|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV
Cytat:
|
|
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
oj wytrzymasz chociaż tez NIE NAWIDZE DENTYSTÓW.
|
|
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sam się uparł i nie chciał całych srebrnych no wiesz mój ma nawet jedną blado różową koszulę
|
|
#2674 | |||||
|
Zakorzenienie
|
super
Cytat:
ja tam wolę odwrotnie tzn nie lubię do gina chodzić, ale tam przynajmniej 2 minuty i z głowy, a nie siedzieć 0,5 godziny z rozdziawioną paszczą i jeszcze później do końca dnia czuć tego zęba ![]() Cytat:
26 ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczynki dziękuję za kolejną porcję życzeń ![]() A TŻ przed chwilą mi wręczył mój prezent urodzinowy, czyli biżuterię ślubną, która mu podpowiedziałam na żywo jest o wiele piękniejsza niż na zdjęciach
|
|||||
|
|
|
#2675 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pamiętam jak przez 2 lata nie chodziłam i musiałam potem na fotelu dentystycznym spędzić parę godzin bo miałam 5 zębów do leczenia i po tej akcji chodzę przynajmniej co pół roku na kontrole. Teraz coś jakiś czas jest jeden do zreperowania ale nie tak jak wcześniej 5 i co tydzień wizyta u dentysty
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-11-16 o 19:22 |
|
|
|
|
#2676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam rok temu u dentysty ale przed tą wizytą nie byłam z 6-7 lat. Bałam się że mi powynajduje jakieś problemy a ten do mnie: wszystko jest w jak największym porządku z tego co widzę to nie miała pani nawet żadnych plomb a ja do niego: mam jedną białą ale nawet nie wiem w którym zębie na szczęście była maluśka. A on do mnie że mam duże szczęście że nie mam takich problemów jak inni. Mam nadzieję że tak będzie już zawsze. Powiem wam że nawet nie wiem co to znaczy ból zęba także nie mam jak porównać.
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Mam doła
![]() Jutro i w piatek mialam miec wolne, ale 2 osoby poszły na chorobowe w pracy mojej szefowej i ona nie mogla juz brac wolnego ![]() A jutro mam na 15:50 wizyte u ginekologa , mam 3 - juz ostatni ten zabieg wypalania kwasem nadzerki ![]() ![]() strasznie sie tego boje boli cholernie. Ostatnio prawie zemdlałam i obżygałam ginekologa...Moj tz specjalnie sobie zaklepał na jutro wolne zeby od rana byc ze mna i mnie wspierac, przytulac itp. A ja musze isc do pracy jeszcze ...buu.. ![]() Ma zwolnic mnie o 15 zebym zdazyla do lekarza. Ale mam doła. Jak sobie pomysle o tym co mnie czeka to płakać mi sie chce
|
#2679 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A przeciez tylko najbardziej widocznych jedynek sobie nie wybiele a reszte zostawię bo jak to będzie wyglądać
|
|
|
#2680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I też miałam mieć kiedyś wypalaną nadżerkę, ale poszłam do innego lekarza (i jeszcze jednego) i ponieważ nie miałam z jej powodu żadnych objawów to sobie z nią żyję. Ponoć może sama zniknąć po porodzie. A wiadomo, że my z A. to o fasolkę będziemy się starać za kilka latek
|
|
|
#2681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze pomyśl że to już ostatni raz i po wszystkim ![]() Cytat:
|
|
#2682 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie mam taką samą reakcję jak sobie to wyobrażam
Jak tu się śmiać z dwoma ładnymi bieluśkimi zębami a reszta zdeczka pożółkła
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
jagodziu zdecydowanie te pierwsze
|
#2684 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też mam nadżerkę ale nic poważnego się nie dzieje, tylko muszę chodzić co jakiś czas na kontrole
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki!!!!
