Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-15, 19:40   #2431
Jamee
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV

Ja tymczasem uciekam dziewczątka

Jutro trzeba jechać na uczelnię

Miłego wieczorku

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 19:42   #2432
kindziulindzia
Zakorzenienie

a ja sobie siedzę i słucham Nickelback
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 19:45   #2433
(kicia)
Zakorzenienie

a ja siadam do nauki
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 19:46   #2434
Myszeczek
Raczkowanie

Ja też uciekam... Pouczę się troszkę, potem M jak miłość, potem się pouczę ;P A, i zaczynamy dziś z tż a6w, mamy mocne postanowienie ciekawe czy uda nam się ruszyć tyłki hehe

A do lata piechotą też se pójdę, a co mi tam...
Myszeczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 19:55   #2435
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

jeszcze slyszalam, ze ksieza moga zadawac pytania odnoscie malego katechizmu, jak bylo u Was? czyli do ksiedza mozna isc i tylko powiedziec ze chcemy wziac slub i na ktora godzine i nie bedzie robil problemu?

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 19:56   #2436
emi_2508
Raczkowanie

GG do emi_2508

Znalazlam dziewczynki cos co przypomina troche mojego torta. tylko ze beda jeszcze dwa pietra do gory i kazde bedzie wieksze troche od tego co na zdjeciu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg serce-501.jpg (49,9 KB, 34 załadowań)
emi_2508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 19:57   #2437
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
jeszcze slyszalam, ze ksieza moga zadawac pytania odnoscie malego katechizmu, jak bylo u Was? czyli do ksiedza mozna isc i tylko powiedziec ze chcemy wziac slub i na ktora godzine i nie bedzie robil problemu?
Tak na razie możesz iść zapisać się na konkretny termin i godzinę a potem 3 miesiące wcześniej donosicie papiery u mnie ksiądz nie robił żadnych problemów z zapisaniem.
A dlaczego maja pytać z katechizmu ?

Edytowane przez Kessi_86
Czas edycji: 2011-11-15 o 20:00
Kessi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 19:58   #2438
emi_2508
Raczkowanie

GG do emi_2508

Cytat:
pierwszy raz sie spotykam z tym zeby ksiadz pytal z malego katechizmu jesli chodzi o slub
Stary 2011-11-15, 19:58   #2439
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
a ja sobie siedzę i słucham Nickelback
Lubię, uwielbiam, kocham Nickelback Far away to jedna z moich ulubionych piosenek
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 19:58   #2440
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emi_2508 Pokaż wiadomość
Znalazlam dziewczynki cos co przypomina troche mojego torta. tylko ze beda jeszcze dwa pietra do gory i kazde bedzie wieksze troche od tego co na zdjeciu.
Bardzo mi się podoba ten tort aż mi się coś słodkiego zachciało
Stary 2011-11-15, 19:59   #2441
emi_2508
Raczkowanie

GG do emi_2508

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
A co to mały katechizm Tak na razie możesz iść zapisać się na konkretny termin i godzinę a potem 3 miesiące wcześniej donosicie papiery u mnie ksiądz nie robił żadnych problemów z zapisaniem
maly katechizm to modlitwy,przykazania itd
Stary 2011-11-15, 20:03   #2442
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
maly katechizm to modlitwy,przykazania itd
Wiem źle zadałam pytanie miało być czemu ma pytać z małego katechizmu zapatrzyłam się na twój tort i dlatego tak wyszło
Stary 2011-11-15, 20:25   #2443
evoonia86
Zakorzenienie

jestem wykończona

ale zaraz się trochę ogarnę i nadrobię wszyściutko
Stary 2011-11-15, 20:48   #2444
madzia2306
Zakorzenienie

witam się z wami
wiecie co dobija mnie to moje miasto... no nie mogłam dojechac na wykłady bo żaden autobus nie jechał wkońcu wsiadłam w jakikolwiek który się akurat nawinoł i drałowałam nogami do ośrodka, i byłam pierwsza cała grupa się spóźniła przez te cholerne korki...
a jutro mam indywidualny wykład u instruktora w domu a potem z MagdziąS robimy nalot na pasmanterię

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 20:49   #2445
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
witam się z wami
wiecie co dobija mnie to moje miasto... no nie mogłam dojechac na wykłady bo żaden autobus nie jechał wkońcu wsiadłam w jakikolwiek który się akurat nawinoł i drałowałam nogami do ośrodka, i byłam pierwsza cała grupa się spóźniła przez te cholerne korki...
a jutro mam indywidualny wykład u instruktora w domu a potem z MagdziąS robimy nalot na pasmanterię
Zrobisz prawko, będziesz jeździć i wydłużać korki
A co zamierzacie zakupić w pasmanterii?
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 20:53   #2446
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Zrobisz prawko, będziesz jeździć i wydłużać korki
A co zamierzacie zakupić w pasmanterii?
wstążki chcemy oblookac bo nie robimy żadnych zawieszek tylko wiążemy kokardki na szyjkach butelek i dlatego z Madzią udamy się do hurtowni może coś tam wyhaczymy
wiecie co mam nadzieję że zdam na t prawko bo kurna tymi autobusami to jest masakra się gdziekolwiek dostac... jak wracałam do domu (dzisiaj musiałam sama bo było badanie lekarskie i instruktor musiał czekac na resztę grupy) to czekałam na busa chyba z 30 minut.. tyle miał opóźnienia

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-11-15, 20:53   #2447
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
W niedzielę na moje urodziny dla odmiany będziemy wypróbowywać zamiast z białym kremem na zewnątrz to z czekoladowym wstawie fotki jak wyglądał bo co do smaku to nie mam wątpliwość że będzie pyszny
O, no to fajowo, to poproszę fotkę Co prawda my na pewno byśmy biały wzięli, no ale warto obejrzeć wiele

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Nie obraź sie Jagodzia na mnie ale taka osobistą rzecz, wrecz symbol naszej miłości według mnie powinien sfinalizować Pan Młody.W koncu On Ci sie oświdczał, On tez chce wziac z Toba slub za Twoją zgoda wiec i w takiej kwesti jak obrączki wolałabym dać się wykazać Panu Młodemu. Teściowa owszem pokazała gest ale jak juz by moja chciała dać jakąś kase to bym powiedziała ze owszem wykorzystam ale na co innego związanego ze ślubem jeśli pozwoli.
Jakoś tak trudno mi sobie wyobrazić tego jakby mi moja teściowa chciała dać kasę na obrączki. Czułabym się skrępowana w takiej sytuacji.
Ja, podobnie jak większość Dziewczyn, jestem za wspólnym kupowaniem wszystkiego i nie dzieleniem tego na Pan Młody to, Pani Młoda tamto. Dla mnie to już dość starożytne podziały, szczególnie, kiedy się mieszka razem przed ślubem.

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
no ja myślę że bardzo :P bo inaczej to bym się nie chajtała :P a sebastian chce sobie wygrawrować Gódka bo tak do mnie mówi zdrobnienie od Jagódki. Sama nie wiem....
ooo, no słodziachno Zdecydowanie się zastanówcie nad tym, skoro tak do siebie na co dzień mówicie
Myślę, że za wiele lat będzie to równie fajne, jak teraz, zresztą to przecież coś, co widzimy tylko my, ewentualnie nasze dzieci, kiedy dorwą nasze obrączki z nocnego stolika A dla Nich to myślę też będzie dobry przekaz.
My będziemy mieć m.in. swoje ksywki, bo się z nimi identyfikujemy, poza tym nie przepadamy generalnie za swoimi imionami (tzn. ja za swoim i TŻ za swoim, bo ja np. Jego imię uwielbiam )

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
a tak w ogóle byliśmy w mojej parafii i dostaliśmy pisemną zgodę na ślub w innej parafii bez problemu
U, to jakoś wcześnie, nie wiedziałam, że już się da Gratulacje To może i ja się powinnam wybrać do mojej parafii o taką licencję.

Cytat:
a co WY dziewczyny tak wczesnie chodzicie do ksiedza? mi na naukach powiedziano ze max 3 miesiace przed do ksiedza sie idze, a wWy juz macie godzie slubu... zaczynam sie bac
aa i jeszcze jedno czy u Was w domu bedzie jakas orkiestra przygrywala bo moja na sali co bedzie to oni takiego czegos nie roba... w sumie mi tez sie to nie usmiecha
Jak napisała Koziczka - 3 miechy przed to podpisywanie papierzysk. A zamawianie daty to jak najszybciej, co by Wam nikt wymarzonej godziny nie zabrał. Wystarczy pójść i powiedzieć, że chcesz zamówić datę i godzinę ślubu na przyszły rok.

Cytat:
Pierwsze słyszę o czymś takim i wydaje mi się to mega dziwne, biorąc pod uwagę, że przecież każdy ślubujący w kościele jest po komunii i bierzmowaniu, które są takimi trochę egzaminami z katechizmu. Więc nie widzę sensu powtarzania tego.

Kurcze, obejrzałam właśnie Ciążę z zaskoczenia, gdzie laska oczywiście nie miała pojęcia, że jest w ciąży, miała wielotorbielowość jajników i myślała, że jej torbiel pęka! A była sama w domu, bo mąż w delegacji. Urodziła samiutka w łazience, bo nie mogła się doczołgać do telefonu i była w takim szoku, że już po urodzeniu nie zadzwoniła nigdzie, nawet do Męża, tylko owinęła dzieciaczka w ręcznik, odcięła pępowinę nożyczkami i nicią dentystyczną i całą noc czekała, aż mąż wróci, ten wchodzi następnego dnia, a ta stoi z noworodkiem i "kochanie, mam dla ciebie niespodziankę!"...
Myślał, że komuś ukradła (bo długo się starali o dziecko, a zachowywała się, jakby nic się nie stało) i uwierzył dopiero, jak zobaczył łazienkę całą we krwi...
Niesamowite są te niektóre odcinki!

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-11-15 o 20:57
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 20:55   #2448
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
O, no to fajowo, to poproszę fotkę Co prawda my na pewno byśmy biały wzięli, no ale warto obejrzeć wiele

Ja, podobnie jak większość Dziewczyn, jestem za wspólnym kupowaniem wszystkiego i nie dzieleniem tego na Pan Młody to, Pani Młoda tamto. Dla mnie to już dość starożytne podziały, szczególnie, kiedy się mieszka razem przed ślubem.

ooo, no słodziachno Zdecydowanie się zastanówcie nad tym, skoro tak do siebie na co dzień mówicie
Myślę, że za wiele lat będzie to równie fajne, jak teraz, zresztą to przecież coś, co widzimy tylko my, ewentualnie nasze dzieci, kiedy dorwą nasze obrączki z nocnego stolika A dla Nich to myślę też będzie dobry przekaz.
My będziemy mieć m.in. swoje ksywki, bo się z nimi identyfikujemy, poza tym nie przepadam generalnie za swoimi imionami.

U, to jakoś wcześnie, nie wiedziałam, że już się da Gratulacje To może i ja się powinnam wybrać do mojej parafii o taką licencję.

Jak napisała Koziczka - 3 miechy przed to podpisywanie papierzysk. A zamawianie daty to jak najszybciej, co by Wam nikt wymarzonej godziny nie zabrał. Wystarczy pójść i powiedzieć, że chcesz zamówić datę i godzinę ślubu na przyszły rok.

Pierwsze słyszę o czymś takim i wydaje mi się to mega dziwne, biorąc pod uwagę, że przecież każdy ślubujący w kościele jest po komunii i bierzmowaniu, które są takim trochę egzaminami z katechizmu. Więc nie widzę sensu powtarzania tego.

