Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012 - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-15, 15:07   #2821
Anulka_86
Raczkowanie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

cześć dziewczyny
Dawno nie pisałam,ale czytam Was wieczorami... tylko brak sił na odpisywanie.
Właśnie wróciłam z uczelni i jeszcze po drodze byłam z grupą na gorącej czekoladzie - pyszna z malinami była.
Ale mam inny problem dzisiaj. Nie mam wody !!!!!!!!!!!! a wieczorem do lekarza idę i jak???? mam się czuć nie świeżo??
Znaleźli się znajomi co mi udostępnią łazienkę więc ok. ale są takie korki w Poznaniu i mimo tego ,że mam jechać niedaleko to chyba pozostanie mi tramwaj.
że też musiała ta awaria być dzisiaj!!! a wody ma nie być do późnego wieczora !

Co do ręcznika to wydaje mi się ,że lepszy większy, zawsze fajniej jak go nie brakuje przy owijaniu, a dzidzia szybko urośnie.

Mam nadzieję ,że wizyta przebiegnie dzisiaj pozytywnie. Idę pierwszy raz z mężem. jak moi znajomi nazwali - idziemy na widzenie z dzidzią
Już od dwóch dni przeżywam wyjście do lekarza...bo jakoś zawsze mnie ono krępuje itp. ale co mam zrobić.... dziecko najważniejsze.
Dzisiaj mamy 25 tydzień i 5 dni i jak sobie pomyślę ,że tak mało zostało do rozwiązania to zaczynam się denerwować ,że nie zdąrzę z wszystkim.
Anulka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 15:13   #2822
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

czesc
dzisaj rano byłam na badankaach- krew, mocz, ast, alt, hbs zobaczymy jak wyniki wyjda
potem poszłam zmama do ciotki i wiecie co, mamy w rodzinie duzy problem. mojego kuzyna zona prawdopodobnie wpadła w anoreksje.... i kurka ciężko jak cholera bo ona nie da sobie nic wytłumaczyc... nikt i nic do niej nie dociera... juz wyladowła w szpitalu, zemdlała w pracy,... wyniki badan ma masakryczne. paznokcie...no comment... włosy to samo... ech ciężka sprawa... bez psychologa/psychiatry sie nie obejdzie ale kto ją zmusi? najgorsze jest to, ze nie wiadomo co zrobic...

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
Neska kombinezon przeżył pranie i suszenie

:
cieszę się

co do Penatena ja mam... mam krem na odparzenia, krem z pantenolem, oliwke, płyn do kąpieli na noc, płyn do kąpieli z oliwką, szampon do włosów....mam te wielkie butle... mysle ze to na długo starcyz

wiecie ja nie pomyslalam, ze takiemu maluchowi szalik nie potrzebny.... najwyzej bedzie na pozniej....

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Anulka_86 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
Dawno nie pisałam,ale czytam Was wieczorami... tylko brak sił na odpisywanie.
Właśnie wróciłam z uczelni i jeszcze po drodze byłam z grupą na gorącej czekoladzie - pyszna z malinami była.
Ale mam inny problem dzisiaj. Nie mam wody !!!!!!!!!!!! a wieczorem do lekarza idę i jak???? mam się czuć nie świeżo??
Znaleźli się znajomi co mi udostępnią łazienkę więc ok. ale są takie korki w Poznaniu i mimo tego ,że mam jechać niedaleko to chyba pozostanie mi tramwaj.
że też musiała ta awaria być dzisiaj!!! a wody ma nie być do późnego wieczora !

Co do ręcznika to wydaje mi się ,że lepszy większy, zawsze fajniej jak go nie brakuje przy owijaniu, a dzidzia szybko urośnie.

Mam nadzieję ,że wizyta przebiegnie dzisiaj pozytywnie. Idę pierwszy raz z mężem. jak moi znajomi nazwali - idziemy na widzenie z dzidzią
Już od dwóch dni przeżywam wyjście do lekarza...bo jakoś zawsze mnie ono krępuje itp. ale co mam zrobić.... dziecko najważniejsze.
Dzisiaj mamy 25 tydzień i 5 dni i jak sobie pomyślę ,że tak mało zostało do rozwiązania to zaczynam się denerwować ,że nie zdąrzę z wszystkim.
za wizyte
a nie masz mozliwosci umyc sie u lekarza? u mnie jest taka mozliwosc..

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

a co do pieluch to moja kolezanka pracująca w szpitalu na oddziale wczesniaków twierdzi ze nie uzywaja pampersów bo co drugie dziecko sie na nie uczula przez te wszytskie dodatki, które one maja w sobie...
uzywaja happy bella....
ale ja tam nie wim....
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 15:15   #2823
Haniula
Zakorzenienie

ananke pewnie tak jak piszesz, ja tyle tylko slyszalam o tym sudocremie. Sama mam dla dzidzi i pewnie bede uzywać, chociaz nie wiem czy od poczatku i zawsze a jak bedzie najlepszy to widocznie skora akurat tego bedzie potrzebowac, tak jak u Twojej Emi

Agatek z tych co wymieniłaś ja wybrałabym mydełko nivea Tymbardziej ze inne kosmetyki masz z tej serii to moze wszystkie beda dzialac najlepiej na dzidziola. I zapachy sie nie beda mieszac
Ja sie zastanawiam nad penatanem a nivea. Penie stanie na nivea bo z tym penatanem to nie wiem kompletnie co jest do czego
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 15:17   #2824
agawoo
Zakorzenienie

Cholercia, wolniej piszcie, bo mi się obiad spali

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Własnie mało go używali bo mieszkaja na 4 piętrze i lasce ciężko było znosić.Mam nadzieję ,że będzie taki jak na zdjęciu a dałam za niego tylko 575zł z przesyłką
Super cena i super wózek

Cholercia, w uchu mni strzyka Jak mi się jakieś zapalenie przyplącze, to się pochlastam chyba :/

Aha, zapomniałam Wam powiedzieć ... Mama mnie dzisiaj rano poinformowała, że rząd planuje dyskusje nad zniesieniem becikowego i ulg w podatkach na dzieci
Ależ mi się ciśnienie podnisoło

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 15:22   #2825
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Mamuśki kojarzę ze niektóre z Was będą używać kosmetyków penaten, ja też chcę ale wybór jest duży a ja jestem zielona
Wklejam kilka linków i proszę o pomoc w wyborze
I jeszcze jedno pytanie , taki np płyn do kąpieli 500ml na jak długo starczy?? muszę mieć zapas na 3 miesiące i nie wiem ile zamówić.

http://allegro.pl/penaten-do-kapieli...923398245.html
http://allegro.pl/krem-na-odparzenia...933447943.html
http://allegro.pl/penaten-oliwka-koj...900778752.html

i chciałam jeszcze jakiś krem do buźki taki na noc i na dzień na zimne dni, ale jest ich dużo rodzai to już w ogóle zgłupiałam
ja mam z tej serii

http://www.penaten.de/produkte/R/4/1...-nacht-bad.htm

http://www.penaten.de/produkte/R/3/2...enol-creme.htm

http://www.penaten.de/produkte/R/3/2...hutzcreme-.htm

jesczze lotion mam
http://www.penaten.de/produkte/R/1/1...siv-lotion.htm

http://www.penaten.de/produkte/R/1/2...es-sanft-l.htm

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Cholercia, wolniej piszcie, bo mi się obiad spali

Super cena i super wózek

Cholercia, w uchu mni strzyka Jak mi się jakieś zapalenie przyplącze, to się pochlastam chyba :/

Aha, zapomniałam Wam powiedzieć ... Mama mnie dzisiaj rano poinformowała, że rząd planuje dyskusje nad zniesieniem becikowego i ulg w podatkach na dzieci
o ulgach podatkowych to juz bardzo dawno mowili... nawet bylam przekonanan ze w 2012 juz ich nie bedzie...chociaz z tej 2012 i tak nie skorzystamy...ewnetualnie dopiero 2013...
a co do becikowego to tez jakis czas temu słyszałam...
Stary 2011-11-15, 15:37   #2826
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

dlatego ja się nie zjawiam w pracy, koleżance przekazywałam wcześniej tematy twarz w twarz a potem to tylko forward maila
a jak zwol trzeba było nieść to wysyłam tżta
Będe musiała raz się wybrać, żeby zabrać swojego lapka bo w szafce siedzi a nie chcę żeby tak siedział tyle miesięcy
Tylko ja nie miałam innego wyjścia,bo dziewczyna przyszła pierwszy dzień do pracy jak ja już na zwolnieniu byłam
Zwolnienie daję kolegom i przekazują

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc
dzisaj rano byłam na badankaach- krew, mocz, ast, alt, hbs zobaczymy jak wyniki wyjda
potem poszłam zmama do ciotki i wiecie co, mamy w rodzinie duzy problem. mojego kuzyna zona prawdopodobnie wpadła w anoreksje.... i kurka ciężko jak cholera bo ona nie da sobie nic wytłumaczyc... nikt i nic do niej nie dociera... juz wyladowła w szpitalu, zemdlała w pracy,... wyniki badan ma masakryczne. paznokcie...no comment... włosy to samo... ech ciężka sprawa... bez psychologa/psychiatry sie nie obejdzie ale kto ją zmusi? najgorsze jest to, ze nie wiadomo co zrobic...
...
Ciężka i nieprzyjemna sprawa z tą anoreksją ..
Bez psychiatary się nie obejdzie, a z tej choroby ciężko się wyleczyć .. Trzymam kciuki, żeby się udało

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
o ulgach podatkowych to juz bardzo dawno mowili... nawet bylam przekonanan ze w 2012 juz ich nie bedzie...chociaz z tej 2012 i tak nie skorzystamy...ewnetualnie dopiero 2013...
a co do becikowego to tez jakis czas temu słyszałam...
O becikowym też coś słyszałam, ale skoro zostało, to uznałam, że przestali się tym zajmować .. a teraz powrócili do tematu ...
Oby przed styczniem/lutym nic nie zdążyli uchwalić ..

Stary 2011-11-15, 15:39   #2827
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
99% szpitali daje taka paczuszke po narodzinach i tam jest maly sudocrem zeby wyprobowac moja szwagierka ma 3 dzieci i zadne nie uzywalo;p dala mi 3 male i jeden wielki
tak dają 'niebieskie pudełko' a w nim:

- książeczki o karmieniu, dbaniu o dziecko
- ulotki
- próbka balsamu do prania lovela
- 15 gram kremu sudokrem
- maszynka do golenia wilkinson dla 'taty'
- 1 pielucha pampersa
- chusteczki nawilżane pampersa ale też jakaś mała ilość, pewnie z 5 max
- woda 1,5 litrowa żywiec niegazowana dla mamy
- witamina K i D chyba 12 kapsułek

chyba wszystko napisałam
Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Agatek z tych co wymieniłaś ja wybrałabym mydełko nivea Tymbardziej ze inne kosmetyki masz z tej serii to moze wszystkie beda dzialac najlepiej na dzidziola. I zapachy sie nie beda mieszac
Ja sie zastanawiam nad penatanem a nivea. Penie stanie na nivea bo z tym penatanem to nie wiem kompletnie co jest do czego
no i własnie też tak myślałam Więc już zamówione

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-11-15 o 17:05
*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-15, 15:45   #2828
kamciurka
Zakorzenienie

wpadlam tylko napisac Wam, ze Sandra wczoraj przez cesarkę urodzila corke Amelke, mala waży 1280 g i ma 38 cm dostala 7 pkt, czuja sie w miare dobrze, jak bede cos jeszcze wiedziala to dam znac, a tak ogólnie będę wieczorem. Buziaki

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 15:48   #2829
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
wpadlam tylko napisac Wam, ze Sandra wczoraj przez cesarkę urodzila corke Amelke, mala waży 1280 g i ma 38 cm dostala 7 pkt, czuja sie w miare dobrze, jak bede cos jeszcze wiedziala to dam znac, a tak ogólnie będę wieczorem. Buziaki
o rany!!! mamy pierwszego dzidziusia!!!!!!!!!!! kciuki za nich! i gratulacje!!!
Stary 2011-11-15, 15:49   #2830
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Cytat:
Aż mnie ciarki przeszły!

Trzymamy kciuki żeby było wszystko dobrze !

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 15:58   #2831
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
popieram ! Też bym była zła na Twoim miejscu. A może to wpływ rodzinki?
Na bank
Wiesz, powodzi sie, to maja w dupie...
I jeszcze zaraz wyjde na "zlotowe" czy jakas inna, bo nie chce inwestowac w cos, co ni cholery nie bedzie moje

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Pearl o matko jakaś Ty ostra jak osa!!!!! co te hormony z Tobą wyprawiają nie przejmuj się (wiem, łatwo mówić) ja bym tam się do niego nie odezwała i obraziła, foch jak ta lala mój to zawsze konsultuje wsio z żonką, bo wie, że żonka ma niewyparzoną jape, i jak mu powie do słuchu, to nie będzie wiedział gdzie stoi więc nie praktykuje MUSISZ SOBIE PANA D. WYCHOWAĆ!!!!!

POD PANTOFEL GO!!!
Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
A to nie dobry TŻ należy mu się foch jak stąd do tamtąd. Trza go wychować
A widzicie, chodzi o to, ze ja wcale nie chcialam nigdy miec faceta pod pantoflem, bo dla mnie zwiazek to partnerstwo i kompromisy i trzeba sie dogadywac i wspolpracowac,zeby taki zwiazek mial rece i nogi.

Moze jestem glupia i nawina i faktycznie trzeba walkiem po lbie?

Pan D. bedzie mial dzisiaj dzien samotnosci, bo na razie nie zamierzam z nim rozmawiac
Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość
dobrze, wykrzycz się nam, żeby ci ulżyło. ty to masz przeboje z tą rodzinką. nawet nie wiem co ci można poradzić
nic, tylko brac nogi za pas
ja zwariuje z nimi... moja glowa tego nie dzwignie i mi odbije, na pewno
Cytat:
Nie dziwię się, też bym się wkurzyła
Powiedz mu, że z tej kanapy za bardzo nie skorzysta, bo będzie musiał się dzieckiem zająć
ooooo
bardzo dobrze powiedziane
jak juz zaczne z nim rozmawiac, to nie omieszkam mu o tym wspomniec
szkoda tylko, ze kasa poszla w dym :/
Cytat:
Napisane przez mala_stopka Pokaż wiadomość
krzycz ile wlezie, oby Ci lepiej było
a tż-towi należą się
do tego wymyslil sobie, ze zamowi jakies poduszeczki na ta kanape
na moje, to takie poduszeczki jak nic wyjda go z 200 zl, czyli jedna durna kanapa 1400, a tak moglby byc caly komplet za 900 zl
Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
Współczuje kłótni, ale nie dziwie się że doszło do spięcia - u mnie też by tak było
Skąd masz te meble? Cena cudna! Szukam też kompletu bo narazie żyjemy w sypialni, a drugi pokój pusty bo nie mogę znaleść nic w rozsądnej cenie. Niechce wydawać kasy za dużo bo też nie wiem ile będę tu mieszkać W przyszłości czeka nas budowa domu, albo powrót do naszego mieszkania które wynajmujemy,a tam mam wszystko wyposażone.
Mijus, a Ty dalej hasasz,zamiast odpoczywac
co do tego kompletu, to wpisalam w allegro komplet wypoczynkowy i wzielam najnizsza cene
sa takie potworki w granicach 800-900-1000 zl kanapa plus dwa fotele

pewnie,ze nie sa piekne,ale mam to gdzies,skoro to tylko tymczasowo na kilka miesiecy
Cytat:
szkoda, że to mieszkanie nawet mebli nie ma - bez sensu was teście w nie wpakowali w wynajem, jeśli tyle bulicie za wynajem to tylko z meblami....
My płaciliśmy za dwa pokoje na dwóch różnych dzielnicach (w mieście) w latach 2007-2009 2.000 i 2.500 za 50-55m2 ale pełne umeblowanie i nawet talerze były czy kubki, dywan itp a tak do gołego to te 2.000 na nic wam nie starczą
No dokladnie, to samo mowilam, ze jeszcze gdyby bylo wyposazone, to inna sprawa, ale za puste gole sciany tyle bulic? To wtedy ta babka stwierdzila, ze cos tam nam wyposaza i w koncu stanelo na tym, ze pierwszy czynsz mamy przeznaczyc na meble - co i tak jest smiesznie malo moim zdaniem, a tz sie podnieca, ze przeciez "babka nam na reke poszla". Na jaka ku*** reke ja sie pytam??? Skoro tak powiedziala, to powinna sie tego trzymac i tyle, i wiecej nam powinna dac na urzadzenie tego mieszkania, a nie nedzne 2000 tysiace, skoro to i tak zostaje u niej, my tego nie zabierzemy!!!:m ur:

Sometimes when I close my eyes, I can't see

Edytowane przez pearpearl
Czas edycji: 2011-11-15 o 16:01
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 16:02   #2832
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:

Aż sie przestraszyłam jak przeczytałam Twojego posta. O kurde, w którym Sandra była tygodniu ?
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 16:04   #2833
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Ooooooolaboga !!!!!!!
No to brawo dla naszej pierwszej swiezo upieczonej Mamusi i jej Kruszynki klask i:
Oby jak najpredzej Malutka przybrala na wadze

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 16:06   #2834
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

Cytat:

Niech rośnie zdrowo
!!!!
ciezaroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 16:14   #2835
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
O matko, aż mi się łezki zakręciły
Trzymam bardzo mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze, i żeby Sandra mogła zabrać córeczkę do domku

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość

[...]
No dokladnie, to samo mowilam, ze jeszcze gdyby bylo wyposazone, to inna sprawa, ale za puste gole sciany tyle bulic? To wtedy ta babka stwierdzila, ze cos tam nam wyposaza i w koncu stanelo na tym, ze pierwszy czynsz mamy przeznaczyc na meble - co i tak jest smiesznie malo moim zdaniem, a tz sie podnieca, ze przeciez "babka nam na reke poszla". Na jaka ku*** reke ja sie pytam??? Skoro tak powiedziala, to powinna sie tego trzymac i tyle, i wiecej nam powinna dac na urzadzenie tego mieszkania, a nie nedzne 2000 tysiace, skoro to i tak zostaje u niej, my tego nie zabierzemy!!!:m ur:
Kochana, a to Cieie nikt nie uświadomił, że partnerstwo to jest własnie walenie faceta po łbie???

Masz rację, skoro tego nie zabieracie to po co kupować niewiadomo co? Bez sensu...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-15, 16:20   #2836
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
no i zapomniałaś dodać o podwyżce vat'u na artykuły dzieciece od pierwszego stycznia.... z 8%na 23%!!!!!!
Cytat:
o matko Pierwsza dzidźka na naszym wątku!!
Gratuluję mamie, trzymam kciuki za zdrówko obu Pań
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 16:45   #2837
NataliaM1103
Rozeznanie

Cytat:
Gratulacje i dużo zdrówka dla Amelki
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 16:54   #2838
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
o kurczę. Zdrówka dla dzidzi i mamy

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 16:57   #2839
anankee
Rozeznanie

wow, no tego to się chyba nikt nie spodziewał.... matko takie maleństwo. Oby teraz wszystko było dobrze i dzidziuś szybko przybierał na wadze

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 17:07   #2840
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
o mój Boże... jednak urodziła... a jeszcze wczoraj ją widziałam i gadałyśmy o wyprawce.... pewnie ją potrzymają do momentu aż maluch osiągnie wagę 2400 Oby nadrobiła i wszystko skończyło się dobrze!!!!!!!!

Stary 2011-11-15, 17:09   #2841
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
no i zapomniałaś dodać o podwyżce vat'u na artykuły dzieciece od pierwszego stycznia.... z 8%na 23%!!!!!!
o cholercia coś czuje że spadnie liczba urodzeń jak to sie utrzyma.

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Na bank
Wiesz, powodzi sie, to maja w dupie...
I jeszcze zaraz wyjde na "zlotowe" czy jakas inna, bo nie chce inwestowac w cos, co ni cholery nie bedzie moje

A widzicie, chodzi o to, ze ja wcale nie chcialam nigdy miec faceta pod pantoflem, bo dla mnie zwiazek to partnerstwo i kompromisy i trzeba sie dogadywac i wspolpracowac,zeby taki zwiazek mial rece i nogi.

czasem trzeba użyć wałka Mnie mój w***ił. Ledwo siedzę przez tego żylaka a on żebym zeszła na dół znieść dzbanek na herbatę. Gdyby tak nie bolało to bym poszła ale każdy ruch i sie krzywię.

Cytat:

O becikowym też coś słyszałam, ale skoro zostało, to uznałam, że przestali się tym zajmować .. a teraz powrócili do tematu ...
Oby przed styczniem/lutym nic nie zdążyli uchwalić ..

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 17:26   #2842
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Aż sie przestraszyłam jak przeczytałam Twojego posta. O kurde, w którym Sandra była tygodniu ?
31 chyba...
Cytat:
o mój Boże... jednak urodziła... a jeszcze wczoraj ją widziałam i gadałyśmy o wyprawce.... pewnie ją potrzymają do momentu aż maluch osiągnie wagę 2400 Oby nadrobiła i wszystko skończyło się dobrze!!!!!!!!
no i wczoraj miała cesarke, bo stwierdzili jednak zatrucie ciazowe... dobrze ze pojechala do tego szpitala w sobote

przekaze jej cieple slowa od was

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 17:27   #2843
kasiahexe
Zadomowienie

Agatko witamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyy spowrotem ******
pearpearl ty to masz przeboje niedosc ze tescie tragetia to tz odwala :/

Cytat:
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!11
Trzymam kciuki za maleństwo ******** i mamusie *****

Czubasku jak czytałam o tym matercu to myslałm ze padne

Moniczka super ze juz wychodzisz bo ten szpita to maskara :/

LIVKA jest juz z nami

Edytowane przez kasiahexe
Czas edycji: 2011-11-15 o 17:31
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 17:27   #2844
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
31 chyba...

no i wczoraj miała cesarke, bo stwierdzili jednak zatrucie ciazowe... dobrze ze pojechala do tego szpitala w sobote

przekaze jej cieple slowa od was
tak ona miała 30/31 tyg

Muszę ją odwiedzić.....

Stary 2011-11-15, 17:28   #2845
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość

o matko Pierwsza dzidźka na naszym wątku!!
Gratuluję mamie, trzymam kciuki za zdrówko obu Pań
No własnie, o tym zapomniałam ... no cóż, będzie nam się żyło lepiej

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2011-11-15 o 17:29
Stary 2011-11-15, 17:29   #2846
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie, o tym zapomniałam .. a chciałam wózek w styczniu zamówić - chyba to jednak zrobię jeszcze w grudniu
z tego co wiem, to podwyżka dotyczyć będzie odzieży i obuwia, wózki i inne gadżety są objęte 23% podatkiem vat
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 17:34   #2847
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, a to Cieie nikt nie uświadomił, że partnerstwo to jest własnie walenie faceta po łbie???
trzeba se faceta wychować, owinąć wokół palca i dowidzenia mój czasem się buntuje, ale ogólnie jest posłuszny i grzeczny, chociaż czasem się mi stawia Ale to i tak na okres ciąży się posłuszniejszy zrobił, żeby mnie nie stresować, także pewnie to minie z czasem...

mówię, że ja to z nim jestem z jednego powodu: jestem z nim dla pieniędzy- dla jego zer na koncie

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

kasiahexe wróciłam Wam pospamować

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-15, 17:40   #2848
kasiahexe
Zadomowienie

Cytat:

kasiahexe wróciłam Wam pospamować
spamuje ileeeeeee wlezie hahah

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 17:47   #2849
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

hej, ja byłam u znajomej co ma 2-tygodniową córę. zazdroszczę jej że ma już ją przy sobie

Cytat:
o kurna, aż mi się gorąco zrobiło. Który to tydzień. Mała maleńka, mam nadzieję, że szybko będzie przybierać i będzie dobrze

czubasek20 za spacerówkę, fajna
pearpearl kup patelnię i patelnią go masakra, mój by chyba nic do domu nie kupił bez konsultacji ze mną
anankee sudocrem na pewno kupię, ale na początku smarować będę pewnie zwykłymi kremami do pupy
A co do noszenia, to musi wymagać wiele pracy i samozaparcia żeby potrafić tak systematycznie odmawiać
Nikotynka ja też jestem ciekawa jak tam stanik... doszedł? Chodzi mi o ten RENE
kasikzaki mi teście właśnie wczoraj przywieźli to co w niemczech kupili ( teść wybierał i brał na pałę trochę ) mam ten, to, to, to i jeszcze kupili krem Bubchen taki ale myślę, że na początek dokupię Pentaten co mi będzie brakować, żeby mieć wszystko w jednej parafii. Ten bubchen nie ma dobrych opinii.
*Agatek* ja z Kubusiem mam 75x75cm a BabyOno 100x100 i chyba te większe lepsze
Mijus ale miałaś energię... ja dzisiaj na leżąco
Anulka_86 no właśnie, może u lekarza się podmyj, łazienka zawsze powinna być i przeważnie są bidety. Daj znać jak po wizycie i odzywaj się częściej
Stary 2011-11-15, 17:47   #2850
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Dziękuję za odpowiedź w sprawie penatenu i czeka na więcej
Cytat:
bo piorąc pierwszy raz wczoraj nie zrobiłam drugiego płukania jak większość z was wrzuciłam rzeczy, proszek płyn do płukania i lecisz, no i do suszarki sru i potem mi się przypomniało więc upiorę raz jeszcze z podwójnym płukaniem tym razem bez płynu i wtedy poprasuję
Acha.
Ja w sumie nie płukałam 2 razy ale prałam w płynie dzidziusiowym +płyn do płukania też dzidziusiowy

Cytat:
Napisane przez Anulka_86 Pokaż wiadomość
za wizytę.
Cytat:
o kurcze aż się poryczałam. Gratulacje dla obydwu kobietek i kciuki by mała szybko przybrała na wadze.
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości