|
Notka |
|
Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Copyraptor
|
Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV
Gg, ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pasuje mi od środy o dowolnej porze - dostosuję się. Na PW poproszę adres ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam pomysł, przeprowadzamy się? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Mój eks się zaręczył ![]()
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
Ola_gie, kiedy mogłybyśmy się umówić ?
![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem co to jest TBS i że to głupie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ktoś chętny na zamówienie z zebry? http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1775837 Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Do czego nosicie zakolanówki?
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
6m, kolor idź sobie dobrać w Douglasie
![]() ![]()
#2948 | ||||
Zakorzenienie
|
jeszcze nie dziękuj
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a bo jak się tak cackasz z tym kurierem to co się dziwisz ![]() ![]() Cytat:
![]() też o tym czytałam, ale tak jak gadałam z OMD i ona na pewno Ci lepiej wytłumaczy to podobno jest tak, że przymierzają się do stworzenia możliwości wykupu tych mieszkać, ale kiedy i na jakich warunkach to będzie to jeszcze nie wiadomo czyli na ten moment wg. mnie nie warto zawracać sobie tym głowy ![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() ja nie noszę ale sądzę że do cienkich rajstop i krótkiej spódniczki ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2011-11-14 o 21:11 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2950 |
moderatorka też wizażanka
|
6xm,
Do łóżka? ![]() Idę dalej chorować. Jutro mam kolosa z biopsy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Pani Buka
|
Ecrulo, a mi się tęskni za biopsą
![]() ![]() ps. co do zakolanówek, ja sobie nie umiem siebie w nich wyobrazić, mam za krótkie nóżki chyba... ale do łóżka spać czy co innego? ![]() SdC, mam nadzieję, że dowiesz się co Ci jest, martwimy się!
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-11-14 o 21:38 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 | |
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
![]() Lubię biopsę, jest ciekawa, ale nazewnictwo + umiejętność lokaliacji, trochę mnie przerasta, za dużo tego. A to dopiero początek ![]() Jak myślę, że coś umiem i próbuję to z siebie wyciągnąć to blokada. Tak samo opisywanie struktur zależnie od przekroju jest problematyczne, bo muszę sobie ten mózg dowyobrazić, obrócić w wyobraźni, itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Pani Buka
|
no tak, też miałam z tym problem, bo umiejętności przestrzenne u mnie leżą i kwiczą
![]() ![]() zakolanówki to tak trochę jak kryjące pończochy w sumie, wersja zimowa ![]()
#2955 | |||
Nie depcze krokusów
|
Wróciłam z koncertu Anny Marii Jopek i jakiejkolwiek muzyki nie puszczę, wszystkie dźwięki wydają się teraz takie płaskie...
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Whisky się chyba narąbał, bo biega w kółko za własnym ogonem i robi swoje słynne "mrrruuu" W moim przypadku - do pośladków ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2956 | |||
Zadomowienie
|
witam
![]() ![]() zdjęcia mam zapisane na laptopie w Gliwicach, jak bede w domu to postaram sie wrzucić ![]() Czytałam dużo takich opinii w internecie, że ostatnia część nie porywa, ale przez to, że do książek mam straszny sentyment pewnie i tak obejrzę ten film ![]() ja też ![]() książki bardzo szybko przeczytałam i fakt, że nie są super napisane, ale za to jaka piękna bajeczka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() że też ja nie wiedziałam! sama chętnie bym poszła. w ogóle to chętnie poszłabym do filharmonii ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() podoba mi się ten dystans do samej siebie
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
maszyna, nie człowiek
|
Malla, high five, u mnie tak wygądają ponczochy
![]()
#2959 |
Nie depcze krokusów
|
Żałuj, bo na perkusji grał Marito Marques
![]() Wizaż powinien podpisywać zdjęcia "nie masz zgody na podrywanie" ![]() A tu jego małe bum, bum: http://www.youtube.com/watch?v=YczJVaHGWmk
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-11-14 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nawet już umiem parę wyrazów ![]() drevni kocur - wiewiórka, szmaticku na paticku - parasolka ![]() poruhany - zepsuty, divadlo - teatr, czerstwe - swieze, sklep - piwnica, szukac - pier####c, zakręt - ku##a,
![]() |
#2961 |
Nie depcze krokusów
|
o, to ja dorzucę:
spodnie dresowe – šelesticské drehové vorečký łódź – ďuravá lůpinká gimnastyka – zdrvotné vyhybaský chusteczka do nosa – smarková šmatička stanik – cycková výhoda krzesło – poddupica frak – obustronni dupohlast awaria pługa – poruha na ruhadle ![]() zając – polný popěrdáláč papier toaletowy – dupová vyčeračka kamikadze – japonsky spadalec
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-11-14 o 23:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
Zakorzenienie
|
Przepisy się zmieniały od kiedy siedziałam w tym temacie jednak tak jak pisała gg-raczej bym odrzucała lub podchodziła straaaaasznie ostrożnie :/
Cytat:
![]() Odpisze Ci rano bo jedno piwo=3 piwa+kilka bań ![]() Rajstopy cieńsze+krótka spódniczka/sukienka...ale jak jest zimno (tak jak dzisiaj) to zakłam rajstopy 40/60 den i dzianinowa sukienkę, ważne że jest mi ciepłoooo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Zadomowienie
|
![]() podoba mi się to proste czeskie podejście do życia ![]() A z siatkarskich wieści... znowu mi wywiało Bartmana ![]() ![]() Za tydzień rozpoczyna się Puchar Świata. W turnieju weźmie udział kilkanaście najlepszych (naprawdę najlepszych) drużyn z całego świata. Nasi Panowie rozegrają w ciągu 12 dni aż 11 meczy. Takiego morderczego turnieju jeszcze nie oglądałam ![]() 3 drużyny, które staną na podium dostaną kwalifikację do Igrzysk Olimpijskich w Londynie w 2012. Stawka jest ogromna ![]()
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-11-15 o 00:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczekaj do lipca ![]() ![]() Cackam, nie cackam - nie jestem narwana, a nie zapytam go wprost: "ej, masz kogoś? Nie? No to chodźmy na kawę" ![]() Tyle, że narzeczona mojego eks jest brzydka ![]()
![]() |
#2965 |
Konto usunięte
|
podoba mi się język czeski
![]() trust, zawsze laski eksów są brzydkie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Nie depcze krokusów
|
Jeśli są brzydkie, to w tym momencie zastanawiam się "skoro ma taki beznadziejny gust, to co robił ze mną?". Wolę, jak są ładne.
![]() |
#2967 | |||
Zakorzenienie
|
przyznać się która chodzi na fitness z benefitem i może mi powiedzieć coś więcej o ograniczeniach, które wprowadzili, a jeszcze lepiej by było gdyby któraś mogła mi taką kartę załatwić
![]() ![]() ze względu na umiejętności językowe czy tak jak ja i Trust facetów? ![]() ![]() ![]() śmieszny jest ten język chociaż wydaje mi się, że to wynika z naszych skojarzeń, bo jak Czesi mówią to nie słychać jakoś bardzo że wymawiają np. polný popěrdáláč . fakt, że dla mnie to jak oni mówią jest takie śpiewno- cioterskie, bo tak bardzo zmiękczają Cytat:
![]() tak się zawsze kończy przysłowiowe 1 piwo ![]() znowu zapomniałam o sukience! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
1.czy ma dziewczynę 2. czy chce się ze mną umówić/czy jest mną zainteresowany ![]() a dziewczyny eksów zawsze są brzydkie, a skoro jest to nie ma czego mu zazdrościć ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Zadomowienie
|
gg ograniczenia zależą od klubu i chyba się zmieniają. W le premiere to są 3 wejścia dziennie (np. sauna, siłownia basen), w Galaktyce Kobiet 1 dziennie. W Active Woman na Józefińskiej obejmuje rolletic - w wymienionych wyżej już nie (jak byłam ostatnio był limit 2 wejść dziennie).
Więc pytać trzeba w konkretnym miejscu niestety. Z załatwianie karty nie pomogę, bo sama mam dla osoby towarzyszącej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- W ogóle to ile dalam rady nauczone, co mialam powtórzyć, powtózone, ide na kolokwium, seminarium i super język obcy, a jak wrócę to znów mam zamiar wtulać się w łóżko. Obym napisałą to kolokwium ![]()
![]() |
#2970 | |||
Zadomowienie
|
co to BB kremy?
![]() Cytat:
Cytat:
a co do eksa - się nie przejmuj, pewnie leczy straty po Tobie, a wiesz jak to jest - im większy ból, tym większe parcie na leczenie i prędkość działania :P Tesco ![]() Cytat:
![]() ecrulo może kup sobie Actimele? ja właśnie dorwałam w Kauflandzie, jest świetna promocja - 14 buteleczek za 7,99zł, więc naprawdę się opłaca, a to faktycznie działa ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- nicRu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.