Wszystko o Avonie - cz. 24 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-16, 12:35   #3541
mazia84
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Uwaga, mam pytanie
Jak jest z jakością eyelinerów w słoiczku? Dobrze trzymają się na powiece? Nie odbijają się pod brwiami i nie ścierają się?
Ja miałam ale zwróciłam więc nie wiem jak się utrzymują. Generalnie to odradzam bo trzeba się strasznie namachać pędzelkiem a na powiece i tak nic nie widać. miałam czarny
mazia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 12:52   #3542
malcobb
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
a mi napisali wczoraj wieczorem tak :

Szanowna Konsultantko,

Informujemy, że Body Spray Incandessence powinien być dostępny od
17.11.2011 roku, Woda perfumowana Little White Dress od 16.11.2011 roku. i również nie wiem kiedy składać zamówienie woda miała być od dziś , deo od jutra to chciałam zamówienie złożyc dziś wieczorem lub jutro z rana żeby na piątek wszystko doszło.. a tu nie wiadomo co bo zmieniają terminy

a dziewczyny mówiły że spray Incandessence już przychodzi to ja już sama nie wiem

aaa w paczce zamiast 2 szamponów i 2 odżywek z zestawu Demage repair dostałam 4 szampony a odżywek niee napisałam i doślą mi bezpłatnie do kolejnego zamówienia
Ja wczoraj złożyłam zamówienie i zaległą LWD mam na fakturze
malcobb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 13:06   #3543
porzeczka2602
Zakorzenienie

A czy ktoś wie kiedy będzie spray signature?

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 13:08   #3544
asiuniaaaaa89
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny
Ja własnie oczekuję na swoją paczuchę, sporo rzeczy miało żółte kropy a mimo wszystko i tak są na fakturze tylko błyszczyka z anew brak
Stary 2011-11-16, 13:26   #3545
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
Mnie InPost pozytywnie zaskoczył, spodziewałam się smsa dopiero w dniu dzisiejszym, a przyszedł mi już wczoraj Po paczkę pojadę jednak dopiero dzisiaj, już się nie mogę doczekać A tu jeszcze trzeba cały dzień w pracy wysiedzieć
ja jak zwykle smsa nie dostałam ale pojechałam po drodze do domu i mam dwie paczuchy i jakie ciężkie...
i oczywiście mam tez problem : rozlany płyn do kąpieli, świąteczny
był krzywo zakręcony i wylało się, na szczęście nie za dużo, ale jednak. Nie mogę dac takiego klientce.
I w związku z tym pytanie czy pisząc do Avonu mam od razu zaznaczyć, żeby mi dołączyli drugi, darmowy do kolejnego zamówienia czy tylko powiedzieć, że taka sytuacja miała miejsce i zapytac co zamierzają zrobić?
Bo nie chcę być nie miła ale z drugiej strony to ich wina więc powinni sami mi przysłać kolejny a ten zostawić.
Dodatkowo musiałam umyć te zapakowane myjki i woda mi się do środka wlała myślicie, że nic się nie stanie jak dam na kaloryfer/w jego okolice?

A i byłam dziś w COKu w Katowicach, żeby zakupić wodę Barbie, odliczyli mi ją od kolejnego zamówienia więc nie mam żadnych braków ale później dostałam kolejne zamówienie na nią mam nadzieję, że normalnie przyślą.
I myślałam, że ten COK to takie wieeeeeelkie miejsce z wieloma kosmetykami gdzie sobie każda sama chodzi i ogląda a potem idzie do kasy xD a tu zonk, ale i tak mi się podobało
Stary 2011-11-16, 13:32   #3546
Hedvigis
Zakorzenienie

Dziewczyny mam takie pytanie na szybko, bo właśnie składam zamówienie- mianowicie chodzi mi o podkład Idealnie trwały podkład Perfect Wear, czy on jest wycofany czy go po prostu nie ma w 16 katalogu? Czy może co gorsza zastąpił go ten Extra Lasting?

