|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
Gratuluję spadków wagowych i pomiarowych, chudzinki!
![]() U mnie.. nie wiem, waga oszalała, ale w pewnym momencie pokazała 75,9kg, więc mogę założyć, że tyle jest. Przed chwilą chciałam się znowu zważyć, ale tak mi zaczęło lecieć, że masakra, podbrzusze to mi chyba zaraz eksploduje...W ogóle wczoraj postanowiłam zrobić sobie kolację białkową,więc upiekłam trochę piersi z kurczaka i... później tego pożałowałam zwijając się pól nocy z powodu bólu żołądka jak widać na razie nie mogę jeść normalnie... do dupy, bo i tak jem codziennie 1100-1300kcal, tyle, że to wszystko jest dużo mniej wartościowe i waga wolno mi spada cm dziś nie mierzę, bo w sumie niedawno się mierzyłam, a poza tym spuchnięta się czuję.
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też spadek
jest 78. Zawsze to trochę do przodu.Jestem w domu u rodziców, ale się mega piluję ... nie mogę sobie pozwolić na dużo grzechów . Jutro idę przymierzać suknie ślubne i albo bedę płakać ze szczęścia , albo zalamię się jak żadna kiecka nie będzie pasować (tj. żadnej nie wcisnę ) O dziwo wciąż myślę, że mam szansę wyglądać jak człowiek na swoim ślubie ... zostało 169 dni, a ja mam jeszcze tyyle do zrobienia, oby teraz były już same spadki.
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
sikoreczka, brawo!
Jeeej, jak ja Ci zazdroszczę, że macie taką możliwość! U nas kaski brak na wesele Ja też właśnie poniekąd odchudzam się też dlatego, aby później móc się pokazać w pięknej sukni ślubnej Ostatnio widziałam na wystawie w salonie taką piękną, że szok
|
#1054 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki
widzę, że u was właściwie wszystkie wesołe i spadkowe, że aż i ja poszłam po wagę i co widzę? 84.9! 5 razy stawałam na wagę, żeby sprawdzić czy wynik jest powtarzalny. Nie wierzyłam własnym oczom! ![]() Czuję wielki przypływ energii dzięki temu, cieszę się bardzo, bo drgnęło w końcu coś, a nie tylko takie popierdółki i ja zawsze z tyłu.. krótko mówiąc, od zeszłego tygodnia: -1.4 Gdzie jest CzarnaDama? tylko nie mówcie, że zrezygnowała.. Przepraszam, że się w tygodniu nie odzywałam, zaglądałam co u was, ale miałam dosłownie tak mało czasu dla siebie, że już nawet nie miałam sił na odezwanie się. Ja ciągle smarkata i chorowita, ale już chyba ku końcowi, więc lekarza sobie prawdopodobnie odpuszczę. Zaczęły mi się laboratoria jeszcze jedne, które po prostu pochłoną ogromną ilość dodatkowego czasu.. ehhh!
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2011-11-12 o 09:17 |
|
|
|
#1055 |
|
Raczkowanie
|
thenerdqueen: gratuluję spadku !! super, że wróciłaś na forum i cieszę się bardzo, że ze zdrówkiem już lepiej
![]() U mnie dziś dłuuugi, orzeźwiający spacer z rana, lekkie śniadanko i sprzątanie. Pouczę się trochę w dzień, a wieczorem urządzę sobie domowe SPA
|
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
tenerdqueen, gratulacje
U mnie spadek Dziś już @ wygląda normalnie, więc pewnie ten zastój był z nią związany. Za to potwornie boli mnie żołądek... nie wiem co się dzieje, jeszcze nic nie jadłam przez to. ![]() Gdzie akasha? Kobieto melduj jak u Ciebie!
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
już po przymiarkach jestem
2 sukienki były super extra i super extra wygladałam w nich - mega szczupło bo to były w literę a, a ja mam te biodra dziwne , szkoda, że nie mogłam zrobić zdjęć ... co prawda jakbym te kilka kg schudła byłoby dużooo lepiej - szczególnie boczki - dlatego też 15 kg polecieć musi ...biorę się ostro do pracy , teraz przyjadę do domu dopiero na święta więc chciałabym wszystkich zaskoczyć
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
sikoreczka, zazdroszczę ponownie
A dlaczego nie mogłaś zrobić zdjęć? Salon nie pozwala czy brak sprzętu? ![]() Z chęcią zobaczyłabym Cię w takiej sukni Wiesz, nawet jak schudniesz 10kg, to pomyśl jaka będzie różnica!
