|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV
Cytat:
dowiem się za kilka miesięcy, bo w sumie jest jeszcze kilka rzeczy co do których mam wątpliwości... ale to dla mnie są małe szczegóły ostatnio stwierdziłam że nie dam sie zwariować bo zauważyłam że już żyje tylko tym ślubem, zastanawiam się nad najdrobniejszymi szczegółami wszystkim się przejmuje przeżywam co z czym jak dlaczego a im bardziej będę się przejmować tym mniej wyjdzie tak jak powinno ważne żeby było między nami ok po ślubie... a wesele no cóż.. żeby wszystkim smakowało i dobrze się bawili
|
|
|
#2342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2343 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Kusi mnie laser frakcyjny (bagatela 800zł za 1 raz), ale boję się rekonwalescencji. No i ta cena. Jednak efekty mówią same za siebie.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja chodzę prywatnie do dermatologa. Babka ma swój gabinet na Chopena. Opinie o niej są różne, jednak jako jedyna w Raciborzu oferuje szeroką gamę zabiegów medycyny estetycznej. Jeśli do kwietnia uda nam się uzyskać wymarzony efekt będę ją wychwalać wszędzie. Na razie walczę (juz mniej cierpliwie) z moim bardzo trudnym przypadkiem. Cytat:
Ja też jeszcze nie mam... byleby pasowało do białych frezji ![]() Ze względów oszczędnościowych bierzemy ten, co nam sala zaproponuje. My tylko smaki sobie zażyczymy. Marzenie o torcie w stylu angielski pryska. Bo jeśli w cenie jakiś tam już mamy, to po co z tego nie korzystać. Cytat:
|
|
#2344 | |||
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Świetne spinki Cytat:
Fajne niektóre modele U nas też na pewno nie będzie żadnego koloru przewodniego ![]() Cytat:
![]() Co do Tortu nie mamy jeszcze konkretnego pomysłu ale mój Tż jest cukiernikiem więc z tortem nie będzie problemu i będziemy mieli jaki sobie tylko zażyczymy
|
|||
|
|
|
#2345 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewuszki
Kurka, jak Wy pędzicie z postami- szok! Ja właśnie oglądałam pierwsze tańce na yt, znalazłam też z naszą wymarzoną pierwszą piosenką i stąd pytanie do Was: Jak myślicie, czy lepiej wygląda taki taniec wyuczony z każdym ruchem zaplanowanym, czy niećwiczony, naturalny tak jak normalnie tańczymy? Moim zdaniem druga opcja... I wkleję Wam link do zaproszeń, które bardzo mi się widzą, ale mój brzydki chłopak stwierdził, że po pierwsze są za drogie, a po drugie jeszcze nie czas i mam się wstrzymać z bólami... Ech z tymi facetami http://allegro.pl/zaproszenia-kwiaty...932684664.html
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
czy spotkałyście się z takim deserem? albo może go jadłyście?
Zastanawialam sie czy nie nie zrobić stoliku z rożnymi słodkościami i tam nie postawić tych desrów.. Martwia mnie 2 sprawy tylko: 1. ile ich kupić? bo nie kupie 150 aby mial każdy gość :P 2. czy wytrzymają? mamy oddzielne sale więc w jadalnej będzie na pewno chłodniej. ps. jak byly targi slubne to te desery wyglądaly na wytrzymale i dobrze wyglądaly po calym dniu na stoisku. chyba ze kobiety mialy jakas lodowke i wyciagaly co jakiś czas "swieże" sedery.
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-11-15 o 16:42 |
|
|
|
#2347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla mnie niestety te zaproszenia są da drogę. A jaką macie piosenkę na pierwszy taniec
|
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama wolę takie słodkości od tradycyjnego ciasta. Ja bym kupiła po 25 sztuk jakiś 3 rodzai. Jak zabraknie to się po prostu ktoś nie załapie :P
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2011-11-15 o 16:45 |
|
|
|
|
#2349 |
|
Raczkowanie
|
Mi marzy się tort w stylu angielskim... coś w tym stylu udekorowany żywymi kwiatami tylko, że 5 pięter
|
|
|
|
#2350 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do zaproszeń to moim zdaniem nie są warte tej ceny, ta wstążka z takiej żyłki jakaś dziwna jest. Jesli macie czas to czekaj może na all pojawi sie coś nowego.
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2011-11-15 o 16:51 |
|
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit. chyba ze masz na mysli 25 sztuk mieszanych deserków ?---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
ale na taki deserek chyba bym sie skusila ![]() moj TŻ na pewno
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-11-15 o 16:51 |
||
|
|
|
#2355 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale superowe Nie widziałam takiego czegoś nigdy. Na moje weź jakieś 75 chociaż na połowę gości i jakoś na dwie lub trzy partie niech wyłożą? Bo faktycznie nie za bardzo aż 150 kupować... Cytat:
Ale parcia na nie nie mam ;P Cytat:
Ten pierwszy przepiękny <3 Ale my ze względów ekonomicznych weźmiemy chyba tradycyjny, nie urywający Cytat:
I myślę że też zatańczymy bez żadnych wymyślanych układów tylko po swojemu
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na mnie dzis nie zwracajcie uwagi bo znow mam nerwy na pkp :/ tym razem pociag mi z przed nosa uciekl jak wbieglam na peron to ruszyl i mogł sie spokojnie zatrzymac Na dodatek z nie wyspania pojechalam na uczelnie godzine wczesniej niz powinnam |
|
|
|
|
#2357 |
|
Raczkowanie
|
malwus20 OD JUTRA MAMY 150 DNI DO ŚLUBU
![]() ![]() Stres coraz większy, a przygotowania stoją w miejscu... |
|
|
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2360 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam! Okazało się, że pokierowali nas nie do tej sali co trzeba i wyszło na to, że trafiliśmy na jakiś wykład a nie na zakończenie konferencji dla mediów... porażka. Przesiedzieliśmy godzinę słuchając wywodów na temat tego czy informatyzacja i wdrażanie usług telekomunikacyjnych w mieście jest potrzebne czy nie...
W ogóle uciekliśmy stamtąd jakby nas ktoś wyganiał i potem szef dzwonił z zapytaniem czemu nie zostaliśmy na poczęstunku a my do niego z pytaniem: a mogliśmy zostać? Jedyny plus jest taki, że załapaliśmy się na darmowe pendrivy o pojemności 2GB Cytat:
Myślałam nad sweterkiem, ale w kolorze pasa wątpię bym coś znalazła - chyba poszukam białego rozpinanego i będzie "na zaś" jakby na dworze było zimnoCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Pytanie było postawione czysto teoretycznie ![]() Cytat:
|
|
|
#2361 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My nie mamy tortu w cenie ... u nas średnio w cukierni kilo tortu kosztuje 38 zł... I nie ważne czy będzie na pojedynczych stelażach czy w stylu angielskim jest ta sama cena... A mi taki się zawsze marzył |
|
|
|
|
#2362 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to w takiej sytuacji też bym sobie nie żałowała... Ten angielski jest przepiękny
|
|
#2363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do smaku i wyglądu, to jeszcze nie wiem poza jedną rzeczą - na pewno nie chcę żadnych ozdób w kształcie kwiatów czy samych kwiatów na torcie. Nie podobają mi się takie rzeczy.
|
|
|
#2364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zaproszenia faktycznie do najtańszych nie należą patiss89-- rany 150 dni ![]() to u was już niebawem zacznie się prawdziwy szał przedweselny
|
|
|
|
|
#2365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszystkie damy rade, jedne w pospiechu drugie w mniejszym a trzecie spokojnie
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
wy macie 150, inne mnie, a u mnie jeszcze 3 z przodu:/
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny jestem strasznie zapracowana
nie mam jak nadrobić. Weszłam napisać że wczoraj zamówiliśmy obrączki zastanawiamy się nad grawerem. Mogli byśmy odebrać je po 10 dniach ale że nam się nie śpieszy to umówiliśmy się na ok 15 grudnia. Cena to 1950zł. trzy kolorowe złoto. jak będą zrobione to wstawię foto aha i jednak mam beż żadnego kamienia. bedziemy mieć z tżcikiem takie same.
|
#2368 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My też już zamówiliśmy i do odbioru będą 8 grudnia już z grawerem takmi zwyczajnym imie drugiej połówki i data. Nie kombinowaliśmy z grawerem bo ja mam maluśką obrączke
|
|
|
#2369 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym to jednak bardzo sportowo wygląda i nawet mi to do sukni nie pasuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie będzie przesady, tort będzie łatwo zrobić, więc nie powinien wyjść drogo, a dekoracje właściwie można dodać w ostatniej chwili, bo co to za sztuka położyć kwiatka. Oczywiście też nie chcemy piętrowego, żeby nie mieć problemu z krojeniem, no i masę marcepanową raczej też sobie darujemy.O, coś takiego, jak mi tu kicia kiedyś wklejała, z "naszej" cukierni https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1320178004, tylko zamiast tych kolorowych lukrów, to właśnie po delikatnej gałązce hortensji. I będzie ![]() baaardzo mocno się 3mają! Cytat:
Ale cieszę się, że już tę decyzję mamy jakby za sobą, bo coraz bardziej się niepokoiliśmy, że nie możemy nic dla siebie znaleźć ![]() Cytat:
natomiast jeśli tańczymy kiepsko i niezbyt pewnie czujemy się na parkiecie, to nie ma co się łudzić, że wyuczony taniec wyjdzie zwiewnie i naturalnie - wtedy lepsze jest pójście na żywioł do ulubionej piosenki ![]() Cytat:
Aż mi się zachciało masy śmietanowej przez te Wasze deserki i torty! No weźcie, no!Uważam, że Kasia dobrze radzi, weź na połowę Gości i kto się załapie, tego szczęście ![]() Cytat:
Myślę, że to Twojej piękności faktycznie przydałby się sweterek - albo biały, albo, ale to już musiałbyś idealnie ten sam kolor - w kolorze pasa. Ale myślę, że jeśli chcesz schować pas w kościele (bo to Ty, prawda?), to najlepiej biały zapinany sweterek i wio! ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

dowiem się za kilka miesięcy, bo w sumie jest jeszcze kilka rzeczy co do których mam wątpliwości... ale to dla mnie są małe szczegóły
a im bardziej będę się przejmować tym mniej wyjdzie tak jak powinno 
bedzie dobrze
cos takiego jak w zalaczniku. Ten tort akurat byl galerii tortow mojej cukierni
Ja też jeszcze nie mam... byleby pasowało do białych frezji 

Ja bym kupiła po 25 sztuk jakiś 3 rodzai. Jak zabraknie to się po prostu ktoś nie załapie :P

Na dodatek z nie wyspania pojechalam na uczelnie godzine wczesniej niz powinnam 
18.08.2010 - zaręczyny

Aż mi się zachciało masy śmietanowej przez te Wasze deserki i torty! No weźcie, no!