|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Nosku gratulacje!!! wiedziałam, ze się uda! Mam nadzieję, ze ja się w końcu zapiszę i też zdam w miarę szybko, a nie za 10 razem...
|
#902 | |
|
Zadomowienie
|
Suuper, gratulacje!!
Teraz pewnie świętujesz. ![]() Cytat:
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30537584]Zywieczdrowj, tak, antycellulitowy, używam go do włosów
![]() Ja na szczęście jestem jak na razie lakierowo zaspokojona, jeśli nie "przespokojona" - już jakoś nie mam tyle serca do malowania i zdobienia paznokci, zwłaszcza teraz, jak ogryzłam w szpitalu i mam obleśne... [/QUOTE]Daj znać jak efekty Chciałam go kupić, ale na cellulit właśnie, a do włosów używałam kokosowego ostatnio ![]() Dziewczyny jeśli byście mogły to bardzo proszę o kliknięcie w baner. Odwdzięczę się głosami w innych konkursach
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30516994]I właśnie doszedł mój zamówiony olej kokosowy
Będziesz zadowolona.Kokos to mój kosmetyczny hit.Bardzo uniwersalny kosmetyk.Ja używam do skóry i do włosów. |
|
|
|
#905 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Baaaardzo dziękuję za gratulacje.
Agniesiu zdałam za 3 razem. ![]() luskap zapisuj się czym prędzej, może uda Ci się zdać przed zmianą zasad!!! i nie zrób tak jak ja, że po pierwszym niezdanym egzaminie zwątpisz i odłożysz wszystko o kilka miesięcy..
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje!!! ależ Ci teraz zazdroszczę,świeżo upieczona "kierowniczko"
:r oza: Ja muszę w końcu przełamać swoją niechęć do samochodów i też wybrać się na kurs i zrobić prawko.Ale to pewnie w przyszłym roku.W tym mam za dużo roboty na uczelni. Zaszalałam z różami, kupiłam 2 z essence i jeden droższy ze smashbox. Czyli przybyło mi kolorówki.
|
|
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za zmiana zasad??! ja się zbieram już nie powiem od kiedy ![]() Nagrzeszyłam dziś mocno kupiłam koszyk żeli pod prysznic, jakoś tak mnie naszło. Ostatnio robiłam porzadki i stwierdziłam, że już mało zapasów, to oczywiście musiałam zapełnić szafki ![]() Kupiłam jagodowy z alterry, fa passiflora, peeling z granatem z alterry, kokosowy marks&spencer i dwa mydła w płynie.
|
|
|
|
|
#908 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A skąd taki pogląd wytrzasnęłaś? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Na szczęście za drugim razem się udało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#909 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#910 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja lecę pod prysznic i zużyję żel limonkowy Ori, to już zapisuję to z góry.
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę w sobotę na Listy do M., może któraś z Was już widziała ten film? |
|
|
|
|
#912 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zywiec, kliknęłam ![]() Przyszło zamówienie z Avonu, jestem wściekła, bo kilku rzeczy, które mam na fakturze, nie znalazłam w kartonie, więc napisałam im soczystego maila, co o tym myślę. Brakuje między innymi mojego miętowego błyszczyka Ale jest mój szampon z nowej serii Naturals Herbal, ten z pokrzywą i łopianem, ładnie pachnie
|
|
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nosku te testy to masakra jakaś ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30547745]Też mnie ten jagodowy kusił [/QUOTE] W sklepie mnie oczarował, ale po teście już średnio. Sztuczny zapach strasznie nawet TŻ też tak stwierdził.
|
|
|
|
|
#914 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#915 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie taka ilość starczyłaby chyba do końca życia. Cytat:
Nigdy nie miałam żeli pod prysznic z Alterry, ale jak piszesz, że jagoda kiepsko pachnie, to mnie do nich nie ciągnie. ![]() Cytat:
Miałam iść do kina w zeszłym tygodniu, ale ten film taki bardziej świąteczny jest, więc pójdę sobie w grudniu. Orlica, przybij piątkę - ja też zaczynam zabawę z olejowaniem włosów. Dzisiaj idę spać z olejem ze słodkich migdałów, a w mini kolekcji mam jeszcze oliwkę Babydream fur Mama i oliwę z oliwek w kuchni. Kokosowy też muszę kupić.
|
|
#916 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Aczkolwiek wtedy wyczuwałam zapachy typu Bi Es i jakieś podróby kioskowe. Mocno to to jak nie wiem A zapachy pozostawiają wiele do życzenia... Każdy zresztą niech robi jak mu pasuje Ja się nie chcę z nikim kłócić ![]() Dziękuję bardzo za kliknięcie Dziękuję Cytat:
Nie widziałam jeszcze, ale chciałabym zobaczyć. Jeśli będziesz pierwsza to daj znać czy warto obejrzeć ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30547745]Też mnie ten jagodowy kusił Zywiec, kliknęłam ![]() [/QUOTE] Dziękuję |
|||
|
|
|
#917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ze wszystkim można przesadzić, z wodą toaletową też. Trzeba psikać w granicach rozsądku |
||
|
|
|
#918 | ||
|
Zakorzenienie
|
zywieczdroj kliknęłam Cytat:
Cytat:
daj znać czy wart obejrzenia, czy płytki i przereklamowany... [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30547745] Przyszło zamówienie z Avonu, jestem wściekła, bo kilku rzeczy, które mam na fakturze, nie znalazłam w kartonie, więc napisałam im soczystego maila, co o tym myślę. Brakuje między innymi mojego miętowego błyszczyka Ale jest mój szampon z nowej serii Naturals Herbal, ten z pokrzywą i łopianem, ładnie pachnie [/QUOTE]Mi dziś też ma przyjść zamówienie- wzięłam z demo nową wodę Incandessence Lumiere i mus róża brzoskwinia, żeby dobić do 30% opustu. oprócz tego będzie źel truskawkowy za 1zł i dla TŻ wodę Patrick Dempsey
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-11-17 o 08:32 |
||
|
|
|
#919 |
|
Konto usunięte
|
Też dostałam ten żel truskawkowy, ale pewnie komuś dam albo sprzedam, bo to jedna z nielicznych wersji Naturals, której nie lubię
![]() Dziewczyny, czy to możliwe, żeby powieki puchły od złego płynu do demakijażu? |
|
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo, jest nam wtedy przykro, ale nie ma co płakać, bo przecież nic wielkiego się nie dzieje ), więc nie ma się co przejmować - uda się następnym razem Mam 8 próbek 3 ml emulsji matującej Iwostinu, więc przełożę je sobie do pustego słoiczka i zrobię mini krem
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-11-17 o 10:04 |
|
|
|
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#922 |
|
|
Obudziłam się i ciągle do mnie nie dociera, że dałam radę!
I tak największą frajdę mam z tego, że wreszcie mogłam skomentować gderanie mojego ojca, że bez sensu było zaczynać prawo jazdy w Warszawie, że nie dam rady, że tylko wywalę mnóstwo kasy, a potem pojadę zdawać do jakiegoś mniejszego miasta. No i oszczędziłam trochę kasy, bo jakbym nie zdała 3 raz to musiałabym dokupować jazdy za jakieś 250 zł i zdawać praktykę+teorię. Dokładnie wczoraj miałam ostatni dzień ważności egzaminu teoretycznego.
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Taki.Kosztował 85 zł, jak to smashbox ich pudry to ok.90 zł za sztukę.
czaję się jeszcze na serię heartbreaker |
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30551010]
Dziewczyny, czy to możliwe, żeby powieki puchły od złego płynu do demakijażu?[/QUOTE] możliwe, mnie puchły od toniku z nagietkiem, na który jak się okazało jestem uczulona |
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się udało zdać za pierwszym razem. Jak egzaminator powiedział, że wynik pozytywny, to nie wiedziałam co mam dalej ze sobą zrobić i siedziałam w aucie póki nie powiedział, że naprawdę zdałam i mogę już wysiąść.
Przydałoby nam się w domu drugie, mniejsze autko.
|
#926 |
|
|
aktogimko ale przynajmniej miły był ten egzaminator?
Bo mój ten z wczoraj tragiczny. Miał jakieś złośliwe komentarze na temat wszystkiego, cały czas miał jakieś dziwne tiki Trzy razy wepchnął mnie w jednokierunkową i kazał skręcać w lewo. Skrzyżowań równorzędnych chyba 15 miałam, a to takie małe osiedlowe dróżki, pozastawiane na maxa samochodami, zarośnięte krzakami, drzewami.. miejsce parkingowe wąskie takie, że myślałam że zejdę na zawał jak zobaczyłam, że tylko nosem mi samochód wejdzie i już muszę robić korektę!!! na prosto byłoby trudno wjechać.. A pod sam koniec jeszcze opitolił mnie, że ścięłam zakręt, a jechałam za dużym dostawczakiem i skoro widziałam, że on nie ściął to ja małą osobówką też nijak nie mogłam. Ale widocznie musiał sobie pogadać.. Pod koniec jeszcze mówi do mnie "W prawo!" a to była droga wewnętrzna do ośrodka, więc tak głupio zapytałam "Już?" a on: "A co jeszcze chce Pani ze mną pojeździć?" Najmilej będę wspominać tego z poprzedniego egzaminu, który przez całą drogę powrotną (jak nie zdałam) mnie chwalił i mówił, że fajnie jeżdzę i żeby nie tracić nadziei i zapisywać się natychmiast na egzamin. Normalnie taki kochany wujek. Chyba tylko dzięki niemu faktycznie zapisałam się od razu...
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2011-11-17 o 11:54 |
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
z prawem jazdy to to jest jakas paranoja.Ludzie zdają tyle razy i jest przy tym tyle stresu ze masakra.ja zdawalam prawko w krakowie i udalo mi sie za 1 razem.jak wyszlam z egzaminu to bylam taka szczesliwa jakbym wygrala w totka kilka milionów.Jakby w USA tak robili z egzaminami jak u nas, to pewnie tam nikt nie mialby prawa jazdy i byłaby lepsza komunikacja miejska :P
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
nosek, widzę miałaś z przygodami ten egzamin.
Mój egzaminator był świetny. Na egzamin pojechałam z chłopakiem, przyszedł egzaminator, a chłopak do mnie, że on też u niego zdawał i że naprawdę dobrze trafiłam. Raz wyjeżdżałam z popdporządkowanej i nie chciałam oblać na wymuszeniu, bo to śliska sprawa, więc długo stałam i długo przepuszczałam, aż bus za mną zaczął trąbić. Później egzaminator mnie pochwalił, że nie dałam się sprowokować i dalej czekałam, bo jakbym wyjechała, to mógł mi to zakwalifikować pod wymuszenie. Egzamin wspominam bardzo miło.
|
#929 | |||||
|
Zakorzenienie
|
no właśnie mam do niego mieszane uczucia wciąż
jakoś kryje najlepiej ze wszystkich dla mnie (teraz wzięłam sobie dermacol na spróbowanie, ale jeszcze nie wiem) łatwo się rozprowadza ale: -zostaje na wszystkim czego się dotkniesz (chyba, że zastosujesz puder fiksujący), telefon -najjaśniejszy odcień jest dla mnie za ciemny i trochę za żółty -łatwo zrobić sobie maskę, bez modelowania twarzy nie da rady tak chodzić -koniecznie trzeba go matowić ostatnio stosuję bb kremy, a potem dermablenda pędzelkiem punktowo bardzo malutko na zmiany, przebarwienia jeśli nie macie problematycznej cery bardzo to nie warto, za dużo minusów gratuluję ![]() jak wyżej Cytat:
![]() klik ![]() no nie! ![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30551010] Dziewczyny, czy to możliwe, żeby powieki puchły od złego płynu do demakijażu?[/QUOTE] myślę, że tak ale mogą też od tuszu, kredki, kremu pod oczu, w sumie od czegokolwiek Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() porzeczko klik ![]() a u mnie znowu zakupy: -olejek babydream fur mama (długo się na niego czaiłam i w końcu wzięłam) - potrzebne (włosy, chcę spróbować ocm) -olej rycynowy - potrzebne (włosy, rzęsy, brwi, paznokcie, ocm) -micel z burżuja - nie mam żadnego -dermacol - zastępstwo dla dermablendu, zobaczymy... -4 cienie pojedyńcze miyo )-3 maseczki w saszetkach (peeling enz., karotenowa ava, podwójna z bielendy limonka) - kaprys zużyłam krem do rąk avon glicerynowy 100ml
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-11-17 o 12:41 |
|||||
|
|
|
#930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi też
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

Teraz pewnie świętujesz.
[/QUOTE]
Chciałam go kupić, ale na cellulit właśnie, a do włosów używałam kokosowego ostatnio 

Na szczęście za drugim razem się udało 

Ale jest mój szampon z nowej serii Naturals Herbal, ten z pokrzywą i łopianem, ładnie pachnie
nawet TŻ też tak stwierdził.
A zapachy pozostawiają wiele do życzenia... Każdy zresztą niech robi jak mu pasuje
Wiadomo, jest nam wtedy przykro, ale nie ma co płakać, bo przecież nic wielkiego się nie dzieje 
Skrzyżowań równorzędnych chyba 15 miałam, a to takie małe osiedlowe dróżki, pozastawiane na maxa samochodami, zarośnięte krzakami, drzewami.. miejsce parkingowe wąskie takie, że myślałam że zejdę na zawał jak zobaczyłam, że tylko nosem mi samochód wejdzie i już muszę robić korektę!!! na prosto byłoby trudno wjechać.. A pod sam koniec jeszcze opitolił mnie, że ścięłam zakręt, a jechałam za dużym dostawczakiem i skoro widziałam, że on nie ściął to ja małą osobówką też nijak nie mogłam. Ale widocznie musiał sobie pogadać.. Pod koniec jeszcze mówi do mnie "W prawo!" a to była droga wewnętrzna do ośrodka, więc tak głupio zapytałam "Już?" a on: "A co jeszcze chce Pani ze mną pojeździć?"
Później egzaminator mnie pochwalił, że nie dałam się sprowokować i dalej czekałam, bo jakbym wyjechała, to mógł mi to zakwalifikować pod wymuszenie.