|
#1059 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluję Wam wszystkim spadków!!! brawo i oby tak dalej
![]() ![]() ja wczoraj ostro poimprezowałam ale też tańczyłam więc liczę, że kolejny raz ten alkohol mi się jakoś rozejdzie i nawet ze zdrowiem lepiej...albo leki zadziałały albo to alkohol ładnie mnie zdezynfekował hehe Ja też mam nadzieje, że CzarnaDama się nie poddała i walczy dalej choć skoro tak długo nie pisze to obawiam się, że mogła zrezygnować:/ no oby nie !!! Sikoreczkamyślę, że nawet jak dobijesz do 70 kg to będzie bardzo widać i sukienka będzie układała się lepiej ![]()
waga wyjściowa 94,5 kg (17.09) cel I 90 kg osiągnięty (11.11) cel II 85 kg osiągnięty (17.12) cel III 79 kg cel ostateczny 70kg marzę jednak by zobaczyć 6 z przodu więc przy 69 kg będę skakała ze szczęścia waga obecna 79,4 kg (23.02) |
|
|
|
#1060 |
|
Zadomowienie
|
Moim marzeniem jest właśnie suknia ślubna w kształcie litery A
Musze tylko pracować nad swoimi ramionami. W ogóle doszłam do wniosku, że nie dla mnie są gotowe jadłospisy. Wszystko jest super do momentu, gdy jestem w domu i mogę sobie wszystko przygotować, wiem, że nie będzie żadnych wpadek. Jak jestem w mieście to albo koleżanki wyciągną mnie na kawę do coffee heaven albo jak jest jakaś impreza to chociażby jedno piwko wypić muszę, czy przegryźć jakąś babeczką... A w przypadku tych ułożynych od dietetyczki jadłopisów muszę się tak pilnować, planować, myśleć co kupić na drugi dzień - koszmar Męczy mnie już to. Poza tym nie mogę jeść owsianki, pić koktajli bananowych, słowem - nie mogę wychylić się poza jadłopsis. A tak się nie da żyć. Wracam chyba do swoich starych nawyków, na których i tak dużo schudłam. Przyjmę sobie: 1200kcal, 60-70g białka, do 30g tłuszczu i do 150g węgli. Myślicie, że to rozsądne wrócić z powrotem do starej diety, na której odchudzałam się sama?
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
|
|
|
#1061 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja ogólnie tak jak planowałam weekend - jem 5 posiłków dziennie. Czasem pozwalam sobie na jakies odstępy od normy - jakies pieczywo czosnkowe, kiełbaska itp, ale ogólnie to jest spoko. Pewnie nic nie schudnę przez weekend, ale pewnie nie przytyje też za dużo. Wczoraj byłam u znajomych i nie mieli nic oprócz coli, więc wypiłam ze dwie szklanki. Ale nie piłam wczoraj za to piwa. Dziś: I Śniadanie: Twarożek z szynką i jogurtem naturalnym. II Śniadanie: Ciasteczko kruche, Obiad: Pierś z kurczaka ze zdrapaną panierką i sałatka a'la grecka z oliwą z oliwek. (Jestem u Tż-ta rodziców i nie mam za dużego wyboru) Przegryzka: Owoc Kolacja: Activia + coś :P Ruch: Z Tż-tem - jakkolwiek to odczytacie ![]() 30 min - rowerek stacjonarny 30 min - antycellulit masażer
Moja dzidzia przyjdzie na świat Edytowane przez YennaSnape Czas edycji: 2011-11-12 o 16:59 |
|
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
Yenna, coś malutko jesz jakoś. Co ta kolacja taka skromna? Śniadanie też było jakieś małe, węgli mało tu widzę.
Dobrze, że się kobieta nie poddała! Niech się do nas odezwie i pochwali spadkiem, jak znajdzie czas ![]() medzia, myślę, że dieta przede wszystim powinna być przyjemna... taka, by nas nie kusiło aby z niej zrezygnować. Ja faktycznie nie dałabym rady tak jeść według rozpiski, którą ktoś mi napisał. DLatego będę prosić dietetyczkę, żeby po prostu luknęła na mój jadłospis i podpowiedziała coś, może powiedziała co jeszcze mogę jeść, jakie produkty są dobre przy mojej figurze. Jadłospis wolę sobie sama ustalać - wiadomo, raz się gdzieś wyjdzie, coś zje/wypije, innym razem nie ma się czegoś w lodówce, albo po prostu brak ochoty na dany produkt w tej chwili. Sama odchudzałaś się z dużymi sukcesami, coś więcej dowiedziałaś się od dietetyka i teraz możesz sama układać sobie dietę z zastosowaniem tych wskazówek. ![]() Jestem zła... w redakcji zmienili nam 2x deadline, czyli termin, kiedy oddajemy teksty i przez to mam do pt oddać 2 artykuły, wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że piszę na taki temat, który wymaga jeżdżenia po mieście, dopchania się do paru osób i przyjścia na pewne spotkanie. A ja nie mam teraz na to czasu Męczę się z ta pracą licencjacką, mam 1/3 pierwszego rozdziału, ale okazało się, że ta 1/3 wyszła mi za duża, zmniejszyć się nie da. WRRR jestem wkurzona. Idę dalej pisać, bo zostało mi 18 str i 2 dni
|
#1063 |
|
Zadomowienie
|
Bottega, masz rację
Tak zrobię Szkoda mi też trochę kasy, bo aż 80zł za wizytę. Babka jest świetna naprawdę i dowiedziałam się wielu fajnych rzeczy, ale dzisiaj, kiedy pierwszy raz podeszłam do "starej" diety, aż mi się humor poprawił ![]() jadłospis z dzisiaj: I. grzanka z chleba razowego z plasterkiem serka żółtego hochland + koktajl z banana na maślance II. risotto: 180g fileta z indyka + 150g warzyw na patelnię (bez ziemniaków) + 30g ryżu + 40g kukurydzy + 70g papryki żółtej + łyżka oliwy z oliwek + szklanka soku z marchewki III. 2 duże śliwki (130g) + pomarańcza (150g) IV. kromka chrupkiego z serkiem almette + filżanka soku z marchewki V. actimel truskawkowy białko: 64,3 g węgle: 154,8 g tłuszcz: 27,2 g razem: 1120 kcal chyba zwiększę sobie ten tłuszcz do 30-35g, żeby sobie biedy nie narobić z pamięcią, koncentracją itd.
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
no to świetnie
Najważniejsze, żebyś dobrze się czuła ![]() A tłuszcz myślę, że możesz zwiększyć o ile spożywasz większość w zdrowej postaci i są wśród niego produkty zawierające NNKT. Ja teraz jak duużo pracuję umysłowo, to też sobie zwiększyłam - jem więcej nerkowców ![]() Moja waga coś dziś świrowała... pokazywała mi najpierw 74,8kg, a później 77,6 Denerwuje mnie to strasznie... Mam nadzieję, że faktycznie ważę coś koło 75 i się nie zawiodę, jak wejdę za 2 tyg. na wagę w domu.Miałam iść jutro do rodzinnego, ale przyjmuje do 12 (później jest inny, którego nie za bardzo lubię), a ja kończę po 13. We wt rano z kolei będę drukować moją pracę lic., później lecę na seminarium, więc też odpada. Nie wiem, ewentualnie poproszę kolegę aby dał promotorowi moją pracę, bo kurcze muszę mieć to skierowanie na gastroskopię.
|
#1065 |
|
Zadomowienie
|
WITAM WAS WSZYSTKIE
MUSIAŁAM DOJŚĆ DO MOTYWACJI PO OSTATNIM PRZEJEDZENIU) jestem z tego powodu bardzo zawiedziona,ale cholera jasna jutro będzie dobrze dośc użalania się nad sobą trzeba się podnieść nabrać nowych sił na początek tygodnia i się jakoś trzymać(mam tylko nadzieję,że nie nadrobiłam tego 1kg co straciłam w tym tyg najgorsze są te cholerne weekendy szlak mnie trafia zawsze w poniedziałek jak dojdę do siebie bo jak zwykle dupe pasłam w ten cały weekend cieszę się bardzo mocno tak szczerze i z całego serca
|
#1066 |
|
Raczkowanie
|
Laseczki gratuluję spadków
![]() Ja jak zwykle wsiąkłam na weekend... Tabela ![]() Gratulacje ![]() Ja niestety w weekend nawet nie próbowałam liczyć kalorii.. im dłuższy weekend tym gorzej u mnie.. powinnam dostać Całe trzy dni koło 3-6 osób u nas spało impreza trwała wciąż.. dramat.. kalorie na prawo i lewo i morze alkoholu co prawda ważyłam się i jestem na zero.. ale to mi się i tak nie podoba.. Organizm przemęczony, niewyspany... ale nie zamierzam się katować.. dzisiaj "spinam pośladki" i biorę się na nowo za kontrolę ![]() Rano poćwiczyłam co nieco - po południu zrobię więcej ![]() Jutro już powinnam wpaść w normalny rytm.. oby ![]() Byłam też w weekend u rodziców i zważyłam się na tej zwykłej wadze ze wskazówką.. niby 64.. w co nie wierzę, ale od ostatniego razu niby 1 kg mniej.. niestety waga, na której się standardowo ważę nie potwierdziła tych doniesień ![]() W piątek będzie lepiej ![]() Gratuluję laski wytrwałości.. ja nie jestem taka zawzięta w weekendy.. szczególnie jak spotykam się z grupą znajomych. nie umiem sobie odmówić imprezy ![]() Na szczęście wszystko było u mnie więc sałatki na jogurcie warzywne i takie tam.. więc i tak nie było najgorzej.. ale nie liczyłam kcal czyli pewnie pochłonęłam ich mnóstwo.... Nowy tydzień - walczę od nowa
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Chudziny
![]() Ja mam za sobą baaaardzo ciężką noc. Położyłam się o 22 z nadzieją pospania 8h i bycia wypoczętą na zajęciach. Jak zwykle łyknęłam tabletki, w tym jedną, która swoją drogą uspokaja i usypia (biorę ją ze względu na to, że hamuje u mnie nieco ból głowy, który wcześniej pojawiał się bardzo często i był nie do zniesienia; oprócz tego, że potrafiłam przez 2 tyg. spać po 2-3 dziennie... nie mogłam zasnąć). Godzinę później nadal oczy jak 5 złotych, więc wzięłam kolejną. Przeważnie wzięcie dwóch takich tabletek powoduje to, że potrafię spać nawet do 12. Nic z tego. Zasnęłam na 1,5 między 1 a 2:30. Do 6 nie spałam, zadzwonił budzik, którym miałam ochotę walnąć o ścianę. Wstałam, policzyłam ile jeszcze zostało tych zajęć do końca semestru i doszłam do wniosku, że zostaję w domu, bo nie będę w stanie później dokończyć pracy lic. Łyknęłam trzecią tabletkę z nadzieję pospania chociaż paru godzin. Zasnęłam dopiero o 7 i spałam do 10.40, ale w międzyczasie 2 razy się budziłam. Krótko mówiąc ->
|
#1068 |
|
Zadomowienie
|
akasha, skąd ja to znam
mój weekend wyglądał podobnie. Miałam dużą imprezę i postanowiłam, że wypiję 2 piwa. Trudno. Może nie było ono najlepszym rozwiązaniem, ale też nie zamierzałam całego wieczoru tłumaczyć się z tego, że nie piję, bo się odchudzam, bo boli mnie głowa, bo łykam jakieś tabletki, a poza tym miałam ochotę. Ale... niestety na tym się nie skończyło. Wypiłam jeszcze drinka, trochę jakiejś nalewki 0 generalnie zmieszałam. Całe szczeście nie należę do osób z wrażliwym żołądkiem. Jednak w tym wszystkim nie chodzi o alkohol. Powiedziałam sobie, że wypiję, ale za to nic kalorycznego nie zjem. Bzdura. W dobrym humorze, z fajnym towarzystwem pochłonęła mnóstwo przekąsek: jakieś chipsy, babeczki, ciasto, sałatka - jednym słowem masakra. Zakopałam wagę w szafie, pod sufitem. Żeby ją zdjąć muszę się trochę natrudzić, więc pewnie zdejmę ją za tydzień dopiero Ale jakoś nie załamałam się po tym psychicznie... Bottega, ja za to tyle spałam, że zaspałam na zajęcia!!! I w sumie stwierdziłam, że zostanę w domu i to ma swoje plusy, bo mam do napisania pracę, która składa się z dwóch części. Jedna jest już gotowa, a do drugiej muszę się zaraz przyłożyć. Ja miałam problem po wakacjach, żeby zasypiać sama. Nie potrafiłam znaleźć sobie miejsca w łóżku, a to dlatego, że praktycznie całe wakacje mieszkaliśmy razem. A Ty sama mieszkasz czy TŻ Ci towarzyszy?
