|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Zapachowe marzenia do spełnienia - ciąg dalszy
* Frederic Malle Musc Ravageur - 10 ml * Ginestet Botrytis - 10 ml * Amouage Library Collection Opus IV* Amouage Library Collection Opus V * Nasomatto Black Afgano Extrait de Parfum * Nasomatto Pardon Extrait de Parfum * Nasomatto Duro Extrait de Parfum * M. Micallef Patchouli Testowo... * YSL Nu edp * Pro Fvmvm Roma Arso * Pro Fvmvm Roma Battito d'Ali * Montale Black Aoud * Montale Royal Oud * M. Micallef Jewel for Him * Nasomatto Nuda Extrait de Parfum * Nasomatto Absinth Extrait de Parfum * Nasomatto China White Extrait de Parfum * Nasomatto Hindu Grass Extrait de Parfum * Bond No. 9 New York Oud * Kilian Sweet Redemption * Amouage Attar - najchętniej wszystkie Przyszedł czas na kolejną aktualizację Spełniło się moje skryte, a zarazem największe marzenie Blue Opulent Shaik No. 33 Ponadto Kilian Incense Oud, Straight to Heaven, Black to Black oraz Kilian Cruel Intentions i wszystkie są Testowo dwa kolejne zapachy Nasomatto: China White i Hindu Grass oraz kolejny Micallef Jewel i jeszcze Bond No. 9 New York Oud oraz Montale Royal Oud ![]() ... a skoro jedno wielkie, skryte marzenie spełniło się, to drugie również powinno |
|
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Mam tylko 2 marzenia zapachowe
![]() 1. Rihanna rihanna reb'l fleur 2. estee lauder sensuous nude (jestem zaskoczona, że tak mi się spodobał, bo sensuous mnie nie zachwycił, wręcz odrzucił).
|
|
#2733 |
|
Raczkowanie
|
Modyfikuje swoje zyczonka:
-Feerie-juz mam ![]() -Chloe Love -kupie na dniach ![]() -Royal Muska- szukam usilnie ![]() a reszta...musi grzecznie czekac na swoja kolej
|
|
#2734 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
The Different Company Jasmin de Nuit
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2735 |
|
Konto usunięte
|
zmieniła mi się lista
chcę: jimmy choo edp prada candy chloe edt allure edp
|
|
|
|
|
#2736 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Kenzo Amour Indian Holi
Paco Rabanne Ultrared Calvin Klein Euphoria Forbidden Chanel Coco Mademoiselle L'eau D'Issey Miyake Florale Gucci II Indian Holi upolowane resztę na razie odkładam w czasie, muszę się upewnić, że to na pewno to
|
|
|
#2737 |
|
Konto usunięte
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30021276]
Mła lista na ten moment wygląda tak: - JPG Fleur du Male EDT - Bleu de Chanel - Rabanne PH (bo chce mi się czegoś kosmatego i archaicznego) - Rochas Lui (jeśli tylko cena będzie znośna). Wątku działaj [/QUOTE]Kochany fontek, działa jak trzeba Fleur du Male już stoi na mojej półce. A Bleu de Chanel klikam jutro i podzielę się połową flaszki z Wizażankami. Chcę koniecznie: - Rochas Lui Mógłbym chcieć: - YSL Opium PH (sam do końca nie wiem )- Loewe 7 (ale ta cena i trwałość mnie zniechęcają) - Antonio Puig Quorum - CK Eternity (coś mnie do nich ciągnie) Chcę potestować: - JPG Le Male - Creed Aventus - Amouge Epic Man - Amouge Gold Man - Amouge Lyric Man - Amouge Honour Man - Amouge Jubilation Man - Amouge Memoir Man - Amouge Reflection Man - Issey Miyake L'Eau d'Issey PH Intense - Chanel Egoiste - Kenzo PH Boisee - Kenzo PH - Jennifer Lopez Deseo Men - Shiseido Zen Men - Shiseido Zen Men White Heat Edition - Loewe Esencia PH - Hermes Eau de Gentiane Blanche EDC - Sartoriale Pal Zileri - Comme des Garcons Wonderwood - Frederic Malle French Lover - Guerlain Heritage - Guerlain Habit Rouge - Antonio Visconti Bois de Gayac - Clinique Happy Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2011-11-09 o 01:49 |
|
|
|
|
#2738 |
|
Guerlain Lover
|
Wczoraj dolecialo Hypnotic Poison i jestem wniebowzieta
Na razie zapachowo jestem spelniona, bo na HP polowalam od dawna, oszczedzajac odlewke.1. Princess Very Wang 2.Ricci ricci Nina Ricci 3. Wszytskie wersje Shalimara - może oprócz Eau de Shalimar, bo używkę mam... ale i tak wolałabym mieć zapas tego cuda 4. Lolita Lempicka edt - bedzie na Swieta zreszta juz jest kupiona ![]() 5. Flowerbomb edt 6. Zapas Black Cashmere stara wersja ![]() 7. Serge Noir oraz Five o'clock - na razie nawet odlewki wystarcza. 8. Amethyst Lalique - może kupię mamie na Święta, to też sobie poużywam 9. Laura Biagotti wersja "Rose" - kupię dopiero wtedy, jak wykończę klasyka 10. Angel Sunessence Blue Lagoon - poczeka na kolejne lato ![]() 11. Kenzo Summer - lato
|
|
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
no i pojawił się muszmieć: Coco edp
działaj wątku
|
|
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym chciala
Glam rose Les parfums de Rosine (jeszcze nie ma ich w Q) Moment de bonheur i czekam na pare probek to bede wiedziec co jeszcze
|
|
|
|
|
#2741 |
|
Raczkowanie
|
Musze sie dopisac- chce sprawdzic jak pachnie L´Occitane Pivoine Flora bo wypstrykalam sie z kwiatkowych zapachow
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
Givenchy, Ange Ou Demon Le Secret Elixir EDP
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Wątku działaj, proszę, poszukuję Sweet Redemption by Kilian...
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
Elie Saab i coś trudniejszego- Bond no9 Broadway Nite oraz Cuir Ottoman i Dia Amouage...
A co, jak marzyć, to marzyć
|
|
#2745 | |
|
|
Cytat:
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2011-11-12 o 23:33 |
|
|
|
|
|
#2746 |
|
Rozeznanie
|
Flowerbomb! <3 jeszcze kilka dni
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
- Smok edt, może być odlewka, do porządnego testowania
- Soir de Lune, też odleweczka
Edytowane przez Keket Czas edycji: 2011-11-13 o 09:10 |
|
|
|
|
#2748 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Och ten cudowny wątek
![]() Pragnę już, natychmiast! : - Flowerbomb Extreme ( póki co mam próbki Extreme oraz pełną flachę EDT, ale potrzebuję chyba silniejszych doznań związanych z tym zapachem) - Medea - Carla Fracci - Innocent Secret ( nożesz .. tyle razy odłożyłam na niego kasę i przepuściłam na inny zapach!) - Givenchy Ange ou Demon Le Secret Poesie D'un Parfum D'Hiver ( to już raczej niemożliwe, bo niedostepne, ale jest wersja Ange ou Etrange Le Secret Poesie.....) Chciejstwa, które mogą zaczekać : - Nina Le Paradis de Nina ( ktoś mi podwędził ją na aukcji, wzbudzając we mnie instynkt zabójcy). - Laura Rose
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
2011-10-24, 16:48 było:
Cytat:
Już go nie chcę. Ale za to chcę The Taste of Fragrance Womanity.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
|
#2750 |
|
Rozeznanie
|
Nie mogę znaleść mojego popztredniego wpisu, ale kilka flakonów co chciałam jest już u mnie. Wciąż chcę:
Praline de Santal A nowych rzeczy, ktore chcę które chcę: Tom Ford Jasmin Rouge- kupię sobie na świętego Nigdy. ELd'O Like This Le Labo Rose 31
|
|
#2751 |
|
Zadomowienie
|
znowu chce Hypnotic Poison elixir...
ale wogóle nie mogę znaleźć wersji perfum... same wody... co jest |
|
|
|
|
#2752 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ricci Ricci wypada z listy, w sobotę udało mi się znowu potestować i jednak mnie męczy, za to do listy marzeń dołącza Prada Candy
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Po dzisiejszej wizycie w Galilu
Indochine PG 25 L'Eau Diptyque ![]() I atomizery, żebym mogła te cuda rozebrać ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Aaaaaa, zapomniałam o Pradzie Candy
|
|
|
|
|
#2754 |
|
Zadomowienie
|
kolejna flaszka Francuskiego Kochanka
kolejna flaszka Jaisalmer'a zanim skończą mi się obecne ![]() no i marzy mi się nowa zapachowa miłość, gwałtowna i namiętna albo chociaż dłuższy romans - ofkorz, z zachowaniem powyższych cech ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------
|
|
|
|
|
#2755 |
|
|
Dolce&Gabbana L'Imperatrice
Bvlgari Mon Jasmin Noir NR For Her EDT Guerlain Insolence EDT L'eau D'Issey Miyake Florale Gucci II Gucci Envy me Gucci Flora Eau Fraiche Nina Ricci Love by Nina zapas Flowerbomb Extreme zapas Versace Bright Crystal
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2011-11-20 o 20:04 |
|
|
|
|
#2756 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Justynie która spełniła moje marzenie
z listy znika Rush.Chce mi się jeszcze jakiegoś słodziaka. Będzie to chyba Loverdose. I niezmiennie,od roku już Daim Blond.
I'm waking up to ash and dust, I wipe my brow and I sweat my rust I'm breathing in the chemicals... I'm breaking in, shaping up, checking out on the prison bus... This is it, the apocalypse. Edytowane przez Whisper5 Czas edycji: 2011-11-17 o 22:01 |
|
|
|
|
#2757 |
|
Zadomowienie
|
naprawdę, rzadko mam zachcianki, ale zapragnęłam przepięknego delikatnego goździka pieprzowego S.Lutens Vitriol i Habanitę-must Have
|
|
|
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mam wielką nadzieję, że So Elixir i Euphoria pojawią się u mnie jeszcze w tym roku Dzięki Bogu będą Mikołajki i prezenty podchoinkowe
|
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Słoń i Eden, Cuir Ottoman nie chcę już i Broadway Nite też nie- więc w pewnym sensie marzenia się spełniły przez zaniechanie ich
![]() I bardzo chcę Elie Saab
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozostał : -Crystal Noir Versace -Shalimar EDP -My insolence Guerlain Nadal nie znam Trussardi i La Perli
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.

Spełniło się moje skryte, a zarazem największe marzenie Blue Opulent Shaik No. 33

resztę na razie odkładam w czasie, muszę się upewnić, że to na pewno to
)

ale i tak wolałabym mieć zapas tego cuda 

z listy znika Rush.
Daim Blond.
I mam wielką nadzieję, że So Elixir i Euphoria pojawią się u mnie jeszcze w tym roku