|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Padam na twarz. Niedawno z pracy wrocilam i juz sil na nic nie mam. Lece do wanny polezedc i wygrzac sie, Moze lepiej bedzie
![]() Moje dzisiejsze koszmarne menu: I platki + mleko - 8.00 II póltorej kromki razowca z serkiem topionym- 11.00 III = II- 14.00 IV drozdzowka - 17.00 (kol taka swiezutka przyniosla- nie moglam sie oprzec) V zupa warzywna - bedzie dopiero ok 19 (okropna kolacja- ale nie jadlam dziś nic cieplego:/) meeedzik super!!! Aż ten bólprzyjemny prawda?? Jak tyle wyczekiwany ![]() ![]() Monia zazdroszcze Ci tego kociaka.. No a jak dzieciaczki sie beda cieszyc z takiego prezentu pod choinkę ![]() ![]() Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2011-11-15 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Malutka wiesz co ja to nigdy tak dokładnie nie liczyłam kalorii, ani nie dodawałam, starałam się po prostu mniej jeść, ograniczać smażone rzeczy, słodycze i fast foosy. A wychodząc z diety pozwalałam sobie małymi kroczkami na więcej
![]() Milena, Czbasia, Murka dziękuję ![]() A ja dziś byłam na pierwszych wykładach na prawko, trwały 2 godziny, jutro i pojutrze też na nie idę, a w przyszły czwartek mam pierwszą jazdę ![]()
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2011-11-15 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zadomowienie
|
Meedzik cieszę się że dostałaś @ wiedziałam że wszystko się dobrze skończy
![]() Monia strasznie drogi ten kotek ale jest prześliczny ![]() ![]() Chciałam Wam powiedzieć że u mnie już 1 kg na minusie a przecież dopiero 9 dzień na diecie jestem ![]() ![]() Ale jestem zabiegana, rano praca, popołudniu muszę się uczyć na 1 egzamin który mam na początku grudnia ale nic dam rade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To szybko masz jazdy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do Świąt dużo czasu więc ten kilogram czy 2 na pewno dasz radę zrzucić ![]() Kociak jest naprawdę cudowny ![]() Namów brata i kupcie kotka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]() Ci tu nic zaszkodzić. Jestem własnie ciekawa jaka będzie reakcja dzieci na tego kotka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No i gratuluję tego kilograma ![]() ![]()
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
Alexis dziękuję
![]() Cocktail noo szybko, bo ten nasz instruktor chce z nami wszystko szybko przerobić, żebyśmy załapali się jeszcze na te stare testy. Wewnętrzny egzamin mam we wtorek, czyli na naukę mam tylko tydzień, nie wiem jakim cudem się tego nauczę, od jutra muszę wkuwać. Hehe no może mnie gdzieś spotkasz, bo ja tam w zdroju chodzę na teorię, więc i stamtąd pewnie będę wyjeżdżać ![]() ![]()
#547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
uciekam juz do wyrka. Dziś jestem mega padnięta. Skocze tylko pod prysznic jeszcze i wtulę się w kołderkę... mam nadzieję że nie będe miała problemów z zaśnięciem. Oglądam Kube Wojewódzkiego :D Szukałam imienia dla kotka ale na razie nic ciekawego nie znalazłam... muszę się moich dzieci doradzić :D
to dobranoc :* do jutra :*
#549 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Mój drugi dzień diety. Dopiero ruszam i to dość ociężale. Chwilowo mam poczucie, że wszystkim dodaje sobie kalorii. Dziś zjadłam: serek wiejski z rzodkiewką sałatka z mozzarella kisiel instant ![]() 2 małe kromki czarnego pieczywa z serkiem i ogórkiem nie wiem czy to dużo... ale south beach mi trochę✂nie wychodzi. Cocktailraspberrymam taką samą sytuację- ważę 56 przy 168 i też planuję dobić do 50 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No proszę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
Hej kochaneee!
