![]() |
#121 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 397
|
Dot.: ¦wiêto Niepodleg³o¶ci-Marsz Niepod³eg³o¶ci
Wielu prawników zapewnia,ze mo¿na by³o nie dopu¶ciæ do tych manifestacji.
Poza tym mO¯NA BY£O prewencyjnie zatrzymaæ faszystów na granicy , którzy posiadali przy sobie pa³ki, race etc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
RENTGEN RZ¡DZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestê hejterê, snobê, trollê i wiza¿ystkom ![]() Je¿eli czego¶ nie wolno, a bardzo siê chce, to mo¿na.... B±d¼ uprzejmy, zachowuj siê profesjonalnie, ale zawsze miej w g³owie plan zabójstwa ka¿dej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 298
|
Cytat:
A co zatrzymania faszystów na granicy, to nic by to nie da³o, poniewa¿ nie tylko za granic± s± faszy¶ci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zreszt± jest przepis, który umo¿liwia zabronienie manifestacji je¶li istnieje ryzyko zagro¿enia. Natomiast na temat kar za zakrywanie twarzy ju¿ siê Trybuna³ Konstytucyjny wypowiedzia³ - nie mozna tego zabroniæ niestety |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 298
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym zakrywaniem twarzy to tak jak z wolno¶ci± s³owa, niby mo¿na powiedzieæ co siê my¶li ale nikogo k...nazwaæ nie mo¿esz ![]() Je¶li kto¶ tylko manifestuje w masce, kominiarce etc to spoko, ale kiedy ³amie prawo to jak go rozpoznaæ? EDit dobra, wesz³am na stronê - ju¿ wiem co to za ¶cierwo ten redwatch - chcia³abym ich twarze ujrzeæ
Edytowane przez dawidowskasia Czas edycji: 2011-11-12 o 19:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 343
|
Taa...ju¿ widzê co by by³o, jakby miasto spróbowa³o zakazaæ tego marszu. Ju¿ raz prezydent Warszawy, wtedy Lech Kaczyñski, próbowa³ zabroniæ parady gejów i rozpêta³ po prostu wojnê, wszystkie problemy miasta zesz³y na plan dalszy. Nie ma takiej opcji, ¿eby tego zabronili. Mo¿na jedynie i¶æ w kierunku zwiêkszenia sankcji i odpowiedzialno¶ci.
![]() |
#128 | ||||||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 338
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#129 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 7 274
|
Kto tu siê k³óci³ o policjantów/antyfaszytów w ¿ó³tych kamizelkach z napisem Policja i pa³kami teleskopowymi?
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...olicjanta.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 338
|
Cytat:
Ja mówiê o tym co widzia³am i s³ysza³am na w³asne oczy, a tak¿e filmikach z internetu. Tylu ilu nacpanych i pijanych latalo i nie patrzyli kogo piora byle prac... :/
![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 733
|
ja takich ludzi nie rozumiem po prostu s± dla mnie idiotami i kretynami - mam nadziejê ¿e okre¶lenia nie podchodz± pod obra¼liwe. Dla mnie to czysta g³upota
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 146
|
Dla mnie ra¿±ce jest to, ¿e w takim XXI wieku, mo¿na sobie przyjechaæ z takich oto Niemiec i normalnie, w bia³y dzieñ bezcze¶ciæ godno¶æ Polaków. No bo jak to inaczej nazwaæ? Ja siê osobi¶cie czuje ura¿ona.
W innym kraju, jakby Polacy co¶ takiego zrobili by³o by nag³o¶nione w mediach, a u nas jak zwykle wszystko po cichaczu, umorzone. Przykre jest równie¿ to, ¿e Polacy, a tfu... byd³a Polakami siê nie nazywa, wystêpuj± przeciwko ...? W zasadzie to nie wiem czemu, nie wiem o co chodzi. Ale nie zmienia to faktu, ¿e polskie bojówki lej± siê z polskimi policjantami. Gdzie tu ca³y sens? Defilada, dla rodzin, dzieci? Duma z bycia Polakiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Buc
Wiadomo¶ci: 9 914
|
Cytat:
sensu nie ma, bo jak by by³, to by³a by trzecia opcja, niezale¿na, organizowana przez miasto.
![]() |
![]() |
#134 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 985
|
Cytat:
Godno¶æ Polaków je¶li ju¿ kto¶ bezcze¶ci to organizatorzy marszu, którzy pod p³aszczykiem patriotyzmu szerz± swoje chore idee Polski dla Polaków, braku tolerancji wobec osób o innym wygl±dzie, wyznaniu, seksualno¶ci. Polecam przeczytaæ jeszcze relacjê i zastanowienie siê jak ci ¼li i niedobrzy Niemcy mogli spowodowaæ zamieszki siedz±c na komisariacie http://www.rozbrat.org/publicystyka/...ej-w-warszawie
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Witam,
By³am na Marszu i ¶mia³o mogê powiedzieæ kto ma wiedzieæ ten wie. Marsz by³ po to aby pokazaæ jak du¿o nas w narodzie, Polaków zajaranych histori± Polski i w cholerê dumnych ze swoich bohaterów. Podziêkowaæ za Niepodleg³± Polskê. By³ równie¿ po to aby udowodniæ, ze w Polsce jest du¿o ludzi z prawicy. Do¶æ lewactwa w Polsce. Bo do czego to dochodzi? ¯eby do Polski przyje¿d¿a³a niemiecka antifa i bi³a naszych za to, ze chodz± z flag± Polski w dniu naszego ¶wiêta? Niemcy byli do tego dnia bardzo dobrze zorganizowani. Spêdzili nasze ¶wiêto w wiêzieniu? A co zrobili przed aresztowaniem? Pobicia Polaków z barwami Polski. Zorganizowani dziêki Polskiemu lewactwu i mediów. Wstyd o tym mówiæ ale to prawda. A mo¿e byli nawet sponsorowani? Wolê nie wiedzieæ, bo by obrzydzenie mnie nasz³o. Ile Polskich m³odych ekip stadionowych przyjecha³o w barwach. Szli w ramiê w ramiê ze swoimi najwiêkszymi kosami, zero ci¶nienia na siebie. Kompletny brak. Tylko jedno w g³owie - idziemy na Marsz. Zaczê³o siê na Placu Konstytucji. Blokada Policji skierowana w uczestników Marszu? Dlaczego nie w uczestników kontr demonstracji? Skoro to oni zak³ócali nasz pochód. Od pocz±tku by³o podawane, ¿e wszystko niezgodne z prawem bêdzie ukarane interwencja bezpo¶rednia.Z góry za³o¿ono, ¿e bêdzie zadyma i tyle. Ile przyk³adów na to, ¿e Policja sama w sobie mia³a potê¿na agresje? Przyk³ad kolegi - ubrany kaptur przed marszem - godzina mniej wiêcej 14 - tylko za kaptur dosta³ po nogach pa³k± i dotkniêty has³em "wypierda.. faszysto" . Tak oczywi¶cie!! Jestesmy faszystami, naziolami, kibolami za to ¿e posiadali¶my barwy Polskie. To jest normalne w pañstwie prawa? A jak nasz ukochany TVN siê wypowiada³ "Marsz ogólnie by³ zabarwiony faszyzmem - posiadali transparenty z napisami "BÓG, HONOR I OJCZYZNA". Pozwólcie, nie skomentuje tego. Rozróba na koñcu marszu. TVN tak manipuluje faktami, ze budzi ogromn± frustracje. Nazbiera³o im siê i ludzie dali upust emocjom w taki sposób.. nie widzieli innej drogi, zeby im daæ do zrozumienia - PRZESTAÑCIE MANIPULOWAÆ. Wniosek. Agresji nie popieram, ale z góry nie tylko przez uczestników marszu, ale przez policjê i przez lewaków by³a za³o¿ona ta akcja. Tylko oczywi¶cie prawica musia³a dostaæ w TV po ty³ku. nigdy nie wierzy³am w to, ze tv tak mo¿e manipulowaæ faktami. Po marszu gdy siedzia³am w barze i ogl±da³am TVN 24 (specjalnie t± stacjê, poznaj wroga a wygrasz ka¿d± bitwê) i zobaczy³am jak manipuluj±. Jak pokazuj± akcjê uciekaj±cych matek z dzieæmi przed Policja (bo by³o widaæ, ze nadci±ga kordon), a zaraz uciêta klatka i pokazani kibice w barwach to wziê³o mnie na odruch wymiotny. Koñczê. W jednym dniu przejecha³am ponad 600 km tylko po to ¿eby siê tam znale¼æ. I powiem, ¿e by³ to dla mnie bardzo wa¿ny dzieñ w ¿yciu. Poczucie atmosfery Polsko¶ci, ludzi w wieku od 1-90. Kombatantów wojennych którzy ¶piewali "PRECZ Z KOMUN¡", widok dla mnie bezcenny. Spotkamy siê za rok w Warszawie!
![]() |
#136 | |
Buc
Wiadomo¶ci: 9 914
|
Cytat:
tak na siebie nie mieli ci¶nienia, ale na lewaków i policje mieli spore. i jaka akcja by³a przez lewaków za³o¿ona? nie zgadzanie siê z brakiem tolerancji i g³oszeniem neofaszystowskich hase³? b³agam, nie o¶mieszaj siê dziewczyno, bo piszesz takie bzdury, ¿e same przekleñstwa siê na usta cisn±.
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 533
|
Cytat:
![]() A tutaj to rozumiem komisariat? Cholercia, przestronne te komisariaty w Warszawie, nawet sklepy s± i kawiarnie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=l-PeR...layer_embedded Ale rozumiem ¿e relacja jest autentyczna i w ogóle potwierdzona milionami potwierdzeñ, nie mog³a powstaæ w wyobra¼ni, a filmik kto¶ sprytnie wyre¿yserowa³, poskleja³, wyretuszowa³, na³o¿y³ ¶cie¿kê d¼wiêkow±. Normalnie majstersztyk, Oscar powinien i¶æ za ten film fantasty, zrodzony z chorej wyobra¼ni parszywych Polaków chc±cych upodliæ dobroczynnych i niewinnych niemców ![]() Moj± godno¶æ bardziej bezcze¶ci niemiec pokazuj±cy faka i spuszczaj±cy wpier... Polakowi w dniu niepodleg³o¶ci, no ale godno¶æ jak ![]() ![]() Suszarka - wpisz sobie w google pojêcia tolerancja i akceptacja, mo¿e w koñcu do Ciebie dojdzie ¿e to co siê teraz dzieje ze strony têczowych to nie walka o tolerancjê, a o akceptacjê. To co mogê tolerowaæ, niekoniecznie muszê akceptowaæ ![]()
![]() Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-11-14 o 19:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 880
|
Cytat:
![]() Kojarzy mi siê z podzia³em spo³eczeñstwa na "prawdziwych Polaków" i resztê. Jednym s³owem brak tolerancji dla innych, narzucanie spo³eczeñstwu jedynie s³usznych warto¶ci, rzecz jasna katolickich. Kole¿anka ma mê¿a policjanta. Mówi³a mi, ¿e ten wóz transmisyjny, który zosta³ spalony, chciano zrzuciæ z trasy na dó³, na przeje¿d¿aj±ce samochody!! ![]() Do pierdla z nimi wszystkimi, a dla organizatorów tej manifestacji wysokie kary pieniê¿ne. Mo¿e jak dostan± po kieszeni to czego¶ siê naucz±! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
20 tys ludzi i 200 zadymiarzy z Antify. Dlaczego tak ma³o jest w mediach o 20 tys spokojnie i duchu patriotycznym maszeruj±cych Polaków a ca³a uwaga skupia siê na jakich¶ brudasach z Antify? Nakrêcacie dziewczyny niepotrzebnie spiralê nienawi¶ci.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 947
|
Moj± godno¶æ jako Polki- z dziada pradziada, jak by kto¶ chcia³ siê przyczepiæ
![]() Nacjonali¶ci najgorszej ma¶ci, butni, zadufani, ech...
![]() |
#141 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Samo to, ¿e mieli flagê polski tylko, ze uciêta bia³± po³owê. to nie jest beszczeszczenie barw narodowych? Wybacz, ale to ura¿a moj± narodowosc i samo to, potrafi nie¼le wkurzyæ. Z brakiem tolerancji? A przepraszam na co? Na to, zeby w Polsce nie by³o zwi±zków homoseksualnych legalnych ? To chyba do¶c normalne, rodzina to kobieta i me¿czyzna. Osmieszaj siê dziewczyno? Widac, ze na poziomie nie ogarniemy tej sytuacji. A przeklinac nie ma po co bo mo¿na miec poprostu tylko dobre i mocne argumenty ![]()
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co komu przeszkadza jak ¿yj± dwie doros³e osoby. Osobi¶cie, to wolê za s±siadów parê gejów ni¿ nawiedzon± s³uchaczkê radia maryja. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 076
|
malutkaosw19 - nie wiem czy widzia³a¶ moj± relacjê sprzed kilku stron ale te¿ by³am i mam takie samie wnioski
![]() ![]() Zreszt± w kraju gdzie dziennikarka na pytanie "czy s± wznoszone prowokuj±ce has³a" odpowiada "no có¿, s±, s±, "Bóg honor i ojczyzna" i inne agresywne zawo³ania" to ju¿ chyba nic nie dziwi. :/ Je¶li kto¶ chce dowiedzieæ siê czego¶ wiêcej o tym, jak wygl±da³ marsz polecam reporta¿ kontestacji - dobra robota. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Zwi±zek który daje potomstwo jest tylko mo¿liwy (biologicznie) tylko miêdzy kobieta i mê¿czyzn±. Widzia³a¶ mo¿e relacje za granicy, gdzie s± legalne takie zwi±zki? Ile m³odych par dajmy przyk³ad dwie kobiety, pod swoj± opiekê zabra³y maleñstwo- ch³opczyka. Ch³opak w wieku 11 lat chce zmieniaæ p³eæ, bo nie chce byæ facetem który nie umie daæ mi³o¶ci. Jest pe³no takich przypadków. I to w³asnie nie jest normalne. A czy ja gdzies pisa³am o chorych babciach na rydzyka? Nie. Wiêc proszê, nie manipuluj. ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
" Pocieszy mnie Twoje serce i Twój karabin. Twoje serce i karabin bêd± m± ko³ysk± i grobem." ![]() Edytowane przez malutkaosw19 Czas edycji: 2011-11-15 o 12:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale MW i jej podobne organizacje s± mi zupe³nie obce. Ja ju¿ od samego patrzenia na nich siê wzdrygam. ![]() A has³o "Bóg honor i ojczyzna" bardzo ¼le mi siê kojarzy ![]() z nietolerancj± dla tych, którzy s± inni, wyznaj± inne warto¶ci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 681
|
a ja siê zastanawiam ile z Was, co tu tak g³o¶no mówi± o patriotyzmie mia³o powywieszane flagi w domu?
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie ka¿dy jednak zwi±zek, (heteroseksualny) oznacza od razu posiadanie potomstwa. Jedni nie mog± inni nie chc±, ale to ich nie dyskredytuje w ¿aden sposób. To jest ka¿dego osobisty wybór ( z wyj±tkiem powodów zdrowotnych). "dziecko w wieku 5 lat chce zmieniaæ p³eæ bo nie chce byæ facetem który nie umie daæ mi³o¶ci" ![]() Proszê ciê, przeczytaj dok³adnie jeszcze raz to co napisa³a¶. Nawet nie wiem jak mam to skomentowaæ. Przecie¿ to biedne dziecko nawet nie jest ¶wiadome tego o czym tu napisa³a¶. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zmiany p³ci u dziecka... Ja akurat s³ysza³am o przyk³adzie 11latka ![]() http://www.se.pl/wydarzenia/swiat/us...bi_210440.html http://www.papilot.pl/ludzie/15066/W...-KIM-JEST.html
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziêkuje, poda³a¶ bardzo wiarygodne ¼ród³a informacji, Super Express i Papilot. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
I chciej tu zrobiæ cz³owiekowi przyjemno¶æ i wkleiæ po polsku...
![]() A skoro leñ jest taki ¿e nawet w google nazwiska nie wpiszesz, to proszê: http://www.dailymail.co.uk/news/arti...treatment.html http://edition.cnn.com/2011/09/27/he...ids/index.html i wiêcej wyników z pierwszej strony: KLIK U nas niestety w innych mediach o tym nie mówi±, bo zostaliby oskar¿eni o homofobiê i Bóg jeden wie co jeszcze, poza tym nie wolno nic z³ego napisaæ o osobach odmiennej orientacji, bo czeka wrêcz publiczny lincz od ¶lepo zapatrzonych w nowoczesno¶æ m³odych wykszta³conych z wielkich o¶rodków ![]()
![]() Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-11-14 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.