|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Cytat:
|
|
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
aleks to może podejmijcie jakąś decyzję datę i zacznij szukać póki jeszcze tego czasu jest... a może ktoś będzie chciał oddać swój termin widzę, że ostatnio to dość często się zdarza...najgorzej jest zacząć a potem jest już z górki
chociaż nam tydzień zajęło zarezerwowanie sali, orkiestry, kucharki,kamerzysty i fotografa . buszuj w necie na stronach miasta w którym będziecie mieć ślub i na pewno coś idealnego znajdziesz
|
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
Zwiesiu
Dzięki za dobre chęci ale chyba sama muszę to ogarnąć jak będzie klimat na organizowanie ślubu.
|
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Zwies, dzięki za PW
Anioł, mój też najbardziej nie lubi rannej zmiany. Cały tydzień chodzi ledwo żywy. Najbardziej lubi nocki. No i on ma fajnie, bo ma tydzień w pracy, dzień wolnego, tydzień w pracy, 2 dni wolnego, tydzień w pracy, 5 dni wolnego. i tak ciągle. No ale miewa dwunastki i ma dwie różne zmiany nocne (22-6 lub 20-4, którą ma teraz). Fajnie mu, co miesiąc tydzień wolnego Dobranoc wszystkim, jutro wstaję skoro świt... |
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
początek września jest super połowa nawet jest super ![]() Powzięłam pewne kroki pamiętam, jak capri opowiadała, jak się rozpoczęła jej przygoda z Chorwacją. A wiecie, że ja marzę o Malcie... Więc się "ustawiłam" na badoo na Maltę i przegadałam parę chwil z jednym Maltańczykiem pośmialiśmy się, rozmówki polsko-maltańsko-angielskie, dużo informacji o kraju, zwyczajach, ogólnie fajnie by było mieć tam kogoś znajomego, jak polecę i od razu mam humor dużo lepszy
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku internet mam "przewalony" ale pewne rzeczy trzeba zobaczyć osobiście a teraz nie mam jak. I mamy sporo innych ważniejszych problemów i wydatków które trzeba najpierw ogarnąć. Poza tym chcę najpierw znaleźć pracę, żebym wiedziała na co mogę sobie pozwolić planując.
---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Dobra idę spać zamiast myśleć o pierdołach i dołować się niepotrzebnie. Miłej nocy |
|
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeeeeeepppp http://www.youtube.com/watch?v=SjBXk...layer_embedded a jaka zachwycona patrzyła, że zaimponowała ludziom dobrej |
|
|
|
|
#2589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do pracy w takim razie trzymam mocno za szybkie znalezienie pracy
|
||
|
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Naj, Capri - zamorduję za zdradzenie, co się stało w GA
Odruchowo przeczytałam zaznaczone Ale jest spora szansa, że nie utkwi to w mojej pamięci ![]() Cytat:
I do tego ketchup ![]() Nadrobiłam Was na szybko, w przerwach słuchając prezentacji chłopaków na jutro Od 9 proszę o mocne kciuki, żebym po paru chwilach stresu mogła witać dwóch magistrów inżynierów
|
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( )Justyna, szkoda, bo gość się do rzeczy wydawał, ale skoro bałwan - jego strata, o! W życiu nie nadrobię. Powiedziałam tż, że musi zabrać Młodą na weekend gdzieś, żebym mogła wszystko nadrobić, bo inaczej wyrzucicie mnie z klubu ![]() Ale się pożalę - jakiejś mega wysypki dostałam. Najpierw na szyi, potem na rękach, twarzy, dłoniach. Nie swędzi tylko jest. Nie mam pojęcia co to. Z mężem wykluczyliśmy już tocznia i autoagresję Jak do jutra nie przejdzie, to przestajemy się bawić w Housa i idę do dermatologa. Masakra. A jutro Was poproszę o pomoc w podjęciu decyzji wartej 1000 zł.....
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak, ale na pewno wykluczyliście autoagresję?
a co to za decyzja?
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jeśli Twój małżonek mnie pamiętam ( tak, tak, zazdrośnice, to JA go poznałam ) to przekaż mu życzenia powodzenia od cioci Capri
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Gwizdak to droga kurtka... pokazuj zdjęcie ![]() Capri no coooo... jesteś moim autorytetem ![]() Ok, chyba nie dostanę tego okresu. Już nawet śniły mi się moje cycki dzisiaj
|
|
#2600 |
|
MBZ♥
|
dzin dobry
![]() Hawwa ![]() Ilsa ja robięz tego przepisu i jest pycha http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/...0187,9495.htmlEleno piekny tort Aleks w tymroku we wrześniu bło piekniej niż w lipcu dasz radę ogarnąć wszystko![]() Anioł zrób test chociaż one kłamia![]() Tysia ja podobnie jak Maya jestem z Tobą bez wzgledu na decyzję![]() Gwizdak pokaż kurtkę ![]() Osz co Ty taka zapracowana ostatnio? ![]() Stef jak humor? ![]() Mayu dzięki uspokoiłaś mnie![]() Frezyjko trzymam kciuki ![]() wczoraj nie brałam tabletki szklanka mleka pomogła
|
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas od rana stresowo P. już odstawiony ![]() Capri, życzenia przekażę
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna
szkoda, że tak to się skończyło - ale niech żałuje chłop, że stracił taką wspaniałą dziewczynęHawwuś trzymam mocne za obronę![]() Nadal jestem smarkata, boli mnie gardło, głowa - idę odwiedzić lekarza może uzyskam 2-3 dni L4![]() BYou ja nie jestem zapracowana wczoraj robiłam pracę domową do szkoły a dzisiaj będę ją kończyła
|
#2603 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry,
wiem dlaczego marudna taka jestem właśnie mnie łamie jakieś choróbsko. Wczoraj nie dałam rady na siłowni. Po 10 minutach bieżni myślałam że zemdleje i się zabrałam do domu. No i kąpiel rozgrzewająca, a potem padłam o 20 spać. Wstałam dziś połamana. Wieczorem idę do lekarza, nie będę się męczyć.Przeleciałam Was na szybko ![]() Aleks, nie martw się, na pewno będzie wszystko świetne Elena, ale śliczny tort Anioł, super że między Wami tak fajnie. I zrób teścik ![]() Gwizdak, szkoda że nie udało się wyjechać w teren ale i tak fajnie że razem spędziliście weekend![]() Kciuki z panią kierownik Frezi. I za magistra inżyniera TŻ Hawwy. A i Justynę przytulam. Baran, nie wie co stracił
|
|
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
By, Aleks, Stefcia, dziękuję Wam, jesteście przekochane
![]() By, ta szklanka mleka zamiast tabletki kojarzy mi się ze szklanką wody jako metodą antykoncepcji dobrze, że już nie boli ![]() Hawwa kciuki za męża! ![]() Stefcia ![]() A u nas się zaczął sezon na 8 stopni w biurze...
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja mam mało czasu żeby zaglądać ale jestem z Wami duchem ![]() Justyna
|
|
|
|
#2606 |
|
MBZ♥
|
Hawwa jestem pewna, że Chłopcy dadzą radę
![]() Osz co to za praca domowa? kciukam za wolne![]() Stef Bidulko ![]() Tysia ale to mleko do mnie wczoraj mówił nie mogłam się oprzeć![]() co tak zimno macie? |
|
|
|
#2607 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Ty nie zamarźnij
|
|
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
idę do lekarza o 12:05 i musiałam kombinować jak zwolnić się z pracy bo wg przepisów mogę tylko po 4 godzinach a ja chce po 3
tak więc za zgodą naczelnika wychodzę służbowo
|
#2609 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
By, no to ciekawe, co dzisiaj do Ciebie przemówi
a zimno, bo u mnie w ogóle zawsze zimno w biurze, w nocy nie grzejemy tu, tak że rano potrafi być o 5 stopni w zimie, i mniej... Tak że wypasik ![]() Natasia ![]() Osz ale masz biurokrację u siebie!
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

chociaż nam tydzień zajęło zarezerwowanie sali, orkiestry, kucharki,kamerzysty i fotografa . buszuj w necie na stronach miasta w którym będziecie mieć ślub i na pewno coś idealnego znajdziesz
Dzięki za dobre chęci ale chyba sama muszę to ogarnąć jak będzie klimat na organizowanie ślubu.
początek września jest super
pamiętam, jak capri opowiadała, jak się rozpoczęła jej przygoda z Chorwacją. A wiecie, że ja marzę o Malcie... Więc się "ustawiłam" na badoo na Maltę i przegadałam parę chwil z jednym Maltańczykiem 

za szybkie znalezienie pracy
[COLOR="Silver"]

)

) to przekaż mu życzenia powodzenia od cioci Capri 
to droga kurtka... pokazuj zdjęcie
no coooo... jesteś moim autorytetem