|
|
#2311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam ten ból Tylko staram się uświadomić co i jak Tżtowi. Mój tłumaczy, że przecież to robi a ja nie widzę Właśnie wczoraj obgadywaliśmy tą kwestię
|
|
|
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może powinniście porozmawiać o tym?
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
wtedy mnie przytula, ale to już jest zupełnie inne niż kiedyś. nie wiem o co chodzi... sam z siebie nigdy nie zaczyna
mój też coś w tym stylu mówi... |
|
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to dziwne, bo odkąd pamiętam to taka dłuższa przerwa była zwykle między świetami a nowym rokiem, gdzies moze w polowie grudnia lecial ostatni, nigdy w srodku sezonu nie czekało się prawie 2 miesiace a podwójnych odcinków też nigdy nie puszczali razem wśrodku sezonu, ewentualnie pierwszy albo ostatni...
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki ja z nim rozmiawiałam dużo razy o tym naprawde. on tego nie widzi. nie wiem jakim cudem nie widzi, bo zmienił się od chwili przeprowadzki o 180 stopni pod tym względem, ale nie widzi...
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Ilsa nie jest zmęczony bo od miesiąca siedzi na L4. bardziej jest zmęczony moją osobą. raz mi to powiedział. że za dużo czasu ze mną spędza z tym, że to był okres gdzie ja byłam w pracy, później kładłam się spać na 2 godziny, a o 20 już spałam w ogóle, więc mieliśmy ze sobą realny kontakt może godzinę, dwie
|
|
|
|
#2321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2323 |
|
MBZ♥
|
Naj ja też nie umiem ściemniać
więc l4 miałam tylko wtedy kiedy zachorowałam na zap. oskrzeli-ale tego Ci nie zyczę![]() Peach , przykre to bardzo ja nie umiem funkcjonować bez swojej dawki przytulasów na dzieńzacznij jeszcze raz rozmowę, od mocnego potulenia i :tak mi tego brakuje |
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Peach bardzo współczuję
Najgorsze jest chyba to, że kiedyś był taki czuły i zmiana jest bardzo dotkliwa....Przyszło mi do głowy takie pytanie... czy Wy przytulacie się z Tżtami przy rodzicach? Czy okazujecie sobie czułość? Nie chodzi mi o picie z dziubków, ale o przytulenie, pogłaskanie, trzymanie za ręce? |
|
|
|
#2325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie bardzo, tzn. nie tylko przy rodzicach, ale też przy znajomych, na imprezach itd. bardzo mało. Chociaż ostatnio częściej |
|
|
|
|
#2326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zagrożony czy olany? też próbowałam tej taktyki. mówię mu, że mam fajnych kolegów w pracy, o czym gadałam z nimi i w ogóle przedstawiałam ich w super świetle a ten nic. ostatnio poszłam na piwo ze znajomymi w tym z facetami, o których na początku pracy był trochę zazdrosny, a on tylko, że mógłam mu powiedzieć wcześniej to by obiadu nie wstawiał Cytat:
mówię Wam sytuacja bez wyjścia, bo ja mam swoje zdanie, on swoje i jest jak jest |
||
|
|
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), a jak siedzimy obok siebie, to ja często daję mu rękę na kolano albo P. raz na jakiś czas chwyci mnie za dłoń, ale nic więcej i chyba tego nie widać przy stole, to takie nasze "znaki". przy znajomych podobnie, choć czasem się przytulimy czy cmokniemy, czasem siądę mu na kolanach, ale to zależy od dnia itp. ostatnio u znajomych w ogóle nie siedzieliśmy obok siebie ale wracaliśmy z kolegą i trzymaliśmy się za ręce. ogólnie niespecjalnie, ale kontaktu nie unikamy. Peach, no ale tak to trwać chyba nie może...
|
|
|
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są strasznie ostentacyjni, zdarza im się też że Gosię boli głowa i idzie się położyć a mój brat za nią my raczej trzymamy się za rękę pod stołem |
|
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
naj, no nie może... ale nie wiem co mam z tym zrobić
|
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Peach, nie wiem co Ci napisać... Chyba mogę tylko tyle, że doskonale Cię rozumiem, bo u mnie jest to samo... Tyle, że np. TŻ w domu jak jesteśmy to podejdzie i mnie przytuli tak o sam z siebie i da buziaka, ale musi mieć na to dzień. Natomiast gdy wracam po kilku dniach nieobecności to nawet nie da mi buziaka na przywitanie, ani nic... I dla niego to jest takie normalne... I też zasypiamy osobno...
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2011-11-14 o 11:59 |
|
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do okazywania uczuć to u nas chyba mój mąż może się gorzej czuć,bo ja nie jestem jakoś strasznie przytulska.Z kolei on bardzo. No i nie zasypiamy też razem,bo on kładzie się spać o 20 i wstaje o 4,a ja kładę się o 22 i wstaję o 7 Jedynie w weekendy siedzimy razem dłużej
|
|
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardziej przy rodzicach TŻ niż moich, bo on się trochę krępuje Przy swoich przytula mnie, dokucza i całuje w przy moich trzyma mnie za rękę, ale nie całuje, a przytula jak mu każę :P
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Peach, ale jak to? Zamiast tulać Cię na dzień dobry i dobranoc to on się izoluje? Jej, przykre to... Szkoda, że nie widzi, jak się oddala... I co to za haslo, że jest Tobą zmęczony?! Sorry, nie mieszkacie jeszcze nawet pół roku
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
a to ja dodam, że nam obojgu na tym okazywaniu czułości przy rodzinie nie zalezy
jak mamy ochotę, to się przytulimy czy podokuczamy a jak nie to nie i już. nie jest tak, że się specjalnie powstrzymujemy czy coś. Raczej rzadko mamy ochotę ale w domu dużo się przytulamy, całujemy itp. I naturalnym będzie, że przy dzieciach będziemy sobie okazywać czułość.Zbieram się do lubego na chwilę i do pracy. miłego |
|
|
|
#2337 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Z poprzednim facetem nie trzymałam się nawet za ręce przy rodzicach.Cytat:
|
|||
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Piczka jak on może mówić, że jest Tobą zmęczony - przecież zamierza spędzić z Tobą życie
a może ma jakieś problemy? nie mówi o nich i się izoluje - faceci często tak mają...Co do okazywania uczuć - okazujemy przy innych, ale w sposób stonowany trzymanie za rękę, głaskanie kolana, przytulas i buziak![]() Ja ostatnio zrobiłam się mniejszym tulasem i Tż trochę cierpi przez to
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czasem jak mam potrzebę przytulenia czy całusa to po prostu ide do Tż i mówię przytul mnie
i nie ma jak odmówić
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

13.03.2008
Znam ten ból

z tym, że to był okres gdzie ja byłam w pracy, później kładłam się spać na 2 godziny, a o 20 już spałam w ogóle, więc mieliśmy ze sobą realny kontakt może godzinę, dwie

i całuje w przy moich trzyma mnie za rękę, ale nie całuje, a przytula jak mu każę :P

a może ma jakieś problemy? nie mówi o nich i się izoluje - faceci często tak mają...
i nie ma jak odmówić