|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
KROJANTY-prywatna klinika,leczenie,wczasy lecznicze...
witam
![]() wlasnie Krojanty...mam zamiar sie tu wybrac... www.krojanty-klinik.pl moje pytanie...czy ktoras wizazanka tam byla?jak wspomina tam odpoczynek lub leczenie?jak tam jest?jak sie tam czuly no i najwzniejsze efekty...i na jak dlugo bo te Krojanty to chyba moja ostatnia nadzieja...z gory dzieki za odp ![]() pzdr
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: KROJANTY-prywatna klinika,leczenie,wczasy lecznicze...
Hey!
Polecam Krojanty na 110%!!! Przepięknie położona klinika, w zależności od pory roku masz dodatkowe atrakcje -latem uczty myśliwskie itp -zimą kuligi.Bez względu na porę roku wieczorkiem po zabiegach zabawa(tak ,tak Do kliniki przyjeżdżają bardzo róźni pacjenci począwszy od niepełnosprawnych ,a skońcczywszy na osobach ze "zwykłymi" problemi kręgosłupa(jak wiesz pp.Winnicy specjalizują się w bólach głowy i kręgosłupa. Zabiegów masz bardzo dużo(choć zależy to od rodzaju pobytu)-ja miałam 5,ale mój bratanek 11-jest to uzależnione od schorzenia. Opieka lekarska i rehabilitacyjna po prostu rewelacyjna , wizyty czy wieczorki u pp. Winieckich. Jedym mankamentem są ceny nie należące do średnich.Pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

, wizyty czy wieczorki u pp. Winieckich. Jedym mankamentem są ceny nie należące do średnich.