VI 2012 (start): 23 cm
X 2014: 60 cm
Dziś: 52 cm

Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 13:32   #3547
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
A i byłam dziś w COKu w Katowicach, żeby zakupić wodę Barbie, odliczyli mi ją od kolejnego zamówienia więc nie mam żadnych braków ale później dostałam kolejne zamówienie na nią mam nadzieję, że normalnie przyślą.
I myślałam, że ten COK to takie wieeeeeelkie miejsce z wieloma kosmetykami gdzie sobie każda sama chodzi i ogląda a potem idzie do kasy xD a tu zonk, ale i tak mi się podobało
a to widzisz z tym COKiem to różnie
w Wawie byłam w dwóch na Słowiczej jest lada i Panie podają wszystko
w Alejach jest sklep z koszyczkiem chodzisz (za tobą ochrona na ręce patrzy )
i potem idziesz do kasy
ale kosmetyki są tylko te co w katalogu, ewentualnie leżą jakieś nowości z następnych no i oferta netto
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-16, 13:36   #3548
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
a to widzisz z tym COKiem to różnie
w Wawie byłam w dwóch na Słowiczej jest lada i Panie podają wszystko
w Alejach jest sklep z koszyczkiem chodzisz (za tobą ochrona na ręce patrzy )
i potem idziesz do kasy
ale kosmetyki są tylko te co w katalogu, ewentualnie leżą jakieś nowości z następnych no i oferta netto
Wszystkie COKi wyglądają jak ten na Słowiczej, ten samoobsługowy to jeden wyjątek w Polsce
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 13:39   #3549
mistress88
Zadomowienie

juz mi mila pani wyslala brakujace zele na paczkomat
najpierw chciala dopisac bezplatnie ale powiedzialam ze nie bede juz robic zamowienia i czy moze mi tak wyslac
nie chwalilam sie ze wyslali 3 truskawkowe ;p
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 13:39   #3550
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hedvigis Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam takie pytanie na szybko, bo właśnie składam zamówienie- mianowicie chodzi mi o podkład Idealnie trwały podkład Perfect Wear, czy on jest wycofany czy go po prostu nie ma w 16 katalogu? Czy może co gorsza zastąpił go ten Extra Lasting?
Exstra lasting zastpił perfect wear
Stary 2011-11-16, 13:42   #3551
Wenress
Zakorzenienie

Eh chciałabym taki samoobsługowy COK Tzn pewnie trzeba się naszukać trochę, ale u mnie czasem takie kolejki że szok...
Za to wciąż jestem zachwycona moją wczorajszą fakturą bez żadnych braków A właśnie, mogę mieć zamówienie na regularną już w trakcie że przyjdzie w poniedziałek, i jednocześnie zrobić np dziś na odbiór w COKu?

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-16, 13:43   #3552
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
Exstra lasting zastpił perfect wear
Dziękuję Ci strasznie

VI 2012 (start): 23 cm
X 2014: 60 cm
Dziś: 52 cm

Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 13:47   #3553
Aalicia24
Zakorzenienie

jak będzie któraś miała kolczyki albo naszyjnik charmaine na fakturze i pierścionek presley to niech da znać
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 13:56   #3554
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wenress Pokaż wiadomość
Eh chciałabym taki samoobsługowy COK Tzn pewnie trzeba się naszukać trochę, ale u mnie czasem takie kolejki że szok...
Za to wciąż jestem zachwycona moją wczorajszą fakturą bez żadnych braków A właśnie, mogę mieć zamówienie na regularną już w trakcie że przyjdzie w poniedziałek, i jednocześnie zrobić np dziś na odbiór w COKu?
Pewnie nawet jak się samemu wybiera to czasami są kolejki W Poznaniu ja ostatnio na szczęście nie trafiam na duże kolejki, fajnie jak jest więcej ludzi i pakują w koszyczki i tylko się podchodzi do kasy płacić. Gorzej jak jakaś podejdzie do kasy i zaczyna oglądać kolory lakierów, pyta o 50 różnych rzeczy i jeszcze zmienia co chwilę zdanie.
Stary 2011-11-16, 13:58   #3555
Buniat
Zakorzenienie

po to jest COK, żeby można było powybierać i czasami poradzić się w doborze koloru czy zapachu
Stary 2011-11-16, 14:01   #3556
Wenress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Pewnie nawet jak się samemu wybiera to czasami są kolejki W Poznaniu ja ostatnio na szczęście nie trafiam na duże kolejki, fajnie jak jest więcej ludzi i pakują w koszyczki i tylko się podchodzi do kasy płacić. Gorzej jak jakaś podejdzie do kasy i zaczyna oglądać kolory lakierów, pyta o 50 różnych rzeczy i jeszcze zmienia co chwilę zdanie.
Też lubię jak pakują w koszyczki, ale niestety tak jest chyba tylko jak są duże kolejki więc i tak długo trwa. No niektórzy zajmują kasę tyle czasu że przy drugiej kilka osób zdąży kupić Ja planuję po prostu przychodzić z czytelną listą jak będę kupować więcej rzeczy, tak jest szybciej i chyba wygodniej dla obu stron Aa i fajne są prezenty za wydane 150zł ale ostatnio nie dostałam kuponu na to, może przy następnej paczce sie uda

Ćwiczę!
Stary 2011-11-16, 14:05   #3557
smerfetka25
Zakorzenienie

Właśnie dostałam paczuchę Portfel believe jest genialny Cienie Sequins & Shine też są takie choinkowe jak lakier sequined terquoise nie podobają mi się zobaczymy jak będą wyglądać na oku
Złocisty olejek SSS zamarznięty na kość i zamiast olejku mam biały krem

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

A bransoletki Meissa są metalowe nawet nie wiedziałam nawet dość ciężkie
Stary 2011-11-16, 14:14   #3558
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
po to jest COK, żeby można było powybierać i czasami poradzić się w doborze koloru czy zapachu
Ale mogą to robić poza kasą. Bo czasami jest jedna czynna, a ona ją blokuje bo sobie wybiera kolory co mogła zrobić poza kolejką Jeśli każdy by tak wybierał to by się stało godzinami w kolejkach

Cytat:
Też lubię jak pakują w koszyczki, ale niestety tak jest chyba tylko jak są duże kolejki więc i tak długo trwa. No niektórzy zajmują kasę tyle czasu że przy drugiej kilka osób zdąży kupić Ja planuję po prostu przychodzić z czytelną listą jak będę kupować więcej rzeczy, tak jest szybciej i chyba wygodniej dla obu stron Aa i fajne są prezenty za wydane 150zł ale ostatnio nie dostałam kuponu na to, może przy następnej paczce sie uda
Ja tyle nie wydaję w COKu, bo największe paczki zamawiam do domu W COKu tylko dokupuję i kupuję to co koleżanki z uczelni chcą. Ja mam zawsze pozaznaczane w katalogu i szybko lecę po kolei to idzie sprawnie

Edytowane przez taka jedna
Czas edycji: 2011-11-16 o 14:15
Stary 2011-11-16, 14:21   #3559
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-16, 14:24   #3560
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość

A bransoletki Meissa są metalowe nawet nie wiedziałam nawet dość ciężkie
a jakie mają być, przecież w katalogu napisane, że metalowe
Stary 2011-11-16, 14:26   #3561
punk666girl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ale mogą to robić poza kasą. Bo czasami jest jedna czynna, a ona ją blokuje bo sobie wybiera kolory co mogła zrobić poza kolejką Jeśli każdy by tak wybierał to by się stało godzinami w kolejkach
Robię duże zakupy w COKu, brakuje mi kilku złotych do wyższego opustu i w ostatniej chwili dobijam lakierami - chyba logiczne, że będę je wybierać przy kasie, a nie poza kasą jak już zapłacę za resztę...
Osobiście mi nie przeszkadza, jak ktoś stoi i wybiera np. kolory - sama tak robię przy zakupach dla siebie i uważam, że jest to normalne. Jak ktoś wyżej napisał - od tego są COKi.
Stary 2011-11-16, 14:27   #3562
Aalicia24
Zakorzenienie

przewidywana data pojawienia się:
- pierścionek presley rozmiar 8 - 22.11.
- naszyjnik charmaine - 21.11.
- kolczyki charmaine -25.11. znowu zmiana daty
- portfele believe - początek grudnia
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 14:29   #3563
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
pomacać można tylko próbki, czasami znaleźć ich nie można
perfumami można się psikać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-16, 15:04   #3564
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

co myślicie o kolczykach Alice?? widziałam fotkę na katalogowym i takie średnie się wydają, chyba że to na zdjęciu tylko tak

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 15:05   #3565
asiuniaaaaa89
Raczkowanie

Jest i moja paczucha
Na katalogowym obfociłam co się dało i czego jeszcze nie było
Stary 2011-11-16, 15:10   #3566
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
jakie koszyczki? Ja dziś pierwszy raz byłam i dlatego takie zdziwienie
Zawsze dają prezent za zamówienie na 150 zł? Bo teraz akurat mam to może bym się znów wybrała zamiast czekać na paczkę...
Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
W Katowicach z tego co widziałam to stoi ... taki jakby stand ze szminkami, lakierami itd przed ladą, w drugiej części na wieszaku są torebki a perfumy za ladą xD na ladzie widziałam dziś Aromadisiac koło jednej kasjerki i nowe Incandessence koło drugiej ale nie wąchałam ;p

asiuniaaaaa89 i dziewczyny, jak oceniacie kosmetyczkę Zebra z IOS? Warta swojej ceny?

Edytowane przez ewula91
Czas edycji: 2011-11-16 o 15:17
ewula91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 15:17   #3567
Wenress
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze dają prezent za zamówienie na 150 zł? Bo teraz akurat mam to może bym się znów wybrała zamiast czekać na paczkę...
Jak jest kolejka to wybiera sie kosmetyki jeszcze przed podejściem do kasy, ktoś pakuje to w koszyczek i potem podaje i pani kasuje Jest szybciej niż jak pani za kasą chodzi po te kosmetyki.
A na prezent za zakupy w COKu trzeba mieć kupon, zwykle dają go przy odbiorze paczki ale nie zawsze. No i to jest zazwyczaj jakaś pierdółka - kredka do oczu, krem do rąk, dezodorant... chyba to co nie schodzi ale i tak miło coś dostać

Ćwiczę!
Stary 2011-11-16, 15:23   #3568
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez punk666girl Pokaż wiadomość
Robię duże zakupy w COKu, brakuje mi kilku złotych do wyższego opustu i w ostatniej chwili dobijam lakierami - chyba logiczne, że będę je wybierać przy kasie, a nie poza kasą jak już zapłacę za resztę...
Osobiście mi nie przeszkadza, jak ktoś stoi i wybiera np. kolory - sama tak robię przy zakupach dla siebie i uważam, że jest to normalne. Jak ktoś wyżej napisał - od tego są COKi.
To już inna sytuacja, choć ja mam zawsze wyliczone tak zamówienia, że nagle nie brakuje mi kilku zł. Ale tak samo z zapachami czy torebkami-można obejrzeć przed zakupem, a nie zajmuje taka osoba jedyną czynną kasę i np. co chwilę prosi o inną torebkę i ją ogląda, można to zrobić zanim się podejdzie do kasy. Ja staram się jak najsprawniej kupować, a oglądać i wąchać już po odejściu lub przed jeśli mam w planach zakup. Jak jedna osoba stoi 15min(a tak się u mnie zdarza) to jak mam 5 osób przed sobą i każda by tyle stała to już ponad godzina

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:

W Katowicach z tego co widziałam to stoi ... taki jakby stand ze szminkami, lakierami itd przed ladą, w drugiej części na wieszaku są torebki a perfumy za ladą xD na ladzie widziałam dziś Aromadisiac koło jednej kasjerki i nowe Incandessence koło drugiej ale nie wąchałam ;p

asiuniaaaaa89 i dziewczyny, jak oceniacie kosmetyczkę Zebra z IOS? Warta swojej ceny?
Chyba nie zawsze, bo tak sobie przypominam, że raz faktycznie robiłam zakupy za 150zł(a potem zamawiałam paczkę już za 50zł) i nic nie dostałam
W Poznaniu można zapachami się psikać

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
A na prezent za zakupy w COKu trzeba mieć kupon, zwykle dają go przy odbiorze paczki ale nie zawsze. No i to jest zazwyczaj jakaś pierdółka - kredka do oczu, krem do rąk, dezodorant... chyba to co nie schodzi ale i tak miło coś dostać
A to wszystko jasne, ja nie odbieram paczek Tylko raz odbierałam małą paczuszkę, ale nic nie dostałam.
Stary 2011-11-16, 16:03   #3569
asiuniaaaaa89
Raczkowanie

Cytat:

Jak dla mnie jest bardzo fajna i idealna do podróży, ponieważ ma taki fajny haczyk, że można sobie ją gdzieś w łazience powiesić i wszystko widzieć, bo wnętrze przeźroczyste, ja polecam jak za tą cene jak najbardziej mam tez torbę weekendową z tej serii już od dawna i też się fajnie sprawuje, nic się z nią nie dzieje, a ja lubię dużo ładować do toreb nawet na weekend

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Dziewczyny a czy te produkty z oferty specjalnej też można zwracać? bo ten zegarek w stylu marynarskim jest beznadziejny, mam jeszcze ze 2 rzeczy i wysłałabym
Stary 2011-11-16, 16:05   #3570
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Dostałam dzisiaj paczuchę I oto moje wrażenia:
- Mus do ciała Różą % Brzoskwinia - zapach taki sobie, nie w moim guście, ale konsystencja super Taka jak w TKL.
- Zegarek Believe - prześliczny Gdybym lubiła złoto i czerwień, to bym się nawet pokusiła. Napis Avon prawie niewidoczny.
- Czy żel pod prysznic Słodka Śliwka i Wanilia nie jest taki przezroczysty, tylko taki mętny jak balsam? Bo w katalogu jest przezroczysty, a ja dostałam taki, jak balsam
- Seria Cynamon i Pomarańcza - cudo Za chwilę będzie próba generalna
- Nowe notesy są słodkie
- Portfel Believe całkiem fajny, ale w te kieszonki na kartę nie wchodzi żadna karta
- Cienie Purple Haze i Sequins & Shine - baaardzo słabo napigmentowane, te S&S biją rekordy.
- Cień do powiek na 0,50 gr to jakaś masakra, w ogóle go nie widać na powiece Sarunieczko, jakim cudem zrobiłaś nim taki piękny makijaż?
- Chiński Smok - bardzo ładny komplet

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości