Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-14, 18:46   #1891
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI

Kupiłam dzisiaj rajstopy i kapciochowate skarpetasy Boskie są Teraz żałuję, że nie wzięłam dwóch par
Poza tym dokupiłam migdały w czekoladzie i dżemik jeżynowy
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 18:52   #1892
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Kupiłam dzisiaj rajstopy i kapciochowate skarpetasy Boskie są Teraz żałuję, że nie wzięłam dwóch par
Poza tym dokupiłam migdały w czekoladzie i dżemik jeżynowy
dzem jak najbardziej polecam

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 18:53   #1893
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
szare mają zamek. też je oglądałam ale nie przypatrzyłam się czy brązowe mają zamek....
no właśnie kupiłam brązowe i nie mają zamka... ale za tą cene to w nosie mam zamek i mogę wiązać

kurcze, zapomniałam o tej kafeterii... moze jutro będzie jeszcze a jak nie to trudno.... moja jest ok tyle że mała.....

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 18:53   #1894
laseine
Raczkowanie

oby te rajtki jutro jeszcze były, bo dzisiaj niestety nie było mi po drodze do Biedry. najbardziej napaliłam sie na granacik
a jak z ich jakością? dziewczyny wspominały, że czasami w bodajże 40 den trafiały się dziury...

praca inżynierska
odchudzanko

http://demotywatory.pl/2462064/Korzy...-kazdej-chwili
laseine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 18:57   #1895
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość
Także i mnie czeka nauka użycia we właściwy sposób.. Też zastanawiam się nad czasem gotowania i ilością kawy.. chyba po całości spróbuję przy pierwszym podejściu.. W ogóle to w szoku jestem, że to ma być 6 sztuk... chyba mini filizaneczek

Ano właśnie.. chcę zawczasu uzbroić się w ten szczególik, tylko nie bardzo wiem gdzie dostanę odpowiednią wielkość , szczególnie, że niewielka mieścina.. Jakieś pomysły?
ale czekaj, chodzi Ci o gumki recepturki czy zapasowe gumowe uszczelki? jezeli o gumki, to ja czasem bralam taką, ktora jest zwiazana natka pietruszki i bylo ok mniej wody ucieka na boki, ciesnienie jest wieksze= kawa jest smaczniejsza. zanim odkrylam ten sposob, chcialam kupowac droga wloska kawiarkę, teraz nie mam takiej potrzeby

kafetiera niby jest na 6 filizanek czyli 50mlx6=300ml gotowego napoju, ale w praktyce jezeli chcemy smaczna, aromatyczna, gesta kawe, naparu powinno byc mniej. jak dla mnie, nalezy zdąc z gazu zanim zacznie leciec jasniejsza kawa, trzeba miec juz wyczucie. roznica w smaku moim zdaniem jest kolosalna, wiekszosc osob przeparza kawe i w porowaniu do syzbciej zdjetej z gazu ta inna to zwykla lura z niefajnym posmakiem. moj wspolokator czeka az zabulgocze i wtedy zdejmuje z gazu, ja wole 200ml pysznej, gestej kawy, niz wieksza ilosc, ale zkwasniala i z gorzkawym posmakiem, sprobujcie same

a ja dzis zaopatrzylam sie w zaparzacz z podstawką, fajny gadzet tylko jak dla mnie zbyt plytki, trzeba nalac spora ilosc wody, zeby liscie byly cale zanurzone, myslalam tez o tym dlugim zaparzaczu, ale zaczelam obawiac sie o te dosc sporych rozmiarow otworki, drobniejsza herbata i zacznie przechodzic pył=> herbata bedzie miala gorzki posmak

kupilam tez pierniczki norymberskie, smacznie, chociaz dla mnie troche zbyt slodkie

oczywiscie wzielam tez rozowe cappucino, pyszne jest, mimo, ze jestem przeciwnikiem gotowych napojow kawowych

Edytowane przez truskawkowawiosna
Czas edycji: 2011-11-14 o 18:59
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 18:58   #1896
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
dzem jak najbardziej polecam
Mam nadzieję, że mi tez zasmakuje
Nie ukrywam, że kupiłam go pod Waszych opinii

Cytat:
Napisane przez laseine Pokaż wiadomość
oby te rajtki jutro jeszcze były, bo dzisiaj niestety nie było mi po drodze do Biedry. najbardziej napaliłam sie na granacik
a jak z ich jakością? dziewczyny wspominały, że czasami w bodajże 40 den trafiały się dziury...
U mnie rajstop było sporo, ale miałam problem ze znalezieniem czarnych dwójek. Chyba te były najbardziej rozchwytywane
Co do jakości, to ja jestem z nich bardzo zadowolona!!! I jak najbardziej je polecam
Stary 2011-11-14, 19:01   #1897
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karookarolina Pokaż wiadomość
Jesli chodzi o kafetierę ja nalałam prawie całą i wypłynęło niemalże wszystko, problem jest taki, że jak nalewałam ciekło mi na blat z tego miejsca co się zakręca, a wydawało mi się, że dobrze zakręciłam. Jutro jak będę robic kawkę to sprawdzę czy to z mojej winy, czy muszę ją zwrócic.
sprobuj patentu z recepturką, w tych chinskich tanich kafetierach zdarza sie to dosc czesto
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 19:05   #1898
laseine
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
U mnie rajstop było sporo, ale miałam problem ze znalezieniem czarnych dwójek. Chyba te były najbardziej rozchwytywane
Co do jakości, to ja jestem z nich bardzo zadowolona!!! I jak najbardziej je polecam
dziękuję
a gdzie leżą polecane migdały w czekoladzie z cynamonem? na słodyczach? ostatnio ich nie widziałam, ale to były szybkie zakupy, więc nie rozglądałam się za bardzo

praca inżynierska
odchudzanko

http://demotywatory.pl/2462064/Korzy...-kazdej-chwili
laseine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 19:07   #1899
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję
a gdzie leżą polecane migdały w czekoladzie z cynamonem? na słodyczach? ostatnio ich nie widziałam, ale to były szybkie zakupy, więc nie rozglądałam się za bardzo

Nie, one są w tych koszach na środku U mnie leżą vis a vis kosmetyków
Stary 2011-11-14, 19:11   #1900
jofka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
ale czekaj, chodzi Ci o gumki recepturki czy zapasowe gumowe uszczelki? jezeli o gumki, to ja czasem bralam taką, ktora jest zwiazana natka pietruszki i bylo ok mniej wody ucieka na boki, ciesnienie jest wieksze= kawa jest smaczniejsza. zanim odkrylam ten sposob, chcialam kupowac droga wloska kawiarkę, teraz nie mam takiej potrzeby

kafetiera niby jest na 6 filizanek czyli 50mlx6=300ml gotowego napoju, ale w praktyce jezeli chcemy smaczna, aromatyczna, gesta kawe, naparu powinno byc mniej. jak dla mnie, nalezy zdąc z gazu zanim zacznie leciec jasniejsza kawa, trzeba miec juz wyczucie. roznica w smaku moim zdaniem jest kolosalna, wiekszosc osob przeparza kawe i w porowaniu do syzbciej zdjetej z gazu ta inna to zwykla lura z niefajnym posmakiem. moj wspolokator czeka az zabulgocze i wtedy zdejmuje z gazu, ja wole 200ml pysznej, gestej kawy, niz wieksza ilosc, ale zkwasniala i z gorzkawym posmakiem, sprobujcie same

a ja dzis zaopatrzylam sie w zaparzacz z podstawką, fajny gadzet tylko jak dla mnie zbyt plytki, trzeba nalac spora ilosc wody, zeby liscie byly cale zanurzone, myslalam tez o tym dlugim zaparzaczu, ale zaczelam obawiac sie o te dosc sporych rozmiarow otworki, drobniejsza herbata i zacznie przechodzic pył=> herbata bedzie miala gorzki posmak

kupilam tez pierniczki norymberskie, smacznie, chociaz dla mnie troche zbyt slodkie

oczywiscie wzielam tez rozowe cappucino, pyszne jest, mimo, ze jestem przeciwnikiem gotowych napojow kawowych
Warto się przyjrzeć,bo oprócz tych sporych dziurek jest na tej powierzchni aluminiowej drobne sitko,które je owija. Nie ma żadnych fusów. Już dzisiaj 2 razy parzyłam zieloną. Podoba mi się.

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 19:14   #1901
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję
na koszach. o ile sie nie myle tej wiekszej cafe'dor

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 19:15   #1902
partytura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość

Kurczę, to tam jest coś więcej niż płaska uszczelka ? Chyba muszę zerknąć raz jeszcze na moje srebrne maleństwo co ono tam ma "dla mnie"w zanadrzu... Mi ogólnie chodzi o to co gumowe, jak jest tego więcej to tym bardziej. Po prostu - z czasem się to i owo wysłuży, nie ma ze boli.. coś trza będzie kombinować. Dzięki za patent na przyszłość Odnośne pierniczków jadłam kiedyś i ja łasuch - uwielbiam. Tylko ceny już nie uwielbiam, bo u mnie krucho z pieniążkami. Natomiast one cup - lubię wszystkie. Jedne mniej inne bardziej, ale ogólnie nie narzekam. Za tę cenę jaką mamy w biedronie? W wakacje kupowałam w osiedlowym eko po 0,99zł, więc zawsze to mały upust Kupiłam ostatnio 4 szt. i jedna jeszcze czeka w szafce na swój koniec

Edytowane przez partytura
Czas edycji: 2011-11-14 o 19:16
partytura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 19:27   #1903
ama09
Zakorzenienie

A u mnie nie było rajstop byłam po 18
ale kupiłam na pocieszenie świeczkę jabłko-cynamon
i dwa capuccina jagodowe i guarana (dobre?)
i moje ulubione serki Tutti
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 19:50   #1904
ladylukier
Wtajemniczenie

Piłam cappuccino z guaraną - całkiem przyjemne wrażenia, zapach nieco chemiczny, ale skojarzył mi się z cukierkami z dzieciństwa
A gorąca czekolada jakoś nie przypadła mi do gustu - wciąż szukam taaaakiej gęstej. Pamiętam, że też była z torebek, ale firmy za żadne skarby nie mogę sobie przypomnieć:/

05.05. Golden Oreo
26.03. Moja przygoda z bieganiem
22.02. Neoguri - zupka chińska na wypasie
ladylukier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 20:19   #1905
akna1102
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez @g@t@90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pytałam kilka stron wcześniej o bambusa i ponawiam pytanie ?

Obawiam się że jogurtowe płatki Just Fit zniknęły nie tylko na chwilę a tak je uwielbiałam...

Czekolada gorąca rzeczywiście pyszna, jutro idę po więcej jeśli jeszcze będzie
W mojej biedronce też nie było tych płatków, ale w końcu się pojawiły 3 rodzaje w nowych opakowaniach. Kupiłam śniadaniowe z crunchy....trochę się różnią od poprzednich, ale też mi smakują

Zastanawiam się nad tymi patelniami za 49,99 zł...myślicie, że warto któraś kupiła?

Edytowane przez akna1102
Czas edycji: 2011-11-14 o 20:22
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 20:25   #1906
linuska33
Raczkowanie

zaglądam tu prawie codziennie i teraz nie wolno mnie puścić samej do sklepu bo co jestem to przypominam sobie o jakis fajnych rzeczach które i ja musze spróbowac
i dlatego dzisiaj wyszlam z :
-swieczka jablko-cynamon..zapach obledny..jesienno-zimowo-swiateczny
-migdaly w cynamonie..grzech w torebce zabojstwo dietowe ale pycha...(tym bardziej jesli ktos jest maniaczka cynamonu)
-zaparzaczka w ksztalcie dzbaneczka..taki maly do kubka...ale zgadzam sie z tym co wczesniej ktos napisal..jest dziwnie plytki..trzeb alac wode po sam brzeg kubka zeby fusy sie moczyly...wzielam ze wzgledu na fajny ksztal
linuska33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 20:26   #1907
hejYou
Zakorzenienie

Tak jak podejrzewałam poszłam po 18 po skarpetko-kapcie i były pełne dwa pudełka wybrałam sobie z reniferem
Kupiłam również świeczkę jabłko-cynamon, ale po zapaleniu jej zrobiło mi się niedobrze i rozbolała mnie głowa ;x :/ Strasznie mdły według mnie zapach

Ale cudowne są zabawki Chyba kupię mojemu chrześniakowi wielki samochód za 50 zł
Stary 2011-11-14, 20:30   #1908
2016070150903
Konto usunięte

kupiłam dzisiaj skarpeciory. wybrałam szare w coś ala norweski wzorek.

no i na nowo odkrywam świecę jabłko&cynamon.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 20:30   #1909
4Cats
Lucid dream

nie działa mi przeszukiwanie wątku więc nie sprawdzę, która z Was pytała kiedyś o lampki nocne dotykowe. nie wiem, z jakiego miasta jesteś, ale dzisiaj widziałam je w W-wie na ul. Związku Walki Młodych na Ursynowie.
tak poza tym to jakiś czas temu pojawiła się tu informacja, że ta Biedronka na ul. Związku Walki Młodych jest wyprzedażowa. dzisiaj tam byłam i potwierdzam mają mnóstwo rzeczy z poprzednich gazetek, kupiłam np herbatę zieloną o smaku prażonego ryżu, której w mojej biedronie nie było nawet jak obowiązywała ta azjatycka gazetka. jest jeszcze wasabi, nori, różne lampki i te dotykowe i papierowe i nawet nie pamiętam co jeszcze bo dużo tego było

a czy wiecie może, gdzie w W-wie dostanę te herbatkę ze śliwką i wanilią? nigdzie jej nie widziałam a byłam już w kilku biedrach
4Cats jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 21:04   #1910
raz2trzy
Zadomowienie

kupilam dzis rajstopy...czarne 3..rozpakowuje w domu a tam z 5 w miare rownych dziur w kroku jakby maszyna nie zlapala w czasie szycia, cos takiego raz dziurka, raz zaszyte, dziury o srednicy jakies 1,5 -2 cm... widac ze nie zrobione sa przy zakladaniu zbyt mocnym tylko ze firmowo cos nie tak, myslicie ze jest szansa na wymiane, isc z tym w ogole czy mnie odprawia z kwitkiem?
raz2trzy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 21:09   #1911
Esti10
Zakorzenienie

Ja skoczylam dopiero popoludniu do biedrony zeby kupic kafetiere dla mezusia bo on pije kawke ja nie lubie no i oczywiscie nie bylo, chcialam tez dokupic migdaly ale tez pusty karton zostal dobrze, ze mam kilka innych w miare blisko no i sie udalo w jednej byla kafetiera a w drugiej migdaly kupilam 4 opakowania Ktoras z was pisala o tych roznych slodyczach na swieta no i w jednej z tych biedron u mnie tez byly pojawily sie z magnetica galaretki z ptasim mleczkiem pomaranczowe i wisniowe oba smaki kupione Byly tez takie duze ritter sport, takie zlote miski z Lindt no i jeszcze inne rozne rzeczy
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 21:11   #1912
partytura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez raz2trzy Pokaż wiadomość
kupilam dzis rajstopy...czarne 3..rozpakowuje w domu a tam z 5 w miare rownych dziur w kroku jakby maszyna nie zlapala w czasie szycia, cos takiego raz dziurka, raz zaszyte, dziury o srednicy jakies 1,5 -2 cm... widac ze nie zrobione sa przy zakladaniu zbyt mocnym tylko ze firmowo cos nie tak, myslicie ze jest szansa na wymiane, isc z tym w ogole czy mnie odprawia z kwitkiem?
Ja dziś zadałam pytanie odnośnie ewentualnej wymiany kafetiery i z paragonem ma być ok, więc podobnie powinno być z rajstopkami; bez paragonu ciemno to widzę, ale co Ci szkodzi spróbować...?
Stary 2011-11-14, 21:14   #1913
raz2trzy
Zadomowienie

Cytat:
Ja dziś zadałam pytanie odnośnie ewentualnej wymiany kafetiery i z paragonem ma być ok, więc podobnie powinno być z rajstopkami; bez paragonu ciemno to widzę, ale co Ci szkodzi spróbować...?
z tym ze to nie jest towar nowy - tylko jakby juz uzywany bo otworzylam je i wyjelam z opakowania. Wiec nie wchodzi tu w gre zwykly zwrot tylko raczej np. wymiana w ramach reklamacji, tylko czy taka reklamacje ze jest kilka dziur mi uwzglednia czy powiedza mi ze sama je zrobilam moze ktoras miala podobna syt. i czy oplaca sie isc wymienic czy raczej uznaja ze dziwny jestem czlowiek, ze przychodze z reklamacja rajstop za 5zl? hehe niby 5zl ale no chcialabym jednak te rajstopy z tym ze w stanie bez wad
Stary 2011-11-14, 21:21   #1914
Esti10
Zakorzenienie

Czy u was sa jeszcze te jogurty Bon Creme wisniowy albo pomaranczowy? bo u mnie nie bylo mam nadzieje, ze to tylko chwilowy brak towaru bo ja je tak lubie
Stary 2011-11-14, 21:27   #1915
partytura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez raz2trzy Pokaż wiadomość
z tym ze to nie jest towar nowy - tylko jakby juz uzywany bo otworzylam je i wyjelam z opakowania. Wiec nie wchodzi tu w gre zwykly zwrot tylko raczej np. wymiana w ramach reklamacji, tylko czy taka reklamacje ze jest kilka dziur mi uwzglednia czy powiedza mi ze sama je zrobilam moze ktoras miala podobna syt. i czy oplaca sie isc wymienic czy raczej uznaja ze dziwny jestem czlowiek, ze przychodze z reklamacja rajstop za 5zl? hehe niby 5zl ale no chcialabym jednak te rajstopy z tym ze w stanie bez wad
No racja, otworzone.. licho wie jak oni na to patrzą.. Ja bynajmniej Cię rozumiem, też bym chciała otrzymać takie, które nie są felerne. Może któraś z Nas, tak jak sugerujesz, sprawdziła podobną sytuację na sobie A jak nie to ryzyk fizyk co szkodzi zapytać przy okazji A gdyby wtedy kombinowali, że ok, ale dużo czasu minęło i dlatego nie, bo Twoja wina, to powiesz, że siostrze sprezentowałaś i dlatego dopiero wyszło, że coś z nimi nie tak
Stary 2011-11-14, 21:27   #1916
akna1102
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Czy u was sa jeszcze te jogurty Bon Creme wisniowy albo pomaranczowy? bo u mnie nie bylo mam nadzieje, ze to tylko chwilowy brak towaru bo ja je tak lubie
Te pomarańczowe z czekoladą były przepyszne też niestety u mnie ich nie ma
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 21:31   #1917
raz2trzy
Zadomowienie

Cytat:
No racja, otworzone.. licho wie jak oni na to patrzą.. Ja bynajmniej Cię rozumiem, też bym chciała otrzymać takie, które nie są felerne. Może któraś z Nas, tak jak sugerujesz, sprawdziła podobną sytuację na sobie A jak nie to ryzyk fizyk co szkodzi zapytać przy okazji A gdyby wtedy kombinowali, że ok, ale dużo czasu minęło i dlatego nie, bo Twoja wina, to powiesz, że siostrze sprezentowałaś i dlatego dopiero wyszło, że coś z nimi nie tak
w zasadzie to je kupilam dzis miedzy 20 a 21 i planuje rano pojsc tak czy owak, co mi szkodzi, tylko pytam moze czy ktoras miala podobnie bo nie wiem czego oczekiwac..
Stary 2011-11-14, 21:35   #1918
Asienka187
Zakorzenienie

Myślę, że nie będzie problemu z wymianą lub zwrotem.
Stary 2011-11-14, 21:37   #1919
raz2trzy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asienka187 Pokaż wiadomość
Myślę, że nie będzie problemu z wymianą lub zwrotem.
oby bo jakos nie lubie tak robic, zawsze mysle ze uznaja mnie za wyludzacza, ale nie lubie tez tracic, wiadomo, jak kazdy sprobuje , dzieki;]
Stary 2011-11-14, 21:37   #1920
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akna1102 Pokaż wiadomość
Te pomarańczowe z czekoladą były przepyszne też niestety u mnie ich nie ma
oj nie strasz mnie ja gdzies 2 tyg temu jeszcze je kupowalam no a dzis nie bylo wiec nie wiem a nie bylo kogo zapytac wiec sobie odpuscilam. Zobacze w srode w innej biedronie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości