|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
Cytat:
Choć faktycznie może być tak, jak dziewczyny wyżej pisały - można przegapić, nie mieć dostępu do neta, może się samo odsubskrybować... Sama nie wiem
|
|
#2312 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
hmm, ja np. staram się śledzić blog na którym wzięłam udział w konkursie/rozdaniu. W sumie to osobie organizującej nie zależy by akurat wysłac tej konkretnej która wygrała
osoby biorące udział winny jednak tego pilnować, inaczej nagroda przepadnie ![]() No cóż, dzięki za rady |
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz tak patrzę, a to akurat o wizażanka zaglądająca na nasz wątek
Pewnie teraz się zorientuje
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli zdarzyło się coś naprawdę złego co uniemożliwia zadbanie o rozdanie chociaż przez 5 minut, no to wiesz...
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
Smaruje margaryna z jednej i drugiej storny ( najlepszy tostowy) i posypuje przyprawami ( rozne, moga byc do grilla, specjalne do pieczywa, do kurczaka itp.)a, pozniej wsadzam do tego tostera co wyskakuja grzanki, albo do piekarnika
A najlepiej smakuje z grilla, no ale teraz zima to musze sie zadowolic tosterem ;D
|
|
|
|
#2316 | ||
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
nic się nie stało, była w sieciCytat:
brzmi niezdrowo i smakowicie
|
||
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie co ja myslalam, ze jak sie wygra to organizatorka zawsze pisze maila
|
|
|
|
#2318 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wiadomo, że nie wszystkie blogi się zawsze uważnie śledzi, a organizatorki konkursów nie są wielkimi szychami, do których trzeba pisać specjalne podania o wydanie nagrody
|
|
|
|
|
#2319 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30490117]Candy Kilerr, przeczytałam właśnie Twoją notkę na temat tego, co zbroiła Ci kotka
I postanowiłam skomentować to tutaj, bo nie wiem, czy zauważyłabyś komentarz w starej notce Otóż:Też rozmawiam ze swoim kotem ![]() Pewnie bym tego nie robiła, gdyby mi nie odpowiadał i nie pyskował! Kiedy np. widzę, że zamierza coś zbroić, mówię do niego "Tymon, co robisz?", na co on się odwraca i miauczy tak buntowniczo Wtedy mu mówię np. żeby zlazł z blatu, a on swoje. I tak zwykle kilka razy, aż w końcu wymięknie i wreszcie zlezie ![]() Albo zdarza się, że gdzieś się schowa, wtedy wchodzę do pokoju i mówię głośno "Tymon, jesteś tu?" - i niemal zawsze odpowiada mi jakiś stłumiony miauk z szafy z ubraniami na przykład ![]() Inteligentna bestia i naprawdę mam wrażenie, że podczas tych "rozmów" jest porozumienie [/QUOTE]wiuem wiem czytalam ![]() moje tez miaucza inikt mi nie powie ze zwierzaki nie rozumieja bo to po nich widac po prostu ze wiedza o co chodzi aaa ze czasem ignoruja to skutecznie to coz![]() Cytat:
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Uff,
witam ja dopiero wróciłam z zajęć, cały dzień, padam na pyszczek ![]() ale zahaczyłam o Rossmanna i kupiłam Original Source z promocji
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
No ja bylam wrecz pewna, ze to organizatorka pisze maila, ze sie wygralo
Bo ja czasem zapominam, ze gdzies tam bralam udzial. No i cos tam ze 2 razy wygralam to dostalam maila, no ale wlasnie tylko maila a nagrody nie ;D
|
|
|
|
#2322 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30503586]Jakie OSy?
Uwielbiam jeee żel z limonką (wybierałam na szybko) ale cudny orzeźwiający zapach, zaraz go wypróbuję ![]() i dostałam gratis lawendowy płyn do kąpieli chyba wrócę po jeszcze jeden żel może cytrynowy? sądzę że za 10 zł gdy dostaje się dwa produkty to się opłaca ![]() (słucham Feela )
|
|
|
|
#2324 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kurde, chętnie bym kupiła czekoladowo-miętowy płyn do kąpieli i odebrała gratis, ale mam ok. 10 produktów OS w zapasie ![]() Jestem maniaczką
|
|
|
|
|
#2325 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30503413]Nie podoba mi się ta moda na "niech zwyciężczyni napisze do mnie w ciągu 48h, a jak nie to niech się czochra"
![]() Wiadomo, że nie wszystkie blogi się zawsze uważnie śledzi, a organizatorki konkursów nie są wielkimi szychami, do których trzeba pisać specjalne podania o wydanie nagrody [/QUOTE]Z jednej strony to głupie, z drugiej w rozdaniach bierze udział masa osób szukających tylko rozdań, a jednak organizatorka oczekuje odrobiny wysiłku i uwagi.... Tyle,że powinno się dawać jakiś tydzień, albo informować na e-mail. Mnie chyba 2 dziewczyny informowały i to jest miłe ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Stwierdzam, że nazbierałam masę lakierów w kolorach których i tak nie używam...niektóre nawet nie otwierane.. Muszę jakąś wymiankę zrobić żeby się nie zmarnowały w mojej szufladzie..