Kurcze, obejrzałam właśnie Ciążę z zaskoczenia, gdzie laska oczywiście nie miała pojęcia, że jest w ciąży, miała wielotorbielowość jajników i myślała, że jej torbiel pęka! A była sama w domu, bo mąż w delegacji. Urodziła samiutka w łazience, bo nie mogła się doczołgać do telefonu i była w takim szoku, że już po urodzeniu nie zadzwoniła nigdzie, nawet do Męża, tylko owinęła dzieciaczka w ręcznik, odcięła pępowinę nożyczkami i nicią dentystyczną i całą noc czekała, aż mąż wróci, ten wchodzi następnego dnia, a ta stoi z noworodkiem i "kochanie, mam dla ciebie niespodziankę!"...
Myślał, że komuś ukradła (bo długo się starali o dziecko, a zachowywała się, jakby nic się nie stało) i uwierzył dopiero, jak zobaczył łazienkę całą we krwi...
Niesamowite są te niektóre odcinki!
to to jakaś powtórka chyba bo chyba z pół roku temu ten odcinek widziałam...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-11-15, 21:03   #2449
marylka80
Zadomowienie

Dobry wieczorek

Normalnie poczulam dzis u nas pierwszy raz zime w powietrzu...brrrr....

Cytat:
ja CI wierze, ale jak Tż wychodzi to mi smutno, to dla mnie znaj ze uciekla od problemu tak na jest na del, wczoraj jak sie klocilismy to przez neta to stwierdzil, ze pogadamy jutro jak zawsze a dzis znow jutro i tak jest caly czas, bo on chce isc spac, to niewazne ze ja cala noc nie bede mogla zasnac i caly czas bede myslec o tym...
Przykro mi z powodu twoich klopotow z TZ. Musisz go namowic na porzadna rozmowe, na spokojnie i powiedziec co ci lezy na sercu i jakie nekaja cie watpliwosci.

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Wracam do tematów ślubnych. Rezygnuję całkowicie z welonu - od początku nei chciałam mieć welonu i teraz widzę dokładnie, że do sukni on nie pasuje.
Teraz mam do Was pytanie. Jak myślicie, czy do tej sukni pasuje lekki szal z tiulu? Szukałam inspiracji w necie i spodobało mi się jedno fajne wiązanie szalu, które chyba (nie jestem pewna) powinno zagwarantować usztywnienie go na tyle by nie wędrował po moich ramionach...
podaję link do postu z załączonymi zdjęciami:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2055
I bardzo dobrze, bo welon tutaj nie pasuje
Szalow zadnych tez tutaj nie wiedze.
Wg mnie jakis fajny sweterek, pod kolor szarfy bedzie najfajniejszym rozwiazaniem. Skoro zdecydowalas sie na tak oryginalna sukienke to trzeba teraz niestety byc konsekwentnym

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to ani koronka ani tiul nie będzie pasować, może postaw na takie rozwiązanie
O wlasnie taki sweterek mam dokladnie na mysli

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
A czy PMki 2012 myślały już o wyglądzie swojego tortu weselnego?
Bo ja wiem że na pewno z to bedzie tort oblany masą marcepanowa, taki gładziukti, chciałabym zywe kwiaty do dekoracji bo duzo ładniej wyglądaj a niz te robione z masy. I bardziej mi zależy żeby każdy placek był na oddzielnej paterze a w necie jet pełno zdjec z piętrowych tortów takich bez pater pod każda cześcia.
Zdjec jest multum ale jakoś nic konkretnego nie może mi wpasc w oczy bo albo dekoracja mnie sporo wyniesie albo cos w torcie jest nie tak jakbym chciała.. i weź tu kobito się zdecyduj
Myslaly, myslaly U nas tez bedzie 3 pietro, kazde pietro oddzielnie przystrojony zywymi kwiatkami. I wjedzie na stole przystojonym ogromna swiec Zdjatko toru w zalaczeniu.

