|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood
Zawsze pozostaje Nonnon. Tam są wiśnie po 110 funtów.
No i u Shuluv są, może ma inne rozmiary, trzebaby się było jej zapytać Najgorsze jest to że kasa mi się wiecznie rozchodzi na coś.
|
|
|
|
#3362 |
|
🦄
|
Pytałam, bo ja cały czas mam wątpliwości, czy chce moje wiśnie, póki co są nieużywane, więc pełnowartościowe
Wolałabym chyba zielone... Poza tym mam złote glittery i kulki, które na upartego by mnie zaspokoiły Niestety, ja mam 35/36.Marzą mi się jeszcze czarne glittery... Lady, ile ta torebka? U mnie dopiero niedawno otworzyli Zarę i tam strasznie drogo jest... Jakoś będąc na wyjazdowych zakupach tego nie zauważyłam...
|
#3363 |
|
Przyczajenie
|
Nie polecam kupna butach na ebayu.
Można natrafićna podróbki. W hurtowniach Westwood nie ma i nie będzie już wiśni. Jeżeli chodzi o Shuluv slyszalam o niej negatywne opinie, więc może warto pszperać u sprawdzonych sprzedawców... Osobiście mam fioletowe kulki, zielone wiśnie sà najlepsze ze wszystkich jakie widzialam i czerwoen serca. Zielone wiśnie sà wyjàtkowe i każda osoba przechodzac musi na nie spojrzeć... Inne już nie robià takiego wrażenia... Goràco polecam! |
|
|
|
#3364 |
|
🦄
|
Ja bym chciała zielone wiśnie, ale sobie mogę chcieć, bo nigdzie ich już nie ma. A jak są to nie w moim rozmiarze :/
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Torebka jest z tamtego sezonu i już tylko na Allegro dostępna za 450zł. Ale fakt, jest hitem i doczekała się nawet swoich podróbek (też-patrz allegro ). A Zara u nas ogólnie też wydaje mi się przewartościowana. Ceny tam porażają. Nie wiem jak jest za granicą, ale z tego co słyszałam, to to nie jest tam bardzo drogi butik.No właśnie ja się waham czy zielone wiśnie (są u Shuluv w moim rozmiarze za 580zł.) Czy jednak białe, które wydają mi się bardziej uniwersalne. No i z wymianą fleka w białych nie byłoby większego problemu. W zielonych gorzej dopasować. Z dragonów ma szare bombki Mam też turkusowe kalosze z czerwoną kokardą VW, ale mierzi mnie to że zaczęli produkować w tym roku podróbki tych kaloszy. Na szczęście nie widziałam ich w kolorze moich.
Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2011-11-13 o 01:46 |
|
|
|
|
#3366 |
|
🦄
|
O tych torebkach to pojęcia nie mam, bo nie śledzę kolekcji w Zarze. Do tej pory jej u mnie nie było, więc nie widziałam w tym sensu, skoro nawet nic pomacać nie mogę.
Ostatnio byłam w Zarze teraz jak już mam ją na miejscu i kurcze- ceny mnie powaliły. To chyba jakiś trend, bo przecież kupowałam już w Zarze i nie przypominam sobie żebym zapłaciła za torebkę 400 zł a takowa wpadła mi w ręce. Szczerze mówiąc, wolałabym dorzucić trochę i kupić sobie porządną skórzaną Wittchen czy inną. Co do cen Zary zagranicą to nie wiem, czy są niższe czy takie same, ale tam się lepiej zarabia i na pewno ceny wydają się niższe. A poza tym wyprzedaże tam to naprawdę wyprzedaże. Ja bym bardzo, bardzo chciała zielone wiśnie... Mam białe, niby są ok i pasują do moich bladych odnóży, ale no sama nie wiem. Wiśnie kupiłam bez przekonania i kiedy myślałam, że nie upoluję kulek. Kulki też mam szare. Trzeba jednak przyznać, że wiśnie są bardziej filuterne i chyba trochę bardziej seksowne. Te krótkie kalosze do mnie by nie pasowały, ja mam Huntery
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta też jest ze skóry, dość grubej, dlatego fajnie się układa. Rzadko podoba mi się jakaś torba, ale ten krój im się wybitnie udał. ![]() Dziewczyny, które mają zielone wiśnie i w nich już chodziły - jak z flekami? Bardzo się niszczą? Na prawdę szkoda, że Melissa nie pomyślała o tym, żeby fleki można było dokupić. Albo powinni dawać zapasowe, jak w przypadku wielu innych tańszych butów.