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moim zdaniem czekanie na mejla od wygranej osoby jest dobrym pomysłem bo faktycznie dużo osób zakłada bloga tylko aby uczestniczyć w rozdaniach, niestety |
|
|
|
|
#2328 |
|
Wtajemniczenie
|
Możecie mnie oświecić na co używa się maści nagietkowej?
|
#2329 |
|
okrutnica jakaś... |
ja z kolei uważam że jak ktoś bierze udział w konkursie/rozdaniu to akceptuje regulamin i jeśli organizator pisze że zwycięzca ma się zgłosić to powinien tego pilnować.
Zawsze gdy brałam udział w jakimś konkursie i wygrałam to ja pisałam pierwsza maila a nie organizator więc to często spotykane
|
|
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo czesto nie ma takiej informacji. Jednak wolalabym gdyby organizator odzywal sie na tego maila
|
|
|
|
|
#2331 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Kupowala moze ktoras z Was buty na Stylowe Butki?
|
|
|
|
#2333 |
|
po prostu Em :)
|
Ja nie lubię takich zasad. Czasem przez parę dni nie mam czasu na blogi i potem nadrabiam hurtem wszystkie notki, byłabym zła jakbym się wtedy zorientowała, że nagroda mi przepadła. Sama zawsze informuję wygranych mailem.
|
|
#2334 | |||
|
Moderator
|
Orlica, Drozja: uśmiałam sie z Waszych "rozmów" ze zwierzakami, ale mam tak samo - też prowadze "inteligentne dyskusje" z moimi kotami
i mam zawsze wrażenie, że wiedzą o co k'man Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30503413]Nie podoba mi się ta moda na "niech zwyciężczyni napisze do mnie w ciągu 48h, a jak nie to niech się czochra" ![]() Wiadomo, że nie wszystkie blogi się zawsze uważnie śledzi, a organizatorki konkursów nie są wielkimi szychami, do których trzeba pisać specjalne podania o wydanie nagrody [/QUOTE]Orli - ale to nie moda, tylko po prostu zasady... za każdym razem jak biorę udział w rozdaniu to staram się obserwować danego bloga... u nas raczej nigdy nie jest to 48h, wiem, że na zagranicznych blogach czy np na temptalii czas na reakcję jest dość krótki. Ja zwykle chyba dawałam tydzień na odpowiedź. Wychodzę z założenia, że powiedzmy jak przez tydzień dana osoba do mnie nie zajrzy to jest spore prawdopodobieństwo, że zajrzała tam głównie po to żeby wziąć udział w rozdaniu... Same wiemy ile takich osób jest... Jak robiłam kiedyś rozdanie we wakacje, to pamiętam że dałam 3tyg na odpowiedź, to już chyba wystarczająco. Generalnie moje osobiste podejście do rozdań jest takie: to jest zabawa. Biorę w niej udział, ale nie jest tak że musze wygrać za wszelką cenę. Nawet jeśli przegapiłabym jakieś wyniki i nagroda by przepadła - świat by się nie zawalił. Jak dotąd udało mi sie jakoś zgłosić po wszystkie wygrane nagrody Bo po prostu obserwuję te blogi, czytam aktualizujące się notki i jestem na bieżąco
|
|||
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
ktoz inny jak nie ja ?:P:P
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
nie no nie bylo problemow
u mnie szybko poszlo zamowilam i na drugi dzien bylo..
|
#2338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A moja Rita jest taka, ze jak ja zostawiam gdzies przywiązaną do płotu to o mamo, rozpacz. Posiedziałam z nią na dworzu, po jakimś czasie wróciłam na pocztę, babka za mną wpuściła mnie na miejsce z wielką łaską, a Rita dalej w ryk. Załatwiłam co miałam, wychodze z poczty i już od progu zaczynam opieprzać psa "No co ty tu za cyrki robisz co? przecież wróciłam, po co ta cała afera była" normalnie jak mama do dzieciaka
|
|
|
|
|
#2339 |
|
Rozeznanie
|
ja dotychczas informowałam dziewczyny, które wygrały pisząc do nich maila, ale od ostatniego rozdania zmieniłam zasady i nie było w nich obowiązku podawania maila z prostej przyczyny - taki wpis konkursowy jest dostępny dla wszystkich - podana na tacy baza naszych adresów e-mail, która potem jest niezłą pożywką dla spamujących firm.
sama nie lubię rozdawać swojego maila gdzie popadnie i dlatego też stwierdziłam, że lepszym rozwiązaniem jest taka opcja, że zwycięzca odzywa się do mnie. oczywiście jeśli ktoś nie napisałby w ciągu powiedzmy tygodnia to odezwałabym się do tej osoby, broń boże nie wynika to z mojej próżności. poza tym jak już dziewczyny pisały - ogranicza to poniekąd udział osób blogujących wyłącznie dla rozdań, bo wymaga to pewnego zaangażowania i sprawdzenia wyników. Edytowane przez descentrada Czas edycji: 2011-11-14 o 21:41 |
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.

A najlepiej smakuje z grilla, no ale teraz zima to musze sie zadowolic tosterem ;D
brzmi niezdrowo i smakowicie