|  2011-11-16, 18:24 | #4621 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane

maatro - nie jedlismy, dobre? moja diete szlag trafil, cupilam apple crumble w Lidlu   | 
|     | 
|  2011-11-16, 19:25 | #4622 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: Uk 
				 | 

a myślałam że Tobie kofi to naturalnie przychodzi   taki odruch bezwarunkowy  matra, też nie jadłam. bakti, eh, moja dieta wogóle nie istnieje. rano białe pieczywo z twarożkiem, lunch resztka indyka z oliwkami, papryką i pomidorami z wczoraj, na obiad lasagne  dogadzam sobie  za dietą się rozejrzę jak przestanę karmić    
				__________________ 65-64-63-62-61-60 59-58-57-56-55-54-53-52 -13 kg  | 
|     | 
|  2011-11-16, 19:47 | #4623 | |||
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2004-03 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
   normalnie Pomyslowa Dobromira  Cytat: 
  az sie wujka google spytalam co to jest nigdy nie dostalam, chlip chlip    | |||
|     | 
|  2011-11-16, 20:16 | #4624 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

http://cherishedbyme.com/2011/03/her...friendly-cake/ nie wiem czy dobre, bo dzisiaj kolezanka mi dala(szkolna mama),ciasto sie robi 10 dni,ona byla tak mila,ze zrobila 3 juz za mnie, bo sie mijalysmy w szkole. nie martwcie sie kochane,ja planuje moje czesci pomrozic, to Wam kiedys dam  (nie widze siebie latajacej i rozdajacej miksture,poza tym moje kolezanki nie pieka w ogole) moja dieta jako tako,co 3 dni mam srednio zalamanie   
				__________________  -7kg   | 
|     | 
|  2011-11-16, 21:16 | #4625 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Londyn 
				 | 

Czesc   Powoli wracam do zycia  Juz od 2 tygodni mieszkam sama i powoli przyzwyczajam sie do nowej sytuacji. Czuje sie wypoczeta i zrelaksowana jak nigdy  Rozmyslam tez o tym czy dobrze zrobilam rozstajac sie z TZ.... Troche boje sie samotnosci, ale wiem ze nie bylam szczesliwa i nie chce dalej tak zyc. Z rzeczy przyziemnych to straszna bida u mnie, zdecydowalam sie wynajac studio dla samej siebie i kasy wystarczy mni tylko na rachunki i jedzenie, wiec juz rozgladam sie za jakas extra robota, trzeba sobie jakos radzic do czasu az dostane podwyzke w pracy (Maj). 
				__________________ When life gives you lemons make lemonade! | 
|     | 
|  2011-11-16, 21:21 | #4626 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  nie przejmuj sie u nas tez bida, maz utrzymuje swoich pracownikow ale sam nie zarabia  samtnosc bedzie chwilowa uszi do gory!c   | ||
|     | 
|  2011-11-16, 22:32 | #4627 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

Cytat: 
   czlowiek robi sie bardziej wrazliwy,placzliwy,przyja cielski bleghhhhh   nie umiem sobie z tym poradzic !!! Vonnie  bedzie dobrze  (<--- no widzicie  ) a jak na rachunki jedzienie masz to poki co git .... pozniej znajdziesz takiego co za zakupy bedzie placil   
				__________________ Mad about Mad Men  “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein Edytowane przez Kofika13 Czas edycji: 2011-11-16 o 22:34 | |
|     | 
|  2011-11-16, 22:34 | #4628 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: UK/South East 
				 | 

eee tam dlugo nie wytrzyma i do nas wroci   no to sie dowiedzialam  jak literki w ogole nie dzialaja to nie da sie wyczyscic, trzeba wymienic klawiature  najlepsze rozwiazanie, wcale nie takie drogie i teoretycznie najlatwiejsze Cytat: 
  Zobaczysz wszystko sie powoli pouklada, sam fakt, ze czujesz sie wypoczeta swiadczy o tym, ze to zmiany na lepsze Moona nasz dostawca jedyne o co pytal to czy akceptujemy substytuty, nic nie bylo na temat dat 
				__________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference" | |
|     | 
|  2011-11-16, 22:40 | #4629 | 
				 | 

cos takiego? czytaja ze mnie jak z otwartej ksiegi  nawet pofochowac sobie czasem nie mozna   
				__________________ Mad about Mad Men  “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein | 
|     | 
|  2011-11-16, 22:53 | #4630 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2004-03 
				 | 

Anka, idz na FB, zaraz Ci wrzuce fote jak to wyglada, wizaz mnie denerwuje bo mi mowi, ze ze fota za duza, zmniejszam i ciagle za duza, niech sie kopnie w    | 
|     | 
|  2011-11-16, 23:00 | #4631 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-02 
				 | 

bardzo fajnie   pierwszy raz od jakiegoś czasu robię coś co sprawia mi przyjemność  Cytat: 
  i trzymam kciuki by wszystko się ułożyło po myśli Cytat: 
 ----------------------------------------------------- oglądacie "frozen planet" na bbc?   
				__________________ I'm so glamorous, I piss glitter! | ||
|     | 
|  2011-11-16, 23:04 | #4632 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: UK 
				 | 

Cytat: 
  Wystarczy jakiś temat zapalny zrobi się głosno, a później będzie ciszaaaaaa i foch i ciszaaaaa aż do rozmów o winie, baileysach i innych takich.   
				__________________ Blogi są dwa  blogowo: poradnik emigranta nowy post: 14/10/2012 Obyście tego postu nie potrzebowali blogowo: aktywnie nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici   | |
|     | 
|  2011-11-16, 23:14 | #4633 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Londyn 
				 | 

Dziekuje bardzo   bede czesciej sie udzielac, ale narazie neta jeszcze nie mam, a nie lubie iPhonem pisac grrr 26 mam instalacje, juz odliczam dni   
				__________________ When life gives you lemons make lemonade! | 
|     | 
|  2011-11-16, 23:32 | #4634 | 
				 | 

a ja ogladam wlasnie HOARDERS i patrze sie na swoj salon: zaslony do prasowania w jednym kacie, gondola, spacerowka w drugim kacie, prasowanie z 3 pran na fotelu, bujaczek, hustawka, mata edu na podlodze, biurko do komputera - nie ma miejsca, na sofie pudlo z butami, obok sofy pudlo z butami, na krzeslach zapasowe koldry z wietrzenia, na stole kosmetyki.... ciekawe ile mi brakuje zeby zaczac sciezki robic.... | 
|     | 
|  2011-11-16, 23:37 | #4635 | ||
				 | 

a to powd trzeba miec? foch i tyle.... -----------------------------------------------------  Cytat: 
 no moze... sa jakies ... typu ze rano musze wstawac ze kawa za goraca ze za zimno ze jem za duzo (to foch na siebie) ze .................... ale juz powoli wracam do SIE polazlam na pumpa i energia mnie taaaaka ogranela, ze chcialm jeszcze zostac na kolejne zajecia .... ale umowiona bylam z tz ... wiec sie nie dalo  oki zmykam suszyc łepetyne moze jeszcze co poczytam i spac jutro mnie kolezanka zabiera ... ale musze byc gotowa na 6:40    jak ci ludzie moga tak wczesnie wstawac  ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat: 
      zamow mnie przed ruskimi ograne ci nie tylko salon     
				__________________ Mad about Mad Men  “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-11-17, 09:12 | #4636 | 
				 | 

a mi się nawet udaje zachować porządek, nie wiem jakim cudem   chyba dlatego że ja olewam prasowanie!  Vonnie, powodzenia i zobaczysz że się ułoży! jak kofi mówi jeszcze się znajdzie taki co za zakupy zaplaci   
				__________________ 65-64-63-62-61-60 59-58-57-56-55-54-53-52 -13 kg  | 
|     | 
|  2011-11-17, 10:25 | #4637 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
    frozen planet - fantastyczne, zwlaszcza w hd zabrali mi tv  maja teraz te elektroniczne podpisiwadla wiec zadnego papiru nie zostawili. a moze ja bele komu tv oddalam? pytam: - to co? tydzien na naprawe? spojrzal sceptycznie; - taaaa, standardowo. znaczy po swietach powinnas dostac. ostatnio zajelo im to tylko 3 miesiace ja sie chyba dzis do westfielda na startford wybiore bo zakupow mi sie chce. Tygrys lubi spacerki to bedzie jak znalazl. a co do kodow to do H&M online mam dwa jakby ktoras chciala: 25% off- 9514, £5 off - 1304. oba dzialaja w jednym zamowieniu. 
				__________________ There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska | |
|     | 
|  2011-11-17, 13:45 | #4638 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-02 Lokalizacja: North east 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
  ale polki która nie wiedziała co to ciabatta nie przebije  Cytat: 
  Cytat: 
  TZ po raz kolejny obiecał że zwierzaka będę miała jak dom kupimy  Prawdopodobnie kota  Marzy mi się srebrny angielski ale czarny dachowiec też będzie kochany  ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat: 
  Po przygodach z H&M napisalam jakis czas temu do nich complaina , jakie zaskoczenie miłe kiedy wczoraj ktoś do mnie dzwoni i mwi że oni chcą dochodzenie zrobić gdzie i kto popełnił błąd. No nic dzisiaj czekam na drugi telefon od nich bo chcą więcej szczegółów zebrać  *** Jutro premiera Belli i Edwarda.  WYbieracie się do kina??   
				__________________ Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi   | ||||||
|     | 
|  2011-11-17, 14:32 | #4639 | 
				 | 

mozecie nie wiezyc .... przez ponad godzine dodawalam produkty do koszyka,ale to nie dla mnie. duzo mniej rzeczy niz w sklepie. zrezygnowalam. ps. ola alhohol sie zalica do promocji, bo ja dodalam likier za 10f i normalnie na koncu odjelo mi 15f . Ania dziekuje  zalamalam sie. laptop jest prawie nowy,ale jak tylko wymiana klawiatury wchodzi w gre, to chyba nie mam wyboru. Lori stanelam przed domem i drzwi probuje otworzyc. czym ??? kluczykami do auta oczywiscie   
				__________________  -7kg   Edytowane przez maatra Czas edycji: 2011-11-17 o 15:42 | 
|     | 
|  2011-11-17, 15:46 | #4640 | ||||
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  . Ja to z tyche co kazda brukselke ogladaja, groszek tez bym pewno sprawdzala jakby na wage sprzedawali  . Pozatym zakupy mnie relaksuja  , ale te wieczorem jak jest spokoj i nie ma tyle ludzi. Cytat: 
  .  Kofi wydaj poradnik  . Cytat: 
  . Do nas mam nadzieje dolaczy niedlugo drugi kot i pies na poczatku roku  . Do kina sie nie wybieram, nie widzialam zadnej czesci i jakos mnie nie ciagnie  . Cytat: 
  . | ||||
|     | 
|  2011-11-17, 22:42 | #4641 | 
				 | 

eeee tam od razu poradnik ... przepis jest prosty spotkac takiego ktory pokocha cie do szalenstwa ze wszytskimi twoimi wadami i.... zrobi dla ciebie wszytsko !!! ot tyle  *** ogladacie koncert Children in Need ? jednak sie starzeje bo nic tylko   
				__________________ Mad about Mad Men  “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein | 
|     | 
|  2011-11-17, 22:45 | #4642 | 
				 | 

kofi to dzis ??????   to ja tu siedze i koreanski mam talent ogladam na przemian z dico polo  i takie wydarzenie mnie omija ehhhh. 
				__________________  -7kg   | 
|     | 
|  2011-11-17, 22:50 | #4643 | |
				 | 

Cytat: 
  koncert zazwyczaj dzien wczesniej przed zbieraniem kasy na ulicach  i fetach w szkolach  chociaz u nas jutro spokoj  bo minister przyjezdza   
				__________________ Mad about Mad Men  “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-11-17, 22:50 | #4644 | 
				 | 

X factora ogladamy, a pozniej I'm a celebrity CIN zlapia na ketchup   | 
|     | 
|  2011-11-17, 23:10 | #4645 | |
				 | 

Cytat: 
  czy jest jakas powtorka gdzies??????????????????? ?????????????? 
				__________________ Mad about Mad Men  “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein | |
|     | 
|  2011-11-17, 23:19 | #4646 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-11-17, 23:49 | #4647 | |
				 | 

Cytat: 
  ale co? bylo na co popatrzec? 
|     | 
|  2011-11-18, 09:18 | #4648 | |
				 | 

Cytat: 
 może będzie na on demand?  x faktor hamerykański, tak? 
				__________________ 65-64-63-62-61-60 59-58-57-56-55-54-53-52 -13 kg  | |
|     | 
|  2011-11-18, 10:55 | #4649 | 
| Zakorzenienie | 

ee tam, nudy byly. Nikolki juz dluzej nie zdzierże. dziala mi na nerwy kobieta a tu facet od mojego pierwszego pocalunku. kurczaki ze ja takie ciacho wypuscilam z rak KLIK 
				__________________ There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska | 
|     | 
|  2011-11-18, 11:05 | #4650 | |
				 | 

Cytat: 
  a laski na szosie w kabaretkach wymiataja looool ps. mój odpierwszego pocałunku jest raperem   
				__________________ 65-64-63-62-61-60 59-58-57-56-55-54-53-52 -13 kg  | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Emigrantki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.

podziwiam
 podziwiam