![]() Wybaczcie za wczoraj ale jak wrocilam z pracy to juz padlam... ![]() Nie mialam kompletnie na nic sily do tego slabo spie i szybciej sie mecze po takich ekscesach. Jednak te moje treningi sa dosc intensywne i narazie chodze po scianach ![]() Dzisiaj wstalam o 6 ![]() ![]() Tyłek oczywiscie boli jak nie wiem co, mam mega zakwasy zobaczymy jak bedzie dzisiaj, musze sie tez dobrze porosciagac bo to uwielbiam poprostu ![]() Aaaaha i dzisiaj wyjmuje zimowy plaszcz, nie mam zamiaru dluzej marznac ![]() Co do wagi niestety zaytrzymala sie ![]() ![]() Meedzik widzisz kochana ja wiedzialam ze tak bedzie ja wiedzialam! ![]() ![]() Monii zazdroszcze Twoim dzieciom ![]() Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2011-11-16 o 06:07 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() U mnie pogoda paskudna pada deszcz mimo, że nie zapowiadali mam nadzieje ze zaraz przejda te paskudne chmury. Dziś spędzam cały dzień w pracy dlatego moje dzisiejsze menu to: Owsianka na mleku z bakaliami capuccino rybka po grecku + bułka 2 mandarynki Chodzę spać wcześnie 20/21 dlatego moje menu czesto składa sie z 4 posiłków. I tak jak niektóre z Was nie potrafie odmówić sobie czasem czegos słodkiego to pozwalam sobie na jakiegos batonika ( swoja droga zauwazylam, że zjedzenie batona np zamiast kawy nie zmienia tak na prawde wiele podczas diety, także śmiało czasem sięgnę po jakiegos łakocia, bo mój organizm podczas jesieni i zimy domaga się cukru ![]() Uciekam zbierać się do pracy ![]() Monia znalazłam kotka niedaleko mnie ale ma juz pół roku to troche za duzy ja wolałabym takiego maluszka jak Ty zeby nauczyc go wszystkiego ![]() Ile Twoj będzie miał jak odbierzesz go przed świętami? Meeedzik na jazdach jest fajnie, choc ja pamietam że stresowałam sie strasznie przed 1, ale później to już fajnie jest umiec prowadzić autko. Także pedał gazu i do dzieła ! ![]() Alexis gratuluje spadku, kazda z nas zna to piekne uczucie jak widzi na wadze mniej i powinno Ci to dac duzo motywacji ![]() Co do łakoci to ja tez sobie pozwalam, bo moj organizm sie tego strasznie domaga ale w normalnych ilosciach zeby nie przesadzic, takze przy smakołykach tez mozna osiągnąć swój cel ![]()
#553 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Cocktail tak tak do podstawówki chodzę ![]() ![]() ![]() ![]() Bialaczekoladka dziękuję ![]() Tinek ja też na pewno będę miała stracha przed pierwszą jazdą, ale mam nadzieję, że będzie dobrze ![]()
#554 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() nie pisałam ostatnio, bo nie miałam za bardzo o czym, ale Was czytałam cały czas ![]() Z dieta srednio, bo baaardzo mało jadłam, wiec nie bede tutaj o tym pisac... Teraz juz bede na biezaco pisac i odpisywac Wam kochane moje ![]()
#555 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=tinekk;30529740]Dzień dobry wszystkim
![]() U mnie pogoda paskudna pada deszcz mimo, że nie zapowiadali mam nadzieje ze zaraz przejda te paskudne chmury. Dziś spędzam cały dzień w pracy dlatego moje dzisiejsze menu to: Owsianka na mleku z bakaliami capuccino rybka po grecku + bułka 2 mandarynki Chodzę spać wcześnie 20/21 dlatego moje menu czesto składa sie z 4 posiłków. I tak jak niektóre z Was nie potrafie odmówić sobie czasem czegos słodkiego to pozwalam sobie na jakiegos batonika ( swoja droga zauwazylam, że zjedzenie batona np zamiast kawy nie zmienia tak na prawde wiele podczas diety, także śmiało czasem sięgnę po jakiegos łakocia, bo mój organizm podczas jesieni i zimy domaga się cukru ![]() Uciekam zbierać się do pracy ![]() Monia znalazłam kotka niedaleko mnie ale ma juz pół roku to troche za duzy ja wolałabym takiego maluszka jak Ty zeby nauczyc go wszystkiego ![]() Ile Twoj będzie miał jak odbierzesz go przed świętami? Hej dziewczyny! ![]() Ja standardowo dzien zaczelam od zielonej herbatki, dwie wasy z twarogiem i pomidorem. Tinekk widze ze startuje z wagi i wzrostu identycznego jak ty ![]() Jestem na 52kg chce rowniez 47 ![]() Z góry dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam was dziewczyny ![]()
![]() |
#556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
Cocktailraspberry Meedzikale fajnie macie blisko do siebie
muffinek666ja tez 4 posiłki dziennie jem tego 5 juz nie mam gdzie wstawic nawet jakbym sie uparła Noo ja mam malenka przerwe w pracy ![]() ![]() ![]()
#558 |
Zakorzenienie
|
Ciągle brak internetu, a jak już internet mi "dowieźli" to komputer sie zepsuł, stąd brak mojej aktywności na wizażu
![]() Kotek śliczny ![]() ![]() ![]() Z dietą jakos się trzymam, chociaż osttanio zauważyłam niesamowite problemy z trawieniem, ostatnio az 3 dni nie mogłam sie załatwic, w nocy przez ból spać nie mogłam. Dziwi mnie to, przeciez jem ładnie systematycznie co 3/4 godziny, nie obżeram się na noc, a tu załatwic sie nie można ![]() Zbieram się w sobie, żeby sie przemóc na basen, kiedyś tak uwielbiałam plywać, a teraz co... Leń ogarnął i koniec. Dobrze, że z fitnessu nie zrezygnowałam, staram się 3 razy w tyg, ale wiadomo jak to czasem jest, a tu sie nie ma czasu, albo pada się na twarz po uczelni i pracy, a bo zimno, a bo cos tam ![]() Kochane, macie jakies pomysły na fajne i lekkie kolacyjki? Dodam, że jestem wege, więc to jest lekkie utrudnienie. Przejadly mi sie serki wiejskie, kefiry z owocami/płatkami/bakaliami. Sałatek warzywnych to już się nawcinałam też. Chleba staram sie unikac, jak juz to tylko peeeelne ziarno razowe. Jak będę miała czas, to napiszę przepisy na smakowite ciasta lajt, na pewno któras skorzysta ![]() Hym hym, co by tu jeszcze, na razie nic mi nie przychodzi do głowy. Ide robić naleśniki, dobrze że istnieje coś takiego jak teflon, bo smażenie na tłuszczu przyprawia mnie o takie małe zżerające poczucie winy ![]() Trzymajcie się cieplutko w taka mroźną pogodę! Miłego dnia ![]()
#559 |
Zakorzenienie
|
Cocktail oj to naprawdę musisz uważać
![]() ![]()
#560 | |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() Ja dziś w nocy chyba gorączke miałam....tak mi zimno było, że masakra... a pociłam się strasznie! Rano wyjść z pod kołdry nie mogłam bo myślałam że zamarznę. Teraz jest lepiej ale delikatnie mnie głowa pobolewa - ale nie przeszkadza mi to w niczym więc z tabletkami przeciwbólowymi jeszcze się wstrzymam. Zjadłam płatki+otręby z mlekiem, pogadałam pół godziny z mężem przez telefon - wymyślaliśmy imię dla kota hehe ![]() ![]() Idę zaraz się ubierać i wyjdę dziś na dwór na godzinkę. Zajdę do sklepu zoologicznego zobaczyć co mają dla kotów i po ile a potem po synka do przedszkola pójdę i do domku. Słoneczko dziś pięknie świeci i ponoć strasznie zimno nie jest. Po 15 będę ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() W tej chwili kotek ma 7 tygodni i jest jeszcze strasznie malutki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- ![]() ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-11-16 o 12:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Rozeznanie
|
Hejka kochane
![]() Pogoda w stolicy cudowna ja już w mieszkaniu ![]() ![]() Z dietą ok jak narazie tu jest mi się łatwo trzymać ale boję się weekendu ![]() Moje menu: s;płatki +mleko 2s: jabłko o: rosół p: jabłko k: bułka z serkiem topionym i ogórkiem + 30 min hh 50 brzuszków dzisiaj już uszę zacząć ![]() No nic lecę kochane jutro znowu mam zaliczenie ![]() A Monia też mam kotka ale w domu jest kochany i nazywa się Dyzio ![]() A mojej cioci Frycek ![]()
#562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
SanderaM mojego chłopaka kotek też się nazywa Dyzio
![]() ![]() Medzik a swoją drogą musimy kiedyś wykorzystać to że mieszkamy tak blisko i się umówić na dietetyczne piwo ![]() A ja dzisiaj mam na 18-21 zajęcia ;/ Jak wrócę to pooglądam chociaż Tap Madl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
zooskapo Twoim podpisie widze ze dbasz o włoski masz jakies sprawdzone sposoby zeby zaczeły szybciej rosnac i ich kondycja sie poprawiła?
![]()
#565 | |
Zakorzenienie
|
nooo ja w końcu przed kompem mogę sobie usiąść
![]() Byłam na mieście, zaszłam do zoologicznego ale tam taka lipa, że masakra! Nawet suchej karmy dla Juniorków nie mają i nawet nie przywożą, bo mało kto taką kupuje. Jedynie co to saszetki z mięskiem dla juniorków są. Kuwet zamykanych tez nie ma, drapaków też. Co za sklep! Dobrze, że chociaż żwirek mają... resztę będe musiała na allegro zamówić. Byłam też w Biedronce po Just Fity i kurde niema!!! Wykupili wszystkie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
![]() Ja to bym chciała coś łatwego żeby mój młodszy synuś mógł wymawiać, ale raczej nic nie wymyśle ![]() ![]() ![]()
![]() |
#566 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A i jak przyzwyczaisz kotka do tych 'whiskasów' wszystkich to czego innego nie będzie chciał przez uzależnienie od ulepszaczy. Ja 3 miesiące kotkę przestawiałam na zdrową karmę, jak sie dowiedziałam, co za badziew jej kupowałam wcześniej. A moja mama zupełnie przestawiła koty na surowe mięsko, wątróbke i wędzone ryby, z czego one są bardzo zadowolone (oczywiście koty a nie ryby ![]()
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2011-11-16 o 16:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
jeśli jest to kotek z hodowli z rodowodem to pewnie będzie miał już imię.
#568 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakieś imie ma już ale nawet nie pytałam jakie. Dziś napiszę maila i zapytam ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mi ta właścicielka poleciła karmę z firmy Acana lub ewentualnie Royala. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że mieszkam w nie duzym mieście z jednym sklepem zoologicznym i tu oprócz Whiskasa nic nie dostanę innego więc już widzę, że będę musiała wszystko zamawiać przez allegro. A cholernie drogie te lepsze karmy no ale taki worek paro kilowy chyba na długo starczy co? A wątróbka to taka prosto ze sklepu surowa? czy lekko się ją podgotowuje?
![]() |
#569 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mięso surowe jedynie 100% od sprawdzonego sprzedawcy, bez bakterii i pasożytów. Ze sklepu najlepiej podgotować ![]() Acana ok, Royal średni. Mokrą Animondę Carny wybrałam po tygodniowym czytaniu wszystkich forów i składów.
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2011-11-16 o 17:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
Mojego kol kot to Gustaw!! fajny jest!! "znam jeszcze " kota snookera
![]() ![]() ![]() JA wrocilam z pracy i po obiadku juz. Dziś: I platki +mleko (odkad jem te snioadanka nei pamietam kiegy mialam problem z wyproznieniem- super!!) II kromka z serkiem topionym III- 3!! ![]() IV - 3!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Kolacje chyba sobie daruje. Za duzo tego jedzonka dzis ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.