na początek 100 lat dla Ewusi!!!! Dużo zdrówka, szczęścia i miłości!! cały czas jestem jeszcze w Krakowie, kompletnie nie mam na nic czasu. Wczoraj byłam w teatrze na "Tramwaju zwanym pożądaniem" z Magdaleną Walach - bardzo gorąco polecam mieszkankom Małopolski ![]() Ze spraw ślubnych, to naciągnęłam wczoraj Tzta na komplet bielizny, którą założę na nasz ślub Ma też silikonowe podwójne paski wokół obwodu i nie ma szans żeby spadła, bądź się zsuneła. Były też duże rozmiary, więc nawet co bardziej obdarzonym przez naturę dziewczynom polecam. Do tego cała reszta. Wziełam pończochy samonośne. Bałam się trochę, że takie na pasie będą nieco niewygodne (nigdy w takich nie chodziłam, więc bałam się ryzykować) no i w kolorze vanilia - nie są białe, ale nie są tez cieliste. Są bardzo cieniutkie. Myślę jednak że cieliste (z cielistą koronką na górze) brzydko wyglądałyby razem z białą bielizną. Zatem ogłaszam wszem i wobec że ślubny image mam już gotowy Brakuje mi tylko jednego, jedynego elementu - torebeczki, która będzie zaplanowanym prezentem na gwiazdkę
|
|
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi brak bucików tylko, ale zamówiłam już jak będą dobre to też będę już kompletna
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodam że moja bratowa w czerwcu na ślubie miała wybielone ząbki i wyglądała super - cały czas uśmiechnięta i rozpromieniona
|
|
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
|
#2689 | ||
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
Wróciłam z pracy i zaczynam Was czytać :P A potem obowiązkowo rodzinka z moim ukochanym Kacperkiem Cytat:
Biedaku, myśl że to ostatni raz i po krzyku Jakoś pójdzie, trzymamy kciuki A w pracy może się czymś zajmiesz i nie będziesz tak myśleć i się denerwować? Może nawet jest to jakiś plus? Cytat:
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za bieliznę. Ja właśnie zabieram się za poszukiwanie bieliźniane i uskuteczniam poszukiwania biżu, tylko już mam taki oczopląs, że nie wiem co mi będzie pasowało
|
|
|
|
|
#2691 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A były ciemniejsze? Bo na takie to mój nie przystanie
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze i tak ![]() ale bym wolala w lozku sie wygrzac
|
|
#2693 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O jak fajnie Udanej przeprowadzki życzę ![]() Cytat:
Jak przyjdą to koniecznie fotki zrób.Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
takie same były z brązem i więcej nie było....
ej dziewczynki też kupię tą białą perłę bo ja mam strasznie żółte zęby wierzcie mi... nie jedna z was przy mnie by miała normalnie bieluśkie.... to chyba taki kolor kości niestety.... spróbuję perły a jak nie to pójdę do "zębologa" żeby coś z tym zrobił bo normalnie tragedia dobra lecę spaciać papapa
|
#2695 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
pochwalisz się ? Pierwsza suknię miałaś, no to i pierwsza pełny image Wklejam fotki moich kolczyków i bransoletki tak jak pisałam, zdjęcia nie oddają uroku, ale ja jestem naprawdę zachwycona tym jak wyglądają na żywo
|
|||
|
|
|
#2696 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Laseczki
![]() Kilka dni mnie z wami nie było i tyle mam stron do nadrabiania że szkoda gadać No nic postaram się to nadrobić w wolnej chwili.Wszystkiego najlepszego dla Ewusi Witam także nowe PM Gratuluje wszystkim dziewczynom, które załatwiły sobie kolejne mniejsze lub większe sprawy ślubne ja na razie stoję w miejscu i to mnie przeraża że mogę nie zdążyć ze wszystkim na czas Jeśli chodzi o sprawy zdrowotne to ani gieniu ani stomatolog nie są lubiani przeze mnie Witam nową Panią Kierowce życzę udanych jazd po naszych pięknych i dziurawych drogach
ślub 28.04.2012 Wojciech 22.02.2013 ![]() http://s7.suwaczek.com/201302221561.png Bartuś ![]() 28.01.2015 Edytowane przez Lubcia Czas edycji: 2011-11-16 o 20:27 |
|
|
|
#2697 |
|
Raczkowanie
|
7 miesięcy do wieeelkiego dnia
|
|
|
|
#2698 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Ewusiu, biżuteria cudna!
![]() Cytat:
Ale Ci fajnie, że już masz suknię i możesz sobie wszystko dobierać...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Co do breloczków, to jak najbardziej świetny pomysł A z czego będziecie kombinować, z modeliny? No i jakie figurki, bo na pewno nie Wasze imiona, jak tu sugeruje Paulinka, tyle to wiem na pewno No i czekamy na relację z andrzejek, jak się sala sprawdziła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
żeby były wygodniutkie ![]() Cytat:
A Groom to tylko na raz i tak w sumie szkoda by mi było takie kupować...Cytat:
Cytat:
![]() Ja pończochy samonośne uważam za absolutnie najlepsze rozwiązanie na lato - są przewiewne, ale świetnie się 3mają i naprawdę wygodnie się je nosi, także dobry zakup Sama też na pewno sobie takie sprawię na ślub, ale pewnie cieliste, bo jakoś nie przemawiają do mnie inne kolory.W ogóle to byłam dziś na salonach Zupełnie spontanicznie spotkałam się z Kumpelą i poszłyśmy. Byłam w Madonnie i przymierzyłam tam piękną suknię, taką trochę podobną do tej falbankowej hjelma, co się nią tu kiedyś zachwycałyśmy, ale oczywiście nie można było robić fotek (pilnują bardziej, niż w więzieniu chyba, serio, nie dość, że 2 babki sterczą, to jeszcze kamery i trzecia siedzi przy monitorze), wyglądałam w niej super, ale to chyba jednak jeszcze nie to... Była jakby trochę za sztywna i za ciężka, chociaż wyglądała bardzo zwiewnie.A w jednym salonie Kumpeli udało się zrobić po 2 zdjęcia każdej sukni, więc macie sobie pooglądajcie. W kiepskiej jakości oczywiście, bo z ukrycia, ale coś tam widać. Pierwsza była rozmiaru 46, więc w niej utonełam A druga... sam dół wzięłabym z miejsca, normalnie taaaaaaaka leciutka, zwiewniutka, taka wygodna! Z muślinu. Tylko góra była koszmarna, krzywa i brzydka, a że to suknia sprowadzana, to oczywiście nie da się jej przerobić na swoje. Także, jak zwykle, wróciłam z niczym.
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-11-16 o 20:31 |
|||||||||
|
|
|
#2699 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam lubie chodzic i wogole dbac o zeby zawsze prosze takie znieczulenie, zeby mnie nic nie bolalo i nawet kanalowego nie czuje za to potem musze ok 3 godziny osczekac az wrazenie spuchnietej gęby zniknie Cytat:
niestety juz widze jakby zareagowal na takie spinki... Cytat:
ja niestety nie moge isc na wybielanie do dentysty bo mam koronke w jedynce.. wiec jakbym wybielila to ta koronka zostalaby w tym kolorze.. ale pani dentystka powiedzialami ze i tak mam biale zeby bo to drugi odcien najbardziej bialego:P wiec ja nie mam wyjscia.. mowila, ze mmoge sobie naklejac jedynie jakies paski w domu, bo nie bedzie az takwidac takiej roznicy.. |
|||
|
|
|
#2700 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do Twoich zdjęć, to faktycznie dół tej drugiej jest super, ale góra... może nie będę komentować ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.

Nie było miło, no ale jeden ząbek załatwiony. Na następnej wizycie bez kanałowego się nie obędzie 
<3
i sam się uparł i nie chciał całych srebrnych
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub
tzn nie lubię do gina chodzić, ale tam przynajmniej 2 minuty i z głowy, a nie siedzieć 0,5 godziny z rozdziawioną paszczą i jeszcze później do końca dnia czuć tego zęba 

Ma też silikonowe podwójne paski wokół obwodu i nie ma szans żeby spadła, bądź się zsuneła. Były też duże rozmiary, więc nawet co bardziej obdarzonym przez naturę dziewczynom polecam. Do tego cała reszta. Wziełam pończochy samonośne. Bałam się trochę, że takie na pasie będą nieco niewygodne (nigdy w takich nie chodziłam, więc bałam się ryzykować) no i w kolorze vanilia - nie są białe, ale nie są tez cieliste. Są bardzo cieniutkie. Myślę jednak że cieliste (z cielistą koronką na górze) brzydko wyglądałyby razem z białą bielizną. Zatem ogłaszam wszem i wobec że ślubny image mam już gotowy
Brakuje mi tylko jednego, jedynego elementu - torebeczki, która będzie zaplanowanym prezentem na gwiazdkę
mi brak bucików tylko, ale zamówiłam już jak będą dobre to też będę już kompletna 

) pędzle do makijażu, które zawsze chciałam mieć
że mogę nie zdążyć ze wszystkim na czas
żeby były wygodniutkie