|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zazwyczaj maluję pazury bardzo klasycznie, czyli jednokolorowo, ale ten mani wygląda bardzo kusząco i chyba sama spróbuję wykombinować podobny ![]() Zrobione. Dziewczyny wspomniały już o Allegro. U mnie w mieście w galeriach handlowych są takie oszklone stoiska z profesjonalnymi kosmetykami do włosów, trochę do twarzy i tam też bywają Nail Teki.
|
|
|
#2492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na Allegro ![]() Nieee, ja miałam i to nie była podróbka ![]() Cytat:
aż wstyd się przyznać... A tyle notek miałam w planach ...
|
|
#2494 |
|
Moderatoreska
|
|
|
|
|
#2495 |
|
Konto usunięte
|
Aaale posucha u mnie na kosmetycznym
![]() Coś tracę serce do jakichkolwiek prób makijażowych, to nie mój konik
|
|
|
|
#2496 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny.
Miałam nadzieję właśnie na jakiś namiar poza netem. Sephory w pobliżu nie mam...ale może jakoś uda się zdobyć
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30545008]Aaale posucha u mnie na kosmetycznym
![]() Coś tracę serce do jakichkolwiek prób makijażowych, to nie mój konik [/QUOTE]No coś Ty Przestań tak myśleć ![]() Co do posuchy - u mnie tak samo, choć się specjalnie nie zrażam ![]() Wczoraj pierwszy raz użyłam w makijażu czarnego cienia Oo Jutro wrzucę fotki na bloga
|
#2498 |
|
Zadomowienie
|
Mam do was prośbę (znowu
). Możecie parami porównać te 6 zdjęć? tzn które z danej pary wygląda lepiej, które jest zbyt niebieskie/ zbyt żółte? Czy widzicie w ogóle jakąś różnicę?Kupiłam nowy monitor i jakoś nie mogę dojść do ładu z kolorami. Macie jakiś patent żeby sprawdzić czy ustawienia kolorów są w miarę adekwatne do rzeczywistości?
|
|
|
|
#2499 |
|
Moderator
|
Miedzy oczami nie widzę żadnej różnicy w kolorach
Potem lepsze 2 i znów 2
|
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
druga para - pierwsze zdjęcie bardziej pomarańczowe, drugie bardziej niebieskie trzecia para - nie widzę różnicy ![]() ale może nie rozróżniam kolorów
|
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie to w zdjeciach oka 1sze lepsze jesta pozniej 2 w obu przypadkach
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
1, a pozniej 2 i 2
![]() Czym malujesz biala kreske?
|
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem to moga byc podroby
nie ryzykowalabym |
|
|
|
#2504 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czyli wychodzi na to, że teraz jest lepiej, bo pierwsze zdjęcia są takie jak obrabiałam ze starym monitorem, a drugie to są te poprawiane z nowym. A mi się ciągle wydaje, że ten nowy daje jakiś zaniebieszczony obraz, z kolei zdjęcia na nim wydają mi się żółte.![]() Biała kreska eyeliner Inglot. ja prawie wszystko co używam na oczach, oprócz tuszu, mam z inglota. maniaczka. |
|||
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
blogspot mi nie zapisuje posta
(
|
|
|
|
#2506 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chwilka roboty i nic trudnego Zwilżyć włosy, olej na dłoń, rozgrzać trochę i wmasować w skórę głowy i włosy, później zmyćależ krótko byłaś! Cytat:
|
||||
|
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
sam proces olejowania to pestka ale rodzaje tych olejkow itd..tego nie ogarniam ale pewnie dlatego ze nigdy sie nie zaglebialam w to bo moje wlosy srednio toleruja wszystko co oleiste
|
#2508 |
|
Raczkowanie
|
to będą perfumy, tylko wena mnie musi do pisania najść
co do Revlonów - bierzecie pod uwagę, że Revlony w USA są np. bardzo tanie, nijak mają się do cen w Polsce
|
|
|
|
#2509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo wszystko - głęboko współczuję
|
|
#2510 |
|
BAN stały
|
Ja ostatnio widziałam w dwóch drogeriach promocję na Revlony, były po 35 złotych czy coś koło tego. Może ludzie pokupowali, ale kolory im nie podeszły, to próbują odsprzedać?(Chodzi mi o ten za 16 zł). Bo jak ktoś ma kilka różnych odcieni, to już raczej nie kwestia złego zakupu.
|
|
|
|
#2511 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Próbowałaś kiedyś? Kup najtańszy olejek, np. BabyDream fur mama na rozstępy, on się świetnie nadaje do włosów ponoć (sporo "profesjonalnie" olejujących dziewczyn go używa), a kosztuje grosze, warto spróbować
|
|
|
|
|
#2512 |
|
Moderatoreska
|
Dzień dobry
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30549556]Też tak myślałam o swoich, bo mam mocno przetłuszczające się, ale jak na razie oleje robią z nimi cuda ![]() Próbowałaś kiedyś? Kup najtańszy olejek, np. BabyDream fur mama na rozstępy, on się świetnie nadaje do włosów ponoć (sporo "profesjonalnie" olejujących dziewczyn go używa), a kosztuje grosze, warto spróbować [/QUOTE]J/a czekam na przesyłkę z helfy i zaczynam olejowanie :P Jeśli większość tak zachwala to może i ja będę zadowolona :P |
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o olejowanie włosów, to mi jak zresztą we wszystkim - brak systematyczności
sama na siebie jestem zła... W ogóle w ciągu ostatnich dwóch tygodni strasznie pogorszyła mi się kondycja włosów Po jednym dniu od mycia są strasznie przetłuszczone, a do tego mam okropny problem z rozczesywaniem ich... no i wypadają garściami
|
#2514 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a wczoraj dałam na mokre na kilka godzin i dzisiaj to jakas tragedia jest a wypróbowywałas szampon Lush, New? i do tego odzywka, jedwab albo szczotka tangle teezer |
|
|
|
|
#2515 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie jeden ze speców od PR współpracującej ze mną firmy napisał mi maila tylko po to, żeby zapytać o zdrowie i poprosić o wieści po dzisiejszej kontroli - kochany facet
![]() A w związku z kontrolą, trzymajcie kciuki... Nadal mnie czasem płuco boli, więc nie "naprawiło" się do końca, mam nadzieję, że nie wymyślą, żeby mnie znowu położyć w szpitalu albo nadziewać na dren...
|
|
|
|
#2516 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogę się doczekać Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30551185]Właśnie jeden ze speców od PR współpracującej ze mną firmy napisał mi maila tylko po to, żeby zapytać o zdrowie i poprosić o wieści po dzisiejszej kontroli - kochany facet [/QUOTE]bardzo miło z jego strony. trzymam kciuki!
|
|||||
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
witam
Orlica jakie to miłe ze strony PR ![]() U mnie na blogu post z zakupami ciuchowymi jest tam też sukienko tunika z allegro o której Wam pisałam
|
|
|
|
#2518 |
|
BAN stały
|
Drozja, ja bym się przyczepiła 2 pary, pierwsze zdjęcie jest widocznie żółte, a drugie wygląda lepiej, bo jest już chłodniejsze. A 1 i 3 para, nie ma aż tak bardzo widocznej różnicy.
U mnie tez na blogu, posucha... Ech... Depresja jesienna czy co!? Chociaż prawko prawie załatwiłam jak należy... ja nie wiem, dlaczego tak jest z każdą firmą, gdy odnosi sukcesy nagle staje się gorsza? Trochę zamieszanie wyszło. Dzisiaj wsiadłam za kierownice po 8 dniach i zaraz musiałam wysiąść, bo szefa nie było i sie zrobił bałagan i kto inny miał jechać, no to ja dzwonie, że jak to, ja w ogóle nie jeżdżę, no i dostałam 1h gratis za dziś i na okres przynajmniej 2tyg, będę miała innego instruktora, bo ten mój będzie brał teraz ślub i stąd takie sytuacje mają miejsce. |
|
|
|
#2520 |
|
Rozeznanie
|
Ja się podepnę pod wątek, co prawda nie tylko kosmetycznie, bardziej o zdrowiu, ale być może cos tam, któraś z Was coś znajdzie: http://cudownediety.blogspot.com/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

aż wstyd się przyznać... A tyle notek miałam w planach ...

Przestań tak myśleć 

Po jednym dniu od mycia są strasznie przetłuszczone, a do tego mam okropny problem z rozczesywaniem ich... no i wypadają garściami