|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3512 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
Zakorzenienie
|
miałam żółta przy LRD, ale jest na fv.
![]()
![]() Edytowane przez crescent Czas edycji: 2011-11-16 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3514 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do kosmetyków to byłam zaskoczona, że żel truskawkowy tak ładnie pachnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3516 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3517 |
Raczkowanie
|
Dziewczęta, zamawiała któraś z Was biżuterię Ronda (z niebieskimi oczkami)? Warto?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3518 |
Rozeznanie
|
mam juz fakturkę z wczorajszego zamówienia, zółta kropka przy zegarkach, a jednak są
![]() ktoś wybiera się na czwartkowe spotkanie AC w Szczecinie? ja w koncu dostane swój kuferek ![]()
#3519 |
Rozeznanie
|
Mnie InPost pozytywnie zaskoczył, spodziewałam się smsa dopiero w dniu dzisiejszym, a przyszedł mi już wczoraj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3522 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny właśnie dzwoniłam sprawdzic czy płatnośc juz dotarła i powiem Wam, że LWD będzie dopiero 18-nie jak obiecali dziś, a LBD jutro. Także w tym momencie juz nawet nie wiem czy czekać, czy złożyć zamówienie żeby chociaż 2 dać klientxce, po prostu nie wiem.
#3523 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szanowna Konsultantko, Informujemy, że Body Spray Incandessence powinien być dostępny od 17.11.2011 roku, Woda perfumowana Little White Dress od 16.11.2011 roku. i również nie wiem kiedy składać zamówienie ![]() ![]() a dziewczyny mówiły że spray Incandessence już przychodzi to ja już sama nie wiem ![]() aaa w paczce zamiast 2 szamponów i 2 odżywek z zestawu Demage repair dostałam 4 szampony ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3524 |
Zakorzenienie
|
aż 12 wód My Vibe zamówiłaś?
Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-11-16 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3525 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie odnośnie płatności, z kat. 15 robiłam dwa zamówienia, opłaciłam faktury i saldo miałam na 0,00, w poniedziałek zrobiłam zamówienie z kat. 16 i wystawili mi fakturę do zapłaty na kwotę 258,24 a w saldzie jest 289,60....czyli miałam jakaś nadpłatę czy jakąś nie dopłatę bo już się pogubiłam...??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, ze nie ma obowiazku, ale juz kilka razy dogadywalam sie z nimi na sygnal
![]() |
#3527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę, że dzisiaj muszę znów napisać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3528 |
Zakorzenienie
|
chciałam wysłać dziś zamówienie przed godz. 11 jednak mi się nie udało
![]() żółte światło: woda Little White Dress woda My Vibe kolczyki Charmaine naszyjnik Luck oczywiście zegarki czerwone szare światło: pędzelek z gąbką do oczu Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-11-16 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Zakorzenienie
|
ja puściłam malutkie zamówienie ... mam nadzieję, że brakujące my vibe z poniedziałku będą
![]()
![]() |
#3530 |
Wtajemniczenie
|
Tak jak sądziłam , u mnie nikt czerwonych zegarków nie zamowił. Ale jestem zadowolona, bo kwotę na torebkę mam już w 1 terminie.
![]()
#3531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3532 |
Zakorzenienie
|
mam już f-rę
![]() naszyjnika Love nie ma ![]() ZEL OCZYSZCZ. DZIEN/NOC był z żółtą kropa a na f-rze jest ![]() jest też z netto PLYN/KAPIELI TRUSK. ZE SMIET. |
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Raczkowanie
|
"W każdy piątek w kafejce DD TVN na ul. Marszałkowskiej róg Hożej, będziemy
organizować kąciki Avon, w których Panie będą miały okazję skorzystać z profesjonalnego makijażu oraz nauczyć się jak dobierać kolorowe kosmetyki do swojej urody. Makijażystki Avon oraz Eryka Sokólska, autorka książki “Sekrety Makijażu”, przez cały poranek będą udzielały porad Paniom jak podkreślić swoje piękno oraz zatuszować ewentualne niedoskonałości. W programie będziemy przede wszystkim promować produkty do makijażu, ale również do pielęgnacji cery. Co więcej podczas 3 pierwszych odcinków wyeksponujemy perfumy Outposken Intense by Fergie. Równocześnie na stronie internetowej DD TVN ogłoszony został konkurs gdzie do wygrania są wyjątkowe zestawy kosmetyków oraz książka Eryki Sokólskiej “Sekrety Makijażu” Współpraca potrwa do 9 grudnia. Zapraszamy do oglądania odcinków z naszym udziałem oraz filmików intruktażowych na stronie DD TVN." http://dziendobry.tvn.pl/video/jak-w...est,14579.html Edytowane przez kasiakaka Czas edycji: 2011-11-16 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3534 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Dorotxy;30531390]też mam kropy przy tym, ciekawe czy będą
Co do naszyjnika LOVE, składałam zamówienie wczoraj ok.godziny 19 i żadnej kropki przy nim nie było, dziś weszłam na podgląd faktury, a tam : PRODUKCJA OPÓŹNIONA. Tak więc nie będzie ich.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Raczkowanie
|
Mam podgląd faktury ( ale tej dzisiejszej, bo poniedziałkowe zamówienie nadal jest w trakcie realizacji) i wciąż nie ma torebki Believe a teraz nie ma dodatkowo portfela:
"Informujemy, że z powodu ogromnego zainteresowania Programem czasowo nie dysponujemy wystarczającą liczbą eleganckiego czerwonego portfela z serii Believe. Kolejna dostawa tego produktu przewidziana jest na początek grudnia. Elegancki portfel zostanie dostarczony wraz z pierwszym zamówieniem złożonym po dostawie produktu do naszych magazynów. Przepraszamy za niedogodności" |
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
Zakorzenienie
|
Uwaga, mam pytanie
![]() Jak jest z jakością eyelinerów w słoiczku? Dobrze trzymają się na powiece? Nie odbijają się pod brwiami i nie ścierają się?
![]() |
#3538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Rozeznanie
|
JAJA sobie robią - mam zamówienia na 8 pędzelków z gąbką a tu nie ma :/ przecież nie było napisane, że do wyczerpania...
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Little White Dress dostępny będzie najprawdopodobniej od 17.11 ![]() Little Black Dress dostępny będzie najprawdopodobniej od 18.11 ![]() Woda Toaletowa BARBIE dostępna będzie najprawdopodobniej od 18.11 ![]() świetnie ![]() Edytowane przez kingusiusia Czas edycji: 2011-11-16 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3540 |
Zakorzenienie
|
brakujące MY VIBE dołączone do zamówienia
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.