Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :) - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-15, 20:51   #3151
dudusiu
Wtajemniczenie

Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)

i po filmie

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 20:53   #3152
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
No nie dziwię się Facet w mundurze

To się naoglądasz

Oglądam mecz Widać wpływ Ciacha Co najlepsze, on nie ogląda a ja tak
Tak naoglądam, bo tak jakoś wyszło, że on mieszka u mnie. Tylko bardziej mnie niepokoi fakt, że w tym będzie jeździł do pracy

Ewidentny wpływ Ciacha

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 20:54   #3153
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Tak naoglądam, bo tak jakoś wyszło, że on mieszka u mnie. Tylko bardziej mnie niepokoi fakt, że w tym będzie jeździł do pracy

Ewidentny wpływ Ciacha
będziecie najwyżej wstawać pół godziny wcześniej

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-11-15, 20:58   #3154
pechowiec_ona87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Kurde a ja mam na jutro na seminarium wstęp napisać a mi się nie chce
Ja tam mam już do kolekcji dyplom zaw., licencjat, mgr a teraz podyplomowke na głowie i w sumie mozna wytapetowac pokoj tym to tak apropo powyższych wpisów o naszym super kraju :P
pechowiec_ona87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 20:58   #3155
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
Myślałam, że wy razem mieszkacie...
Dobrze myslałaś ale teraz szybko robi sie ciemno, do tego remont głównej drogi jak TŻ kończy o 16 to w Lublinie teraz jest 18-19 czasem 20 a żeby dojechać na 7.30 wstaje o 4.30 więc po 5 dniach jest strasznie zmęczony a ja patrzeć się nie mogę na jego zmęczenie. Po co ma jeździć tylko po to żeby ze mna zjeśc kolacje i położyć się spać. więc teraz i zimę mieszka na jednostce w internacie.
zytka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 20:58   #3156
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pechowiec_ona87 Pokaż wiadomość
Ja tam mam już do kolekcji dyplom zaw., licencjat, mgr a teraz podyplomowke na głowie i w sumie mozna wytapetowac pokoj tym to tak apropo powyższych wpisów o naszym super kraju :P
rozumiem, że szukasz pracy

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-11-15, 20:59   #3157
pechowiec_ona87
Raczkowanie

Wprawę mam i nawet bym z checia cos naskrobala ale raczej w swojej działce tematycznej ...
Stary 2011-11-15, 21:01   #3158
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
oczywiście oszczędności kosztem zwykłych ludzi... podatki w górę, zasiłki w dól, mniejsze becikowe, ulga na dzieci przy 3 dziecku (kogo w tych czasach stać na 3 dzieci...), podwyżka składek dla samozatrudnionych, zmany w KRUSie i w przypadku realizacji najgorszego, recesyjnego scenariusza, rząd zakłada podniesienie składki rentowej, wzrost akcyzy i stawek VAT.

Tak w skrócie
ja tego nawet nie skomentuje

Już po jazdach wszystko fajnie

A teraz pojedliśmy pizze. TŻ patrzy na mecz, a ja idę spać, bo jutro o 6 pobudka Miałam TŻ wykorzystać, ale nie mam sił

Dobranoc i do jutra

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 21:07   #3159
pechowiec_ona87
Raczkowanie

Tak tak poki co znalazlam ale umowe w kolorystyce ciemnej :P nauczyciel bedacy niania niedlugo juz ... A co do pałacyku to pochodze z Wlkp ale zamieszkuję czesciowo u mojego - Łódź. To link pałacyku: www.palacwitaszyce.com.pl/ Warianty cenowe: 155 badz 175 zł. od os. bez alko, owocow, napoi, ciasta :P

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:

Ewidentny wpływ Ciacha
ha ha, moj tz w pracy a tam nie ma tv, internet sie chrzani wiec sknera moj oznajmil mi ze dobrze jak bym mu co pol godz. przesylala wynik smsem ... a ja przesyłam ale tak na serio ogladam "m jak milosc" :P coraz mniej pasuje mi budowa szybkiej drogi bo moj tz coraz dluzej w pracy - mam wrazenie ze niedlugo tam zamieszka ...
muszę napisać smska z wynikiem - niech tam dziecko ma troche uciechy ...

Edytowane przez pechowiec_ona87
Czas edycji: 2011-11-15 o 21:16
Stary 2011-11-15, 21:13   #3160
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuleczek19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny melduje sie tylko i uciekam.. źle sie czuje cały dzień, zęby strasznie bolą od tego podciagania u orto wczoraj..;/ do tego ucho i głowa jestem nie do życia;( Dobranoc
Biedna...
Dobranoc

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
sa juz

Cytat:
dla Maliny

Mój TŻ przymierzał mundur wizytowy wojskowy i miałam ochotę go z niego zedrzeć

Mmmm... uwielbiam facetów w mundurach

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość

Ja tez muszę się wyżalić... Miałam pisać plan pracy wychowawczej ale kopeltnie nie moge się skupć Ciągle z tej pracy wracam zmęczona, ciągle jestem niewyspana (czuję, że za mało śpię). Przychodzę z pracy i jestem padnięta...Nie chce mi się nawet myć i zrobic czegoś do jedzenia. Cieszę, się, ze mam tą pracę ale nie mam pojęcia jak będę zaliczać przedmioty i pisać pracę magisterską bo kompletnie nie mogę się zmotywowaćNie wiem już czym to jest spowodowaneTłum aczę to sobie tym, że jest taki okres jesienno-zimowy ale jak to nie to? W czwartek Tż zarejestruje nas do lekarza. Musze zrobić sobie jakieś badania, choćby krew bo niewyrobię

Ojj...
Kochana ja też jestem padnieta jak z pracy wracam
No ale u mnie to raczej przez to, ze wstaje o 4.30...
Idz do lekarza i zrób sobie jakeiś badania

Cytat:
Najważniejsze, że chciał się leczyć i trwa w tym.
Tak i jestem bardzo dumna z niego

Cytat:
Ja właśnie się dowiedziałam, że też muszę napisać, a mam takie zboczenie, że wstęp i zakończenie zawsze na końcu piszę we wszystkich pracach. Najważniejsze, że metodologie i opracowanie badań mam już opisane. Teraz już z górki.

Wypoczynek pokażę jak już skończę i pokażę cały pokoik jak wygląda
czekamy na zdjecia

Cytat:
Napisane przez 19monisia89 Pokaż wiadomość
uciekam już do łóżka, rano znowu trzeba wstawać
postaram się do Was jeszcze jutro zajrzeć

dobrej nocki!

Dobranoc

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość

byłam w niedziele z tż i znajomymi na targach ślubnych i.... kumpela wygrała kieckę ślubną!
Najlepsze jest to, że w tamtym roku inna moja koleżanka wygrała też kieckę
No to naprawde super nagrode wygrałą

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 21:13   #3161
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak tak poki co znalazlam ale umowe w kolorystyce ciemnej :P nauczyciel bedacy niania niedlugo juz ... A co do pałacyku to pochodze z Wlkp ale zamieszkuję czesciowo u mojego - Łódź. To link pałacyku: www.palacwitaszyce.com.pl/ Warianty cenowe: 155 badz 175 zł. od os. bez alko, owocow, napoi, ciasta :P

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

ha ha, moj tz w pracy a tam nie ma tv, internet sie chrzani wiec sknera moj oznajmil mi ze dobrze jak bym mu co pol godz. przesylala wynik smsem ... a ja przesyłam ale tak na serio ogladam "m jak milosc" :P coraz mniej pasuje mi budowa szybkiej drogi bo moj tz coraz dluzej w pracy - mam wrazenie ze niedlugo tam zamieszka ...
piękny pałacyk

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-11-15, 21:16   #3162
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze myslałaś ale teraz szybko robi sie ciemno, do tego remont głównej drogi jak TŻ kończy o 16 to w Lublinie teraz jest 18-19 czasem 20 a żeby dojechać na 7.30 wstaje o 4.30 więc po 5 dniach jest strasznie zmęczony a ja patrzeć się nie mogę na jego zmęczenie. Po co ma jeździć tylko po to żeby ze mna zjeśc kolacje i położyć się spać. więc teraz i zimę mieszka na jednostce w internacie.

Ojj to faktycznie jest bardzo męczące

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
ja tego nawet nie skomentuje

Już po jazdach wszystko fajnie

A teraz pojedliśmy pizze. TŻ patrzy na mecz, a ja idę spać, bo jutro o 6 pobudka Miałam TŻ wykorzystać, ale nie mam sił

Dobranoc i do jutra

Dobranoc

Ja też uciekam spać dziewczynki, bo o 4.30 pobudka.
Dobranoc i do jutra

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 21:21   #3163
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
Ojj to faktycznie jest bardzo męczące

Dobranoc

Ja też uciekam spać dziewczynki, bo o 4.30 pobudka.
Dobranoc i do jutra
dobranoc

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

ej, mam was motywować do pisania?

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-11-15, 21:24   #3164
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

witam

wybaczcie, że się nie udzielam ostatnio, ale nadal mam porodówkę po 12 h/dobę. właśnie z niej wróciłam na szczęście jutro ostatni dzień i to tylko 6 h więc wpadnę tu na dłuzej i Was nadrobię

miłego wieczoru

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 21:30   #3165
zytka26
Zakorzenienie

Ja również się żegnam, dobranoc, do jutra
zytka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 21:35   #3166
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
To ile ma na jednostkę?
Mój wyjeżdża z domu o 6, a wstaje 5-10 minut wcześniej. 80 km na jednostke ma. Nie wiem jak on to robi, że tylko tyle czasu mu starcza. Jednak coś czuję, że jak zacznie się zima i śniegi, to też będzie w internecie

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Ja również żegnam. Idę kąpu kąpu i nyny

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 22:03   #3167
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
witam

wybaczcie, że się nie udzielam ostatnio, ale nadal mam porodówkę po 12 h/dobę. właśnie z niej wróciłam na szczęście jutro ostatni dzień i to tylko 6 h więc wpadnę tu na dłuzej i Was nadrobię

miłego wieczoru
nadrabiaj nadrabiaj

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

o wow, ale nas przerzedziło na wątku

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-11-15, 22:09   #3168
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość

byłam w niedziele z tż i znajomymi na targach ślubnych i.... kumpela wygrała kieckę ślubną!
Najlepsze jest to, że w tamtym roku inna moja koleżanka wygrała też kieckę
ale superzazdroszczę...
Cytat:
Napisane przez dudusiu Pokaż wiadomość
nadrabiaj nadrabiaj

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

o wow, ale nas przerzedziło na wątku
no... ja tez spadam i mówię Doooobraaanooooc
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 22:17   #3169
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
ale superzazdroszczę...

no... ja tez spadam i mówię Doooobraaanooooc
dobranoc

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-11-15, 22:36   #3170
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cześc Piękne wieczorem Ja się melduję, że jestem i nadrobiłam, ale ledwo mi się udało 3 godziny robiłam sprawozdanie na zajęcia jutro i jeszcze w międzyczasie uczyłam się na kolosa. Pierwszego w tym semestrze Także trzymajcie jutro kciuki Teraz lecę spać jutro musze o 5 rano wstać zajrezę do Was jutro wieczorem pewnie, bo też mnie nauka czeka

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 22:47   #3171
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Cześc Piękne wieczorem Ja się melduję, że jestem i nadrobiłam, ale ledwo mi się udało 3 godziny robiłam sprawozdanie na zajęcia jutro i jeszcze w międzyczasie uczyłam się na kolosa. Pierwszego w tym semestrze Także trzymajcie jutro kciuki Teraz lecę spać jutro musze o 5 rano wstać zajrezę do Was jutro wieczorem pewnie, bo też mnie nauka czeka
przecież dużo nie piszemy

dobranoc

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-11-15, 23:18   #3172
pechowiec_ona87
Raczkowanie

Dudusiu miło że podoba ci się ten pałacyk. Z 3 miejsc które ewentualnie nadaja sie na wesele to jest najlepsze tak myśle. I na 100% tam chce a jak ja się uprę na coś to nie ma mocnych.

Dziewczęta mam problem z kamerzysta i muszę się wypisać :P w mojej miejscowości wchodzi w grę jeden (sprawdzony na weselu kuzynki) ale jak oglądam te płyty wszystkie na jedno kopyto to jest to 2 godz. meczarni ... ja jestem straszna indywidualista ... patrze na to i mam odruch ... znudzenia conajmniej mowiac ladnie. Strasznie podoba mi sie nowe jak dla mnie wyjscie płyty skomponowanej jako teledyski z wplecieniem momentow waznych np. samych slow przysiegi ... ale taka nowosc to koszt 4000 tys. - moj tz gdyby uslyszal cene to by mnie tak szurnal zdrowo ze bym wyladowala od razu na innej planecie wiec nawet nie mam smialosci wspomniec mu o czyms takim ... Chyba pozostaje mi szukac w nadziei iz spodoba mi sie cos zwyklego.

Edytowane przez pechowiec_ona87
Czas edycji: 2011-11-15 o 23:19
Stary 2011-11-15, 23:23   #3173
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
Dudusiu miło że podoba ci się ten pałacyk. Z 3 miejsc które ewentualnie nadaja sie na wesele to jest najlepsze tak myśle. I na 100% tam chce a jak ja się uprę na coś to nie ma mocnych.

Dziewczęta mam problem z kamerzysta i muszę się wypisać :P w mojej miejscowości wchodzi w grę jeden (sprawdzony na weselu kuzynki) ale jak oglądam te płyty wszystkie na jedno kopyto to jest to 2 godz. meczarni ... ja jestem straszna indywidualista ... patrze na to i mam odruch ... znudzenia conajmniej mowiac ladnie. Strasznie podoba mi sie nowe jak dla mnie wyjscie płyty skomponowanej jako teledyski z wplecieniem momentow waznych np. samych slow przysiegi ... ale taka nowosc to koszt 4000 tys. - moj tz gdyby uslyszal cene to by mnie tak szurnal zdrowo ze bym wyladowala od razu na innej planecie wiec nawet nie mam smialosci wspomniec mu o czyms takim ... Chyba pozostaje mi szukac w nadziei iz spodoba mi sie cos zwyklego.
szczerze mówiąc nie wiem, co Ci mam powiedzieć. wiadomo, że 4 tys to mnóstwo pieniędzy, ale może tżtowi filmy tamtego kamerzysty nie przypadną do gustu i będzie chciał wybrać droższą wersję albo poszperaj i znajdź jakiegoś tańszego, który Ci się spodoba i najwyżej dopłacicie mu ze 2 stówki za paliwo

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-11-16, 00:01   #3174
tajeczka
Zadomowienie

hej ja byłam na tej rozmowie, faktycznie mnie przyjęli ale musiałam zrezygnować, bo chcieli kogos do pracy 12/12 a ja ze studiami tak nie dam rady... poza tym praca nie była za fajna... do zadań recepcjonistki należało oprócz siedzenia za biurkiem, sprzątanie po śniadaniu, dokładania jedzenia, w razie potrzeby smażenie jajecznicy itd. później sprawdzanie czego brakuje w pokojach i dokładanie, serwowanie kawy... czyli 1 osoba od wszystkieego w sumie... byłam jeszcze z teściową na nocy zakupów ale nic a nic ciekawego nie było...
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 08:46   #3175
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Ja właśnie się dowiedziałam, że też muszę napisać, a mam takie zboczenie, że wstęp i zakończenie zawsze na końcu piszę we wszystkich pracach. Najważniejsze, że metodologie i opracowanie badań mam już opisane. Teraz już z górki.

Wypoczynek pokażę jak już skończę i pokażę cały pokoik jak wygląda
Ja też pisałam na końcu podczas inżynierki ale teraz babka sobie zażyczyła na seminarium

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

Śnieg pada

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Myślałam, że ktoś tu wstąpi rano a sama siedzę

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 09:34   #3176
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
Hej lalki
Widze, że nie tylko mi jest dzis zimno...

