Nasze blogi kosmetyczne - cz. II - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-15, 18:35   #2401
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II

no to szukali mnie:

dziewczyny w rajtuzach
jak będziesz wyglądać za 30 lat
kakaowe oko
laseczki nago
paznokieć schodzi
pierdoły
wdówka
zbity paznokiec
woda z nosa

to z paru dni
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 18:39   #2402
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
no to szukali mnie:

dziewczyny w rajtuzach
kakaowe oko
laseczki nago

paznokieć schodzi
pierdoły
wdówka
zbity paznokiec
woda z nosa

to z paru dni

u mnie w wyszukiwaniu nuda

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 18:40   #2403
9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b
Konto usunięte

u mnie dzisiaj 'pomaluj chochlika'
9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 18:56   #2404
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez ciriness Pokaż wiadomość
Ja testowałam i oddałam koleżance, zobaczymy co ona powie, na mnie kiepsko zadziałały
składowo nie są złe, na mnie coś tam podziałało, najbardziej ta emulsja K kuracja przeciwtrądzikowa, ładnie wygładza i uspokaja. Potem tą emulsję M zwykłą, ale tu nic nie zauważyłam- słabo nawilża, ale podtrzymuje efekty tej pierwszej.
Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
agabil ja testuje cale czas zel, emulsje K dzisiaj rano skończyłam i zaczynam ta druga.
Zel nawet fajny, emulsja taka sobie- nie jest zla, ale cudow nie robi u mnie teraz sie okaze czy ta druga lepsza
jak emulsja K Cię nie zachwyciła to M tym bardziej

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 19:02   #2405
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez Drozja Pokaż wiadomość
o Mamo!!! to chyba drugi jamnik w życiu który mnie urzekł, nigdy jakoś za tą rasą nie przepadałam (złe doświadczenia może z jamnikiem TŻta) za to on wielbi jamniki aż go zawołałam przed kompa uśmialiśmy się oboje a surykatka już w ogóle mnie rozbroiła!! śliczna ta mądrala mała!!! )
Cytat:
Napisane przez bzeltynka Pokaż wiadomość
grzane piwo jest dobre z koglem moglem takie kremowe wychodzi
oooo wiecie że ja kogla mogla nie piłam chyba od dobrych 20 lat? ;/ jak byłam mała to kiedyś od czasu do czasu się piło... nie umiem nawet zrobić...

Dziewczynkiiiiiiiiiii.... ratunku, nie mam weny ://// przychodzę z pracy tak wymęczona, że nie mam głowy do notek... przesilenie jakieś czy co... :/

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 19:08   #2406
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

U mnie ostatnio regularnie "podróby ecotools" w wyszukiwaniach - a pfff
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 19:10   #2407
Wena90
BAN stały

Cytat:
no to szukali mnie:

dziewczyny w rajtuzach
kakaowe oko
laseczki nago
paznokieć schodzi
pierdoły
wdówka
zbity paznokiec
woda z nosa

to z paru dni

a u mnie jak zwykle nuda w wyszukiwaniach......
Wena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 19:17   #2408
Obsession blog
Raczkowanie

Cytat:
no to szukali mnie:
kakaowe oko
laseczki nago
wole nie wiedzieć co autor zapytania miał na myśli

U mnie nuda panie, dziś tylko wpadło

"ile to jest proporcja 1:1.5" achh ta dzisiejsza googlowa młodzież
Stary 2011-11-15, 19:19   #2409
ciriness
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
składowo nie są złe, na mnie coś tam podziałało, najbardziej ta emulsja K kuracja przeciwtrądzikowa, ładnie wygładza i uspokaja. Potem tą emulsję M zwykłą, ale tu nic nie zauważyłam- słabo nawilża, ale podtrzymuje efekty tej pierwszej.
No właśnie.
Mnie już po 3 dniach wysuszyły, musiałam odstawić, za słabe to dla mnie po prostu, ale koleżanka ma cerę tłustą to się wypowie jak na nią działa.

Ja też mam brak weny
ciriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 19:49   #2410
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Cytat:
Napisane przez bzeltynka Pokaż wiadomość
Rita jest slodka w którejs z książek Krystyny Siesickiej była jamniczka Rita, chyba w "wachlarzach"
Mój tata twierdzi, że ja się na to imię uparłam, bo słyszałam jak ich znajoma opowiada kawał:

Facetowi umarła żona, stoi nad jej grobem i rozpacza "Oj Rita! oj Rita!" grabarz zakopuje trumnę, na co mąż "Rita tita tita!"

Ale moja mama twierdzi, że ten kawał był opowiadany już jak mieliśmy Ritę, a mi się to imię po prostu uroiło w głowie skądś.

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
o Mamo!!! to chyba drugi jamnik w życiu który mnie urzekł, nigdy jakoś za tą rasą nie przepadałam (złe doświadczenia może z jamnikiem TŻta) za to on wielbi jamniki aż go zawołałam przed kompa uśmialiśmy się oboje a surykatka już w ogóle mnie rozbroiła!! śliczna ta mądrala mała!!! )
Dziękujemy wszystkim razem z Ritą.
Dzisiaj jak wróciłam z domu, to na moim łóżku zastałam wielki stos poduszek i kołdrę skuloną w kłębek, a pod tym wszystkim Rita. A przed wyjściem ścieliłam. Ale jak ładnie sobie ułożyła wszystko.

Kiedyś miałam takiego Jamnika, który myślał że jest chyba jakimś Rottweilerem , warczał na wszystkich, nie można było wejść do łazienki jak on jadł, a jak chciało się na niego krzyknąć, to trzeba było się asekurować rurą od odkurzacza.

A Ritka to pieszczoszek.

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
noo i bardziej mi sie podobaja, a jak na zlosc nie ma rozmiaru ;D
Mi się wydaje że Enn miała na myśli, że na zdjęciu są TAKIE SAME buty, ale na pewno nie TE SAME.

Mi też się wydaje, że to takie same buty, tylko na drugim zdjęciu kolory są poprawione w PS'ie. Deezee, stylowe butki i inne sklepy obuwnicze mają w większości taki sam asortyment.

Z resztą te wszystkie buty, które można kupić na allegro, Deezeee czy innych, można dostać w zwykłych butikach obuwniczych u mnie w mieście np.

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Doradzcie mi dziewczyny. mam propozycję pracy na przyszły weekend, dość fajna, bardzo dobrze praca, jedyny problem to to że byłoby to 10h na dworzu i co 3 godziny 15 minut przerwy.:/ Z jednej strony przyda mi się kasa, a z drugiej nie chcę przemarznąć, wiadomo jaka jest pogoda o tej porze roku.
Drozja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 19:52   #2411
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:
Też myslalam, ze nie mozna i mama sie na mnie darla, ale kolezanka mowila, ze wklada to tez sprobowalam i nic sie nie dzieje ;D

1 stylowe butki, a 2 deezee te drugie chyba bardziej blyszczace

noooo nie dosc ze podeszwy inne to na moje oko pierwsze sa bardziej biale a drugie bardziej srebrne :P

bryyyyyyyyyyyyy

przyszly mi kosmetyki z konkursu od Sroczki ale dopiero jutro odbiore bo dzisiaj juz za pozno z pracy wyszlam

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 20:00   #2412
maffash
Zakorzenienie

Cytat:

Mi się wydaje że Enn miała na myśli, że na zdjęciu są TAKIE SAME buty, ale na pewno nie TE SAME.

Mi też się wydaje, że to takie same buty, tylko na drugim zdjęciu kolory są poprawione w PS'ie. Deezee, stylowe butki i inne sklepy obuwnicze mają w większości taki sam asortyment.

Z resztą te wszystkie buty, które można kupić na allegro, Deezeee czy innych, można dostać w zwykłych butikach obuwniczych u mnie w mieście np.
Tak tak Też to tak zrozumialam, że sa takie same na zdj, ale nie te same he ;D U mnie niestety nie ma takich butow, a specjalnie do Wrocławia nie chce mi sie jechac, zeby szukac, bo nawet nie wiem w jakich sklepach moglyby byc. W sieciowkach takich jak Deichmann i CCC nie podobaja mi sie zazwyczaj zadne buty, a zas Zara, Bershka itp to ma kosmiczne ceny butów ;D

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
noooo nie dosc ze podeszwy inne to na moje oko pierwsze sa bardziej biale a drugie bardziej srebrne :P

bryyyyyyyyyyyyy

przyszly mi kosmetyki z konkursu od Sroczki ale dopiero jutro odbiore bo dzisiaj juz za pozno z pracy wyszlam
Otoz to , tez takie odnioslam wrazenie, bo jeszcze te buty widzialam na takich normalnych zdj u Honoraty Skarbek na blogu
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 20:02   #2413
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Cytat:
Tak tak Też to tak zrozumialam, że sa takie same na zdj, ale nie te same he ;D U mnie niestety nie ma takich butow, a specjalnie do Wrocławia nie chce mi sie jechac, zeby szukac, bo nawet nie wiem w jakich sklepach moglyby byc. W sieciowkach takich jak Deichmann i CCC nie podobaja mi sie zazwyczaj zadne buty, a zas Zara, Bershka itp to ma kosmiczne ceny butów ;D