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Minione wakacje spędziliśmy w znacznym stopniu osobno, ponieważ On został tu, gdzie studiujemy, a ja wróciłam do domu i tylko co jakiś czas przyjeżdżałam. Beznadziejnie było Wiem, jak się czułaś Ja nie mogłam się doczekać powrotu na studia i tego, jak będziemy razem mieszkać Swoją droga TŻ był chyba moim lekarstwem na bezsenność... tak,jak pisałam wcześniej miałam z tym ogromne kłopoty. Złapałam totalnego doła, bo chodziłam wiecznie wykończona, a co noc odliczałam tylko minuty do budzika. Teraz bezsenne noce zdarzają mi się rzadko - przeważnie jak mam bardzo silną migrenę, albo jest pełnia. Ale jeszcze nigdy nie wzięłam tych 3 tabletek, nie byłam tak zdesperowana. Ehhh.
|
|
#1070 |
|
Zadomowienie
|
No to mój dzisiejszy jadłospis. Trochę monotematyczny, ale postanowiłam pozbyć się resztek z lodówki, przed generalnymi zakupami
No i trochę dużo białka wyszło, ale jutro juz postaram się zamknąć w granicy 60-70g. I. owsianka z jabłkiem i cynamonem na mleku 0,5% + kromka chrupkiego pieczywa z 10g dżemu śliwkowego (268kcal) II. jogurt naturalny z bananem i jagodami (167kcal) III. 150g piersi z indyka zapiekanej z 3 plastrami sera żółtego light + 230g kalafiora gotowanego + 3 ogórki kiszone + szklanka soku z marchewki (425kcal) IV. 2 kromki pieczywa chrupkiego z dżemem śliwkowym + filiżanka kakaa naturalnego z mlekiem 0,5% (142kcal) V. jogurt naturalny (100g) z tartym jabłkiem (100g) i odrobiną cynamonu (118kcal) kcal: 1120 białko: 84g węgle: 136g tłuszcz: 25g
|
|
|
#1071 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane
nie rozpisuję się, bo mam pełno pracy i brakuje mi doby by się ze wszystkim wyrobić...mam dziś doła strasznego bo obawiam się, że jutro będzie meeega ciężki dzień w pracy, poza tym wkrótce @ i już mnie wszystko wnerwia, pokłóciłam się dziś z TŻ i na dodatek przemarzłam okropnie i na nowo zaczęło mnie boleć gardło i lecieć z nosa![]() z nerwów zjadłam 2 galaretki w czekoladzie ale podsumowałam i wyszło 1266 kcal, więc i tak nie jest najgorzej...mam nadzieję, że jutro znajdę więcej czasu, by coś napisać więcej papa
waga wyjściowa 94,5 kg (17.09) cel I 90 kg osiągnięty (11.11) cel II 85 kg osiągnięty (17.12) cel III 79 kg cel ostateczny 70kg marzę jednak by zobaczyć 6 z przodu więc przy 69 kg będę skakała ze szczęścia waga obecna 79,4 kg (23.02) |
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
nutella, głowa do góry
Przez @ to tak bywa niestety... A ja w ramach przerwy od pisania pracy poćwiczyłam nóżki i tyłek oraz ramiona (hantlami). Jaka to przyjemność zrobić coś dla siebie... Jestem zadowolona, bo zauważyłam, że moje ramiona wyglądają dużo lepiej niż na początku odchudzania. Są bardziej jędrne, umięśnione, chudsze, a nie takie flakowate, zwisające i wielkie.
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dziś fatalnie , przez poranną wizyte u lekarza wróciłam do domu tak mega głodna, że zjadłam duzo za dużo , ale tak to jest jak stare babki mimo to, że mają wyznaczone godzin wizyt to przychodzą duużo wcześniej "bo przecież w kolejce trzeba se postać " Teraz muszę czekać na wyniki i zobaczymy co wyjdzie ...
co do sukienek, to niestety w salonach nie mogłam robić zdjęć ...ale spróbuję poszukać w internecie zdjęć ... zaczynam się stresować ślubem ( bo oprócz ślubu szykują się inne poważne zmiany ..) i mam nadzieję, że zamiast schudnąć czasem nie przytyję ... Jeszcze jest mi tak mega zimno ..;/ kaloryfery mamy zimne i TŻ nie wie czemu , mam nadzieję, że szybko się to wyjaśni .
|
|
#1074 |
|
Zadomowienie
|
KOCHANE!!wczoraj ułożyłam sobie posiłki wspaniale
I śniadanie: 2 wasa z serkiem wiejskim+kawka bez cukru II śniadanie: grejpfrut obiad: pół paczuszki ryżu 100gr.pieczarek 100gr.kiełbaski (pycha)podsmażone na wodzie hehe podwieczorek: kisiel truskawkowy 1 kubek bez cukru kolacja: 200 gr.ogórkado tego mój sos czyli jogurt naturalny cebulka szczypta pieprzu i soli polałam tym sosikiem ogóreczka i był pycha![]() Kupiłam se też czerwona herbatę z cytrynką i bardzo mi smakuje
|
#1075 |
|
Raczkowanie
|
u mnie wczoraj nie było źle.. ale nie było też dobrze.. zjadłam chyba ze 2-3 łyżeczki nutelli.. poza tym totalny brak energii i siły do ćwiczeń.. wcale nie poćwiczyłam po południu
![]() Dzisiaj rano też nie dałam rady wstać.. jestem jakaś wymarznięta i ciągle senna.. nie wiem co jest grane.. Boję się że jak to potrwa zbyt długo to zaprzepaszczę wszystko.. Może uda mi się zmobilizować po południu, ale nie nastawiam się bo potem jak czuję presję to jeszcze mniej mi się chce,.(tak było wczoraj). Oby ten leń mnie szybko opuścił.. Mam nadzieję, że to nie jest żadne choróbsko. Trzymajcie się dziewczyny -mam nadzieję, że idzie Wam lepiej niż mi
|
#1076 |
|
Zadomowienie
|
a ja juz po 2 posiłkach
znów jest dobrze jadłospis na dziś![]() I śniadanie: 2 wasa z serem i szynką+kawka bez cukru II śniadanie 3 mandarynki obiad: 50gr makaronu pół dzwonka łososia gotowanego sos z jogurtu czosnku i przyprawek (pieprz sól)+kawka swoja drogą bardzo fajny przepis ![]() ugotować makaron,ugotować łososia(można jakiś inny filet z rybki ja osobiście uwielbiam łososia) tylko tak aby się nie rozwalił do tego zrobic sos z tych podanych składników połączyć makaron z kawałkami łososia i polać tym sosikiem bardzo pyszne mi osobiście to bardzo smakuje podwieczorek: jogurt jogobella light kolacja: twarożek wiejski light+1 wasa razem to ok.ponad 1100 kalorii przestałam je liczyć robie to na oko mniej więcej.Waże tylko produkty po 100gr lub mniej zależy czego i jestem z siebie zadowolona
|
#1077 |
|
Zadomowienie
|
Czarnadamo, brawo!!!
Super posiłki. Duży plus za tego grejpfuta i serek na kolację.. a i waga produktów jest bardzo dobra będzie Ci leciała waga na pewno! tak trzymaj akasha, ja też nie mam siły ostatnio ćwiczyć nie wiem co jest grane.. orbitrek stoi koło łóżka, codziennie na niego patrzę, a on się kurzy.. wkurza mnie to na szczęście dzisiaj poszłam sobie na godzinę na basenBottega, własnie miałam pytać kilka dni temu, jakie ehekty dają te hantle, bo z tymi moimi ramionami trzeba coś zrobić mam zamiar zrobić sobie rozpiskę na miesiąc... 2x w tygodniu basen, 1x w tygodniu zumba.. zobaczymy jakie będą efekty ![]() Mam też zamiar zapisać się na angielski, bo jakiś czas temu stwierdziłam, że naprawdę go umiem, zdobyłam certyfikat i po tym szybko się opuściłam, a mi niestety potrzebny jest wysoki poziom w komunikacji, więc muszę się zapisać... poza tym muszę iść wreszcie na mikroderabrazję. Ostatnio zauważyłam, że moja cera jest jakaś szara, zmęczona. Kupiłam na grouponie kupon do salonu kosetycznego na tą mikoderm. i muszę się zapisać. Dawno na niej nie byłam. Zrobię też jakieś maseczki, bo irytuje mnie to, kiedy z ciałem lepiej, a twarz płata figle ![]() Miłego dnia dziewczyny
|
|
|
#1078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1079 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś grzesznie;/ ale nie jest strasznie:
Śniadanie: kiełbaska parówkowa (mała) z wody, 2 wasa chrupkie. Wczesny obiad: bułka z frytkami;/;/ ale większość bułki wyrzuciłam - czyli tylko te nieszczęsne frytki;/ - jakieś 100-150 g frytek - czyli obiad mi wyszedł jakieś 500 kalorii. Przekąska: pulpecik z gotowanego mięsa mielonego(malutki)- jakieś warzywo lub surówka. - jem mięso tylko dlatego, żeby mama moja nie krzyczała na mnie Przekąska 2: marchewka, herbata czerwona. Kolacja: twarożek z cebulką i koperkiem
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
czarna, gratulacje
Przydałoby się jeszcze dołożyć parę warzywek i będzie super! ![]() Cytat:
medzia, super plan! Ja chcę chodzić 2 razy w tyg. na basen (raz pływac sama, raz aqua aerobic), ale w tym tyg. tylko raz dam radę, bo zawalili mnie robotą. Moim zdaniem te hantle mi pomagają, ale też nie można robić dużo powtórzeń (robię po 200 na rękę), aby się nie rozkoksać Teraz właśnie jak ogarnę wszystko, to poczytam o ćwiczeniach z hantlami na ramiona, bo poprawiła mi się góra i boki, ale jeszcze trzeba sporo popracować nad dołem (nie pamiętam nazwy mięśni ). Żałuję, że jazda konna nie wypaliła... może pojeżdżę jak będę przyjeżdżać do domu. Tutaj nie mam czasu. A co do mikrodermobrazji z gruper/groupona to uważaj, bo ja kupiłam kiedyś Mamie fajny pakiet z mikro, ale wykonanie było beznadziejne - normalnie zabieg trwa przynajmniej pół godziny, a za każdym razem trwał 15 min i nic nie pomagał. Pewnie wszystko zależy od salonu, ale jednak... ja się właśnie zastanawiam nad tym: http://happyday.pl/happyday/olsztynwiem, że to mnie nie wyszczupli, ale myślałam że może by jakoś ujędrniło i napięło skórę chcę wybrać ten: "lipoliza (rozbijanie tkanki tłuszczowej) antycellulitowe". Znasz się na tym? Ja dopiero o 12 jadłam śniadanie... Poszłam spać po 2, wstałam z rana i pisałam dalej pracę, nie miałam czasu nawet iść do toalety. TŻ stwierdził, że wyglądałam jak cyborg
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-11-15 o 17:48 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

Przed chwilą chciałam się znowu zważyć, ale tak mi zaczęło lecieć, że masakra, podbrzusze to mi chyba zaraz eksploduje...
jak widać na razie nie mogę jeść normalnie... do dupy, bo i tak jem codziennie 1100-1300kcal, tyle, że to wszystko jest dużo mniej wartościowe i waga wolno mi spada

jest 78. Zawsze to trochę do przodu.Jestem w domu u rodziców, ale się mega piluję ... nie mogę sobie pozwolić na dużo grzechów . Jutro idę przymierzać suknie ślubne i albo bedę płakać ze szczęścia , albo zalamię się jak żadna kiecka nie będzie pasować (tj. żadnej nie wcisnę )

najgorsze są te cholerne weekendy
szlak mnie trafia zawsze w poniedziałek jak dojdę do siebie bo jak zwykle dupe pasłam w ten cały weekend
nie rozpisuję się, bo mam pełno pracy i brakuje mi doby by się ze wszystkim wyrobić...mam dziś doła strasznego bo obawiam się, że jutro będzie meeega ciężki dzień w pracy, poza tym wkrótce @ i już mnie wszystko wnerwia, pokłóciłam się dziś z TŻ i na dodatek przemarzłam okropnie i na nowo zaczęło mnie boleć gardło i lecieć z nosa
). Żałuję, że jazda konna nie wypaliła... może pojeżdżę jak będę przyjeżdżać do domu. Tutaj nie mam czasu. A co do mikrodermobrazji z gruper/groupona to uważaj, bo ja kupiłam kiedyś Mamie fajny pakiet z mikro, ale wykonanie było beznadziejne - normalnie zabieg trwa przynajmniej pół godziny, a za każdym razem trwał 15 min i nic nie pomagał. Pewnie wszystko zależy od salonu, ale jednak... ja się właśnie zastanawiam nad tym: