|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Dzięki dziewczyny
![]() TŻ powiedział, cytuję "Mówię to z niechęcią ale ładnie ci" NK, może w okolicach Sylwestra faktycznie będzie większy wybór, no i może ceny niższe bo konkurencja. |
|
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sok (tzn napój) porzeczkowy z Gardena i tak jakoś dziwnie mi smakuje, w ogóle nie porzeczkowo, a w każdym razie nie jak czysta porzeczka, biorę do ręki karton i czytam: Napój wieloowocowy, skład: sok z winogron, czarnej porzeczki, gruszek i jabłek
|
|
|
|
|
#1533 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Na Allegro też są te pędzle skośne, ale innych firm właśnie. Obstawiam, że również miękkie, bo Maestro cieszy się dobra opinią i ELF też. A w stacjonarnych też pewnie znajdziesz jakieś Super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak samo np. napoje o egzotycznych smakach Tymbark. Na okładce zielony banan albo granat a w składzie... jabłko... Chciałam kiedyś kupić syrop truskawkowy do wzbogacania smaku Ali kaszy, a tam: aronia...
|
|
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Zobaczymy jak się będzie zmywać, mam nadzieję, że nie na bardzo rudo ![]() Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#1535 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Już przeczytałam - dlaczego . Zajrzałam . Fajny ten kolor . W takim ciepłym odcieniu jest Ci bardzo ładnie . Ja poczekałabym trochę dłużej . Nie znam Vanity, nie stosowałam . Myślę jednak, że tak jak każda farba, jest ona inwazyjna . Poczekaj, sprawdź jak się zmywa z włosów . Dowód na to, że mu zależy . Cytat:
. Dzięki . W razie czego skorzystam . Jadę jutro na większe zakupy i rozejrzę się . Miałam zamiar już parę razy napisać, ale zapominałam . Dziewczyny, nie polecam żelu pod prysznic "Biały Jeleń". "Parzył" mi zadrapania na ciele, a w miejscu, gdzie należałoby użyć środka do higieny intymnej, podrażnił tak, że pół dnia orcowałam się . Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i zapomniałam napisac wczesniej, bardzo ładny ten Twoj nowy kolor ![]() pierwsze co zrobie po przyjsciu z uczelni to pojde spac
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
testowałam go i mi krzywdy nie zrobil, taki zwyklak
|
|
|
|
|
#1539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio je farbowałam na początku sierpnia![]() ja zawsze tak robię
|
|
|
#1540 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nic mi nie mów, zrywałam kiedyś
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Myślę, że może następnym razem spróbowałabym odżywką Eld z henną bo ma o wiele krótszy skład niż Venita. Cytat:
A co z mlekiem?Co Ty taka zmęczona? Chyba, że Cię nadal przeziębienie męczy?Też jestem padnięta po pracy ![]() Aha, w pracy nikt nie zauważył zmiany jaka dokonała się na mojej głowie - i bardzo dobrze Bo zaraz byłoby "a na co, a po co, a za ciemno itd" ![]() |
|||
|
|
|
|
#1541 | ||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale z mlekiem to nie wiem Cytat:
Ale kupiłam sobie też cud mydełko z nanosrebrem, strasznie zachwalane na KWC i bardzo mnie ciekawi ![]() Wpierw jednak muszę zużyć obecne myjadło [ale już końcówka] i żel micelarny z Biedro [jeszcze ten co mi Aga podrzuciła ]Hehe, często tak robiłam, czy to po uczelni, czy po pracy... a jak miałam okienko to czasem wpadałam na krótką drzemkę do kumpelek z akademika ![]() Cytat:
![]() No co Ty ??? To tam chyba same ślepaki w szkłach jak denka od butelek pracują ![]() Idę błocko z ryja zmyć Wybaczcie mój grubiański humor
|
|
|
|
#1542 |
|
Zadomowienie
|
aleee Wy się produkujecie
![]() ja świeżo po ginekologu i mój wpadam się pochwalić że ma już 0,64cm:P nie wiem co z włosami robić, chyba jeszcze wstrzymam się z farbowaniem. Chciałam brązową henną, ale ona siwków mi nie pokryje podobno... tak się cieszyłam że nie mam żadnych dolegliwości, aż tu w sobote wieczorem się aktywowały i przeżywam koszmar zaglądając do lodówki... nie wiem że wcześniej nie czułam że tam tak śmierdzi:P A Wy tu o studniówce... kiedy to było... jaka ja stara się czuje
|
|
|
|
|
#1543 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz to jest wolno ![]() Weź mi nic nie mów, jeszcze starsza jestem ![]() Cholera, zbiłam moje lusterko, które kupiłam chyba ze 2 tygodnie temu dopiero ![]() |
|||
|
|
|
|
#1544 | ||
|
|
Cytat:
![]() Strasznie lubiłam ciążowe wizyty u gina , to ekscytujące ![]() A jak pierwszy raz zobaczysz już takiego człowieczka całego na monitorze, ach Mam nadzieję, że dolegliwości szybko przejdą ![]() Stara? A co ja mam powiedzieć ??? Choć i tak się czuję jak szesnastoletnia wariatka ![]() Cytat:
Noooo, kiedyś to było, w jeden dzień 8 stron np. ![]() Uuuuu, szkoda lustereczka A mnie Yao podkrada kosmetyki strasznie. Wczoraj polazłam wieczorem do łazienki umyć gębę a tam nie ma żelu... i po nocy już znaleźć nie mogłam ![]() Lakiery i pędzle codziennie wynosi z łazienki, a jak robię toaletę to oczywiście muszę ją popsikać tonikiem
|
|
|
|
#1545 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Bidulki, tak nauką zmęczone Nauką ... No, pewnie ! ![]() Cytat:
Nie wiem ile w tym jest prawdziwej henny, ale pamiętaj - henny z włosa nie wypłuczesz i będziesz się z czerwoną poświatą męczyć . Cytat:
Cytat:
Nie pamiętam już nazw, oprócz jednej : "Łąkowe", ale kupiłam parę, na które koty już z daleka prychały . Powąchałam, spróbowałam i ... wyrzygałam się . Nawet sąsiadce, która je i pije wszystko, dałam do spróbowania . Potwierdziła moją opinię : płyn z szamba . Jak poczytałam co jest na opakowaniu napisane, zrozumiałam moją reakcję . A jak / czym farbują szamponetki ? Cytat:
Naturalna henna pokrywa siwe włosy . Będą one tylko jaśniejsze od pozostałych . Taki baleyage . Co się dziwisz ?! Prawdziwa kobitka .Czytałyście w Wirtualnej Polsce artykuł, że zaczęło się ściganie tych, którzy nie płacą abonamentu ? Pierwsza partia monitów już pooooszła . Liczą pięć lat wstecz z odsetkami . Termin do zapłaty - siedem dni, a potem windykacja . Niech żyje POmroczna ! Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
wam też się pochwale
ZDAŁAM PRAWKO!
|
|
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
Gratki
![]() Miałam właśnie pytać jak Ci idzie
|
|
#1548 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam drugie, mam tylko nadzieję, że nie potłukę go tak szybko
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-11-16 o 21:07 |
||||
|
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() Imm a Ty już zapisana na egzamin? wiecie, ze ja nadal nie dostałam zwrotu z paypala?.. |
|
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
A wchodziłaś na swoje konto na paypalu? Bo z tego co kojarzę to nie zwraca na konto tylko właśnie na paypal.
|
|
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz zlukam
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- mam na paypalu myslałam, ze na konto zwracają
|
|
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam Ci powiedzieć, że na paypal
![]() I teraz jak coś kupisz, w pierwszej kolejności ściągnie Ci z paypala te 6,50 a resztę z konta> U mnie w pracy ślepaki zauważyły dzisiaj zmianę koloru ![]() |
|
|
|
|
#1553 | |||
|
|
Na zasadzie oblepiania włosów kolorem. Nie jestem pewna czy tam jest jakiś oksydant.
W Venicie raczej tylko ekstrakt z henny jest, jak w Waxie, niebarwiący, bo sama farbka zawiera syntetyczne barwniki. Cytat:
![]() A co z konsystencją nie tak? Mój najlepszy żel do mycia twarzy miał denerwującą konsystencję, jak gluty albo... nie powiem co Ale działał super Cytat:
ale czad! Gratulacje!!!Swoją drogą, powinnam się za to zabrać, ale w związku z dzieciorami to pewnie nieprędko. Pisałam Wam pewnie, że kilka lat temu to nawet kurs zaczęłam, ale później życie mi się skomplikowało i... ![]() Cytat:
![]() A skąd będą wiedzieli, gdzie zapukać??? Rejestrowałaś nowy tv?
|
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
A skąd. W weekend będę mieć dopiero 19godz...
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, tak sobie zaczynam podczytywać o farbowaniu henną i wynalazłam coś takiego
![]() http://allegro.pl/khadi-naturalna-he...888913556.html |
|
|
|
|
#1557 | ||
|
|
Cytat:
![]() Fajnie z tym koncertem masz ![]() Cytat:
|
|
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Gratuluję ! To teraz tylko autocie kupować i jeeeeeździć . Taki paskudny glut . Trudno go rozsmarować . Zawsze sobie w nos naładuję .Cytat:
W tym artykule było także napisane, że płacenie abonamenty za satelitę nie zwalnia od opłaty abonamentu i że radio w samochodzie to też radio . Nie umiem znaleźć tego artykułu . Był on w Wirtualnej Polsce bodajże 14-go lub 15-go. Uciekam . Zajrzę później . Miłego dnia ---------- Dopisano o 05:26 ---------- Poprzedni post napisano o 04:12 ---------- Mam ! http://finanse.wp.pl/kat,104130,titl...d656&_ticrsn=5 |
|
|
|
|
|
#1559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, u Ciebie grają 4 grudnia więc może udałoby Ci się podrzucić dziewczyny na 2 godziny do rodziców i iść na koncert ![]() Cytat:
Ciekawe jak byłoby ze zmywaniem koloru, czy to się w ogóle zmywa ![]() Venita faktycznie szybko się zmywa, po jednym myciu włosy są już trochę jaśniejsze
|
||
|
|
|
|
#1560 | ||
|
Zakorzenienie
|
i jak Ci idzie? ja sobie przed egzaminem dokupiłam 10 godzin, bo stwierdziłam, że lepiej dokupić niż zdawać kilka razy i płacić za egzaminy
Cytat:
Cytat:
![]() tak opowiadałaś, swoja droga od 2012 maja wejsc nowe przepisy na prawko, więc ciesze się, że nie czekałam z tym do zdania matury;d dzięki ![]() tylko za co ? jedynie rodzice mają , swojego samochodu to ja się prędko nie dorobię
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.

Starość, Ku.wa, Starość !

]