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
czy spotkałyście się z takim deserem? albo może go jadłyście?
Zastanawialam sie czy nie nie zrobić stoliku z rożnymi słodkościami i tam nie postawić tych desrów.. Martwia mnie 2 sprawy tylko:
1. ile ich kupić? bo nie kupie 150 aby mial każdy gość :P
2. czy wytrzymają? mamy oddzielne sale więc w jadalnej będzie na pewno chłodniej.

ps. jak byly targi slubne to te desery wyglądaly na wytrzymale i dobrze wyglądaly po calym dniu na stoisku. chyba ze kobiety mialy jakas lodowke i wyciagaly co jakiś czas "swieże" sedery.
Mniaaaam Pysznie wyglada I wydaje mi sie ze 50 szt to max. Na pewno macie tez jakis inny deser w cenie menu, do tego ciasta, owoce. Na pewno nie wiele osob znajdzie miejsce na takie cos, ale pomysl jak najbardziej super

Cytat:
a co WY dziewczyny tak wczesnie chodzicie do ksiedza? mi na naukach powiedziano ze max 3 miesiace przed do ksiedza sie idze, a wWy juz macie godzie slubu... zaczynam sie bac
aa i jeszcze jedno czy u Was w domu bedzie jakas orkiestra przygrywala bo moja na sali co bedzie to oni takiego czegos nie roba... w sumie mi tez sie to nie usmiecha
U nas bedzie kapela goralska. Ogolnie nie jestem za tego typu urozmaiceniami ale moja mama nalegala, wiec stwerdzilam ze zrobie ten jeden wyjatek.

Cytat:
No to musicie miec fajnego ksiedza. jak ja mam isc do mojego proboszcza to jestem chora no i jest strasznie pazerny na kase. za sam slub kasuje 800zl a do tego organista stary brzdekacz falszujacy bierze polowe tego co ksiadz za kleczniki po 50zl nalicza i "czerwony" dywan to koszt 100zl.

???? Jezusicku, toz to normalnie rozboj w bialy dzien. Ten wasz ksiadz jest gorszy od Rydzyka!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort_16.jpg (42,5 KB, 23 załadowań)
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 21:06   #2450
Madziuniusia
Zakorzenienie

A ja się załamałam. Chciałam właśnie docisnąć TŻ, żeby się określił, co zrobimy z tą moją kuzynką, kto z nią stanie i na mnie wyskoczył;(
Stary 2011-11-15, 21:09   #2451
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie facet z zespołu klawiszowiec będzie nam grał przy wyjściu z domu na akordeonie.. mnie sie to akurat podoba bo nie chcemy wychodzic w ciszy...

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

a co do tortu to my mamy w cenie sali więc tym sie interesowac nie musimy, wiem że jest dobry bo z bitą śmietana a nie kremem kremu nie cierpię

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-11-15, 21:11   #2452
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
to to jakaś powtórka chyba bo chyba z pół roku temu ten odcinek widziałam...
Nie, ja miałam to po prostu nagrane i sobie puściłam

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
A ja się załamałam. Chciałam właśnie docisnąć TŻ, żeby się określił, co zrobimy z tą moją kuzynką, kto z nią stanie i na mnie wyskoczył;(
Eh może trzeba odczekać parę dni, żeby zapomniał o temacie i wrócić do niego, jak już emocje trochę opadną..

A jeśli chodzi o granie na czekanie pod domem, to na szczęście oboje jesteśmy tego samego zdania - za żadne skarby świata

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 21:14   #2453
jagodzia133
Zakorzenienie

eh piliśmy z tżcikiem piwko po ciężkim dniu w końcu można raz na prawie miesiąc.... i się pokłóciliśmy... mam jakiegoś doła... to życie jest do d....y! jak tu żyć razem jak nic nie mamy nawet skrawka dachu nad głową i nawet takich wypłat nie mamy żeby wziąć chociaż kredyt na kawałek dachu..... eh idę spa dobranoc
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 21:14   #2454
madzia2306
Zakorzenienie

teśc nam jakąś starościnę jeszcze chciał kiedys wcisnąc sąsiadka z klatki jak się chajtała to taka baba stala pod klatka i śpiewała mielismy niezły polew z tego.. i wtedy oboje z tżtem stwierdziliśmy że żadnej starościny
a jak nam to tata tżta zaproponował to myślałam że go śmiechem zabiję

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2011-11-15 o 21:15
Stary 2011-11-15, 21:18   #2455
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
eh piliśmy z tżcikiem piwko po ciężkim dniu w końcu można raz na prawie miesiąc.... i się pokłóciliśmy... mam jakiegoś doła... to życie jest do d....y! jak tu żyć razem jak nic nie mamy nawet skrawka dachu nad głową i nawet takich wypłat nie mamy żeby wziąć chociaż kredyt na kawałek dachu..... eh idę spa dobranoc

idz wyśpij się jutro będzie lepiej dacie radę

my wczoraj też wypiliśmy po piwie i się pokłóciliśmy
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 21:19   #2456
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Nie, ja miałam to po prostu nagrane i sobie puściłam

Eh może trzeba odczekać parę dni, żeby zapomniał o temacie i wrócić do niego, jak już emocje trochę opadną..

A jeśli chodzi o granie na czekanie pod domem, to na szczęście oboje jesteśmy tego samego zdania - za żadne skarby świata
Cahtko nie da rady zbyt kategorycznie TŻ się wyraził. Ja mu napisałam, czy to dla niego naprawde tak dużo, że nie może sie złamać w czymś co jest dla mnie ważne na co on mi odpisał "Dwóch świadków. Co za głupota. Gdzie takie coś się robi. Pierwszy raz o tym słyszę. Weź sobie jeszcze kilka koleżanek. Może ty się wiolce złam!!! A nie ja tobie. A nie ona postanowiła, ze bedzie druga druhna. Nie mam drugiego świadka? Wiola postanowila, że będzie jej chłopak. Jeszcze coś ciekawego wymysliła? Wez mi powiedz, to w końcu mój slub" ....
Stary 2011-11-15, 21:20   #2457
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
U nas będzie nasz osobisty tekst, który się narodził, kiedy jesteśmy w rozjazdach i nie widzimy się długo. Naszych przezwisk chyba by nikt nie wygrawerował, bo by stwierdził, że to wulgaryzmy No i chyba " szujo parszywa" by się nie zmieściło

oo to moj Kochany TZ mowi do mnie pieszczotliwie :"Ty wredna malpo" hehe a ja bardzo lubie jak On tak mowi - wiem, to dziwne:P przy znajomych mowi do mnie :"Misiu" :P

Cytat:
wstążki chcemy oblookac bo nie robimy żadnych zawieszek tylko wiążemy kokardki na szyjkach butelek i dlatego z Madzią udamy się do hurtowni może coś tam wyhaczymy
wiecie co mam nadzieję że zdam na t prawko bo kurna tymi autobusami to jest masakra się gdziekolwiek dostac... jak wracałam do domu (dzisiaj musiałam sama bo było badanie lekarskie i instruktor musiał czekac na resztę grupy) to czekałam na busa chyba z 30 minut.. tyle miał opóźnienia
a jak bedziesz miala prawko to bedziesz sie jeszcze bardziej w tych korkach wkurzac ale przynajmniej siedzisz w ciplym samochodziku, a nie marzniesz na przystanku

Cytat:

a co do tortu to my mamy w cenie sali więc tym sie interesowac nie musimy, wiem że jest dobry bo z bitą śmietana a nie kremem kremu nie cierpię
o taakk! tort koniecznie musi byc na smietanie

Cytat:
pomysl sobie, ze jak rozkrecisz firme to bedziesz zrabiala konkretne pieniazki
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 21:22   #2458
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość

Na pewno się dogadacie

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 21:26   #2459
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno się dogadacie
ta... dogadanie się będzie polegać na tym, że będę musiała porozmawiać z kuzynką...;( jezu... ja pamiętam jej rozczarowanie, jak dowiedziała się, że nie ona będzie moją świadkową...
Stary 2011-11-15, 21:28   #2460
madzia2306
Zakorzenienie

a mnie czeka rozmowa z tżtem żeby się wkońcu określił kogo chce na swojego świadka bo do tej pory sie określic nie może mam nadzieję że jakiegoś kolegę wybierze a nie swojego brata

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości