Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r. - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-14, 12:45   #1741
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
gdyby takie jak te twoje zrobili dla chlopcow tez bym je wziela - np te czarne ale dowalili do nich srebny;/ bo akurat ten model mi sie podoba... tylko dla chłopaków nie bardzo sie postarali
Powiem szczerze że dla mnie modele w ecco szału nie robią wizualnie. Ale ta firma już tak ma niestety. jakies takie na jedno kopyto mi się wydają. Ale te dwa modele z których ja wybierałam (róz i fiolet) nawet przypadły mi do gustu. Tym bardziej, że ja je kupowałam za połowę ceny (144zl) a w tej samej cenie lub ciut tańsze były w ccc a jakoś wolalam zaufać ecco. Dlatego padlo na te. Różowe były z innej skórki, ten nubuk natłuszczany co każda ryske widać. Co prawda są do tego fajne pasty które to niwelują ale jednak były za jasne.

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 12:46   #1742
evitka21
Zakorzenienie

dzięki darusia.

Mam wrażenie że jakaś strasznie "na nie" dzisiaj jesteś i krytycznie nastawiona jakaś.

Zawsze jak mam coś kupić to tak robię, bo tak lubię-znaczy szukam opinii, szczególnie jak coś droższego to ma byc

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

nie jest to dla mnie kłopot

Edytowane przez evitka21
Czas edycji: 2011-11-14 o 12:53
evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 12:47   #1743
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
dzięki darusia.

Mam wrażenie że jakaś strasznie "na nie" dzisiaj jesteś.

Zawsze jak mam coś kupić to tak robię, bo tak lubię-znaczy szukam opinii, szczególnie jak coś droższego to ma byc

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

ja robię podobnie a i tak przeważnie tz idzie do sklepu i kupuje co mu wpadnie w oko ja zawsze się naszukam, naczytam i "guzik" z tego jest choc lubię znać opinie...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-11-14, 12:52   #1744
mloda1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Powiem szczerze że dla mnie modele w ecco szału nie robią wizualnie. Ale ta firma już tak ma niestety. jakies takie na jedno kopyto mi się wydają. Ale te dwa modele z których ja wybierałam (róz i fiolet) nawet przypadły mi do gustu. Tym bardziej, że ja je kupowałam za połowę ceny (144zl) a w tej samej cenie lub ciut tańsze były w ccc a jakoś wolalam zaufać ecco. Dlatego padlo na te. Różowe były z innej skórki, ten nubuk natłuszczany co każda ryske widać. Co prawda są do tego fajne pasty które to niwelują ale jednak były za jasne.
przy takiej cenie wzielabym nawet takie ktore by mi sie nie podobaly.... zazdroszcze... a fakt faktem wszytskie na jedno kopyto... i maly wybor...
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 12:55   #1745
ASIULEK_23
Zakorzenienie

A ja nadal bez mamuta :/ wtedy niestety tż dzień wcześniej dowiediał się, że jednak na to szkolenie nie jedzie a na all jakoś nie mogę sie zdecydować. Po pierwsze nie ma takich kolorów jak ja bym chciała a po drugie- wiem, powiecie, ze jestem "zyła" ale szkoda mi wydać 5 dych na przesyłke bo to już drugie krzesełko jest ... i tak ciagle liczę, ze ktos będzie jechał do Ikei ze znajomych i mi przy okazji kupią...

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
przy takiej cenie wzielabym nawet takie ktore by mi sie nie podobaly.... zazdroszcze... a fakt faktem wszytskie na jedno kopyto... i maly wybor...
Zakumpluj się z kimś z ecco, moze odda Ci zniżkę

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-11-14, 12:56   #1746
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki darusia.

Mam wrażenie że jakaś strasznie "na nie" dzisiaj jesteś i krytycznie nastawiona jakaś.

właśnie przeglądam ulotke z e.leclerca i są te klocki hello kitty i lego duplo i ceny podobne jak na all. Jak masz ten sklep to skocz i popatrz sobie.

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 12:57   #1747
P0P70
Zakorzenienie

JA do zabawek też jakoś mnieszczą wagę przywiązuje. No chyba że jest to jakiś rowerek wtedy szukam opinii. Ja i tak mam wrożenie że większość zabawek dla mojego dziecka jest be.
fajne są piłki bo można je kopać, fajna jet ta duża ciężarówka fajny jest wózek czy taczka bo można je pchać. a z takich innych zabawek to chyba najdłużej bawi się tym:
http://allegro.pl/interaktywny-dumel...911589151.html
Często to targa z sobą i przynajmniej raz dziennie coś tam sobie naciśniew tym domku.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-14, 12:58   #1748
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nadal bez mamuta :/ wtedy niestety tż dzień wcześniej dowiediał się, że jednak na to szkolenie nie jedzie a na all jakoś nie mogę sie zdecydować. Po pierwsze nie ma takich kolorów jak ja bym chciała a po drugie- wiem, powiecie, ze jestem "zyła" ale szkoda mi wydać 5 dych na przesyłke bo to już drugie krzesełko jest ... i tak ciagle liczę, ze ktos będzie jechał do Ikei ze znajomych i mi przy okazji kupią...

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Zakumpluj się z kimś z ecco, moze odda Ci zniżkę
przesyłka droga, a daleko masz do ikei?

o te np są po 49 zł, tak samo jak na all a nie trzeba za przesyłke płacic
http://allegro.pl/big-play-klocki-he...921009185.html

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-11-14, 13:03   #1749
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

evitka alez absolutnie wrecz przeciwnie, dzisiaj matki boskiej pienieznej to humor jak najbardziej na tak
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 13:06   #1750
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
przesyłka droga, a daleko masz do ikei?

o te np są po 49 zł, tak samo jak na all a nie trzeba za przesyłke płacic
http://allegro.pl/big-play-klocki-he...921009185.html
No sporo. Albo Poznań albo Gdańsk. Z Torunia to podobna odległość. Nie oplaca sie jechać tylko po to. To juz lepiej za przesyłkę z all zaplacic nasz samochód pali jak smok

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-11-14, 13:09   #1751
Darusiaaaa
Zakorzenienie

nie napisalam tego w negatywnym sensie, tylko po prostu ze nie wpadlam na to by czytac opinie o klockach...

i ja mam tak, ze im wiecej opinii czytam tym wiekszego mam fiola i nie wiem co zrobic...a tak ide, kupuje co mi sie podoba i wsio.Sprawdzi sie badz nie, kazdy dzieciak inny.

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Asiulek jak ja chcialam kupic to byly na all takie co przesylka byla zerowa
A.Camus

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-14, 13:15   #1752
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
No sporo. Albo Poznań albo Gdańsk. Z Torunia to podobna odległość. Nie oplaca sie jechać tylko po to. To juz lepiej za przesyłkę z all zaplacic nasz samochód pali jak smok
no to sporo macie,

ooo mogliście jechać wtedy jak w piotrkowie byliście na weselu do łodzi rzut beretem.

A nie będziecie jechać do rodziców twoich? do łodzi chyba nie macie daleko od nich?

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-11-14, 14:11   #1753
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Hej dziewczyny
Zimnica straszna nas dopadła, słońce ktoś zabrał a moje dziecko dzisiaj na spacer zabrało kota (pluszak) i piłkę. Szalała jak dzika w lesie z tym wszystikm - byłysmy z jej kolezanką. Zmęczyła się, wlazła do wózka, kazała się przykryć kocykiem i jak zrobiłyśmy zakupy zasneła. Kiepsko sypia po nocach, mam wrażenie że 5 zbierają się do wyjścia choć nadal nic nie widać, ani dziąsła nie są czerwone ani opuchnięte. Śpi i płacze po nocach - oczywiście ja nie śpię.

Bao - gratulacje smoka. Ja już zapowiedziałam że teraz Zosia ma ostatniego smoka, więcej nie kupię. Tylko martwię się popołudniowym spaniem w azie czego. Zosia już od dłuzszego czasu smoka używa wyłącznie do spania choć ostatnio życzy go sobie trzymać w paszczy częściej co mi się nie podoba no i ma go tylko z jednej firmy innych nie trawi (dusi się i dławi).

drcron - jak sobie zrobisz takie kontrastowe fugi to będziesz miała w łazience optyczną klatkę. Przynajmniej ja bym się czuła jak w klatce. Pozatym biała fuga na podłodze w łazience będzie ładna jakis tydzień moze dłuzej. Zbyt uczęszczane miejsce. Zrobisz jak uważasz skoro juz zrobiłaś zakupy.

madzia - Twój Tż mnie rozbawił opinią o Twich nowych butach . Dobrze że nie widział ceny. Buty do latania super
Co do wiązanych butów Erwina to myślę że to nie jest duży problem. Przecież on nie będzie sobie jeszcze ich sam sznurował a jak będą się rozwiązywały to zawiążesz podwójnie.
Ja buty Zosi kupowałam bez mierzenia w sklepie bo za nic nie chciała ich założyć. Wziełam wyciętą wcześniej na kartonie stópkę i sprawdziłam czy się mieści w bucie no i zapytałam w sklepie czy można wymienić w razie co. W domu juz chętnie założyła więc sprawdziłam resztę. W soboty to u nas są zawsze koszmarne tłumy w sklepach więc jest jeszcze większy problem z maluchem. Pomine już fakt że obuwie dziecięce jest zwykle wpakowane w sam koniec sklepu gdzie się często z wozkiem nie można dostać

Asia a czy nie możesz kogoś poprosić żeby Ci kupił, np. rodziców i przy odwiedzinach można odebrać. Nawet na all czasem można coś znaleźć z odbiorem osobistym
Stary 2011-11-14, 14:26   #1754
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
dalej w temacie klocków (wybaczcie monotematyzm mój)
to np taką opinię znalazłam na cokupic

a darusia, jaki ty masz zestaw?
mi się te domki podobają....

bo skoro wy (ty i paulian) mówicie że spoko są, to wasze opinie ważniejsze dla mnie

kuce mi się też nie podobają, buty do spodni i owszem
evitka ja za klockami akurat nie patrze bo mam po Eryku, wszelakich pełno. Z doświadczenia wiem że w takich"wtykanych" można róznie trafić, bo jak kupisz kiepskie to będzie tobie cieżko razem je "zcisnąć" lub rozdzielić. Duplo strasznie drogie. ale może warte tej ceny, własnie w latwości układania. Może lepiej kup mniejszy zestaw, ktos będzie chciał cos kupić pod choinkę to zasugerujesz dokupowanie klocków. Ale najlepiej jakbyś poszła gdzieś do sklepu i na macacza sprawdziła
Z opiniami w necie jest różnie, konkurencja wystawia negatywne, a przedstawiciele pozytywne, więc na tym mozna się przejechać. Popytam się po znajomych i jak coś będe wiedziała dam znać. A kiedy chcesz kupić?
Cytat:
Witam dziewczynki.
jakiś czas mnie nie było bo nie dawałam rady z czasem. Dziś otwiera sie u nas nowa galeria i bedzie tam tez nasz salon. Jedna dziewczyna tam przeszła więc nie było jej już od tygodnia a jedna na urlopie. Zostałyśmy we 3, a na zmianie muszą byc 2 osoby, tak wiec non stop niemalże w pracy... do tego mała daje nam popalic w nocy. Jednej nocy spałam 2 godziny (przysnęlam kolo 4) a wrócilam po 12 godzinach z pracy A od piatku mała ma katar wiec nocki też nie należą do najlepszych. Tak wiec ledwo zipię...
Mój też katarowy, ale smaruję go pulmex baby, kropelki na noc i dość chłodno w pokoju ma, śpi jak zabity. W dzień chodze za nim z chusteczkami, na szczęście nauczył się pięknie z gili wywnętrzniać(smarkać)

