![]() |
#61 | |
Raróg
|
Dot.: Kasabian! :)
Fenomen, ktorego nadal nie pojmuje : D
A dlaczego tak bardzo gremialnie nie w dlugich? ; ) ---------- Dopisano o 03:37 ---------- Poprzedni post napisano o 02:36 ---------- BTW Re-wired, wyslalam dzis linka do kumpeli, ktora wyjechala stad niby tylko 8 lat temu. Odpisala: "Aaa, ten rower? Zarąbisty!" Tak sie szybko zapomina? : P ![]()
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2011-11-13 o 01:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam w GW recenzję tej płyty i tam napisali,że chłopcy pojechali po całości, nie pominęli chyba żadnego gatunku przy jej tworzeniu. Bardzo uniwersalny zespół ![]() A ten cover to już 2 tygodnie temu Stelmi w Trójce puszczał ![]()
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#64 | ||
Raróg
|
I to jest w sumie najfajniejsze!
Ja chyba najbardziej lubie numery z folkowym nawiązaniem, same mnie zaczynaja bujac niepostrzezenie ; ) Ale..!! Ale tez - ogladajac niektore wywiady, sami dziennikarze probuja na sile wsadzic ich w jedna jedyna szuflade ku zaskoczeniu czasem nawet samego zespolu, a to juz jest kompletnie niefajne. Cytat:
![]() Tak sie ciagle zastanawiam w zwiazku z fiatem w Re-Wired, czy to jednak nie o Wlochy chodzi.. ; P Mitsukki, gdzie Twoj panternik z ava? ![]() ![]()
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2011-11-14 o 02:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
[FONT="Comic Sans MS"]
Cytat:
W Fire był fajny,ale jak ściął włosy to już jest Mega Fajny ![]() Też myślę o nawiązaniu do Włoch, w końcu Sergio Pizzorno po tacie jest Włochem, ale maluch jak Kasabian uniwersalny i w zależności od okazji może być polski czy włoski ![]()
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Naczelny Hipster
|
Panternik czasowo zamieniony, ale pewnie jeszcze wróci
![]() To ty w avie? ![]() Wlazłam na VEVO i mam wieczór z Kasabian, właśnie Sergio do mnie mówi o Velociraptorze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#68 | ||||
Raróg
|
Cytat:
Cytat:
No ja zem to, ale mi sie to nie widzi, kontrastu z podpisem nie moge zgrac. I w ogole ; ) O, mogliby tak strone dopiescic, jak VEVO, a mnie btw wczoraj internet cos kompletnie nie lubil ![]() Cytat:
![]() ![]() Ciagle sie od Video Games odczepic nie moge, znow bede meczyc je pol nocy...
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2011-11-15 o 20:20 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Naczelny Hipster
|
Śliczna jesteś
![]() Ja dzisiaj miałam już kilka godzin kiedy śpiewałam Kasabian i sprzątałam pokój ![]() Aktualnie katuję Biffy Clyro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||
Raróg
|
Cytat:
No Biffy, God&Satan i wszystko live - pierwsze na mysli, a reszta tylko w glowie sobie gra bez tytulu; kurcze, jest gdzies do wykupienia doba na 40h conajmniej? Poprosze z opcją bez snu : P Dalby mi ktos dodatkowy, ograniczony acz pewny wybor na Open'era np. to bym sie rozplakala, bo zmierzam tam z wypowiedzią nt. Snow Patrol, a gdzie tu reszta ; ) Znam swoje mozliwosci wokalne to i nie spiewam, Tom by chyba telepatycznie ten koszmar odebral i doznał traumy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Naczelny Hipster
|
O weź, ja bez makijażu to poniżej wszelkich komentarzy wyglądam jak pupa albo jak idź stąd i nie wracaj
![]() God&Satan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Raróg
|
Owszem, te pierwsze fazy Biffy i Fire Kasabianow, itd. gdzie trojce i czworce przyjrzalam sie dokladnie. Mam gdzies tego wiecej, tylko zapiski sie zapodzialy : | O tej godzinie predzej padne, niz przekopie rachunki, a tam gdzies moj sekretny zapisek lezy ; ) Ale nie zapomnie Łodzi sprzed dwoch lat w strugach deszczu przy okropnie klimatycznej audycji czworki, takiej audycji od wtedy chyba nie mieli
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Naczelny Hipster
|
Wrocław chętnie posłucha z tobą Kasabian i poślini się do zdjęć Sergia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Raróg
|
Słuchajmy wiec, sluchajmy wraz wobec tego, hehe ; P
Tylko otworzcie znow wrota dla duzych autek we Wroclawiu, bo tam pieknie i ja tesknie : )
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Naczelny Hipster
|
Laura, już druga osoba domaga się powrotu mojego ava z gepardem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Raróg
|
To bardzo dobrze, Panternik musi byc : D
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Raróg
|
Bedzie ppp, ale co tam, musze, zreszta wiecie juz pewnie, tylko ja w niewiedzy
![]() Tak sobie leze z moja grypą, mysle o tym Chrisie i mysle - musi facet cos robic przeciez! (Dobra, mniej sensowne mysli tez wystapily ; P). Strasznie malo informacji, ale chyba w przyszlym roku czeka nas plyta i dobrze, bo podoba mi sie to, co slysze, zdazylam sie juz zakochac w Brain. blackonassis.com (tu najwiecej, poki co, mozna chyba uslyszec). I takie tam bonusy po drodze, Serge bez wącha, sexy fota i Black Onassis ![]()
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2011-11-18 o 03:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Naczelny Hipster
|
A koleżanka mojej przyjaciółki po koncercie z nimi gadała i dostała buziaka w policzek od Toma
![]() ![]() Też chcem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też!! ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Raróg
|
Kto by nie chcial : )
A o Black Onassis tak nic? Az tak poczynania Chrisa sie nie podobaja? Przeciez to brzmi jak stary, tylko bardziej psychodeliczny Kasabian (a chcialam pisania tego uniknac..). Wcale i w ogole nie rusza? Nie wierze normalnie o.O
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2011-11-18 o 11:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Naczelny Hipster
|
Do do mnie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Raróg
|
Do Ciebie i do wszystkich tutaj, przeciez Chris mial mega mocny wklad w dwie pierwsze plyty Kasabian, nim odszedl i zniknal na jakis czas, swoje napisal (w zasadzie glowny autor tekstow a poza tym naprawde czlowiek orkiestra), no chyba kojarzycie pana pierwszego z prawej?
Bo ja sie naprawde ciesze, ze robi to dalej moim uszkom, troche sie naszukalam i natlumaczylam, ale warto bylo ![]()
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2011-11-18 o 15:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Naczelny Hipster
|
Posłuchałam tego co masz w podpisie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Raróg
|
To sie nie moze nie podobac : ) Przeciez im kiedys wszystko pisal, wiec sie cholernie ciesze, ze go znalazlam, spokoju mi nie dawał i słusznie : ) Tylko promocja kiepska.. A wejdz tak na strone i poszukaj tam troche : )
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2011-11-18 o 15:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nawet nie wiedziałam,że taki zespół istnieje... Trzeba będzie się zainteresować, skoro rekomendujesz ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=Ebud79tqE00 ja się rozkleiłam ![]() Kocham też Runaway w wykonaniu Kasabian -> muzyczny orgazm! http://www.youtube.com/watch?v=j5-kx_RTIes ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]()
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Edytowane przez azure Czas edycji: 2011-11-18 o 20:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Naczelny Hipster
|
Ej, ja się dopiero dzisiaj dowiedziałam, że Sergio ma dziecko
![]() Nigdy nie wiedziałam tego typu rzeczy, bo nigdy nie interesowałam się życiem prywatnym muzyków w ogóle, zawsze wychodziłam z założenia, że słucham muzyki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Świeżynka. Takiej wersji Days Are Forgotten jeszcze nie słyszałyście
![]() http://britishpower.pl/koncerty/kasa...dla-le-figaro/ tak oglądam te filmiki i marzę, żeby przyjechali do Polski... to ostatnio bezapelacyjnie mój najukochańszy zespół.
![]() |
#89 | |
Raróg
|
Wiecej takich linek, przez Was zlamalam zasade niebrania lapka do wyra i jeszcze sluchawki mi siadly, haha, chyba nie wytrzymaly bardziej niz ja : D
I dobrze, moge milego pana informatyka odwiedzic : D No musze Black Onassis rekomendowac, skoro pierwsze plyty Kasabian z tego wyszly : ) A Chris wart jest uwagi ![]() Nom, Serge ma dzidzie i zonke - szczesciara jedna! : ) Ktos mi wytlumaczy moze, ze da sie bez tego życ? Bo chyba mistrz drugiego planu tez za bardzo nie wie http://www.youtube.com/watch?v=OdDf-FbTHj8 Komus to zadedykuje dzis ![]()
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2011-11-19 o 00:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja czytałam,że Tom bardzo chce dziecka, bo dzieci są " Mega". Jakby co mogę się zgłosić się do pomocy ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.