|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Półmetek mijamy, wyprawkę składamy. Mamusie III-IV 2012 cz.4
dobrze ze mam lumpeksy kolo siebie
a swoja droga tez muszę bieliznę kupić jakaś...
|
|
|
|
#1712 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczorek,
Gizmiatko bardzo mi przykro;( dziewczyny gratuluje coreczek bylam dzis u fryzjera, jestem zadowolona z koloru..troszke rudawy jest, ale dobra zmiana bo mam dzis dzien paszteta i przynajmniej z wlosow jestem zadowolona. przed fyzjerem wstapilam do lumpka tylko z dzieciecymi ubrankami, wozkami itd...alez sliczne rzeczy tam sa. chcialam sie podzielic tym z moja fryzjerka, ktora ma dwie coreczki, a ona ze nie kupila dla swoich coreczek ani jednej rzeczy uzywanej, bo jej dzieci musza miec wszystko nowe (???)....no ok, to juz nie wnikalam dalej ale powiedziala mi ze wrocila do pracy...tydzien po porodzie!!! (musiala, przyjechala z Portugalii z szescioletnia coreczka i bedac w ciazy..przyjechala sama z dziecmi, znalazla nianie i PO TYGODNIU wrocila do pracy.a w ogole to dzis sie bardzo wystraszylam, bo miasteczko w ktorym jest moja fryzjerka nie jest zbyt ciekawe, wyszlam od fryzjera nie tak pozno bo o 17, w samym centrum , poszlam jeszcze do miedzynarodowego sklepu, kupuje sobie cos tam, a tutaj jakies krzyki, rzucanie butelkami, wyklinanie w jezykach roznych...a to pijani Polacy lub Litwini zaatakowali sprzedawce Portugalczyka (w tym sklepie w ktorym wlasnie bylam), jak sie wystraszylam, myslalam tylko jak ja wyjde z tego sklepu, czy ci kolesie tam nie stoja na ulicy....ale ok wyszlam i cholerka mialam kawalek do samochodu, malo ludzi, i na dodatek ci kolesie grupa stali przy jednej uliczce, ale dotarlam do samochodu i bylam juz taka zadowolona ze juz jechalam do domu do siebie na spokojna wies, nie mam zamiaru juz jechac do fryzjera popoludniu, nienawidze ludzi ktorzy sie szwendaja pijani po miescie i szukaja zaczepki,powinni byc zamykani za to. strachu sie najadlam w tym sklepie, bo kupujesz sobie cos, a tutaj butelki wlatuja do sklepu. |
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!
Mało czasu mam ostatnio na ten wizaż, dzisiaj znów praktycznie cały dzień po za domem byłam. Miałam dziś wizytę u gina, oczywiście badań nie było jeszcze, mimo, że babka w laboratorium mnie upewniła na 100%, że badania będą na następny dzień. Niestety okazało się, że jednak g**** prawda co za tym idzie, jutro muszę znów tam jechać specjalnie :/ więc cały dzień będę mieć rozwalony :/ ech:/ poprawiłam sobie humor dzisiaj zakupami za to Tak wgl, to gratuluję dzisiaj wszystkich poznanych płci
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
A więc poniżej zdjęcia spódniczki i jeansów z H&M legginsów nie cykałam bo są zwykłe z panelem na brzuszek
mam też inne z Outletu też H&M za 6zł ale jeszcze ich nie nosze bo brzuszek za mały
|
|
|
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w lumpeksach niestety nic nie mogę znaleźć dla siebie jedynie dla maluszka a Ty miałaś pochwalić się swoimi łowami
|
|
|
|
|
#1716 |
|
Zadomowienie
|
jolka super zakupy
zwłaszcza spodniczka, w sumie ja nie mam zadnej ciazowej, ale mam kilka bawełnianych na gumce w które wejde ale mnie przerazaja te ceny ubran ciazowych w sklepach.Tz chyba nie pojedzie jutro ze mna do gina, bo ma pilna prace, no ale coz jak mus to mus.PO cichu licze ,ze jednak pojedzie ![]() Do jutra dziewczyny
|
#1717 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() akurat jutro wypłata![]() super te rzeczy
|
||
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ![]() ja też spokojnie wchodzę w te z przed ciąży, ale w tych czuję się o niebo lepiej, wygodne na maxa aż jestem w szoku bo byłam przekonana, że ciężko będzie mi coś znaleźć, a jednak udało się i nie żałuję a fakt ceny są przerażające niestety... po ciąży będę próbowała sprzedać je na allegro. a jak by któraś miała r. L to taka sama spódniczka jest na allegro używana za 79zł dopiero teraz zauważyłam ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- to jak się wybierasz na zakupy to pochwal się później ![]() ja muszę zakupić bielizne, a chciałabym coś fajnego dzisiaj już nie miałam siły i głowy by latać i szukać bo i tak sporo się nałaziłam jeszcze po innych sklepach. No i co do płaszczyka sama nie wiem czy kupić któryś z tych co mi się podoba czy czekać, aż brzuch urośnie... |
|
|
|
|
#1719 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja jestem 21tc i też liczę na to, że w 15 kg się zmieszczę Cytat:
Cytat:
kosztowały sporo, ale nie chcę też chodzić ubrana byle jak dlatego, że jestem w ciąży a w second handach nie mam szczęścia i nic nigdy nie mogę znaleźć. Zamówiłam też 2 pary getrów na allegro (tych, które dziewczyny wklejały) i czekam na przesyłkę
|
||||
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje zdobycze moczą jak wypiorę to pokaze
|
|
|
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ![]() nom dokładnie, ja również szczęścia nie mam w SH ![]() a co do getrów ja ciążowe mam 2pary, ale jeszcze w nich nie chodzę bo panel za brzuch jest za duży póki co wygodnie mi w zwykłych getrach ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- dziękuję ![]() ![]() okey więc czekamy :P ja w poniedziałek chyba znowu pojadę do lumpka na zakupy dla maluszka
|
|
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
nie no! ja musze sie przed 22 klasc
bo mnie wilczy apetyt dopada po tej godzinie
|
|
|
|
#1723 | |
|
Zadomowienie
Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)
|
Cytat:
Właśnie się objedliśmy tortillami, w sumie zjadłam 2 małe i już z godzinę dobrą temu, a czuję się jak balon. Po 22 zjem już tylko jogurt albo kefir z owocami, mam nadzieję, że wystarczy, bo z burczącym brzuchem na pewno nie zasnę |
|
|
|
|
#1724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam pusta lodówkę i została mi parówka z ketchupem
|
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
od jutra mniej jem
![]() na te słowa mąż parsknął śmiechem Ale powaznie... brakuje mi miejsca już na jedzenie...
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
Jolka głodzisz swoje dziecko
![]() swoja droga moj TŻ zrobil sobie kanapke z sopocka z majonezem i musztarda
Edytowane przez Cytrynka_Wawa Czas edycji: 2011-11-16 o 22:37 |
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzis wyjatkowo duzo jem, nadrabiam te godziny co bylam na czczo od 7 do 13 i nie moge sie najesc dzis
Ale ide spac zeby juz nie podjadac dobranoc
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- to prawie hot dog
|
|
|
|
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie głodzę, zjadłam tyle ile byłam w stanie przecież nie będę jeść na siłę jak mi ciężko. Ja dziś na kolacje jadłam kanapki jedna z nich to pasztet z majonezem
|
|
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
Konia smacznego
|
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Córcia w brzuchu wyraźnie lubi pizze, po Mamusi
![]() A starsza Córcia odkryła dzisiaj ,że ściany są najlepsze do rysowania po nich kredkami . A tak się cichutko bawiła Oglądałyście porodówkę ? znów się powzruszałam
|
|
|
|
#1734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja majonez dodaję do wszystkich kanapek niemal. Jestem od niego uzależniona ![]() Cytat:
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
majonez jest bardzo ok, a kurczę kiedyś , jak byłam młoda i głupia to nie lubiłam
ale ktoś kiedyś zamówił hamburgery i jeden miał być dla mnie bez majonezu , jem jem i mówię co on taki dobry ? a to majonez i tak się zakochałam choć nie wiem czy dobrze , bo kalorii to on ma ten mój kochanek |
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
niestety, kaloryczny jest... ale taaaaki pyszny.
Dla mnie najlepszy majonez to Majonez Pomorski ewentualnie Kielecki może być w zastępstwie.
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
ja to tylko Kielecki lub Napoleoński
|
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja uwielbiam dekoracyjny winiar ,---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- nocne rozmowy o majonezie |
|
|
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
i przez was cieknie mi ślinka
idę zrobić sobie kanapki z majonezem i ogórkiem
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.

a swoja droga tez muszę bieliznę kupić jakaś...

ale powiedziala mi ze wrocila do pracy...tydzien po porodzie!!! (musiala, przyjechala z Portugalii z szescioletnia coreczka i bedac w ciazy..przyjechala sama z dziecmi, znalazla nianie i PO TYGODNIU wrocila do pracy.
co za tym idzie, jutro muszę znów tam jechać specjalnie :/ więc cały dzień będę mieć rozwalony :/ ech:/

jedynie dla maluszka