|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
Cytat:
Polecam. |
|
|
|
|
#2282 |
|
Rozeznanie
|
ja juz mam większosc prezentów kupionych
![]() lele, mój tata się bardzo cieszy ze swojego jedynego ulubionego serialu w odcinkach na dvd- "przystanek alaska" może Twój też ma sentyment do jakiegos filmu / serialu z dawniejszych czasów?
|
|
|
|
#2283 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Przede wszystkim są super wygodne!
|
||
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
A macie juz prezenty dla TŻ?
![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Rozejrze sie na allegro.Cytat:
|
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze nic nie kupiłam, ale już wiem co komu kupuje
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie za to je lubię. Buty muszą być dla mnie wygodne, a dopiero później wyglądać. Moje nogi muszą mieć komfort, bo inaczej mi dokazują Nie, ale kilka pomysłów mam. A pewnie jak co roku napiszemu bardzo długi list do świętego Mikołaja, aby Mikołaj wiedział, gdzie szukać.. ![]() To najważniejsze. W tym roku mam malutko prezentów do zrobienia- rodzice, Tż, chrześniak. I jak co roku coś upichcę dla rodziców Tz- może w tym roku zrobię znowu domki z piernika, albo zgodnie z obecnym trendem lizaczki ciasteczkowe? |
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mam w ogole pomyslu na prezent dla TŻ, dla mamy i siostry chcialam cos zamowic z asosa.
|
|
|
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
chetnie bym zobaczyla jak te ciasteczka Ci wyjda
!ja w tym roku raczej nie bede szalec z prezentami, mamie kupie paletke sleeka, szminke z nyxa jakas bo kolor maja taki jak szukam i krem, tacie kremy, zel do golenia itp siostrze pedzle z ecotools, jajo cosmopolitan i pewnie tez pare mazidel a Tztowi szczoteczke elektryczna, ale to juz jako prezent pod choinke i na urodziny bo ma w lutym (4 dni po mnie ) zreszta wszyscy wszystko maja i nie ma co na sile im zapychac szafek bo wymieniac nieraz sie musialo na inny rozmiar, bo cos sie nie podobalo itp---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
ja siostrze na urodziny kompaktowa kupilam bo juz normalna ma a mamie teraz na imieniny wlasnie
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2290 |
|
Konto usunięte
|
Dla TŻa wiem, co kupię, bo on jest fanatykiem różnego rodzaju gier - w tym roku wyjątkowo na Mikołajki też sobie prezenty robimy, on dostanie jakieś karty, a ja poprosiłam o Sleeka
![]() A na gwiazdkę myślę, że kupię mu antologię gier z serii Heroes, oboje ją lubimy
|
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Zakochalam sie ;D
Edytowane przez maffash Czas edycji: 2011-11-14 o 15:50 |
|
|
|
#2292 | |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30490117]Candy Kilerr, przeczytałam właśnie Twoją notkę na temat tego, co zbroiła Ci kotka
I postanowiłam skomentować to tutaj, bo nie wiem, czy zauważyłabyś komentarz w starej notce Otóż:Też rozmawiam ze swoim kotem ![]() Pewnie bym tego nie robiła, gdyby mi nie odpowiadał i nie pyskował! Kiedy np. widzę, że zamierza coś zbroić, mówię do niego "Tymon, co robisz?", na co on się odwraca i miauczy tak buntowniczo Wtedy mu mówię np. żeby zlazł z blatu, a on swoje. I tak zwykle kilka razy, aż w końcu wymięknie i wreszcie zlezie ![]() Albo zdarza się, że gdzieś się schowa, wtedy wchodzę do pokoju i mówię głośno "Tymon, jesteś tu?" - i niemal zawsze odpowiada mi jakiś stłumiony miauk z szafy z ubraniami na przykład ![]() Inteligentna bestia i naprawdę mam wrażenie, że podczas tych "rozmów" jest porozumienie [/QUOTE]Ja z psem też gadam! Wydaje mi się, że jeśli rozmawia się ze zwierzetami, to one w końcu się ucza i rozumieją coraz więcej. Gdzieś czytałam, że psy (koty pewnie też) rozumieja tak na etapie dziecka 2-3 letniego. Wiadomo, są różne dzieci, jak i różne psy, ale na przykładzie mojego psiaka mogę poświadczyć że jest możliwe żeby z psem dojść do takiego poziomu rozumowania.![]() Moja jak szczeka, to jej mówię "nie krzyczymy w domu" albo "nie krzycz na mnie" i się zamyka zazwyczaj. ![]() Jak coś chce, to chodzi za nami i mędzi, wtedy się pytam "co chcesz?" a ona zaczyna szczekać, ja mówię "nie krzycz, tylko pokaż" i ona wtedy mnie prowadzi do lodówki, zaczyna skakać jeśli chce się bawić, albo prowadzi do drzwi. Reaguje też, jak jej mówię "Korytko"(jedzenie) albo "Spacerek" (spacerek to jest u mnie w domu słowo tabu, jak pies usłyszy to już nie ma zmiłuj i trzeba z nim iść. Tak samo "idziemy, pójdziemy, idę" i wszystkie słowa które brzmią podobnie - "sweterek") Jak ktoś z domowników powie "Daj buziaka" to tez od razu leci. ![]() A najlepsze jest w nocy, jak wszyscy już śpią (kiedyś Rita spała ze mną, ale ją tego oduczyliśmy jakiś czas temu i teraz ma swój fotel, mimo to czasami próbuje wbić się do mnie do łóżka) ja już leżę w łóżku i słyszę, że Rita drepcze. Wszędzie mamy kafelki, a u mnie w pokoju panele i zawsze bardzo słychać, jak stuka pazurami. A w nocy jak chce przyjść do łóżka, to SKRADA się, zatrzymuje co 2 metry i nasłuchuje czy ktoś wstał. :brzyda l:![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2293 | |
|
po prostu Em :)
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30498156]
A na gwiazdkę myślę, że kupię mu antologię gier z serii Heroes, oboje ją lubimy [/QUOTE]Oo, ja też. ![]() Cytat:
Ja mam całą serię tych pędzli, kupiłam od razu jak pojawiły się w Rossmannach (z 4-5 lat temu?) i wszystkie mam do tej pory w świetnym stanie.
|
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Co do prezentów świątecznych kupiłam dziś w empiku podarki dla moich rodziców, TŻ kupię książkę kucharską jamiego oliviera
![]() Cytat:
Ale pokrótce: albo dokupujesz limit od google, albo zakładasz konto na imageshack, albo photobucket i stamtąd wczytujesz zdjęcia. Podobno można też założyć drugiego bloga na tym samym koncie i limity się ponoć połączą-ale nie jestem pewna
|
|
|
|
|
#2295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
W końcu wolny wieczór Notka wrzucona, zjadłam sobie kaszkę z malinami i lecę na blogi Jak mi już strasznie brakowało chwili dla siebie...
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja strasznie nie lubię jak jestem sama w domu i przychodzi dwóch facetów i mówią, że sprawdzają instalację gazową i pukają, i pukają, i pukają do drzwi (wiedząc, że ktoś jest bo odebrałam domofon sądząc, że to ktoś inny), a ja nic nie wiem o tym, że miało być coś sprawdzane. Może miało być, pewnie miało być, ale brrrrrr.
Może jestem panikarą, ale i tak...
|
#2299 | ||
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() grudzień: imieniny babci, siostry, i chrześniaka męża prezenty gwiazdkowe dla: babci, teściowej, rodziców, dwóch siostrzenic i dwóch bratanków męża (mam nadzieję że w tym roku brat męża z żoną nic nam nie kupią, prosimy ich o to by nie kupować między sobą prezentów tylko skupić się na rodzicach, dziadkach i dzieciach styczeń: imieniny siostrzenicy, urodziny młodszej siostrzenicy, imieniny i urodziny szwagra, dzień babci, imieniny mamy, urodziny taty luty: urodziny starszej siostrzenicy ciekawe jak damy radę kupić dla wszystkich... dla chłopa nie, nie zasłużył ![]() chleb z przyprawami? Zdradzisz jak go robisz? Cytat:
|
||
|
|
|
#2300 |
|
Konto usunięte
|
Uwaga, właśnie doszła do mnie paczka z MP3, kupioną miesiąc temu
|
|
|
|
#2301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grudzień - urodziny szwagra. Święta - rodzice moi, rodzice TŻ, babcia moja, dwie babcie TŻ, szwagier. Styczeń - urodziny moich rodziców, urodziny rodziców TŻ Luty - urodziny babci TŻ Grrr... CHyba tylko symbolicznie niektórych obdaruję ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30501032]Uwaga, właśnie doszła do mnie paczka z MP3, kupioną miesiąc temu Wow, jakie tempo
|
|
#2302 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się
![]() Obiecałam sobie że będę robić mniej zakupów no i odkryłam genialną drogerię... Na szczęście z tanimi i dobrymi kosmetykami - kupiłam np. ten korektor do brwii z Delii Muszę być silna ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30501032]Uwaga, właśnie doszła do mnie paczka z MP3, kupioną miesiąc temu Lepiej późno niż wcale
|
#2303 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
dziewczyny, co robicie jeśli ktoś u Was wygrał w konkursie-rozdaniu i się nie zgłasza mimo że w regulaminie konkursu było że ma napisać maila , a jak nie to po 7 dniach od ogłoszenia wyników wybieram kogoś innego? |
|
|
|
|
#2304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Losujesz kolejną osobę.
|
|
#2305 |
|
okrutnica jakaś... |
to wiem ale czy np. staracie się poinformowac mailem osobę która wygrała-z jednej strony nic mnie to nie kosztuje ale z drugiej-zasady były takie a nie inne i nieco irytujący staje się fakt że od ogłoszenia wyników mija dzisiaj 3 dzień a tu cisza.
|
|
|
|
#2306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
|
|
#2307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2308 |
|
Konto usunięte
|
no własnie różnie bywa
Można przegapić, nie mieć dostępu do neta, może się samo odsubskrybować, ja bym napisała
|
|
|
|
#2309 |
|
okrutnica jakaś... |
nie mam maila bo usunęłam już wszystkie komentarze spod notki. Ale czy to nie osoba biorąca udział w konkursie powinna pilnować terminów?
|
|
|
|
#2310 |
|
Konto usunięte
|
ja np nie pamiętam wszystkich terminów zakończenia losować, w których biorę udział
po prostu patrzę w aktualizację, widzę 'wyniki' i klikam No, ale nie wiem jak uważasz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

Widzialam, ze chwala sobie tez Maestro i Hakuro 

!