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Otoz to , tez takie odnioslam wrazenie, bo jeszcze te buty widzialam na takich normalnych zdj u Honoraty Skarbek na blogu
Takie buty są najczęściej w małych niefirmowych butikach na starówce, albo na jakiejś handlowej ulicy. u mnie jest taka z samymi butikami.:p Trochę szkoda, że teraz nastała era Centrów handlowych i małe prywatne butiki plajtują.
Drozja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 20:07   #2414
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Takie buty są najczęściej w małych niefirmowych butikach na starówce, albo na jakiejś handlowej ulicy. u mnie jest taka z samymi butikami.:p Trochę szkoda, że teraz nastała era Centrów handlowych i małe prywatne butiki plajtują.
Szkoda, szkoda, ale ja to tylko mam targ i kilka malutkich sklepow u siebie. 2 tylko sa fajne, ale rzadko towar, a reszta to to co na targu, takze kupuje tylko na internecie i czasami we Wro jak jestem Ale wole na necie, bo umiem znalezc duzo perelek za wiele nizsze ceny niz w sieciowkach.
Czesto tez sobie zamawiam z HurtowniAwanti Fajne rzeczy za male pieniadze
Stary 2011-11-15, 20:26   #2415
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość

jak emulsja K Cię nie zachwyciła to M tym bardziej
ehm troche szkoda...no, ale widac bede musiala wrocic do kupy slowika
Cytat:

oooo wiecie że ja kogla mogla nie piłam chyba od dobrych 20 lat? ;/ jak byłam mała to kiedyś od czasu do czasu się piło... nie umiem nawet zrobić...

Dziewczynkiiiiiiiiiii.... ratunku, nie mam weny ://// przychodzę z pracy tak wymęczona, że nie mam głowy do notek... przesilenie jakieś czy co... :/
heh mam to samo tyle rzeczy na raz, ze mi rak brakuje a o notkach juz calkiem zapomnialam
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 20:37   #2416
bzeltynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
nie piłam jeszcze ale właśnie przypomniałaś mi o kawie z koglem moglem
o, a jak ją robisz?

Cytat:
dajesz do szklanki żółtko i dwie łyzeczki cukru i ucierasz łyzeczką aż zmieni kolor na jasniejszy, a cukier prawie się rozpusci i zółtko zrobi się takie bardziej puchate - ja zazwyczaj dodaję też łyzeczkę kakao rozpuszczalnego

Cytat:
Doradzcie mi dziewczyny. mam propozycję pracy na przyszły weekend, dość fajna, bardzo dobrze praca, jedyny problem to to że byłoby to 10h na dworzu i co 3 godziny 15 minut przerwy.:/ Z jednej strony przyda mi się kasa, a z drugiej nie chcę przemarznąć, wiadomo jaka jest pogoda o tej porze roku.
załóż pod kurtkę wełniany (włoczkowy) sweter, najlepiej z golfem - ale taki, żeby był gryzący i nie zakładaj pod niego podkoszulki
to jest mój najbardziej sprawdzony patent na zimno ta wełna tak gryzie, że non stop jest gorąco
bzeltynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 20:51   #2417
maffash
Zakorzenienie

Jee dali nowe rozmiary na Deezee teraz problem ktory bo wg opisu 36- 23,5 cm a ja taka wkladke nosze tylko ze nizej pisze, ze zalecaja zakup swojego rozm a ja zawsze kupuje 37 , kurde ja to mam problemy xd
Stary 2011-11-15, 20:57   #2418
Candy Killer
Zakorzenienie

a jak wpiszesz w miejsce kod rabatowy " weloveshoes" to dostaniesz 20% taniej :P:P
rozmiar zawsze mozesz wymienic jakby co w ciagu2 tygodni

Stary 2011-11-15, 21:01   #2419
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
a jak wpiszesz w miejsce kod rabatowy " weloveshoes" to dostaniesz 20% taniej :P:P
rozmiar zawsze mozesz wymienic jakby co w ciagu2 tygodni
A nie wiesz do kiedy jest wazny ten rabacik? Bo tam jest jeszcze inny, ale pisze, ze tylko do dzisiaj
Stary 2011-11-15, 21:08   #2420
Candy Killer
Zakorzenienie

do konca roku dostalam taka kartke jak mi buty przyszly ostatnio

Stary 2011-11-15, 21:10   #2421
maffash
Zakorzenienie

Oo to super, bede mogla sie zastanowic nad rozmiarem
Stary 2011-11-15, 21:12   #2422
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Może musisz chwilę od tego odpocząć? Ja jak wracam do domu to już nie ma jak zdjęć zrobić... Więc nawet nie próbuję. A wiadomo, w weekend nie zawsze jest czas.

Btw. często sprzątacie w swoich domach/pokojach?
Nie mam na myśli kuchni. Ostatnio nachodzi mnie na generalny porządek w szafach, ale wracam jak flak....i odkładam "na jutro"

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 21:18   #2423
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Może musisz chwilę od tego odpocząć? Ja jak wracam do domu to już nie ma jak zdjęć zrobić... Więc nawet nie próbuję. A wiadomo, w weekend nie zawsze jest czas.
może... chociaż, pomału się zbieram do kolejnych bo tak naprawdę mi to frajdę przynosi, to nie jest tak, że muszę 3 notki dziennie tylko teraz jak mam na głowie całą firmę i jeszcze do tego zbliża się zima... brrrr... poczekam zobaczę i dojrzeje do notki )

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 21:25   #2424
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość

Btw. często sprzątacie w swoich domach/pokojach?
Nie mam na myśli kuchni. Ostatnio nachodzi mnie na generalny porządek w szafach, ale wracam jak flak....i odkładam "na jutro"
u mnie to nie jest sprzatanie, ze sprzatanie, ale rano zawsze mam problem z odnalezieniem czegos co "musze" tego dnia ubrac wiec wyrzucam wszystko z szafy jak wracam z uczelni to przez porzadna chwile sprzatam i ukladam od nowa rzeczy w szafkach
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 21:29   #2425
Wena90
BAN stały

Ale jestem wściekła!!!!!!! Zapisałam się na prawko, szkoła ma wg Wordu najwyższą zdawalność, a jazdy miały być 6h tygodniowo i to MINIMUM. Ale mój instruktor ma to widocznie w d... Ostatnio jeździłam 2h tydzień temu... Nie mam systematyki,więc jak mogę się nauczyć! W takim tempie to nie wyjeżdżę tych 30 godzin w pół roku! Odechciewa mi się już jeżdżenia......
Wena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 21:29   #2426
eweska
Moderatoreska

Gaduły za wam nadążyć się nie da :P
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 21:35   #2427
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
może... chociaż, pomału się zbieram do kolejnych bo tak naprawdę mi to frajdę przynosi, to nie jest tak, że muszę 3 notki dziennie tylko teraz jak mam na głowie całą firmę i jeszcze do tego zbliża się zima... brrrr... poczekam zobaczę i dojrzeje do notki )
Wiadomo, im więcej innych obowiązków, tym mniej czasu na bloga. Więc to pewnie tylko przejściowa niechęć

dimiti ja stale myślę nad taką organizacją, żeby nie burzyć tego co posprzątam te kilka dni wcześniej Chociaż jakoś wszystko znajduję bez przewalania wszystkiego. Tyle, że ja co jakiś czas mam chęci na generalne porządki.

Wena90 to może pogadaj o tym z instruktorem? A jeśli inni jeżdżą częściej to weź takiego któremu bardziej zależy? Ten jest taki zajęty?

Eweska

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 21:44   #2428
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wena90 Pokaż wiadomość
Ale jestem wściekła!!!!!!! Zapisałam się na prawko, szkoła ma wg Wordu najwyższą zdawalność, a jazdy miały być 6h tygodniowo i to MINIMUM. Ale mój instruktor ma to widocznie w d... Ostatnio jeździłam 2h tydzień temu... Nie mam systematyki,więc jak mogę się nauczyć! W takim tempie to nie wyjeżdżę tych 30 godzin w pół roku! Odechciewa mi się już jeżdżenia......
Zadzwon do niego, takie powolne robienie sie nie sprawdza, ja skonczylam kurs w czerwcu i co dalej nie mam prawka;/ w wakacje musialam sobie zarobic na egzaminy i nie jezdzilam az do pazdziernika.
Stary 2011-11-15, 21:49   #2429
eweska
Moderatoreska

A dziś mam dwie okazje do świętowania :P
400 obserwatorów i 70 000 wejść

Dziękuję

eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 21:51   #2430
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
A dziś mam dwie okazje do świętowania :P
400 obserwatorów i 70 000 wejść

Dziękuję

Gratuluje U mnie tylko 86 obserwatorow i jak narazie zastoj
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości