Nasze blogi kosmetyczne - cz. II - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-14, 14:19   #2281
Yasinisi
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
Zastanawialam sie wlasnie nad Ecotools, ale one chyba sa male Widzialam, ze chwala sobie tez Maestro i Hakuro
Ja do pudru używam EcoTools ale do bronzera.. Tego dużego..
Polecam.

NIE PRZESYŁAM TŁUMACZEŃ KSIĄŻEK!!!
Yasinisi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 14:21   #2282
bzeltynka
Rozeznanie

ja juz mam większosc prezentów kupionych
lele, mój tata się bardzo cieszy ze swojego jedynego ulubionego serialu w odcinkach na dvd- "przystanek alaska"
może Twój też ma sentyment do jakiegos filmu / serialu z dawniejszych czasów?
bzeltynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 14:21   #2283
Wena90
BAN stały

Cytat:
Lepiej kupic na ich stronie, nie przeplacisz i wysylka za darmo

Aa jesli chodzi o Helicobacter to stosujesz jakas diete? Bo ja wlasnie mam od lipca ta cholere i mam co chwile jakies bole
Ja załapałam już parę lat temu. Ile i co bym nie wypiła % to wymiotowałam i źle mi było cały dzień. Diete to tylko zero alkoholu i ograniczyłam smażone i pikantne potrawy, chipsy, fast foody. Teraz już lepiej. Miałam małe stężenie? Czy jakoś tak. Brałam tylko leki osłonowe.

Cytat:
Napisane przez fiska Pokaż wiadomość

A nie boicie się, że nie będzie coś leżało jak zamawiacie przez neta? Ja bym sie bała
Ja się boję :P

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość

Piękne są. Bardzo lubię buty ryłko.
Dziękuję Przede wszystkim są super wygodne!
Wena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 14:24   #2284
maffash
Zakorzenienie

A macie juz prezenty dla TŻ?

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Yasinisi Pokaż wiadomość
Ja do pudru używam EcoTools ale do bronzera.. Tego dużego..
Polecam.
Rozejrze sie na allegro.

Cytat:
Napisane przez Wena90 Pokaż wiadomość
Ja załapałam już parę lat temu. Ile i co bym nie wypiła % to wymiotowałam i źle mi było cały dzień. Diete to tylko zero alkoholu i ograniczyłam smażone i pikantne potrawy, chipsy, fast foody. Teraz już lepiej. Miałam małe stężenie? Czy jakoś tak. Brałam tylko leki osłonowe.
Aa ja bralam antybiotyki, ale mi nie przeszlo i mam tez bole glowy od tego. Smazonego moge nie jesc, ale uwielbiam chleb z przyprawami i obawiam sie, ze teraz przez to mnie boli zoladek.
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 14:51   #2285
dimiti
Zakorzenienie

ja jeszcze nic nie kupiłam, ale już wiem co komu kupuje
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 15:31   #2286
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzeltynka Pokaż wiadomość
ja juz mam większosc prezentów kupionych
lele, mój tata się bardzo cieszy ze swojego jedynego ulubionego serialu w odcinkach na dvd- "przystanek alaska"
może Twój też ma sentyment do jakiegos filmu / serialu z dawniejszych czasów?
Niestety nie. A pewnie ułatwiłoby to sprawę

Cytat:
Napisane przez Wena90 Pokaż wiadomość

Dziękuję Przede wszystkim są super wygodne!
właśnie za to je lubię. Buty muszą być dla mnie wygodne, a dopiero później wyglądać. Moje nogi muszą mieć komfort, bo inaczej mi dokazują

Cytat:
.
Nie, ale kilka pomysłów mam. A pewnie jak co roku napiszemu bardzo długi list do świętego Mikołaja, aby Mikołaj wiedział, gdzie szukać..

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
ja jeszcze nic nie kupiłam, ale już wiem co komu kupuje
To najważniejsze. W tym roku mam malutko prezentów do zrobienia- rodzice, Tż, chrześniak. I jak co roku coś upichcę dla rodziców Tz- może w tym roku zrobię znowu domki z piernika, albo zgodnie z obecnym trendem lizaczki ciasteczkowe?
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 15:36   #2287
maffash
Zakorzenienie

A ja nie mam w ogole pomyslu na prezent dla TŻ, dla mamy i siostry chcialam cos zamowic z asosa.
Stary 2011-11-14, 15:40   #2288
dimiti
Zakorzenienie

chetnie bym zobaczyla jak te ciasteczka Ci wyjda!

ja w tym roku raczej nie bede szalec z prezentami, mamie kupie paletke sleeka, szminke z nyxa jakas bo kolor maja taki jak szukam i krem, tacie kremy, zel do golenia itp
siostrze pedzle z ecotools, jajo cosmopolitan i pewnie tez pare mazidel a Tztowi szczoteczke elektryczna, ale to juz jako prezent pod choinke i na urodziny bo ma w lutym (4 dni po mnie)

zreszta wszyscy wszystko maja i nie ma co na sile im zapychac szafek ja tez w sumie nic nie potrzebuje a u mnie sie takich prezentow niespodzianek juz nie robi bo czesto bylo pozniej z tym wiecej problemu niz radosci bo wymieniac nieraz sie musialo na inny rozmiar, bo cos sie nie podobalo itp

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
A ja nie mam w ogole pomyslu na prezent dla TŻ, dla mamy i siostry chcialam cos zamowic z asosa.
szczotk tangle teezer ja siostrze na urodziny kompaktowa kupilam bo juz normalna ma a mamie teraz na imieniny wlasnie
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 15:42   #2289
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
chetnie bym zobaczyla jak te ciasteczka Ci wyjda!

ja w tym roku raczej nie bede szalec z prezentami, mamie kupie paletke sleeka, szminke z nyxa jakas bo kolor maja taki jak szukam i krem, tacie kremy, zel do golenia itp
siostrze pedzle z ecotools, jajo cosmopolitan i pewnie tez pare mazidel a Tztowi szczoteczke elektryczna, ale to juz jako prezent pod choinke i na urodziny bo ma w lutym (4 dni po mnie)

zreszta wszyscy wszystko maja i nie ma co na sile im zapychac szafek ja tez w sumie nic nie potrzebuje a u mnie sie takich prezentow niespodzianek juz nie robi bo czesto bylo pozniej z tym wiecej problemu niz radosci bo wymieniac nieraz sie musialo na inny rozmiar, bo cos sie nie podobalo itp

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

szczotk tangle teezer ja siostrze na urodziny kompaktowa kupilam bo juz normalna ma a mamie teraz na imieniny wlasnie
U mnie to raczej nie bylyby z takiej szczotki zadowolone.
Stary 2011-11-14, 15:44   #2290
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Dla TŻa wiem, co kupię, bo on jest fanatykiem różnego rodzaju gier - w tym roku wyjątkowo na Mikołajki też sobie prezenty robimy, on dostanie jakieś karty, a ja poprosiłam o Sleeka
A na gwiazdkę myślę, że kupię mu antologię gier z serii Heroes, oboje ją lubimy
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 15:48   #2291
maffash
Zakorzenienie

Zakochalam sie ;D
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg glitter.jpg (100,1 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez maffash
Czas edycji: 2011-11-14 o 15:50
Stary 2011-11-14, 16:04   #2292
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30490117]Candy Kilerr, przeczytałam właśnie Twoją notkę na temat tego, co zbroiła Ci kotka I postanowiłam skomentować to tutaj, bo nie wiem, czy zauważyłabyś komentarz w starej notce Otóż:
Też rozmawiam ze swoim kotem
Pewnie bym tego nie robiła, gdyby mi nie odpowiadał i nie pyskował! Kiedy np. widzę, że zamierza coś zbroić, mówię do niego "Tymon, co robisz?", na co on się odwraca i miauczy tak buntowniczo Wtedy mu mówię np. żeby zlazł z blatu, a on swoje. I tak zwykle kilka razy, aż w końcu wymięknie i wreszcie zlezie
Albo zdarza się, że gdzieś się schowa, wtedy wchodzę do pokoju i mówię głośno "Tymon, jesteś tu?" - i niemal zawsze odpowiada mi jakiś stłumiony miauk z szafy z ubraniami na przykład
Inteligentna bestia i naprawdę mam wrażenie, że podczas tych "rozmów" jest porozumienie [/QUOTE]

Ja z psem też gadam! Wydaje mi się, że jeśli rozmawia się ze zwierzetami, to one w końcu się ucza i rozumieją coraz więcej. Gdzieś czytałam, że psy (koty pewnie też) rozumieja tak na etapie dziecka 2-3 letniego. Wiadomo, są różne dzieci, jak i różne psy, ale na przykładzie mojego psiaka mogę poświadczyć że jest możliwe żeby z psem dojść do takiego poziomu rozumowania.

Moja jak szczeka, to jej mówię "nie krzyczymy w domu" albo "nie krzycz na mnie" i się zamyka zazwyczaj. Pyskuje też często.

Jak coś chce, to chodzi za nami i mędzi, wtedy się pytam "co chcesz?" a ona zaczyna szczekać, ja mówię "nie krzycz, tylko pokaż" i ona wtedy mnie prowadzi do lodówki, zaczyna skakać jeśli chce się bawić, albo prowadzi do drzwi.

Reaguje też, jak jej mówię "Korytko"(jedzenie) albo "Spacerek" (spacerek to jest u mnie w domu słowo tabu, jak pies usłyszy to już nie ma zmiłuj i trzeba z nim iść. Tak samo "idziemy, pójdziemy, idę" i wszystkie słowa które brzmią podobnie - "sweterek")

Jak ktoś z domowników powie "Daj buziaka" to tez od razu leci.

A najlepsze jest w nocy, jak wszyscy już śpią (kiedyś Rita spała ze mną, ale ją tego oduczyliśmy jakiś czas temu i teraz ma swój fotel, mimo to czasami próbuje wbić się do mnie do łóżka) ja już leżę w łóżku i słyszę, że Rita drepcze. Wszędzie mamy kafelki, a u mnie w pokoju panele i zawsze bardzo słychać, jak stuka pazurami. A w nocy jak chce przyjść do łóżka, to SKRADA się, zatrzymuje co 2 metry i nasłuchuje czy ktoś wstał. Nie raz mi się zdarzyło, że usłyszałam ją dopiero jak wskakiwała mi do łóżka, taki z niej szpieg. A zazwyczaj przychodzi do mnie do pokoju, siada na dywaniku koło łóżka i zaczyna "mędzić", żebym jej pozwoliła wejść. Ja wtedy mówię spokojnym głosem "Ritka, daj spokój, pieski nie śpią w łóżku. Na swoim miejscu pieski śpią.", a ona się zawija i idzie, po jakimś czasie ponawia próbę, ale po 3 razach się poddaje, chyba, że jej się uda, że akurat już śpię jak się zakradnie, to wskakuje.:brzyda l:

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja lubię z Rossmanna For Your Beauty z czarną rączką, dobry jest też Ecotools.
Mam te pędzle z Rossmana, do pudru i do różu są całkiem fajne, ale mało żywotne. Po jakimś czasie włosie się sypie i kruszy (ok pół roku lub niecały rok) Za to pędzel for your beauty do nakładania cieni z przezroczysto-mleczną rączką, to mój pierwszy pędzel do cieni i jak dotąd ulubiony. Nic się z nim nie dzieje, a cienie nakładają się super.
Drozja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 16:30   #2293
emememsik
po prostu Em :)

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30498156]
A na gwiazdkę myślę, że kupię mu antologię gier z serii Heroes, oboje ją lubimy [/QUOTE]
Oo, ja też.

Cytat:
Napisane przez Drozja Pokaż wiadomość
Mam te pędzle z Rossmana, do pudru i do różu są całkiem fajne, ale mało żywotne. Po jakimś czasie włosie się sypie i kruszy (ok pół roku lub niecały rok) Za to pędzel for your beauty do nakładania cieni z przezroczysto-mleczną rączką, to mój pierwszy pędzel do cieni i jak dotąd ulubiony. Nic się z nim nie dzieje, a cienie nakładają się super.
A to dziwne. Ja mam całą serię tych pędzli, kupiłam od razu jak pojawiły się w Rossmannach (z 4-5 lat temu?) i wszystkie mam do tej pory w świetnym stanie.
Stary 2011-11-14, 16:43   #2294
ewwwa
Zakorzenienie

Co do prezentów świątecznych kupiłam dziś w empiku podarki dla moich rodziców, TŻ kupię książkę kucharską jamiego oliviera

Cytat:
Napisane przez kociaczek88 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,

Zwracam się do Was z zapytaniem odnośnie zdjęć na blogu.
Wszystkie zdjecia z mojego bloga zapisywane są automatycznie w Picassie, wczoraj zobaczyłam że miejsce tam mi się kończy i moje pytanei co teraz ?czy jak wszystko tam zapełnie nie będę mogła wgrywać już zdjęc czy bede musiałą znaleść inne miejsce na nie ?
Pisałyśmy o tym bodajże w poprzedniej czesci wątku Ale pokrótce: albo dokupujesz limit od google, albo zakładasz konto na imageshack, albo photobucket i stamtąd wczytujesz zdjęcia. Podobno można też założyć drugiego bloga na tym samym koncie i limity się ponoć połączą-ale nie jestem pewna
Stary 2011-11-14, 16:53   #2295
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
A to dziwne. Ja mam całą serię tych pędzli, kupiłam od razu jak pojawiły się w Rossmannach (z 4-5 lat temu?) i wszystkie mam do tej pory w świetnym stanie.
No faktycznie dziwne, może trafiłaś na jakąś lepszą serię. Ja o nie dbam tak samo jak o wszystkie inne moje pędzle i niestety, ale za wiele z nich teraz pożytku nie ma. używam, bo nie mam innych na razie (przynajmniej do pudru takiego dużego puchacza nie mam), ale potem musze zbierać z twarzy połamane włoski.
Stary 2011-11-14, 17:20   #2296
kociaczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Co do prezentów świątecznych kupiłam dziś w empiku podarki dla moich rodziców, TŻ kupię książkę kucharską jamiego oliviera

Pisałyśmy o tym bodajże w poprzedniej czesci wątku Ale pokrótce: albo dokupujesz limit od google, albo zakładasz konto na imageshack, albo photobucket i stamtąd wczytujesz zdjęcia. Podobno można też założyć drugiego bloga na tym samym koncie i limity się ponoć połączą-ale nie jestem pewna
a dziękuje ;* nie doczytałam
kociaczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 17:44   #2297
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Dobry wieczór

W końcu wolny wieczór
Notka wrzucona, zjadłam sobie kaszkę z malinami i lecę na blogi Jak mi już strasznie brakowało chwili dla siebie...
Stary 2011-11-14, 18:09   #2298
enn_
Zakorzenienie

Jak ja strasznie nie lubię jak jestem sama w domu i przychodzi dwóch facetów i mówią, że sprawdzają instalację gazową i pukają, i pukają, i pukają do drzwi (wiedząc, że ktoś jest bo odebrałam domofon sądząc, że to ktoś inny), a ja nic nie wiem o tym, że miało być coś sprawdzane. Może miało być, pewnie miało być, ale brrrrrr.

Może jestem panikarą, ale i tak...
Stary 2011-11-14, 18:15   #2299
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
oo, a co ciekawego kupiłaś? Ja się rozglądam, ale wciąż jeszcze nie znalazłam tego czegoś, co bym chciała komuś podarować. No i wpierw muszę wpaść na genialny pomysł, z czego Tata by się cieszył z okazji swoich urodzin..
takie duperelki dla dzieci, jeszcze masę prezentów przede mną
grudzień: imieniny babci, siostry, i chrześniaka męża
prezenty gwiazdkowe dla: babci, teściowej, rodziców, dwóch siostrzenic i dwóch bratanków męża (mam nadzieję że w tym roku brat męża z żoną nic nam nie kupią, prosimy ich o to by nie kupować między sobą prezentów tylko skupić się na rodzicach, dziadkach i dzieciach
styczeń: imieniny siostrzenicy, urodziny młodszej siostrzenicy, imieniny i urodziny szwagra, dzień babci, imieniny mamy, urodziny taty
luty: urodziny starszej siostrzenicy

ciekawe jak damy radę kupić dla wszystkich...
Cytat:

dla chłopa nie, nie zasłużył

chleb z przyprawami? Zdradzisz jak go robisz?

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Jak ja strasznie nie lubię jak jestem sama w domu i przychodzi dwóch facetów i mówią, że sprawdzają instalację gazową i pukają, i pukają, i pukają do drzwi (wiedząc, że ktoś jest bo odebrałam domofon sądząc, że to ktoś inny), a ja nic nie wiem o tym, że miało być coś sprawdzane. Może miało być, pewnie miało być, ale brrrrrr.

Może jestem panikarą, ale i tak...
i dobrze zrobiłaś, lepiej dmuchać na zimne

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 18:16   #2300
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Uwaga, właśnie doszła do mnie paczka z MP3, kupioną miesiąc temu
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 18:27   #2301
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
takie duperelki dla dzieci, jeszcze masę prezentów przede mną
grudzień: imieniny babci, siostry, i chrześniaka męża
prezenty gwiazdkowe dla: babci, teściowej, rodziców, dwóch siostrzenic i dwóch bratanków męża (mam nadzieję że w tym roku brat męża z żoną nic nam nie kupią, prosimy ich o to by nie kupować między sobą prezentów tylko skupić się na rodzicach, dziadkach i dzieciach
styczeń: imieniny siostrzenicy, urodziny młodszej siostrzenicy, imieniny i urodziny szwagra, dzień babci, imieniny mamy, urodziny taty
luty: urodziny starszej siostrzenicy

ciekawe jak damy radę kupić dla wszystkich...
Hmmm... Znam ten ból.
Grudzień - urodziny szwagra.
Święta - rodzice moi, rodzice TŻ, babcia moja, dwie babcie TŻ, szwagier.
Styczeń - urodziny moich rodziców, urodziny rodziców TŻ
Luty - urodziny babci TŻ
Grrr... CHyba tylko symbolicznie niektórych obdaruję
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30501032]Uwaga, właśnie doszła do mnie paczka z MP3, kupioną miesiąc temu [/QUOTE]
Wow, jakie tempo
Stary 2011-11-14, 18:30   #2302
Takajakaya
Wtajemniczenie

Witam się

Obiecałam sobie że będę robić mniej zakupów no i odkryłam genialną drogerię... Na szczęście z tanimi i dobrymi kosmetykami - kupiłam np. ten korektor do brwii z Delii Poza tym mają GR, Bell, Virtual itd...

Muszę być silna

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30501032]Uwaga, właśnie doszła do mnie paczka z MP3, kupioną miesiąc temu [/QUOTE]

Lepiej późno niż wcale

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 18:39   #2303
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Hmmm... Znam ten ból.
Grudzień - urodziny szwagra.
Święta - rodzice moi, rodzice TŻ, babcia moja, dwie babcie TŻ, szwagier.
Styczeń - urodziny moich rodziców, urodziny rodziców TŻ
Luty - urodziny babci TŻ
Grrr... CHyba tylko symbolicznie niektórych obdaruję
oj, też niewesoło. Akurat taka kumulacja w okolicy Swiąt

dziewczyny, co robicie jeśli ktoś u Was wygrał w konkursie-rozdaniu i się nie zgłasza mimo że w regulaminie konkursu było że ma napisać maila , a jak nie to po 7 dniach od ogłoszenia wyników wybieram kogoś innego?

Stary 2011-11-14, 18:44   #2304
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:

dziewczyny, co robicie jeśli ktoś u Was wygrał w konkursie-rozdaniu i się nie zgłasza mimo że w regulaminie konkursu było że ma napisać maila , a jak nie to po 7 dniach od ogłoszenia wyników wybieram kogoś innego?

Losujesz kolejną osobę.

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 18:46   #2305
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Losujesz kolejną osobę.
to wiem ale czy np. staracie się poinformowac mailem osobę która wygrała-z jednej strony nic mnie to nie kosztuje ale z drugiej-zasady były takie a nie inne i nieco irytujący staje się fakt że od ogłoszenia wyników mija dzisiaj 3 dzień a tu cisza.

Stary 2011-11-14, 18:48   #2306
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:

jeśli masz to w regulaminie, to wybierasz kolejną osobę

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
to wiem ale czy np. staracie się poinformowac mailem osobę która wygrała-z jednej strony nic mnie to nie kosztuje ale z drugiej-zasady były takie a nie inne i nieco irytujący staje się fakt że od ogłoszenia wyników mija dzisiaj 3 dzień a tu cisza.
to jeśli masz do niej maila, to może napisz?
Stary 2011-11-14, 18:49   #2307
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Cytat:
Ja bym napisała maila. Sama kiedyś przegapiłam swoją wygraną w jednym rozdaniu.
Stary 2011-11-14, 18:52   #2308
9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b
Konto usunięte

no własnie różnie bywa Można przegapić, nie mieć dostępu do neta, może się samo odsubskrybować, ja bym napisała
9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 18:52   #2309
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
jeśli masz to w regulaminie, to wybierasz kolejną osobę

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

to jeśli masz do niej maila, to może napisz?
nie mam maila bo usunęłam już wszystkie komentarze spod notki. Ale czy to nie osoba biorąca udział w konkursie powinna pilnować terminów?

Stary 2011-11-14, 18:55   #2310
9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b
Konto usunięte

ja np nie pamiętam wszystkich terminów zakończenia losować, w których biorę udział po prostu patrzę w aktualizację, widzę 'wyniki' i klikam No, ale nie wiem jak uważasz
9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości