|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30473359]
![]() Jeśli mogę coś tylko zasugerować... wyłącz weryfikację komentarzy, bo chyba nic tak nie wkurza komentujących ^^[/QUOTE] Już wyłączyłam Jeszcze mam prośbę Orlico - dodałabyś mnie do blogrolla na Manii Zużywania? ![]() Cytat:
Księżniczko, napisałam też parę słów o Tobie [/QUOTE]Kochane bardzo Wam dziękuję ![]() Nurku chyba nieuważnie przeczytałaś, bo dokładnie podałam proporcje śmietanki i czekolady 400 ml śmietany 36% na 5 tabliczek czekolady. Dla mnie z owoców najlepsze są kiwi i banany. Dawaliśmy też ananasa i brzoskwinie z puszki (brzoskwiń nie polecam, bo ześlizgują się łatwo i wpadają do czekolady). Świetne, smaczne i wygodne w maczaniu są też podłużne biszkopty.Cytat:
|
||
|
|
|
#842 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet moja czerwona herbata nie pomaga... Ale w sumie na dniach będę miała okres, więc powiedzmy, że czuję się rozgrzeszona Ja ostatnio poszalałam na zakupach ciuchowych Nareszcie kupiłam sobie zimową kurtkę, do której nie potrzebuję ani czapki ani szalika Mam nadzieję, że w końcu będzie mi ciepło No i nie wyglądam w niej jak eskimos, jest zgrabna jak na puchową kurtkę, jest zapinana na guziki i wiązana w pasie Poza tym kupiłam sobie musztardowy komin, na który polowałam od jakichś dwóch lat, cienki czerwony pasek z kokardką i kobaltową bluzkę z bufkami
|
|
|
|
|
#844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#845 |
|
Konto usunięte
|
Powiedzcie mi, widać jakąś różnicę, poza tym, że prawie nie urosły...?
Aktualne jest drugie zdjęcie
Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2011-11-13 o 22:21 |
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam zel pod prysznic Palmolive Czarna Orchidea
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
ksiezniczka bloguje
Jak fajnie!Orlica wydaje mi sie ze na zdjeciach jest rozne swiatlo ale na tym po jednym miesiacu slicznie sie blyszcza i fajnie sie wywinely koncowki
|
|
|
|
#848 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Końcówki mi się teraz rozprostowały chyba przez stosowanie olejów.
|
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety
![]() Cytat:
![]() Lepsze to i bardziej przydatne, niż kolejne szaleństwa kosmetyczne
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-11-13 o 20:29 |
|
|
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30479127]Dodałam
[/QUOTE]Dzięki ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30481218]Powiedzcie mi, widać jakąś różnicę, poza tym, że prawie nie urosły...?[/QUOTE] Kolor ładniejszy, bardziej błyszczą, lepiej się układają (wyglądają jak wymodelowane) Zrobiłam pierwszą notkę z zupą marchewkową klikHosenko wklejam zdjęcia kuchni. |
|
|
|
#852 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30488355]A jak patrzysz na te zdjęcia?
Bo aktualne jest to drugie [/QUOTE]Dobrze patrzę mądralo ![]()
|
|
|
|
#854 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tymczasem zabrałam mamę, weszłam z nią do pierwszego sklepu i oto jest! ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30481218]Powiedzcie mi, widać jakąś różnicę, poza tym, że prawie nie urosły...? Aktualne jest drugie zdjęcie [/QUOTE]Hm, ja chyba jestem ślepa, ale mi się podobają włosy i na pierwszym i na drugim zdjęciu ![]() Ja zużyłam balsam Nivea Summer Legs, był cudowny... A już na wykończeniu mam: - odżywkę dwufazową Biovax (nareszcie - krem do rąk Avon ( nareszcie - Effaclar K, LRP (nareszcie - Carmex (też go nie cierpię ;/) - szampon do włosów Mr. Potter's - podkład mineralny Pixie Comsetics i oddałam mamie zielony korektor Essence
|
|
|
|
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ehh moja zmienniczka się źle czuje i dzwoniła rano, że wolałaby dziś i jutro mieć wolne. Dziś posiedzę w takim razie cały dzień, ale nie widzi mi się jutro znów zapieprzać 12h... Teoretycznie któryś pośrednik mógłby mnie popołudniu zastąpić w sekretariacie, ale szef już narzeka i pyta, czy na pewno nie mogę ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- No i oczywiście jutro też muszę przyjść na cały dzień |
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam dzis 3 pomadki Catrice, wiecej info na watku Catrice :P
|
|
#858 | |||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
2 flachy dark extacy!? ja od jakiegos czasu poluje na takie kowbojki / rider bootsy czarne ale ja chcialam gladkie bez zadnych cwiekow, fredzli itp ciezko cos znalezc fajnego Cytat:
Cytat:
po prostu perfum nie kupuje się wszystkich na raz, nawet licząc 4 - 5 na rok (u mnie standard: urodziny, gwiazdka + ze 2 - 3 sobie sama kupuję). Biorąc 5 flaszek na rok, 4 lata i masz 20 flaszek, a im więcej masz perfum tym wolniej się zużywają. Ja np w 2010 wydałam na perfumy tylko 250zł (np dla porównania - na pielęgnację prawie 700). W tym roku póki co wydałam 160, ale jeszcze się flakon szykuje ![]() ouuGlamour: witamy
|
|
#859 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie poszło:
szampon Joanna rzepa szampon Alterra z granatem Oliwka Hipp Krem perfekta Na naczynka przyszło Wax z proteinami mlecznymi maseczka z apteczki babuni Joanna z olejem rycynowym tusz rimel super Lash tonik ziaja ogórkowy Oliwka Hipp Krem Herbikaplant ziaji Jak skończę jeszcze maskę Alterry kupię serum l'biotica z wit a+e
|
#860 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30481218]Powiedzcie mi, widać jakąś różnicę, poza tym, że prawie nie urosły...?
Aktualne jest drugie zdjęcie [/QUOTE]baty chcesz? ![]() jasne ze widac roznice w dlugosci, zwlaszcza na tym zdjeciu 'od boku' ![]() Cytat:
ahhh, co do jedzenia - sama dziś zjadłam na jedno podejście całą czekoladę z okienkiem z orzechami
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Agniesia, masz rację, im więcej perfum, tym wolniej sie zużywa... ja mam masę perfum, aż policzę ile na nie wydałam tylko w tym roku... 322 zł. Ale kupowałam głównie w Avonie po okazyjnych cenach no i 15ml Aliena, Play it Lovely i Pret-a-porter z pozaavonowych. Przybyło troszkę lepszych z wymian, np. L de Lolita lempicka, Gucci Envy me, Liberte cacharel, Nina ricci Nina, Kenzo Jungle Elephant 10ml, Cerrutti 1881, Echo, Anais anais, ming shu i różne odlewki
i sprzedałam perfumy Surrender avon za 75zł dziś byłam w lumpku, bo ostatnio kupiłam 2 świetne koszule i mi się spodobało wydać 9,90 za 2 koszule świetnej jakości! Dziś za to jestem też bardzo zadowolona, bo kupiłam rzeczy jak nowe i świetnej jakości, m.in jedwabną fuksjową koszulę niemieckiej firmy strenesse, koszulę z krórkim rękawem H&M, różowy sweterek z kwiatuszkami naszytymi i bawełnianą błękitną bluzkę z rękawkiem do łokcia-świetnej jakości bawełna! Ostatnimi czasy nigdy nie chodziłam po tego typu sklepach, ale takie udane zakupy mnie zachęciły- dziś wydałam za te 4 rzeczy 17,25 wrzucę wam zdjęcia jak już je upiorę i wyprasuję ![]() Kupiłam też album na zdjęcia ślubne, bo chcę wreszcie ze wszystkimi zrobić porządek.
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się ostatnio tym blogiem zaaferowałam, że zapomniałam się Wam pochwalić dwoma porządnymi zużyciami
) i żel pod prysznic Nivea z olejkiem z czegośtam.Luskap też muszę się zabrać za ten ślubny album, tylko ciągle to odkładam w czasie
|
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Hejho po długiej przerwie w pisaniu
Jakoś w weekendy teraz na forum nie wchodzę, bo u TŻ nie mam na to czasu. Czytam za to regularnie ![]() Księżniczko - gratuluję bloga . Już obserwuję i ślinię się na myśl o jego zawartości ![]() Gratuluję wszystkim zbiorowo zużyć i witam nowe duszyczki U mnie kolejne miesiące, w których zalegam z bilansami: wrzesień - bez szału: zużyć brak, jeden zakup za 4,99zł październik - zużycia 2 pełnowymiarowe, 4 próbki, 2 zakupy za 13,42zł listopad - zapowiada się grzesznie: mam już 7 zakupów plus 2 prezenty , a zużyć brak . Poza tym wpadły z Avonu pierdółki typu krem do rąk czy stóp... Wydane póki co 42,13zł ![]() Mam nadzieję, że więcej już nie będzie. Poza tym miesiąc upływa mi na ciągłym chodzeniu po lekarzach Sypię się już chyba
|
|
|
|
#864 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30481218]Powiedzcie mi, widać jakąś różnicę, poza tym, że prawie nie urosły...?[/QUOTE] Widać, że urosły właśnie. I wyglądają na zdrowsze, gładsze. Bardzo ładna kuchnia, fajnie wygląda ta czerwona podłoga. ![]() Ojoj szkoda, że tak wyszło. ![]() Cytat:
, część to prezenty).Cytat:
Pokaż później co tam ładnego wyszukałaś. Cytat:
![]() Ta, na bank. A ja mam pierwsze zużycie listopadowe: bezbarwny podkład Magix Avonu (miniatura 5 ml).
|
|
#865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam 3 flaszki "lepsiejszych" perfum i szkoda mi ich używać, więc wcale mi ich nie ubywa, a szkoda mi kasy na nowe ![]() Zużyłam dziś: - szampon pokrzywowy Mr. Potter's - diamentowy krem do rąk Avon |
||
|
|
|
#866 | |||
|
Zakorzenienie
|
Rozbawiło mnie to
![]() Cytat:
Ojej, a co się dzieje, że już trzeci raz do gina lecisz? Cytat:
Ale na szczęście za 4 dni wyjeżdżam, to odpocznę.Cytat:
![]() Brawo za zużycia
|
|||
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Leków nie mogłam zacząć przyjmować od razu po wizycie przez czerwone plemię i w zasadzie leczę się dopiero od wczoraj, mimo że sensacje ciągną się już nieco ponad tydzień Udanego wypoczynku
|
|
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam peeling do stop Ori o zapachu brzoskwiniowym, fajny byl
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Też go kiedyś miałam i byłam zadowolona, super zapach
|
|
|
|
|
#870 |
|
Konto usunięte
|
Kupiłam olejek Alterra i szampon BabyDream
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

powiedz mi jeszcze, na te 4 tabliczki czekolady to ile ml tej smietanki?

Nawet moja czerwona herbata nie pomaga... Ale w sumie na dniach będę miała okres, więc powiedzmy, że czuję się rozgrzeszona 

Bo aktualne jest to drugie
A tymczasem zabrałam mamę, weszłam z nią do pierwszego sklepu i oto jest! 
ciezko cos znalezc fajnego