|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
carmi używa, bo skumała od razu, o co chodzi
jejku, brzuch mnie z prawej strony u dołu pobolewa chyba ze stresu. dobrze, że nie z lewej, bo jak znów będzie akcja jajnik to...
|
|
|
|
#2792 |
|
Wtajemniczenie
|
Simply może wszystkie przyjedziemy odwiedzić rodzinę May?
![]() Najka co Twoja rodzicielka znów wymyśla? Można Ci jakoś pomóc? Pracujesz nad jakimś projektem, termin? By Ty świntuszko! ![]() zrobiłam polędwiczki na obiad. Potrzymałam chwilkę dłużej na piecu i na koniec pieczenia dodałam masełko i się aż rozpływały w ustach, takie mięciutkie ![]() A w piekarniku ciasto na deserek. Jestem ideałem. Tż może się oświadczać. Ament
|
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jej, co ta Twoja mama znowu odwala? |
|
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. TŻ ma urlop do poniedziałku.
dziś TŻ stwierdził,że prawie 3 lata jesteśmy ze sobą i czas się oświadczać hehe Gratulację dla Męża Hawwy
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Hawwa gratulacje dla męża i też mam nadzieję, że od czasu do czasu wpadniesz do Trójmiasta![]() zazdraszczam muszę sobie też sprawić, ale marzy mi się taki z regulowanymi wymiaramidzisiaj się dowiedziałam, że dwie dziewczyny z mojej grupy się zaręczyły w przeciągu tygodnia dobry znak, zbliża się czas miękkich kolan ale fajnie ich Tż-ci to wymyślili![]() Jednej chłopak załatwił w "Metrze" (to ta darmowa gazeta, chyba we wszystkich większych miastach jest), żeby zrobili hasło do krzyżówki "wyjdziesz za mnie" czy jakoś tak (nie mówiła dokładnie). No i spotkali się gdzieś w kawiarni, on nagle wyciąga gazetę - ale okazało się, że pomylił i to było "echo miasta" i padł na kolana z pierdzionkiemśmiałyśmy się z dziewczynami, że ona powinna mu rebus ułożyć z odpowiedzią tak na szybko ![]() A drugiej Tż jakąś akcję zrobił z pociągiem, ale dokładnej relacji nie słyszałam - że niby się zatrzymał, ale to było ukartowane, no i byli przy tym znajomi - niby że ta koleżanka była potrzebna do pomocy czy coś takiego - jak wyszła to on klęknął ale ma ciekawy pierścionek - taki wąż zawinięty dookoła perły![]() TRzecia z kolei też niedawno się zaręczyła - chłopak ją zabrał takim małym samolotem na "przejażdżkę" (bo nigdy wcześniej nie leciała samolotem) no i jak już byli u góry to się oświadczył aż w szoku byłam
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama znów: ”Nie przyjdę na ur. P., jeśli ojciec będzie. Już mi ostatnio mówił, że na Twoich ur. robiłam sceny” (swoją drogą to prawda ). Ja: ”Nie będę Cię namawiać, jeśli masz się źle czuć, to nie przyjdziesz...” Cisza. Ja: ”Nie wyprosze go przecież”. Cisza. Po chwili mama: ”Aha...” Ja żartem: ”Teraz miałaś powiedzieć: A powinnaś ”. Ona: ”Bo to prawda” No i bezsens, bo ojciec nie wie o ur. P., więc pewnie nie przyjdzie (rodzice P. pytali, kiedy mogą wpaść, moja mama też, to ich zaprosiliśmy na sobotę, by nie wpadali pojedynczo, ale tata nie wie, nie pytał, więc nie zapraszam - oboje wychodzimy z założenia, że przychodzą ci, którzy pamiętają), a mama już szuka wytłumaczenia, by nie przyjść. Zresztą jeśli dla niej urodziny kogokolwiek są okazją do zadarcia z tatą i nie przyjdzie, bo on będzie (na moje też miała nie przyjść), to o niej świadczy. A z resztą spraw niestety, muszę poradzić sobie samiutka... |
|
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogę z waszej dyskusji o obieraniu gruchy
|
#2800 |
|
MBZ♥
|
Naj odnoszę wrażenie jakby Twoją Mamę trzeba było prosić o wszystko, choć zaprzecza, że nie. a jak nie odgaduje się Jej myśli i potakuje to robi się niemiła
![]() w tamtych sprawach nie możemy Ci pomóc? Zuz jesteś ideałem ![]() zapragnęłam pomidora |
|
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś przy obieraniu jabłka czy pomarańczy siedzieli cicho.
|
|
|
|
|
#2802 |
|
MBZ♥
|
Glen wysoko ustawiają poprzeczkę Koledzy
|
|
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś wchodzę a tu rok młodsza do mnie dziewczyną, która co chwile facetów zmienia właśnie się zaręczyła.
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
Naj co mogę napisać... ciężki charakter ma Twoja mama. Czasem mam wrażenie, że jestes bardziej dojrzała od niej.
|
|
|
|
#2805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nie :/ Cytat:
Trudno - cieszę się tylko, że świąt nie robimy w takim razie. Tata na pewno chętnie by wpadł, więc mamy by nie było, a w święta to tym bardziej dotkliwe
|
||
|
|
|
#2806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję, bo na pewno nie jest to przyjemne - ale dobrze im powiedziałaś, zachowują się jak chłopcy w gimnazjum![]() Najeczko ja myślę tak jak Carmi - niestety ale zachowanie Twojej mamy jest bardzo dziecinne... szkoda, że to Ty przez to cierpisz, bo wg niej wszystko jest pewnie ok.
|
|
#2809 |
|
Wtajemniczenie
|
Najka Twoi rodzice mieszkają razem? Strasznie bym się męczyła taką relacją z mamą;/ Myślisz, ze to się jakoś da zmienić, wypracować, czy zawsze tak będzie, że ona lekkomyślnie coś palnie, a Ty się będziesz potem kilka godzin czy dni stresować??
Faktycznie czas miękkich kolan nadszedł O rety! To ja nam życzę, żeby się pierdzionki sypały jeden po drugim ot co!
|
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakoś myślę,że najszybciej stanie się to u Carpi iSmerf
|
#2811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też chcę!!!
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, jak znalazłam pudełko to uwierzyłam że to tuż tuż, że to kwestia raczej dni niż tygodni/miesiecy...ale teraz zwątpiłam
I już nie wierzę...i nawet wizja Świąt/Nowego Roku itp coraz bardziej się oddala pod tym względem...:/Ale w TŻta Smerfa wierzę!
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() świetny odcinek HIMYM
|
|
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Capri bo to ma być niespodzianka i ja wierze w Twojego TŻ
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
To świetnie! Mam nadzieję, że CIę nie zawiedzie
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
Glenia jak tak przeczytałam to co napisałaś to sobie myślę... skoro mężczyźni są coraz bardziej pomysłowi, to co będzie jak dojdzie do tego, że mi się ktoś oświadczy? bo pewnie parę ładnych lat jeszcze zejdzie...
![]() A to dla niewrażliwych na kupy i tego typu sprawy: Mamy na roku parę zapaleńców pod względem pracy z krowami. Oboje bardzo lubią krowy i chcą w tym pracować po studiach. Jak mieliśmy zajęcia to ona np. wykonywała badanie krowy (w wiadomy otwór zatapiając rękę aż po pachę) i z uśmiechem od ucha do ucha mówiła do niego "ooo chodź zobacz tutaj, ta jest w ciąży!". I tak się do siebie uśmiechali stojąc w osranych fartuchach i brodząc po kostki w gnoju. My, w jakiejś tam grupce staliśmy z boku i nagle kolega mówi "tak jak na nich patrzę to sobie myślę, że jak M. będzie chciał się oświadczyć to wsadzi pierścionek krowie do tyłka i każe jej badać, później, jak ona będzie się zastanawiała co to za ciało obce, to M. klęknie w gównie i poprosi ją o rękę. I wiecie co mnie najbardziej przeraża? że ona się wcale nie obrazi za takie oświadczyny tylko oszaleje ze szczęścia"
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

chyba ze stresu. dobrze, że nie z lewej, bo jak znów będzie akcja jajnik to...

muszę sobie też sprawić, ale marzy mi się taki z regulowanymi wymiarami

). 

13.03.2008