Rozstanie z facetem, część XX - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-14, 15:30   #3451
lily92920
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XX

Cytat:
Napisane przez fajniejestfajnie Pokaż wiadomość

pewnie zostałaś bardzo zraniona albo nie wyleczyłaś się jeszcze z poprzedniego związku i boisz się ale na pewno nie ma czego. małymi kroczkami.. i będzie ok!
Zostałam. Nikt wcześniej mnie tak nie skrzywdził...
Ale kurczę, już tyle czasu minęło. Trzeba się bardziej ogarnąć.

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
a mnie eks zaprosil dzis do kina idziemy na Immortals, bilety za 13zl wiec sie oplaca , najlepsze w tym wszystkim jest to, ze w tym CH sa targi slubne i jego rodzice beda
Nie poszłabym z moim eksem do kina Nawet gdyby miał mi postawić ten bilet

Cytat:
Napisane przez Flavienn Pokaż wiadomość
ehh dziewczyny jak wy sobie radzicie, z ta utrata faceta?.
na powracajace wspomnienia i swiadomosc tego, ze juz go nie ma i nie bedzie ?
Przez rok jakoś się przyzwyczaiłam, że go nie ma i nie będzie. Teraz to albo będzie nowy albo wcale. Czas pokaże.

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-11-14 o 15:44
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 17:31   #3452
karrramba
Raczkowanie

Dziewczyny, lecę na randkę z tym z Sympatii! o tak nagle wyszło, że aż się zaczęłam stresować, co z tego wyjdzie Trzymajcie kciuki! Opowiem jak wrócę
karrramba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 17:45   #3453
Morello
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karrramba Pokaż wiadomość
Dziewczyny, lecę na randkę z tym z Sympatii! o tak nagle wyszło, że aż się zaczęłam stresować, co z tego wyjdzie Trzymajcie kciuki! Opowiem jak wrócę
Miłego wieczoru! Będziemy niecierpliwie oczekiwać na relację
Morello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 17:57   #3454
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:

Ooo Ja tam polecam Sympatie, wbrew temu co wszyscy mówią, tam naprawdę logują się normalni faceci, poznałam tam naprawdę wielu fajnych facetów. Właśnie exa poznałam na tego typu portalu.

Tak w ogóle to dawniej się tu bardziej udzielałam, może ktoś mnie pamięta.

Radzę sobie bez byłego, chociaż jakieś ponad 2 tygodnie temu się z nim umówiłam, nie wiem po co,tęskniłam, a taka byłam silna, doszło do wielu rzeczy do których nie powinno.. a on mnie po tym znowu olał.
Taki z tego morał żeby nie spotykać z byłym z nadzieją że mu uczucia odżyją bo nie odżyją, a dla nas to będzie gwoźdź do trumny bo dramat się zacznie od początku.
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

http://www.youtube.com/watch?v=mf97F-SpBQU

Życie motocyklisty nie liczy się w latach tylko w kilometrach

_Desolation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 19:30   #3455
inez3
Rozeznanie

Cytat:
trzymam

Cytat:
Napisane przez _Desolation Pokaż wiadomość
Ooo Ja tam polecam Sympatie, wbrew temu co wszyscy mówią, tam naprawdę logują się normalni faceci, poznałam tam naprawdę wielu fajnych facetów. Właśnie exa poznałam na tego typu portalu.

Tak w ogóle to dawniej się tu bardziej udzielałam, może ktoś mnie pamięta.

Radzę sobie bez byłego, chociaż jakieś ponad 2 tygodnie temu się z nim umówiłam, nie wiem po co,tęskniłam, a taka byłam silna, doszło do wielu rzeczy do których nie powinno.. a on mnie po tym znowu olał.
Taki z tego morał żeby nie spotykać z byłym z nadzieją że mu uczucia odżyją bo nie odżyją, a dla nas to będzie gwoźdź do trumny bo dramat się zacznie od początku.
no właśnie... ja mimo, że wciąż marzę żeby wrócił, a jest to niemożliwe (inna) to też uważam, że spotykanie się jest błędem, najlepiej nie mieć kontaktu żadnego.