Pokazałam Erykowi ten komplet kurtkę i spodnie narciary. Powiedziałam że sobie kupiłam. I tak przy nim przymierzałam żeby zobaczył czy ładnie mi A on do mnie że troche mam rękawy krótkie, więc ja z taką udawaną rozpaczą, że tak bardzo chciałam, a on z taka nie udawana radością że na niego będzie pasowało. Ale przymierzał i sie cieszył

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Co do wiązanych butów Erwina to myślę że to nie jest duży problem. Przecież on nie będzie sobie jeszcze ich sam sznurował a jak będą się rozwiązywały to zawiążesz podwójnie.
Ja buty Zosi kupowałam bez mierzenia w sklepie bo za nic nie chciała ich założyć. Wziełam wyciętą wcześniej na kartonie stópkę i sprawdziłam czy się mieści w bucie no i zapytałam w sklepie czy można wymienić w razie co. W domu juz chętnie założyła więc sprawdziłam resztę. W soboty to u nas są zawsze koszmarne tłumy w sklepach więc jest jeszcze większy problem z maluchem. Pomine już fakt że obuwie dziecięce jest zwykle wpakowane w sam koniec sklepu gdzie się często z wozkiem nie można dostać
Ja tak się nie bałam tego co będzie na dworzu, ale własnie że on też będzie w aucie rozwiązywał, i zawsze zanim go wyciągnę to będę z tymi butami walczyła. Jak będę miała spokojniejszy dzień to pójde z nim i przymieze, bo fakt soboty czasami koszmarne. W tym obówniczym jest fajna sprzedawczyni co zawsze pomaga, dlatego tylko tam kupujęTylko jak ona będzie na urlopie to nie wejdę

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 14:55   #1755
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Ja tak się nie bałam tego co będzie na dworzu, ale własnie że on też będzie w aucie rozwiązywał, i zawsze zanim go wyciągnę to będę z tymi butami walczyła. Jak będę miała spokojniejszy dzień to pójde z nim i przymieze, bo fakt soboty czasami koszmarne. W tym obówniczym jest fajna sprzedawczyni co zawsze pomaga, dlatego tylko tam kupujęTylko jak ona będzie na urlopie to nie wejdę
Odrazu podwójnie zawiązać
Dobrze mieć pomoc w sklepie obuwniczym
Stary 2011-11-14, 15:46   #1756
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
fajne buciki

a my dalej butow nie mamy bo nie wiem czy ecco, czy bartki czy columbia tamte keeny juz odzucilismy ale i tak nie moge sie zdecydowac;/
takie:
ecco
bartki
columbia
mi sie ecco podobaja

Cytat:
Napisane przez blistex Pokaż wiadomość
dziewczyny ale ja już mam jakąś fugę co na niej syf niby nie osiada jakąś elektro coś tam i mam właśnie białą i czarną tylko nie wiem czy będzie to fajnie wyglądało jak dam do białych kafli czarną fugę tak jakoś po oczach mi się to za bardzo rzuca no a do czarnych białą? tez chyba nie za bardzo.
drcron jak maszczarne płytki to nie kładzbiałych fug... jak nie masz jeszcze koncepcji na dodatki to ja jakbym miała czarne płytki to u mnie fuga byłaby chyba turkusowa i inne dodatki w łazience równiez tego oloru a zyrandol kryształowy np cos w ten desen :
http://www.google.pl/search?q=%C5%82...w=1280&bih=886

i dodatki turkus:
http://www.google.pl/search?q=%C5%82...w=1280&bih=886

lub tu http://www.google.pl/search?q=%C5%82...w=1280&bih=886

szczegolnie o ten kolor płytki czarnej z turkusowym wzorewm.. o taki kolor..
Cytat:
Napisane przez koglus Pokaż wiadomość
wcale sie nie zgadzam w moim sklepie maja takie pikne kolekcje z bartka, co innego niz na stronie, a tez firmowy
ja tezwidziałam boskie bartki.. a kozaczki sa cudnedla córci zNEXTa ale nie na moja kieszen
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
evitka alez absolutnie wrecz przeciwnie, dzisiaj matki boskiej pienieznej to humor jak najbardziej na tak
ja miałam 10tego.. ale niecierpie tego dnia.. wtedy mam mega depreche i doła bo ni wiem co opłacic a co nie...

DZIEWCZYNY byłam dzis w szpitalu do 15 na usuwaniu nadzerki... jak zwykle nie po mojej mysli.. zaraz wam opisze w klubie

Pola ur. 3 czerwca 2014!

Edytowane przez madziwnia
Czas edycji: 2011-11-14 o 16:36
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 16:05   #1757
anakazar
Zakorzenienie

Właśnie babcia kupiła w realu kucyka dla Niny tego co ma Popowa Oliwka

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 16:35   #1758
madziwnia
Zakorzenienie

A u nas w tym roku Mikołaja nie będzie..
chyba że dziadki cos sprezentują Michaśce

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2011-11-14, 17:39   #1759
madziwnia
Zakorzenienie

Zaśmiece troche watek.. własnie zrzuciłam zdjecia z komórki... jaaaaaakie boskie fotki tu mam Michasi!!!
Jaka ona była łysa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lizak.jpg (27,5 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg na palzy.jpg (32,7 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg na trawce.jpg (48,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg piszemy.jpg (35,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg plaza.jpg (41,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg spacerek.jpg (45,6 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg u cioci w górach.jpg (57,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w szlafroczku.jpg (22,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w kałzuzy.jpg (60,5 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w torbie.jpg (40,1 KB, 19 załadowań)

Pola ur. 3 czerwca 2014!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-14, 17:40   #1760
sara 85
Zakorzenienie

Ana przeszukałam allegro i nie mam pojęcia jaki wózek kupić

ten chyba ma takie same koła jak ten hello kitty?
http://allegro.pl/smoby-wozek-maxi-c...918820095.html

ten chyba ty pokazywałaś?
http://allegro.pl/inny-niz-wszystkie...916030408.html

http://allegro.pl/doris-wozek-dla-la...915809767.html ten też ma te podwójne koła

http://allegro.pl/hit-wozek-dla-lale...917098676.html

http://allegro.pl/wozek-gondola-dla-...918519686.html

http://allegro.pl/nowosc-wozek-lalko...930809261.html

te kola podwóje troche beznadziejnie wyglądają:
http://allegro.pl/duzy-wozek-spacero...926280774.html

Franio 24.07.2014 r.

Edytowane przez sara 85
Czas edycji: 2011-11-14 o 17:43
Stary 2011-11-14, 18:00   #1761
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Sara Nina ma ten wózek z tymi kiepskimi kołami
http://allegro.pl/fisher-price-wozek...913119270.html

mnie wkurza w tych wózkach to,że one są wszystkie takie"dorosłe"robione identycznie ja prawdziwe.Gdzie te wózki z mojego dzieciństwa

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-11-14, 18:02   #1762
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Sara Nina ma ten wózek z tymi kiepskimi kołami
http://allegro.pl/fisher-price-wozek...913119270.html

mnie wkurza w tych wózkach to,że one są wszystkie takie"dorosłe"robione identycznie ja prawdziwe.Gdzie te wózki z mojego dzieciństwa
dokładnie, wybrałaś już coś? czy dalej nic?

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-11-14, 18:05   #1763
anakazar
Zakorzenienie

Sara z tych co pokazałaś to ja ten mam w ulubionych-jeden,jedyny który jako tako mi się podoba;/ale żadna rewela znowu
http://allegro.pl/doris-wozek-dla-la...915809767.html

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
dokładnie, wybrałaś już coś? czy dalej nic?
Nic mi się nie podoba na tyle,by wydać na to pieniądze

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

http://allegro.pl/duzy-wozek-spacero...926280774.html

ten jeszcze fajny,bo i ma rączkę ruchomą i wygląda tak chyba najbardziej na dziecinny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-14, 19:36   #1764
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
no to sporo macie,

ooo mogliście jechać wtedy jak w piotrkowie byliście na weselu do łodzi rzut beretem.

A nie będziecie jechać do rodziców twoich? do łodzi chyba nie macie daleko od nich?
No własnie mieliśmy taki zamiar. tzn jadąc w tamta stronę na wesele mijaliśmy IKEA i wtedy stwierdziliśmy, ze jak będziemy wracac to wstąpimy. No i mieliśmy taki zamiar ale... nie zauważylismy jej my nigdy tam nie bylismy i na dobrą sprawe nie wiedzieliśmy gdzie patrzec ale staraliśmy sie cały czas patrzec by nie minąc i... nie udało się dojechaliśmy do samej Łodzi wiec juz byly "krydki"

Do rodziców jeśli juz to na święta a i tak to zupełnie w inną strone więc nie będziemy tam jechać...

Cytat:
Asia a czy nie możesz kogoś poprosić żeby Ci kupił, np. rodziców i przy odwiedzinach można odebrać. Nawet na all czasem można coś znaleźć z odbiorem osobistym
No własnie nie mam kogo jedyni znajomi ktorzy czasem jeżdżą akurat w najbliższym czasie nie planują

Cytat:

Mój też katarowy, ale smaruję go pulmex baby, kropelki na noc i dość chłodno w pokoju ma, śpi jak zabity. W dzień chodze za nim z chusteczkami, na szczęście nauczył się pięknie z gili wywnętrzniać(smarkać)
U mnie czego bym jej nie dała i z nia nie robiła to budzić się będzie... taki typ. Bez kataru sie budzi i męczy to jakzeby mialo być inaczej z katarem

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-11-14, 19:45   #1765
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie przeglądam ulotke z e.leclerca i są te klocki hello kitty i lego duplo i ceny podobne jak na all. Jak masz ten sklep to skocz i popatrz sobie.
trochę mam daleko, ale postaram się zajrzeć-dzięki

Cytat:
wiem, powiecie, ze jestem "zyła" ale szkoda mi wydać 5 dych na przesyłke bo to już drugie krzesełko jest ... i tak ciagle liczę, ze ktos będzie jechał do Ikei ze znajomych i mi przy okazji kupią...
w życiu!50 dyszek to sporo jest przeca.
Żyła to ja jestem-byłyśmy z koleżanką w sobotę w kinie, i nie dało się zarezerwować biletów tylko trzeba było od razu kupić przez net. No to chciałyśmy kupić, ale jak się okazało że trzeba 1zł dopłacić za to ze na maila wyślą, to postanowiłyśmy na miekscu kupić (wiem, wiem siara się przyznać, ale co mi tam )

Cytat:
nie napisalam tego w negatywnym sensie, tylko po prostu ze nie wpadlam na to by czytac opinie o klockach...
bo widzisz, ja mam takiego pecha że często jak chcę na czymś przyoszczędzić, to wychodzę na tym jak zabłocki na mydle. Opinie zaczęłam sprawdzać, bo jak podróbki kosztują dobre kilka razy mniej niż duplo, to się od razu nasuwa myśl co to za g...., a z drugiej strony a może to diament wśród popiołów
Reasumując jak mam wydać ponad 100zł to dla mnie jest to przyczynek do takiego riserczu nawet jak to klocki. Amen

Cytat:
evitka ja za klockami akurat nie patrze bo mam po Eryku, wszelakich pełno. Z doświadczenia wiem że w takich"wtykanych" można róznie trafić, bo jak kupisz kiepskie to będzie tobie cieżko razem je "zcisnąć" lub rozdzielić. Duplo strasznie drogie. ale może warte tej ceny, własnie w latwości układania. Może lepiej kup mniejszy zestaw, ktos będzie chciał cos kupić pod choinkę to zasugerujesz dokupowanie klocków. Ale najlepiej jakbyś poszła gdzieś do sklepu i na macacza sprawdziła
Z opiniami w necie jest różnie, konkurencja wystawia negatywne, a przedstawiciele pozytywne, więc na tym mozna się przejechać. Popytam się po znajomych i jak coś będe wiedziała dam znać. A kiedy chcesz kupić?
no właśnie dlatego mam dylemat, bo z jednej strony duplo to duplo, tym bardziej jak ma na lata być, a z drugiej skąpiec się odzywa, bo tamte takie ładne na obrazku...jedne z tych jdlt, takie małe widziałam w sklepie i pani mi nawet otworzyła, wyglądały spoko, no ale już przecież poukładać sobie ni mogłam, żeby zobaczyć czy stykają
z tymi opiniami to masz racje, szczególnie jak ich jest mało. Ale ogólnie jak mam kupic cos agd czy rtv to zawsze opinie przeglądam i do tej pory ze wszystkich zakupów jestem mega zadowolona.
Kupić będę chciała już niedługo-jak się zdecyduję w końcu.
Dzięki

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
drcron jak maszczarne płytki to nie kładzbiałych fug... jak nie masz jeszcze koncepcji na dodatki to ja jakbym miała czarne płytki to u mnie fuga byłaby chyba turkusowa i inne dodatki w łazience równiez tego oloru a zyrandol kryształowy np
ciekawy pomysł ta czerń z turkusem-ciekawe jak by to wyglądało

fajna michaśka na zdjęciach

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
a wiesz, że taką samą myśl miałam. Jak dla mnie to za dużo tam tych regulacji, bajerów. Szczególnie mam takie wrażenie po tym jak sie lenka bawiła w parku wózeczkiem dziewczynki i tak właśnie a to oparcie, a to podnóżek się rozjeżdżało i ta lala tak się osuwała, takie lipne to było

Ja planuję zakup spacerowego (żeby się skłądał) tego typu co ania wklejała, ale chyba na wiosnę dopiero, żeby na podwórku jeździć mogła, bo u nas w domu to nie ma gdzie

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny
Zimnica straszna nas dopadła, słońce ktoś zabrał a moje dziecko dzisiaj na spacer zabrało kota (pluszak) i piłkę. Szalała jak dzika w lesie z tym wszystikm - byłysmy z jej kolezanką. Zmęczyła się, wlazła do wózka, kazała się przykryć kocykiem i jak zrobiłyśmy zakupy zasneła. Kiepsko sypia po nocach, mam wrażenie że 5 zbierają się do wyjścia choć nadal nic nie widać, ani dziąsła nie są czerwone ani opuchnięte. Śpi i płacze po nocach - oczywiście ja nie śpię.

drcron - jak sobie zrobisz takie kontrastowe fugi to będziesz miała w łazience optyczną klatkę. Przynajmniej ja bym się czuła jak w klatce. Pozatym biała fuga na podłodze w łazience będzie ładna jakis tydzień moze dłuzej. Zbyt uczęszczane miejsce. Zrobisz jak uważasz skoro juz zrobiłaś zakupy.
to już się znów do lasu zapuszczacie...
bardzo współczuję nocnych smutków oby szybko przeszło cokolwiek jest powodem

faktycznie z tą fugą może być jak w klatce, nie pomyślałam o tym...

Stary 2011-11-14, 20:30   #1766
madziwnia
Zakorzenienie

drcron zobacz którys z tyhc odcieni pościeli świetnie by wyglądał z zcarnymi płytkami.. możesz takie dodatki zrobic tzn to tylko podpowiedź.. moze tobie sie nie podobać.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aranzacja-sypialni-turkus.jpg (55,4 KB, 12 załadowań)

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2011-11-14, 20:40   #1767
agnieszka09
Wtajemniczenie

SARA kupilam ja w River Island
http://www.riverisland.com/Online/wo...ger-bag-608746

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-14, 20:43   #1768
evitka21
Zakorzenienie

aga co z tym twoim podpisem?

Stary 2011-11-14, 20:46   #1769
Darusiaaaa
Zakorzenienie

miska sliczna jak zawsze.

My sie zastanawiamy, czy dokupic takie klocki jak mamy, czy jakis megaaa wielkie zestaw wadera.

oj niedobrze-obzarlam sie;/ spagetti zrobilam bo mnie tak naszlo....i czuje sie jak prosie w potrojnej ciazy.
A.Camus
Stary 2011-11-14, 20:51   #1770
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
heloł
Mój synek dzisiaj kończy 20 miesięcy i z tego tytułu zrezygnował ze smoczka do usypiania tzn. poniekąd został do tego zmuszony, przegryzł smoka tego co miał do zasypiania (bo on ze smokiem to tylko zasypia, w dzień nie żuje), kupiłam drugiego wczoraj w aptece, ale jest tak jakby za duży (choć rozm. 3) no i najważniejsze - jest żółty z kauczuku hehehehe a on takich nie lubi no i tylko go trzymał zastanawiając się, wsadziła parę razy do buzi, ale czuł, że za wielki i w końcu mi oddał w nerwach i poszedł spać
brawo za odstawienie smoka
Cytat:
hehe no bo te ecco takie babcine buty przypominaja choc maja kilka takich diamencikow.... ale wtedy ceny po 500zl...

a ja wlasnie wrzucilam tiramisu - bez jajkowe do lodowki:P
a jak robiłaś na bitej śmietanie?
Cytat:
i ja mam tak, ze im wiecej opinii czytam tym wiekszego mam fiola i nie wiem co zrobic...a tak ide, kupuje co mi sie podoba i wsio.Sprawdzi sie badz nie, kazdy dzieciak inny.[COLOR="Silver"]
to tak jak ja im więcej czytam to już nic nie wiem

A ja zapomniałam wam się pochwalić jak to tydzień jeździłam bez ubezpieczenia i bez rejestracji ważnej dzisija na szczęście wszystko pozałatwiałam i tak miałam fuksa że mnie nie zatrzymali byłam pewna że mam do dwudziestego któregoś

Miko ma kozaczki z lidla fajnie się na nóżkę wkłada bo się szeroko rozdziawiają.
Darusia śliczne są te co pokazałaś
Młoda jak dla mnie eco się podoba
Madziwnia Michasia
Drcron ja też bym radziła fugę w innym niż biały ,tak jak Madziwnia pisała turkus byłby świetny albo jakiś malinowy można później fajnie dodatki komponować.Na podłogę też nie radzę białej fugi ,jakoś nie wierzę w jej niebrudzalność ja mam szarą a i tak ściemniała
A te czarne płytki to samobója sobie strzeliłaś na podłogę ciemną dalej jesteś zdecydowana
Evitka bo tak to jest jak to mówią chytry 2 razy traci

U nas też zimnica się zrobiła ,zmarzliśmy na rowerze ,chyba trzeba już zawiesić przejażdżki szkoda .
A mi się dzisiaj śledzi zachciało zakupiłam filety i jedne zrobiłam w occie a drugie w śmietanie jutro dogotuję ziemniaki w mundurach i taki postny obiad będzie , mały dostanie słoik bo pewnie śledź mu nie podejdzie zresztą za słony.
Chciałam zajść do biedry zobaczyć te zabawki ale masakra normalnie nie było gdzie palca na parkingu wcisnąć a ponoć ludzie biedni.
Ale jutro raniutko muszę gnać do banku to może mi się uda ,zerknę na tą kafiarkę co pisałyście może jeszcze będzie.

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Aga i co z avatarkiem
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości