|
|
#4081 |
|
BAN stały
|
Dot.: Tatuaż!!!
a ja nie wiem czy zakladac folie na 1 noc - jak myslicie? mi mowil ze nie trzeba xD
|
|
|
|
#4082 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
|
|
|
|
#4083 |
|
Komplikatorka
|
Ceny zależą od miasta i wzoru. Ten u którego robiłam powiedział że więcej bierze za napisy, bo są one bardziej "wymagające". Tak czy inaczej ja za swój (3 słowa) zapłaciłam 150 zł. Znów coś mnie korci, żeby zrobić ale dam sobie spokój bo nawet nie wiem jaki wzór i gdzie by miał być
|
#4084 |
|
BAN stały
|
bosko
pewnie dlatego ze tak mi na nim zalezalo, zawzielam sie iii ...chwila i bylo po ![]() mama wie, przyjela o dziwo ok.. ![]() ![]() bylam z Tz, zaplacilam za calosc (lacznie z mascia) 300 zl. nie zalowalam ani sekundy i watpie ze bede, kocham go super to wspominam a Bartek super gosc !---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- aa i folie zdjelam po 1,5 h i juz nic nie przykelejalam, na folii nic nie bylo, jedynie sladowe ilosci tuszu, nosze ciuszki ktore go zakrywaja i dotykaja bo jednak jest zima a ja zalatana do pracy ale bawelniane, delikatne, nie trace go
|
|
|
|
#4085 |
|
Raczkowanie
|
witam
otóż planuje zrobic sobie tatuaz na plecach i znalazlam sobie juz jeden co o nim myslicie? w tym samym miejscu czy nizej ?(chodzi np. o zakrywanie go włosami - nie będzie widoczny)
Edytowane przez Andzia93 Czas edycji: 2011-11-12 o 16:43 |
|
|
|
#4086 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4087 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
|
|
|
|
#4088 |
|
Rozeznanie
|
co myslicie
|
|
#4089 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4090 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
witam
mam juz tatuaz, chce drugi, ciagle zmieniam zdanie.... wczoraj natknelam sie na cos takiego.kilka takich ptakow na lopatce... co myslicie? pierwszy mam sentencje, drugi chcialam jakis maly ozdobny... chyba ze macie inne pomysly
|
|
#4092 |
|
BAN stały
|
kochane mam szybkie pytanie bo jestem w pracy, jestem 4 dobre po zrobieniu, czy on ma prawo czasem tak pobolewac ? dodam tez ze jeszcze mnie nie swedzi
wizualnie to on wyglada jak by juz byl wygojony, w dotyku nie rowny, nie swedzi, czasem pobolewa - dodam ze zapycham dzien w dzien do pracy a jest zima wiec chcac nie chcac ciuchy go dotykaja, staram sie jednak wybierac miekkie, delikatne i przewiewne. smaruje minimum 4x tym easy tattoo. to normalne ze jeszcze nie swedzi i ze pobolewa a samo miejsce jest takie hmmm tkliwe .. ? ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- aha zadnych opuchniec, zaczerwienien ani niczego wizualnie takiego nieciekawego nie mialam i nie mam ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Agus87 - ptaki na lopatce wygladaja super, zreszta na nadgarstku tez.. a jaka masz sentencje ?aaa i nie chwalilam sie wam - powiedzialam jednak mamie i jak na nia zniosla to super, nawet teraz mi smaruje go i w ogole co prawda przekonalo jak glownie to, ze tatuaz da sie usunac (musiala nawet poleciec dowiedziec sie o to usuwanie w art line bo mi nie chciala wierzyc) i teraz jak juz wie o tym usuwaniu to pomaga mi go pielegnowac i mowi ze fajny, wiec jest si..
|
|
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
tez mnie pobolewało, nie swędziało w ogole, i w ogole nie bylo strupkków nic.
nie martw się
|
|
#4094 |
|
BAN stały
|
dzieki
pocieszylas mnie, mnie pobolewa, ale coraz mniej, strupki chyba sa bo skora nie jest rowna.. martwia mnie ciuchy no ale jest zima, wiec nie mam duzego wyboru.A jaka masz sentencje i gdzie ?
|
|
|
|
#4095 |
|
BAN stały
|
eh zauwazylam teraz na bialej koszulce takie czarne kropeczki, jakby zluszczona skora, tattoo wyglada bez zmian, to normalne ?
|
|
|
|
#4096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to złuszczony naskórek z tatuażu
|
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ma łopatce fajnie to będzie wyglądac ja widziałam dziewczyną co miała na nadgarstku te ptaki i wyglądały świetnie.Na tej stronie jest dużo tatuaży fajnych : http:// weheartit.com/search?utf8=%E2%9C%93&que ry= tatto ( bez spacji)
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4099 |
|
Zadomowienie
|
mi się podoba
na ptaki napalałam się ostatnio, ale niestety mam skłonności do bliznowców więc chyba nigdy nie będę mogła mieć tatuażu
|
#4100 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja mam ptaki i nie uwazam zeby wygladaly one jak plamy z zadnej odleglosci
|
|
#4101 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem po paru operacjach, kiedy miałam wypadek z nożem :P i na każdej z tych blizn mam bliźniowca.ale posiadam 3 tatuaże, które goiły mi się w bardzo ładny sposób. trochę się bałam tego, więc na pierwszy tatuaż wybrałam napis, w niewidocznym normalnie miejscu żeby sprawdzić czy wszystko będzie dobrze ![]() nie wiem czy w Twoim przypadku by było tak samo ale można sprawdzić.
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ciągle się zastanawiam nad tymi ptaszkami
nie wiem ile ich zrobic w którą stronę mają leciec i jak mają wyglądac bo sciagnelam z neta chyab z 20 zdjęc stad ptakow ![]() jedne wygaldaja jak ptaki inne jak ptaki malowane przez dzieci inne jak mewy ![]() eh jestem perfekcjonalistka dlatego tyle dumania nad tym, z pierwszym bylo tak samo. ![]()
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie jak to jest na bliznach można tatuować, ale na bliźnowcach nie?
Co prawda mi dopiero goi się blizna i jeszcze będzie ruszana w tym roku, może następnym... ale w przyszłości planuje tam tatuaż i się zastanawiam, jak bardzo panikować
|
|
|
|
#4104 |
|
Zadomowienie
|
będę o to pytać w pn, dam znać
|
|
#4105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak myślałam, żeby zrobić jakiś mały w niewidocznym miejscu i zobaczyć jak zareaguje moja skóra. kiedyś czytałam na jakimś forum, że na bliznach strasznie boli jak tatuuje ;p
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4107 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
moze dla Ciebie
![]() nie zyjemy w sredniowieczu ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- cos dla dziewczyn, ktore szukaly ostatnio kolorowych jaskolek ![]() http://oldboot1.deviantart.com/art/k...Atime&qo=99425
|
|
#4108 |
|
BAN stały
|
laski. wiem, wiem, panikara ze mnie ale taki juz mam charakter
. mm go 6 dobe a wciaz pobolewa.. sa momenty ze nic nie boli albo ze swedzi ale sa takie ze on mnie boli.. te kropki na koszulce czarne wciaz sa, ale dzis jak smarowalam i wmasowywalam ten krem to pod palcami czulam ze sie kulkuje.. wiem ze to schodzacy naskorek ale to moge normalnie wmasowywac masc teraz, nie uszkodze go ?
|
|
|
|
#4109 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
smaruj bardzo delikatnie, naskorek bedzie Ci schodzil, wazne zeby go nie zerwac np drapiac, smarowac delikatnie mozesz
|
|
#4110 |
|
BAN stały
|
kurde sporo mi tego wylazi podczas smarowania
i raz pobolewa, raz swedzi.. mam nadzieje ze razem z tymi czarnymi kulkami nie wyjdzie mi barwnik z dizarki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

pewnie dlatego ze tak mi na nim zalezalo, zawzielam sie iii ...chwila i bylo po 

wizualnie to on wyglada jak by juz byl wygojony, w dotyku nie rowny, nie swedzi, czasem pobolewa - dodam ze zapycham dzien w dzien do pracy a jest zima wiec chcac nie chcac ciuchy go dotykaja, staram sie jednak wybierac miekkie, delikatne i przewiewne. smaruje minimum 4x tym easy tattoo. 
nie wiem ile ich zrobic w którą stronę mają leciec i jak mają wyglądac bo sciagnelam z neta chyab z 20 zdjęc stad ptakow