Ja dopiero wróciłam z pracy, straszny sajgon dziś był i zamiast o 17 wyszłam o 19... Mój sympatiowy kolega chyba mnie olał, dostał co chciał i tyle... No cóż, trochę szkoda, bo myślałam, że jakiś kontakt będziemy mieć, chociaż koleżeński...
inez3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 19:46   #3456
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Morello Pokaż wiadomość
Miłego wieczoru! Będziemy niecierpliwie oczekiwać na relację
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 20:02   #3457
Wenusjanka19
Raczkowanie

Umierramy z ciekawości
Wenusjanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 20:04   #3458
Tort
Rozeznanie

Byłam na otwarciu centrum handlowego i MARZENIE - za zakupy za 150zł dostawało się bon na 100zł. Kupiłam ciuchy i prezenty na Gwiazdkę, a i tak myślałam o nim. Mogłoby się to już skończyć. Ciągle sobie wyobrażam jak go ranię i odrzucam, albo on błaga na kolanach, to takie żałosne.

Założyłam sobie tajne konto na sympatii, żeby tylko obejrzeć kto tam jest, ale opisy mnie skutecznie zniechęciły
Tort jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 20:23   #3459
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inez3 Pokaż wiadomość
no właśnie... ja mimo, że wciąż marzę żeby wrócił, a jest to niemożliwe (inna) to też uważam, że spotykanie się jest błędem, najlepiej nie mieć kontaktu żadnego.

Ja dopiero wróciłam z pracy, straszny sajgon dziś był i zamiast o 17 wyszłam o 19... Mój sympatiowy kolega chyba mnie olał, dostał co chciał i tyle... No cóż, trochę szkoda, bo myślałam, że jakiś kontakt będziemy mieć, chociaż koleżeński...

Najśmieszniejsze było to że spotkaliśmy się,było pięknie, potem cały czas do mnie pisał dzwonił jakbyśmy do siebie wrócili , ja nic nie robiłam w końcu po tygodniu zapytałam co jest to mi wyskoczył że on nie chce żadnych związków teraz i się pokłóciliśmy i ze sobą nie rozmawiamy.
W sumie nie mam się czemu dziwić, zawsze był takim dużym dzieckiem, a najśmieszniejsze jest to że wszyscy i on sam siebie uważa "że co on nie jest" bo się dorobił wielu rzeczy, a w głębi duszy to dzieciak.

No jest błędem, ale jak tak nie mieliśmy kontaktu długo i nagle złapaliśmy,spotkaliśmy się, byłam cała happy a potem od nowa to samo przechodziłam. Jakbyśmy się rozstali drugi raz. Dlatego stanowczo odradzam chociaż czasem jest to silniejsze od nas..

No tak jest na sympatii sporo zboczeńców, nieudaczników ale są też fajni faceci. Tak jak normalnie w życiu. "Na żywo "też można znaleźć zboczeńca.

Nie ten to inny.
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Edytowane przez _Desolation
Czas edycji: 2011-11-14 o 20:24
Stary 2011-11-14, 20:25   #3460
oh Mandy
Zakorzenienie

Tak bardzo za nim tęsknię
Stary 2011-11-14, 20:31   #3461
justn2122
Raczkowanie

Hej moje drogie. Dowiedziałam sie wszystkiego co chciałam i wiecie co jak narazie nie przeszkadza za bardzo mi to. No więc moj były Tż nie chce budować związku ze mną nie teraz, hehe. Czyli nie bedziemy ze sobą ale bedziemy kontaktować sie, spatykać sie być może(wiecie jak mały bedzie)ale tylko jako przyjaciele. Mam nadzieje ze nie pęknie we mnie żaden mur i nie załamie sie. nie jestem jeszcze pewna czy dobrze robie Ale nie mam nadzieji ze uczuciz odrzyja u niego. Poprostu bedzie moim kumplem, przyjacielem. Chodź zapewniał ze nie bedzie miał innej, hehe wątpie w to :P Jak to mówia wszystko wyjdzie w praniu.
Moze jeszcze tu napisze prosząc o wasza pomoc i rade

Edytowane przez justn2122
Czas edycji: 2011-11-14 o 20:39
justn2122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 20:36   #3462
Wenusjanka19
Raczkowanie

Dokładnie ... brak kontaktu jest najlepszym wyjściem . Wiadomo ,że to boli bo kiedyś z tym człowiekiem spędzało się całe dnie , ale po rozstaniu gdy jedna strona ma jeszcze nadzieje a druga jest "odkochana" to brak kontaktu jest najlepszym wyjsciem . Ja się tylko modlę ,żeby go nie spotkać jasne że czasem jest mi przykro że on sie nie interesuje co u mnie i ze tak o mnie zapomniał a ja staram się zapomniec o nim , ale wiem tez ze jakbysmy sie spotkali to u mnie znowu by sie wszytsko odbudowało i wróciło .
Stary 2011-11-14, 20:41   #3463
inez3
Rozeznanie

Cytat:
Najśmieszniejsze było to że spotkaliśmy się,było pięknie, potem cały czas do mnie pisał dzwonił jakbyśmy do siebie wrócili , ja nic nie robiłam w końcu po tygodniu zapytałam co jest to mi wyskoczył że on nie chce żadnych związków teraz i się pokłóciliśmy i ze sobą nie rozmawiamy.
W sumie nie mam się czemu dziwić, zawsze był takim dużym dzieckiem, a najśmieszniejsze jest to że wszyscy i on sam siebie uważa "że co on nie jest" bo się dorobił wielu rzeczy, a w głębi duszy to dzieciak.

No jest błędem, ale jak tak nie mieliśmy kontaktu długo i nagle złapaliśmy,spotkaliśmy się, byłam cała happy a potem od nowa to samo przechodziłam. Jakbyśmy się rozstali drugi raz. Dlatego stanowczo odradzam chociaż czasem jest to silniejsze od nas..

No tak jest na sympatii sporo zboczeńców, nieudaczników ale są też fajni faceci. Tak jak normalnie w życiu. "Na żywo "też można znaleźć zboczeńca.

Nie ten to inny.
a ile nie mieliście kontaktu?

no ja wiem, że nie ten to inny, ale polubiłam mimo wszystko tego kolegę

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Tak bardzo za nim tęsknię
słońce, zobaczysz, minie trochę czasu i ta tęsknota będzie mniejsza. zdecydowanie jednak nie kontaktuj się z nim. zobacz co się z Tobą dzieje jak macie kontakt...
Stary 2011-11-14, 20:51   #3464
mloda904
Raczkowanie

dziewczyny mija drugi dzień i nie jest ani trochę lepiej, wiem że to bardzo krótko, ale myślałam że chociaż minimalnie będzie mi lepiej po 2 dniach płaczu. a jest gorzej, jakakolwiek myśl o nim sprawia mi tak okropny ból, że nie mogę się pozbierać. nie wyobrażam sobie wyjścia jutro z domu do ludzi, przecież nie będę siedzieć i płakać w pracy...
mloda904 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 20:51   #3465
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:

Z miesiąc się do siebie nie odzywaliśmy w ogóle, a od tej pory co się pokłóciliśmy to już ponad tydzień,myślę że to już serio koniec naszych jakich kol-wiek kontaktów bo powiedziałam mu dużo bardziej przykre rzeczy niż przy rozstaniu. Za to dla niego plus bo "on do mnie nic nie ma" I on mnie olał ale ja wyszłam na tą złą. Ale już nie wytrzymałam, najpierw się chce spotkać, na siłe utrzymuje kontakt a jak przyjdzie co do czego to się wycofuje, to mu powiedziałam kilka nie miłych rzeczy, już taka jestem.

Lepiej że zmył się szybciej, a nie zdążył Cię rozkochać w sobie.
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Stary 2011-11-14, 21:03   #3466
inez3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mloda904 Pokaż wiadomość
dziewczyny mija drugi dzień i nie jest ani trochę lepiej, wiem że to bardzo krótko, ale myślałam że chociaż minimalnie będzie mi lepiej po 2 dniach płaczu. a jest gorzej, jakakolwiek myśl o nim sprawia mi tak okropny ból, że nie mogę się pozbierać. nie wyobrażam sobie wyjścia jutro z domu do ludzi, przecież nie będę siedzieć i płakać w pracy...
u każdego to wygląda inaczej, ale 2 dni to bardzo niewiele... nie powiem ile mi zajęło dojście jako tako do siebie, bo ja chyba jestem ewenementem (w tą drugą stronę niestety - czyli baaaaaardzo długie wracanie do formy)

Cytat:
Z miesiąc się do siebie nie odzywaliśmy w ogóle, a od tej pory co się pokłóciliśmy to już ponad tydzień,myślę że to już serio koniec naszych jakich kol-wiek kontaktów bo powiedziałam mu dużo bardziej przykre rzeczy niż przy rozstaniu. Za to dla niego plus bo "on do mnie nic nie ma" I on mnie olał ale ja wyszłam na tą złą. Ale już nie wytrzymałam, najpierw się chce spotkać, na siłe utrzymuje kontakt a jak przyjdzie co do czego to się wycofuje, to mu powiedziałam kilka nie miłych rzeczy, już taka jestem.

Lepiej że zmył się szybciej, a nie zdążył Cię rozkochać w sobie.
w sumie to nie wiem czy się zmył zupełnie, ale na razie milczy
Stary 2011-11-14, 21:11   #3467
mloda904
Raczkowanie

Cytat:
u każdego to wygląda inaczej, ale 2 dni to bardzo niewiele... nie powiem ile mi zajęło dojście jako tako do siebie, bo ja chyba jestem ewenementem (w tą drugą stronę niestety - czyli baaaaaardzo długie wracanie do formy)
wiem, ale mam wrażenie że ten stan mi nigdy nie minie, że z nikim nie będę umiała być szczęśliwa.
Stary 2011-11-14, 21:14   #3468
inez3
Rozeznanie

Cytat:
wiem, ale mam wrażenie że ten stan mi nigdy nie minie, że z nikim nie będę umiała być szczęśliwa.
trudno w to uwierzyć, ale tak będzie. poczytaj sobie ten wątek i jego wcześniejsze części. dziewczyny na prawdę wychodzą z takiego stanu.
Stary 2011-11-14, 21:17   #3469
Tort
Rozeznanie

Cytat:
Też tak myślałam, po tygodniu zaczęło mijać, ale do siebie wróciliśmy.
Kiedy zostawił mnie drugi raz, to po kilku dniach było już okej.
Stary 2011-11-14, 21:20   #3470
mloda904
Raczkowanie

ja jak ostatnia głupia czekam żeby się odezwał;/
Stary 2011-11-14, 21:28   #3471
inez3
Rozeznanie

Cytat:
ja jak ostatnia głupia czekam żeby się odezwał;/
lepsze to niż próbowanie się odzywać samemu, nie rób tego błędu...
niestety jedyna rada to próbować się zająć czymś, taki banał, ale pomaga.
Stary 2011-11-14, 21:30   #3472
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:

słońce, zobaczysz, minie trochę czasu i ta tęsknota będzie mniejsza. zdecydowanie jednak nie kontaktuj się z nim. zobacz co się z Tobą dzieje jak macie kontakt...
A teraz w reklamie, że 6 tyg do Sylwestra

Właśnie dziś mi napisał, że mnie kocha mimo wszystko (), tylko że mu nie ufam (bo pozmieniał hasła, które sam mi podawał i nie miałam już dostępu do jego telefonu, chociaż wiedział ,że mam poważne wątpliwości, że mnie zdradza, i miałam powody by tak myśleć). Także znowu nie wiem, na czym stoję i nie umiem z tym człowiekiem rozmawiać
Stary 2011-11-14, 21:34   #3473
mloda904
Raczkowanie

Cytat:
lepsze to niż próbowanie się odzywać samemu, nie rób tego błędu...
niestety jedyna rada to próbować się zająć czymś, taki banał, ale pomaga.
skaowałam jego numer żeby mnie nie kusiło...
ale i tak będziemy musieli się spotkać nie raz...
macie rację poczytam sobie wątek...
nie wiem czym się zająć, może zapiszę na siłownię...
Stary 2011-11-14, 21:38   #3474
inez3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
A teraz w reklamie, że 6 tyg do Sylwestra

Właśnie dziś mi napisał, że mnie kocha mimo wszystko (), tylko że mu nie ufam (bo pozmieniał hasła, które sam mi podawał i nie miałam już dostępu do jego telefonu, chociaż wiedział ,że mam poważne wątpliwości, że mnie zdradza, i miałam powody by tak myśleć). Także znowu nie wiem, na czym stoję i nie umiem z tym człowiekiem rozmawiać
ja dostaję ciarek na samą myśl o świętach i sylwku, zwłaszcza, że nasza rocznica miałaby być 29.12.

wiesz na czym stoisz tylko on zaburza cały czas Twój świat.

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
skaowałam jego numer żeby mnie nie kusiło...
ale i tak będziemy musieli się spotkać nie raz...
macie rację poczytam sobie wątek...
nie wiem czym się zająć, może zapiszę na siłownię...
wiesz, ja po bardzo długim siedzeniu w domu, śledzeniu jego na portalach i gapieniu się w sufit w końcu się ruszyłam zaczęłam spotykac się z ludźmi, więcej wychodzić, a uwierz było ze mną na prawdę słabo...
siłownia jak najbardziej, wysiłek fizyczny bardzo pomaga.
Stary 2011-11-14, 21:42   #3475
mloda904
Raczkowanie

dziewczyny ja spędzę z NIM Sylwestra, wyjazd całą paczką od dawna zaklepany;]
Stary 2011-11-14, 21:47   #3476
Wenusjanka19
Raczkowanie

Ja nie mam żadnych planów na sylwestra , ale musze cos wymyslic bo w domu oszaleje
Stary 2011-11-14, 21:48   #3477
inez3
Rozeznanie

ja też nie mam i tez coś muszę wymyślić.
Stary 2011-11-14, 21:49   #3478
mloda904
Raczkowanie

na pewno coś wymyślicie, jeszcze dużo czasu, ja zaczynam żałować, że w tym roku tak się pospieszyliśmy.
Stary 2011-11-14, 21:53   #3479
_Desolation
Zakorzenienie

A ja spędzę sylwestra z rodzicami, nie mam ochoty na imprezy.

Z resztą dla mnie dzień jak każdy inny
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Edytowane przez _Desolation
Czas edycji: 2011-11-14 o 21:54
Stary 2011-11-14, 21:56   #3480
Tort
Rozeznanie

ech dziewczyny pomóżcie
rok temu kiedy zaczynałam być z exem, miałam praktykantow na zajeciach i jeden z nich bardzo sie mna zauroczyl i byl moim idealem (fizycznie). ze wtedy nie bylam idealem wiernosci a bardzo chcialam sie zmienic splawialam go, chociaz spotkalismy sie 2 razy - ideal. mnostwo wspolnych pasji i zainteresowan, on odzywal sie jeszcze przez kilka miesiecy.
tak naprawde to caly zwiazek z exem o nim myslalam i wyobrazalam sobie CO BY BYLO GDYBY. poprosilam o spotkanie, ale nie byl chetny (wiadomo, zraniona meska duma), ale moze powinnam opisac swoje uczucia i wytlumaczyc moje postepowanie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości