![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oryginał czy podróbka? Część II
dziewczyny rzucicie okiem czy to oryginał?
Coco Madmoiselle Chanel http://allegro.pl/chanel-coco-mademo...934523686.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() absolutnie nie. zapomniałaś wpisać nicku sprzedawcy w poście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- To raz a dwa, że nie ten wątek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() Perfumy są stworzone dla urodziwych kobiet , są pożądane przez męski węch!!! Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać![]()
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
jej przepraszam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny proszę o pomoc. Właśnie przyleciała do mnie flaszka Lolity Lempickiej Fleur Defendue i mam pewne wątpliwości. Słyszałam, że tych perfum raczej się nie podrabia, a jeśli już to wyglądają bardzo pokracznie. Moja na pierwszy rzut oka wydała mi się ok, ale kiedy zaczęłam ją porównywać z moją EDP zauważyłam pewne różnice. Flaszka FD jest troszkę niższa, liście bluszczu są dość niedbale namalowane - nie dokładnie w zagłębieniach flakonika. Napis "Lolita Lempicka" jest lekko starty. W EDP wszystko wygląda bardzo ładnie.
No i sam zapach wydaje mi się jakiś taki cherlawy :/ Wprawdzie testowałam je już jakiś czas i temu, ale Lolitki chyba raczej są ogoniaste ![]() Powiedzcie mi czy ja mam jakieś omamy, może dostała mi się jakaś niedopracowana flaszka, albo poprostu w FD tak to wygląda. Mam nadzieję, że nie kupiłam podróby. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
Lolitka oryginalna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Szef ds. Wymianek
|
przydalyby sie fotki, trudno cokolwiek orzec po takim opisie, jaki zamiescilas wczesniej...
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
Są fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Szef ds. Wymianek
|
![]() |
#4844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak myslicie??
![]() |
#4845 | |
Zakorzenienie
|
Nie potrafię pomóc ani z jabłuszkiem ani z Euphorią.
---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Matka buldoga
|
To jest 30-tka czy 15-tka?
Mam w domu 15-tke, moge sprawdzic naklejke. I mozesz podac nazwe sprzedawcy? Przeswietlilabym go ![]()
#4848 |
Matka buldoga
|
Ja wczoraj sprawdzilam i w domu mam 15-tke, wiec kompletnie inna naklejka. Na mojej malo co widac
![]() A jesli aukcja ci uciekla to moze i dobrze. Skoro i tak nie bylysmy pewne co do blossom. A tak fifty-fifty nie ma co kupowac ![]()
#4849 |
Konto usunięte
|
Witam. Dziewczyny bardzo Was proszę o weryfikację Mademoiselle. Dostałam w prezencie, poużywałam trochę, ale to jednak nie mój zapach i chciałabym wystawic na wymiankę. Niby jestem pewna oryginalności, ale nie chciałabym zaliczyc wpadki na wymiankowym. Jest to wersja EDP, 100 ml, buteleczka gładka bez żadnych nierówności, bąbli w szkle itp. Korek jest ciężki, z matowego szkła, z tyłu na dole buteleczki wypiaskowany kod 1603 (niestety nie udało mi się tego uchwycic na zdjęciach), taki sam jest na kartoniku. Trwałośc zapachu rewelacyjna, na mnie spokojnie utrzymuje się od rana do wieczora, na szaliku czuję jeszcze mimo prania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;30537927]Witam. Dziewczyny bardzo Was proszę o weryfikację Mademoiselle. Dostałam w prezencie, poużywałam trochę, ale to jednak nie mój zapach i chciałabym wystawic na wymiankę. Niby jestem pewna oryginalności, ale nie chciałabym zaliczyc wpadki na wymiankowym. Jest to wersja EDP, 100 ml, buteleczka gładka bez żadnych nierówności, bąbli w szkle itp. Korek jest ciężki, z matowego szkła, z tyłu na dole buteleczki wypiaskowany kod 1603 (niestety nie udało mi się tego uchwycic na zdjęciach), taki sam jest na kartoniku. Trwałośc zapachu rewelacyjna, na mnie spokojnie utrzymuje się od rana do wieczora, na szaliku czuję jeszcze mimo prania
![]() Moim zdaniem OK ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Konto usunięte
|
Dziękuję Asiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
spin doctor
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;30537927]Witam. Dziewczyny bardzo Was proszę o weryfikację Mademoiselle. Dostałam w prezencie, poużywałam trochę, ale to jednak nie mój zapach i chciałabym wystawic na wymiankę. Niby jestem pewna oryginalności, ale nie chciałabym zaliczyc wpadki na wymiankowym. Jest to wersja EDP, 100 ml, buteleczka gładka bez żadnych nierówności, bąbli w szkle itp. Korek jest ciężki, z matowego szkła, z tyłu na dole buteleczki wypiaskowany kod 1603 (niestety nie udało mi się tego uchwycic na zdjęciach), taki sam jest na kartoniku. Trwałośc zapachu rewelacyjna, na mnie spokojnie utrzymuje się od rana do wieczora, na szaliku czuję jeszcze mimo prania
![]() Też myślę, że w porządku ![]()
#4853 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Zaszynszylowana
|
Przyszły Chloe z allegro. Wrzucam 3 fotki i krótki opis:
Dane są na spodzie wypiaskowane. Jest kod 1060. Wypiaskowane jest również słowo "Demonstration"( kupowałam jako tester). Pachnieć pachnie. Szczególnie ładnie po godzinie ![]()
#4855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zaszynszylowana
|
Dziękuję
![]() ![]()
#4857 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, tylko nie krzyczcie na mnie jeśli coś przeoczyłam, ale przeglądam obie części wątku już z godzinę i jak na razie nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie.
Kupiłam Chanel Chance eau Fraiche 100ml w internetowej perfumerii Allure (zaufane opinie - żadnego negatywa), ale nie widzę tej perfumerii w zestawieniu na wizażu ![]() A jeśli chodzi o same perfumy to chyba wszystko jest z nimi w porządku, ale chyba sobie wmawiam różne rzeczy ![]() No więc w date calculator są, jako wyprodukowane w lipcu 2011, nie widać sprężynki przy rurce, ma jakby "wyryte" ledwo widoczne numery z tyłu flakonu + na kartonie (4002), pachną jak te, które wąchałam w Sephorze/Douglasie + próbki, które kupowałam, bo nie było mnie stać na flaszkę ![]() Buteleczka bez żadnych skaz - kupiłam kiedyś podróbę na allegro i dzień do nocy, perfumy sterylnie czyste (bez paprochów, bo w podróbce coś pływało) moja prośba jest taka, żeby dziewczyny, które mają/miały te perfumy wstawiły zdjęcia, będę wdzięczna. też wstawię, ale jutro, w świetle dziennym, bo mam kiepski aparat Edytowane przez panna__em Czas edycji: 2011-11-17 o 19:38 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
W moim Chance edp ciężko schodził korek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() próbowałam robić fotki, ale kolor jest przełamany, wstawię jutro. poza tym korkiem chyba wszystko z nimi OK (w moim mniemaniu, ale wolę zapytać ekspertki). Flakon idealnie dopracowany, cienkie szkło (widziałam, że w niektórych podróbkach było grube), rurka cieniutka, lekko na bok, wygrawerowany numer (widoczny praktycznie tylko pod światło) no i sprawdzam trwałość - specjalnie się nim wypsikałam i poszłam wykąpać - pachnę nadal wiec to dobry znak. Nie wiem, na co jeszcze mogę zwrócić uwagę, chyba jestem przewrażliwiona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.