Tż był wczoraj u lekarza ale u Polaka zrobił mu badania kręgosłupa i zdjecia i w czwartek tż ma jechać po wyniki wiec bardzo prosze o kciuki
zapisał mu też czopki.... i powiedział, ze tż ma prace zmienić...
Trzymam kciuki za TŻ

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Oglądam mecz Widać wpływ Ciacha Co najlepsze, on nie ogląda a ja tak
A jak tam z Ciachem?

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
hej ja byłam na tej rozmowie, faktycznie mnie przyjęli ale musiałam zrezygnować, bo chcieli kogos do pracy 12/12 a ja ze studiami tak nie dam rady... poza tym praca nie była za fajna... do zadań recepcjonistki należało oprócz siedzenia za biurkiem, sprzątanie po śniadaniu, dokładania jedzenia, w razie potrzeby smażenie jajecznicy itd. później sprawdzanie czego brakuje w pokojach i dokładanie, serwowanie kawy... czyli 1 osoba od wszystkieego w sumie... byłam jeszcze z teściową na nocy zakupów ale nic a nic ciekawego nie było...
A nie chciałaś chociaż na chwilę się załapać? wiadomo, że teraz z pracą ciężko i niewiadomo kiedy się coś trafi

Hej Dziewczynki
Zniknęłam wczoraj, bo wkurza mnie mój lapek, bo touchpad mi się zacina i próbuję coś robić, a robi się milion innych rzeczy
Byłam już dziś na usg i podobno nie ma nic poważnego, więc jest ok

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

No właśnie - pada śnieg myslałam, że padnę na jednym samochodzie to już bialutko było

dudusiu super, że tata załatwił i że jest taki super ja swojego też uwielbiam i wiem, że mogę na niego liczyć, ale jak tak patrzę jak się szarpią z mamą to nie wiem czy chciałabym takiego męża, a mój TŻ jest całkiem do ojca podobny
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 09:43   #3177
tajeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za TŻ

A jak tam z Ciachem?

A nie chciałaś chociaż na chwilę się załapać? wiadomo, że teraz z pracą ciężko i niewiadomo kiedy się coś trafi

Hej Dziewczynki
Zniknęłam wczoraj, bo wkurza mnie mój lapek, bo touchpad mi się zacina i próbuję coś robić, a robi się milion innych rzeczy
Byłam już dziś na usg i podobno nie ma nic poważnego, więc jest ok

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

No właśnie - pada śnieg myslałam, że padnę na jednym samochodzie to już bialutko było

dudusiu super, że tata załatwił i że jest taki super ja swojego też uwielbiam i wiem, że mogę na niego liczyć, ale jak tak patrzę jak się szarpią z mamą to nie wiem czy chciałabym takiego męża, a mój TŻ jest całkiem do ojca podobny
nie bardzo miałam jak... bo chcieli kogos od zaraz i bym musiala jutro do pracy isc a mam zajęcia... więc będę musiała co innego poszukać.... ja zaraz na trening uciekam... jet zimno jak cholera...
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 09:55   #3178
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
nie bardzo miałam jak... bo chcieli kogos od zaraz i bym musiala jutro do pracy isc a mam zajęcia... więc będę musiała co innego poszukać.... ja zaraz na trening uciekam... jet zimno jak cholera...
Aha to szkoda
U mnie wcale nie jest tak zimno, myślałam ,że jest gorzej, czapuche grubą ubrałam i tylko się zgrzałam
Stary 2011-11-16, 10:02   #3179
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

dzień dobry . Zimmmmno jest okropnie. Ale chociaż na podwórku świeci słonko

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Śnieg pada
Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
wow, śnieg? już? U mnie nic nie pada
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 10:13   #3180
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
dzień dobry . Zimmmmno jest okropnie. Ale chociaż na podwórku świeci słonko

wow, śnieg? już? U mnie nic nie pada
Słonko
No Śnieg sama nie mogłam uwierzyć, jeszcze przed wyjściem myślałam, ze minęła połowa listopada, a jeszcze śniegu nie było, a tu masz babo placek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości