peeling truskawkowy do ciała z joanny (kocham go za zapach)
- peeling do stóp z solą morską
- balsamowanie - eveline orchidea i kokos
- ćwiczenia

poprawiłam w końcu projekt na badania marketingowe dzisiaj z czego jestem zadowolona, a poza tym to w taką pogodę jak dzisiejsza to tylko siedzieć w domu z kubkiem czegoś ciepłego

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel

Edytowane przez Lilith890502
Czas edycji: 2011-11-13 o 22:23
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 22:48   #3039
ParoleParole
Zakorzenienie

ja dziś:
- maseczka na twarz migdałowa z perfecty
- masaż syrenką
-depilacja
- masło bebeauty azja
Stary 2011-11-13, 22:53   #3040
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
julianna zdrówka życzę
dziekuje

Cytat:
koło płynu jest tonik witaminowy
A co do tego pudru kupiłam bo był w kodach za 10 zł.. i chyba jedynie przez to... wg mnie zbędna rzecz. A chciałam wypróbowac bo szał sie na pudry do włosów zrobił Ale wolę mgiełke stylizujaca z joanny

a wszystko wina wizażu ;p ja przez niego kupuje dduuzo
tak od czsu wejscia na wizaz mam coraz wiecej komsetykow

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Dziękuję za odpowiedz.

A co do pogrubionego zgadzam się, kiedyś wystarczył mi balsam, krem , szampon jakaś odzywka i maska do tego podstawowa kolorówka i normalnie żyłam a teraz mam tego dużo, i ciągle mi mało.
oj tak pamietam jeszcze te czasy

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Witaj

Jednak wczoraj sie zmobilizowałam i oprócz podstaw nałożyłam maseczkę na twarz, zrobiłam peeling na stopy a następnie nałożyłam maseczkę-serum na nie, obcięłam pazurki u stop.
A dziś rano popędziłam do fryzjera - mam śliczny rudy taki z mahoniowatych I mimo że miałam zapuszczać włosy to zmieniłam fryzurę, troszkę podcięłam tył i boki z tym że mam taką lekką asymetrię bo jeden bok jest dłuższy no musiałam sobie poprawić jakoś humor po tej sprzeczce wczorajszej z K.

Lece teraz do pracy bo niestety nie mam wolnego
Miłego dnia Piękne
pokaz zdjecia kolorku, wueilbiam rudosci

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
Oglądałam przed chwilę Ugotowanych na tvn i jaka tam baba straszna była... nic do jedzenia bym jej nie dała
no tez ja widzialam, w zasadzie moglaby wracac do domu na miotle

Cytat:
hej
ja wrocilam po weekendzie u TZ, doscy pracowitym. Bylismy w kinie na immortals, bylo super bardzo lubie ogolnie mity wiec tym bardziej chcialam zobaczyc ten film, piekni aktorzy, niezle sceny walki no i Ci bogowie

z pielegnacji byla tylko podstawa, teraz mam masc ichtiolowa na syfkach, przed snem musze ja zetrzec. W najblizszych dniach bede farbowala Castingiem w koncu ciekawe co mi tam wyjdzie za kolorek...
lubie takie filmy i tez sie wybieramy

Cytat:
cześć dziewczyny.
nie umiesz bo nie trafilas na wlasciwa osobe, decyzja chociaz trudna moze zmienic Twoje zycia na lepsze

nadrobilam Was i teraz zmykam spac bo jutro na rano. postaram sie czytac i pisac regularnie bo macie na mnie dobry wplyw
dobranocek

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-13, 23:02   #3041
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dziś podstawa. Dobrej nocy

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-14, 06:25   #3042
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry
Zmykam zaraz do Tż ba zakupy

Umalowałam się pierwszy raz tuszem Eveline i szok ale mam rzęsiska
Stary 2011-11-14, 08:56   #3043
Lenka_1987
Zadomowienie

Dzień dobry
Ja wczoraj zajęłam się włosami i porządnie się wybalsamowałam + acnefan na noc na twarz.
Dziś zaraz idę zmyć oleje, będzie dopieszczanie włosów ciąg dalszy, basamowanie oczywiście i jak czas pozwoli to stopami się zajmę.
A i wczoraj porządnie się wydepilowałam

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
o tak.. Lbn pod wzgledem małych drogerii jest do bani.
ja mam na osiedlu sklep kosmetyczny.. zachodzę po zmywacz do paznokci nie ma, zapomniałam z domy pęstety idę tam nie ma pytałam ostatnio o coś to tez.. koleś nic nie wie zdziwiony

gdzie koło pksa są;>

Koło dworca dwie kojarzę. Jedna jest jak się idzie od Zamku w kierunku busów (tych na nadstawnej) za Nova (czy jak tam się to nazywa) po prawej stronie, a druga (już taka porządniejsza) jest przy Lubartowskiej za dworcem. Idziesz cały czas prosto Lubartowską, mijasz skrzyżowanie, dalej idziesz prosto i ta drogeria jest po lewej stronie (po przeciwnej niż bazar), za bazarem kawałek. W tej drugiej to jak byłam ostatnio to asortyment mnie zaskoczył. Co prawda półki nie uginały się od kosmetyków dostępnych w rossie, naturze, czy supermarketach, ale było za to dużo trudno dostępnych kosmetyków, to samo było w tej drogerii przy Wojciechowskiej
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 09:21   #3044
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
ja miałam bambusowy i teraz mam jadwigę bardziej do gustu przypadł mi puder jadwigi, a z bambusowym jakoś się nie polubiłam, wydaje mi się, że jest taki "tępy" i w ogóle nie zauważyłam matowania porozsypywałam puder wszystkim koleżankom i w ten sposób się go pozbyłam one są zadowolone z niego i Soph też, także ja być może jestem jakimś wybrednym wyjątkiem
ok, dzieki za opinie, musze widocznie sama przetestowac a jak zamawialas, z BU pewnie, ale sama czy w jakims zbiorowym?
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

bo w zyciu tak naprawde jest latwiej jak same ze soba sie okreslimy i wiemy czego oczekujemy, znamy wartosci.
mam nadzieje, ze u Ciebie juz lepiej

kurcze kusi mnie ten Heenara a gdzie go kupujesz, gdzies stacjonarnie?... zostalo mi nieduzo Amli wiec powoli sie rozgladam za innym
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

tym zlotym wychwalanym? ja juz go mam na liscie must have ale wykanczam dotychczasowe tusze, a mam jeszcze 2 nie pelne ale nie wiem jak wam ale mi sie tusze baaardzo powoli wykanczaja... nie nakladam ich kilka warstw, bo to tylko na imprezy i wieksze wyjscia, na codzien delikatnie wydluzam bo mam czarne swoje, albo daje tylko w zewnetrznych kacikach oczu...
Stary 2011-11-14, 09:45   #3045
CABIN CREW

czeko ja mam ten krem i nic szczególnego wiec raczej moim zdaniem nie warto kupować...

napisałam w klubie

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-11-14, 10:00   #3046
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:

tym zlotym wychwalanym? ja juz go mam na liscie must have ale wykanczam dotychczasowe tusze, a mam jeszcze 2 nie pelne ale nie wiem jak wam ale mi sie tusze baaardzo powoli wykanczaja... nie nakladam ich kilka warstw, bo to tylko na imprezy i wieksze wyjscia, na codzien delikatnie wydluzam bo mam czarne swoje, albo daje tylko w zewnetrznych kacikach oczu...
ja mam obecnie ten z wibo rózowy EXTREME LASHES i jestem bardzo zadowolona, a ten z Eveline ma gumową szczoteczke?
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 10:05   #3047
Ania09121983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miucciaable Pokaż wiadomość
Dziewczyny polecam Wam kosteczki do kapieli z Yves Rocher. Mi najbardziej spodobala sie jagodowa. Pachnie jak prawdziwy dzem, z tych owocow, a woda jest rozowiutka
z chęcią bym wypróbowała ale nie mam wanny;/ boli mnie to strasznie w sytuacjach kiedy słysze o takich pierdułkach do kąpieli
Cytat:
Napisane przez cynamonowe Pokaż wiadomość
Coś o tym wiem. Kupiłam dwie ściereczki z muślinu i teraz leżą w szufladzie . Czasem używam ich do zdjęcia maseczki z twarzy.!
ja kupiłam wczoraj. Uzyłam wieczorem i dzis rano powiem szczerze ze wycierałam bardzo delikatnie i po dzisiejszym zabiegu miałam juz delikatniejsa skore. Ale pozostane przy czyszczeniu wieczornym. Uzywam samoopalaczy i szybko mi sie starło
Cytat:
miałyście może brązujący krem na dzień z brzoskwinią Alterry? brzmi fajnie, ale zastanawiam się czy to działa jak krem tonujący czy może lekki samoopalacz w każdym bądź razie mam ochotę go wypróbować
ja kupiłam ten krem jest bardziej tonujacy, taki na lato bardzo leciutki. nie byłam nim zachwycona;/ ale napewno zużyję go latem zamiast podkładu
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

karolcia ktory to tusz taki rewelacyjny? ten grubszy złoty? konczy mi sie teraz z loreala wydłuzajacy i chciała bym kupic cos tanszego i rownie dobrego. kiedys miała eveline srebrny i powiem szczerze ze rzesy wygladały po nim tak samo jak po tym ktory teraz obecnie uzywam.
a roznica cenowa jest

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 10:08   #3048
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
ja mam obecnie ten z wibo rózowy EXTREME LASHES i jestem bardzo zadowolona, a ten z Eveline ma gumową szczoteczke?
nie wiem bo go nie mialam, ale wiem ze napewno bede miala
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra.html&next=1

musze isc rozpalic ogien w piecu,zeby sie dom fajnie zagrzal, bo u mnie dzis niesamowicie mrozno ehh dopiero poczatek zimnych dni a ja juz chce lato
Stary 2011-11-14, 10:17   #3049
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:

musze isc rozpalic ogien w piecu,zeby sie dom fajnie zagrzal, bo u mnie dzis niesamowicie mrozno ehh dopiero poczatek zimnych dni a ja juz chce lato
JA MAM TEN: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra.html&next=1
ja równiez jestem strasznym znmarzluchem i uwielbiam lato, upały>> może dlatego tak mam bo urodziłam sie 29.12.
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 10:17   #3050
lacrimachristi
Zakorzenienie

caate ja polecam heenare jest swietna

Edytowane przez lacrimachristi
Czas edycji: 2011-11-14 o 10:27
lacrimachristi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 11:08   #3051
eternitymoment
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
caate ja polecam heenare jest swietna
trzeba sobie bedzie na swieta sprawic ten olejek
eternitymoment jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 11:13   #3052
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość

Koło dworca dwie kojarzę. Jedna jest jak się idzie od Zamku w kierunku busów (tych na nadstawnej) za Nova (czy jak tam się to nazywa) po prawej stronie, a druga (już taka porządniejsza) jest przy Lubartowskiej za dworcem. Idziesz cały czas prosto Lubartowską, mijasz skrzyżowanie, dalej idziesz prosto i ta drogeria jest po lewej stronie (po przeciwnej niż bazar), za bazarem kawałek. W tej drugiej to jak byłam ostatnio to asortyment mnie zaskoczył. Co prawda półki nie uginały się od kosmetyków dostępnych w rossie, naturze, czy supermarketach, ale było za to dużo trudno dostępnych kosmetyków, to samo było w tej drogerii przy Wojciechowskiej
oo w tej na Lubartowskiej byłam z dwa razy;p ale raczej w celu lakierowym muszę sie tam przejść
Dziękuję:roza :
Cytat:

ja wczoraj już kaloryfer włączyłam
Stary 2011-11-14, 12:44   #3053
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

Ja mam oba te olejki. Nie wiem czy moje zdanie będzie miarodajne, bo obu użyłam dopiero dwa razy. Jak na pierwszy rzut to Heenara jest dla mnie lepsza. Włosy wyglądają gęściej, zdrowiej, świecą się niesamowicie i chce się je dotykać. Do sesy głównym zarzutem zwykle jest zapach, który jest dosyć duszący, ale napewno nie porównałabym go do szalet miejskich, jak to ktoś określił Miałam wrażenie, że włosy po niej dużo szybciej są oklapnięte i tłuste. Ale oczywiście będę używała obu regularnie

Dzień dobry
Ależ zimnica się zrobiła Jak ja nie lubię zimy, szarości za oknem i wkładania tylu warstw na siebie !
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 13:52   #3054
samaraNW
Zakorzenienie

witam
niedawno wstałam. miałam iść na dwa piwka, a wróciłam po 6-ej chciałam się dzisiaj dużo pouczyć, ale raczej mi nie wyjdzie
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 13:53   #3055
CABIN CREW

Cytat:

ja też chce lata... tak szaro za oknem jest że człowiek sie dołuje jeszcze bardziej....

musze brwi wyregulować- chyba od tego vitapilu mi rosną jak szalone ...włosy by też tak mogły....

ZALATANA......
Stary 2011-11-14, 14:23   #3056
lacrimachristi
Zakorzenienie

ostatnio kupiłam ten podkład zelowy Rimmel i jestem bardzo zadowolona
nie mam wiekszych problemow z cera wiec jest ok
Stary 2011-11-14, 15:42   #3057
ramoncia217
Wtajemniczenie

Hej kochane

ja nie dawno wróciłam z pracy, zjadłam obiadzik i zaraz idę umyć włosy, i nałożę waxa na godzinę.
W drodze do domu byłam zapisać się na angielski, i od następnego pn zaczynam kurs.

uf dziś miałam zapierdziel w pracy. Zmęczona jestem trochę.
Stary 2011-11-14, 15:43   #3058
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
ostatnio kupiłam ten podkład zelowy Rimmel i jestem bardzo zadowolona
nie mam wiekszych problemow z cera wiec jest ok

moge powiedziec to samo, chociaz kolor nie do konca sie dopasowuje

za to moge polecic brazer z rimmela w wersji light , swietnie konturuje

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 15:51   #3059
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
moge powiedziec to samo, chociaz kolor nie do konca sie dopasowuje

za to moge polecic brazer z rimmela w wersji light , swietnie konturuje
dzieki za opinie na temat tego brązera- zawsze mnie kusi jak jestem w rossie

nie mam dzis humoru a musze koniecznie mani zrobic ....

ZALATANA......
Stary 2011-11-14, 15:57   #3060
snowhitee
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
cześć Ślicznotki

no byłam byłam, ja mieszkam w samym centrum, na chmielnej nic mnie nie ominęło a wyszliśmy sobie z Tż na kawę do coffe na nowy świat i nawet tam burdę zrobili oczywiście u mnie nie działo się az tak jak na pl. konstytucji czy marszałkowskiej ale i tak..

Cytat:
to jest krem tonujący

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości