|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Sikorka, co tak oszczędnie
![]() Ja zalałam suszone grzybki i czekam, sosik do placków będzie ![]() Na jutro schabowe z mizerią, zaraz przygotuję mięsko. Myśl po spacerze z bestią - znaleźć rękawiczki ![]()
![]() |
#3452 |
Zakorzenienie
|
Sikoreczka- super, że znalazłaś odpowiedni krój sukni
![]() ![]() ![]() Ja wywiesiłam kolejne pranie i wstawiłam już ostatnie- cała suszarka będzie zajęta ![]() Muli mnie, bo wstałam wcześnie, masakra jakaś ![]() Ja też muszę rękawiczki znaleźć ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-11-12 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wiecie może oc zrobić w nastepujacej sytuacji:
w miniony piatek miałam isc z rodzicami na 18-stkę takiej dziewczyny i rodzice jej kupili dość drogi prezent dokładnie kolczyki w aparcie, jednak w srode dziadek tej dziewczyny miał wylew i jego stan jest krytyczny i dzis bylismy w aparcie żeby oddac te kolczyki jednak panie mówią, ze nie można ich oddac. |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja od rana posprzątałam mieszkanie, byłam na zakupach. Teraz odpoczywam a niedługo biorę się za obiad. Dla mnie reszta ryby po grecku a dla tż nuggetsy ![]() Wieczorem mam gości. Ptak szaleje. Wymieniłam mu piasek. Zamontowałam nową żerdkę i huśtawkę. Ma też nowe poidełko przez które - mam nadzieje - się nie udusi ![]() A w przyszłym tygodniu na zakupy ![]() Plus wizyta u lekarza, plus kolejni goście.
#3455 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Ja nie lubię odbierać zastrzeżonych ani nawet stacjonarnych ![]() ![]()
![]() |
#3456 |
Wtajemniczenie
|
Witam SPD, sorrki, że się nieodzywałam, ale ta nowa praca i same wiecie. Ogólnie robota mi sie podoba, mam umowe do 31 stycznia, dzisiaj robiłam nadgodziny, a w czwartek byłam na zakrapianej imprezie integracyjnej. Ogólnie mały cały tydzień w domu bo chory, jeszcze w poniedziałek idzie z mamą do lekarza.
Ja pracuje po 9 godzin, bo chcę zrobić dużo nadgodzin bo płacą co tydzień za nadgodziny do reki. Wszystko w pracy super, ale z Tż mam kryzys. Tak mnie wkurza, że mam ochote go udusić. Np wczoraj, miał być cały dzień w domu, a co chwile jeżdził gdzieś motorem, a to do sklepu, a to do kolegi i wcale go w domu nie było, zlądował koło 22 ździwony o co mam focha. Dzisiaj też się zarzekał, że będzie w domu i, że jak będe w pracy to posprzata. I co - gów**. Wracam z pracy, a tam burdel na kółkach, a on mi oznajmia, że idzie do kumpla " na chwile" pomóc mu ciąć drzewo bo potem przyjdą do nas sprzątać podwórko. No i nie ma go od 4 godzin, stwierdził, że u nas już nie posprzatają bo ciemno już jest. Wierzcie mi, że na teraz mam ochote go walnąć w pysk. I ja też potrafię być wredna i mu nieodpuszcze, obojętnie o którtej wróci, to sobie weźmie latarke i będzie sprzatał to podwórko. A ja ze sprzataniem poczekam do jutra rana i zaczne odkurzać , jak będzie w najlepsze sobie spał bo przegiął na maksa. Dobrze, że w poniedziałek jedzie w delegacje do warszawy przynajmniej będe miała spokój. Ok wyżaliłam się w końcu komuś.
#3457 | |
Zakorzenienie
|
effie- skąd ja znam takie szczeniackie zachowania
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() Bez facetów życie by było mniej nerwowe ![]() Ja też dziś mam dość. Miałam kiepski dzień, poza tym mała wariowała dzisiaj tak, że miałam ochotę ją udusić ![]() ![]() Usnęła na szczęście, Tż też, a ja poszłam się wykąpać i odżyłam w tej łazience w tym błogim spokoju ![]() ![]() Effie fajnie, że w pracy się układa i że nadgodziny masz płacone. Po tych przebojach z wcześniejszą pracą to miła odmiana, oby tak dalej ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-11-12 o 18:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w jakis drogeriach pewnie tez ale na bank nie powiem gdzie i w douglasie mieli tez takie z serii do wlosow tez byly super a jak nie znajdziesz to ci moge wyslac ![]() ( tz mi troche humorek poprawil ![]() Cytat:
fakt kiedys byly gesciejsze ale i tak dlugo mi schodzi z suszeniem a teraz z usmiechem na mordce moge isc spac jutro praca potem niewiem co bo grafiku nie dali dranie ![]() dobranoc |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry
![]() Wstałam o 5, nie mogę spać przez gorączkę. Zaraz pyknę kawusię, ciekawe czy mi wejdzie ![]() Chyba mam ochotę na zupkę chińską ![]() Miłego dnia SPD ![]()
![]() |
#3460 |
Zakorzenienie
|
Punto ale się zdziwiłam jak zobaczyłam o której posta napisałaś
![]() ![]() ![]() Ja kawkę wypiłam, a teraz siedzę ![]() Później jakiś spacer zrobimy, ale nie za długi, bo już jest tak zimno na dworze, że mi się chodzić za długo to nie chce ![]()
![]() |
#3461 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3462 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
He he, faktycznie to nie moja godzina, tym bardziej w niedzielę
![]() Kawy nie wypiłam ![]() Miałam cały tydzień przerwy bez wira ![]() ![]() Zasnęłam przed 9. Rozpieprzona jestem.
![]() |
#3463 | |||
Zakorzenienie
|
nurek, irenkaaa rogale przywiozłam, ale ludzi tyle, że się rozeszły
![]() Praktycznie codziennie czytam co u Was, ale często w telefonie wieczorem w łóżku i już nie odpisuję bo nie mam siły, ale staram się być na bieżąco... Cytat:
![]() Cytat:
Zachciało mi się dorosłego życia. Cytat:
Bry wieczór w sumie ![]() Pospaliśmy dzisiaj z TŻ, pooglądaliśmy tv, zjedliśmy śniadanie w łóżku. TŻ poszedł do pracy, a ja wstawiłam kilka prań. Zaraz się wezmę za sprzątanie. Pomaluję sobie paznokcie i zaplanuję zakupy kosmetyczne. W rossmanie jest promocja na syossa i jakiegoś kremu przeciwzmarszczkowego poszukuję. A tak w ogóle to na koniec stycznia ruszamy do Amsterdamu na konferencję - przyjęli nasze zgłoszenia. Dopadł mnie zły nastrój dzisiaj... Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-11-13 o 17:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Zakorzenienie
|
Witam znowu
![]() Cały dzień poza domem byłam, wyszliśmy koło 13, zrobiliśmy spacer, pooglądaliśmy kaczki ![]() Później szybko do Biedro po kalafiora i warzywa i teraz gotuję zupę kalafiorową ![]() ![]()
![]() |
#3465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki za pamiec kelpie slonce a co Ty studiujesz jesli mozna spytac ja mam w koncu wolne mialam ochote znow wyjsc z tej roboty ciagle mnie pytaja czy wszystko ok ( ale wspolpracownicy ) a gora... gora mnie zostawi sama gdzie powinny byc w taki ruch 2-3 osoby a na drugiej stronie da 6 osob ![]() jutro jak sie tz-owi zachce to pojdziemy do kina a jak mu sie nie bedzie chcialo to sama pojde na spacerek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3466 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ![]() My niedawno wstałyśmy, jeszcze nawet kawki nie wypiłam, bo zjadłam 1 wafelka ![]() Widać, że na dworze się zimniej zrobiło, już nawet słońca nie ma, tylko ponuro i pochmurno ![]() ![]() Posiedzę z godzinkę i do sklepu muszę iść, bo zawsze coś trzeba dokupić ![]() Na obiad mam dziś kalafiorową co wczoraj pod wieczór gotowałam ![]() ![]() ![]() Cieszę się, że mam w miarę posprzątane, bo straszny leniuch ze mnie dziś ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-11-14 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry
![]() Ja się lepiej czuję, jednak pójdę dzisiaj do pracy. Ta gorączka to chyba od zęba - co jakiś czas mądrości mi się rżnie ![]() Obiadu jeszcze nie mam ale coś wymyślę ![]() Pogoda dzisiaj na ostro - znalazłam rękawiczki i nie zawaham się ich użyć ![]()
![]() |
#3468 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() W sobotę przyjmowaliśmy gości, później tż pomógł mi ogarnąć kuchnię i zasiedliśmy z zimnym bro ![]() Zeszło nam do późna. Wczoraj leniwy, kanapowo-łóżkowy dzień ![]() Dziś popołudniu wybieram się na zakupy ![]() ![]() Wizytę u fryzjera musze przełożyć na przyszły tydzień bo prawdopodobnie w grudniu idziemy na wesele więc chcę uniknąć odrostów. Zimno, kawa się skończyła, kaloryfery grzeją jakby im się nie chciało ![]()
#3469 |
Zakorzenienie
|
witam sie i ja
![]() jak dobrze ze jest poniedzialek w koncu wolne ja puki co sie lenie sniadanko dla tz-a zrobione, pranie wstawione , musze cos wymyslec dla siebie i zasiade przed serialem ze sniadankiem , potem do sklepu po chleb moze jak pogoda sie nie popsuje to jakis spacerek a po poludniu musze kopnac swoja ![]() jezyki czekaja jezyki ![]() i poczytac troszke |
![]() ![]() |
![]() |
#3470 |
Zakorzenienie
|
irenka- ty się cieszysz, że poniedziałek, a ja jakoś poniedziałków nie lubię, zostało mi z czasu jak do pracy chodziłam
![]() Ja wróciłam ze sklepu. Kupiłam Softlan do płukania (bardzo dobre opinie ma, dużo osób chwali ![]() ![]() Prócz tego wzięłam to co konieczne i ogórka na mizerię ![]() Kalafiorową zjadłam jednak na śniadanie, więc na obiad zjem kawałek kotleta, mizerię i ziemniaka ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-11-14 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
Zakorzenienie
|
ja wiem lili ze jako jedyna tu zacieszam ze jest poniedzialek ale jak mam od okolo 4 lat pracujace weekendy to chyba nie dziwi co?
![]() pranko wstawione, ide robic 4 kawe dla mojego ( facet sie wykonczy ) a potem troche odpoczynku i moze spacerek obiad w polowie zrobiony bo mielone gotowe |
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Zakorzenienie
|
on nawet mnie przebija jeśli chodzi o ilość kaw
![]()
![]() |
#3473 |
Zakorzenienie
|
on tak potrafi z 6 na dzien albo i wiecej a kiedys mnie prosil czy o 21 mu kawusi nie zrobie
![]() jak wode to pije |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 |
zawsze mam racje
|
lili: ja jestem fanką softlanu, ostatnio szczególnie brzoskwiniowego
![]() Kiedyś były tylko w bomi albo w sklepach z niemiecką chemią, a teraz bez problemu do dostania w np auchanie.
#3475 |
Zakorzenienie
|
ja w koncu kupilam francuski na supermemo ale musze poczekac az im przelew wejdzie
puki co niedostepny kurs kupilam dla chrzesnicy prezenty na mikolaja i BN ( zabawki w sumie ) jeszcze mnie czeka jak zwykle prasowanie i jakas kolacyjka ah kupilam dobra kawe dla siebie nawet mi wchodzi ale na probe bo cena zabojcza ( za 100g jakies 5,5e ale mialam znizke 1e to wzielam ) |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Zakorzenienie
|
A ja w końcu wybrałam się na zakupy
![]() ![]() ![]() Teraz przydałyby się proste zwykłe bluzeczki po golfy ![]() Obiad wyszedł mi palce lizać ![]() Rolady, kluski i kapucha ![]() A co musiałam się pochwalić ![]()
#3477 | |
Zadomowienie
|
Witam się przy kawce
![]() Moj urlop zbliza sie juz ku koncowi ehhh przeraza mnie to ![]() Tz sie czyms zatrul i cala noc mial rewolucje zoladka masakraaa, dzisiaj tez sie sama jakos dziwnie czuje to chyba dlatego, ze do pracy musze isc bleeee ;/ Nic mi sie ostatnio nie chce oprocz spania, nie mam pomyslu w ogole na siebie, nawet mi sie nie chce wymyslac co rano ubrac ;/ ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
Nadia daj znac pozniej jak tusz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zrobiłam w nim pranie i faktycznie pachnie w całym domu ![]() Brzoskwiniowego nie wąchałam ![]() ![]() ![]() nadia- daj znać jak tusz ![]() Caroline- ta jesienna pogoda powoduje lenia ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-11-14 o 19:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Zadomowienie
|
niech ona sie juz skonczyyyy ..... wczoraj spalam rekordowo do 1 ! ;/ a dzisiaj chcialam wstac wczesniej ale nic z tego 11.30 ....
![]() |
#3480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu mam luz. Towarzystwo usnęło, zostałam sama na placu boju, ufff ![]() Posiedzę chwilę i też zmykam spać, bo jestem jak zwykle padnięta ![]() Od jutra muszę referat do szkoły pisać, żeby na sobotę się wyrobić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.