|
|
|
|
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ITED%2BSHOPPER
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3371 |
|
🦄
|
Byłam dziś, u mnie są turkusowe shoppery, ale po 450 zł, więc cena na allegro jest w zasadzie chyba taka sama... Mnie się one za bardzo nie podobają, bo jak to zarzucić na ramię?
|
#3372 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
jestem tu nowa i mam do Was pytanie. Czy obcierają Was buty Lady Dragon? Wreszcie kupiłam sobie czerwone serca i zastanawiam się czy będę musiała je wykleić żelowymi wkładkami, żeby zabezpieczyć stopy... A wtedy pewnie staną się za małe |
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
na złotewyprzedaze.pl są serca czarne i cieliste za 239zł + 20zł przesyłka
![]() shopper jest dalej w zarze za 459zł chyba, jestem posiadaczką czarnego;p
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
#3374 |
|
🦄
|
No ekstra, tylko czarne nigdy nie występowały i są podróbkami... Nic tam już nigdy nie kupię skoro sprzedają podróbki.
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ponownie na wątku. Ze względu na aurę, wiśnie i bombki kurzą się niestety na półce, te ostatnie czekają wprawdzie na Wigilie (aż się prosi, prawda?
). Liczyłam, że zimowe wyprzedaże bedą bardziej spektakularne i upoluję czerwone lub czarne serca, ale póki co ceny nie powalają.Byłam dziś natomiast w Zarze i widziałam zieloną/niebieską torebkę, jest śliczna |
|
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3377 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jestem posiadaczką błękitnych bombek i pomysł z wigilią wydaje mi się super, tylko proszę napiszcie jak macie zamiar rozwiązać problem z rajstopami, bo jakoś w grudniowy wieczór nie wydaje mi się że by dało się bez nich, jakie sukienki macie zamiar zakładać, pokażcie prosze propozycje!
|
|
|
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BTW mam okazję kupić nowe serca białe lub błękitne za 350zł. Na 100% oryginalne w USA- brać ![]() Jakoś serca do mnie nie przemawiają - mierzyłam je w Luxury&Liberty i zdecydowanie bardziej podobają mi się te z pomponami ![]() Oczywiście bombki z chęcią bym przygarnęła ale nie ma już na nie szans
|
|
|
#3379 |
|
czyli Endżi
|
A ja siedzę jak na szpilkach i czekam na Lady Dragon czarne z metalicznym, złotym serduchem
![]() Zamawiałam na ShuLuv, przed chwilą dzwoniła babeczka i powiedziała, że akurat nie mają ich w magazynie, ale będą sprowadzone za parę dni. Jaram się ogromnie, bo nie dość, że śliniłam się do tych butów od dwóch lat i w końcu udało mi się je kupić, to jeszcze ... uwaga, uwaga - to będą moje pierwsze szpilki Mam 180cm wzrostu i zawsze czułam się niekomfortowo z myślą, że będę aż tak górować. Teraz chyba dojrzałam i mniej mnie obchodzą konwenanse Mój chłop będzie ode mnie mniejszy chyba o 2cm, ale nie będzie mu to przeszkadzać, bo od dawna po cichutku marzy, żebym się czasem odstawiła w szpile Kurczę, nie wytrzymam tego oczekiwania Co gorsza inne modele obcasów też są diablo cudowne. Chciałabym jeszcze cielisto-morelkowe z metalicznym serduchem i wisienki. Dotychczas miałam same płaskie Melissy - te z załącznika. Zawsze robią duże wrażenie.
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
Ile będziesz płacić? Sama się czaję na te buty, ale po ostatnich przejściach z shuluv raczej się już drugi raz na nią nie zdecyduję...
|
|
|
|
#3381 |
|
czyli Endżi
|
No właśnie, o co chodzi z tymi problemami z ShuLuv?
Płaciłam 600 za buty + 12 za przesyłkę. Taniej o stówkę niż mają na itorebce.
|
#3382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Straszenie długo czekałam. Najpierw pisała, że ma buty i wysyłka to kwestia kilku dni, potem się okazało, że musi jednak sprowadzić (wrrr, jak nic zostałam wprowadzona w błąd, bo korespondowałyśmy, zanim buty kliknęłam), potem ponoć omyłkowo przysłano jej zły rozmiar... Wszystko to trwało ponad miesiąc, a ja butów potrzebowałam na konkretną okazję. Jedyny plus, że dostałam rabat i bombki wyszły mnie w sumie tylko 5 stów, natomiast niesmak pozostał. |
|
|
|
|
#3383 |
|
Zadomowienie
|
i ja zapragnęłam starych, poczciwych bombek... tak na wigilię.
![]() kupiłam... prawie ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- http://allegro.pl/vivienne-westwood-...909338881.html ale rozmawiałam z Pania i powiedziała że ma na miejscu więc wysyłka zaraz po wpłacie. Póki co zarezerwowałam, jutro wpłacę i będę wyczekiwała...
|
#3384 | |
|
🦄
|
Cytat:
|
|
#3385 |
|
Zadomowienie
|
dlaczego je sprzedałaś? no ja dostałam gratis przesyłke i ciut niższą cenę poza allegro
|
#3386 |
|
🦄
|
Sprzedałam, bo moje były za duże
![]() Shuluv i jej mityczne "magazyny" zupełnie nie budzą mojego zaufania. No ale jeśli chcesz beżowe kulki to chyba innej opcji nie ma, i cena też już nie będzie niższa nigdy. Ja mam czarne, ale miałam w rękach beżowe i potwierdzam, że są boskie.
|
#3387 |
|
czyli Endżi
|
Nie stresujcie mnie tym brakiem zaufania do ShuLuv
Już dziś sobie mierzyłam zestawy ubraniowe do kompletu z butami i mam szczerą nadzieję dostać tą przesyłkę
|
#3388 |
|
Zadomowienie
|
a jakie zamówiłaś? bo mi mówiła, że na miejscu ma te z kulką a jesli chodzi o wisienki, które rozważałam powiedziała że nie wie kiedy dokładnie będą. Wydała mi sie normalną osobą, na aukcji jest napisane "wysyłka w dniu wpłaty" więc może akurat kulki ma na miejscu.
|
#3389 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
No właśnie, rozmawiałam z nią przez telefon dwukrotnie, proponowała mi jeszcze czarne buty z czarnym serduszkiem (jak dla mnie wersja bezsensowna ), powiedziała, że będą dość szybko, za parę dni. Głos normalny ![]() Tak, podejrzewam, że kulki są na miejscu i będziesz się ciezyć szybciej niż ja. Na marginesie diablo zazdraszczam tej wersji. Tym bardziej, że zauważyłam na All w zakończonych aukcjach ten model w moim rozmiarze sprzedany za 399zł we wrześniu...
|
|
#3390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale tak piekne są i pewnie pięknie pachną, więc ... chciałam w sumie wiśnie, ale wyczytałam że mało wygodne. I przede wzytkiem "cieliste" pragłam... ahhh, no zobaczymy.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

Wolałabym chyba zielone... Poza tym mam złote glittery i kulki, które na upartego by mnie zaspokoiły 
Ale fakt, jest hitem i doczekała się nawet swoich podróbek (też-patrz allegro
Na szczęście nie widziałam ich w kolorze moich.

). Liczyłam, że zimowe wyprzedaże bedą bardziej spektakularne i upoluję czerwone lub czarne serca, ale póki co ceny nie powalają.

Już dziś sobie mierzyłam zestawy ubraniowe do kompletu z butami i mam szczerą nadzieję dostać tą przesyłkę