|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Aaaa, zapomniałam Wam powiedzieć, dzisiaj w nocy, pomimo kilku pobudek, caaaały czas śniło mi się, że jestem w ciąży
pierwszy raz tak, że widziałam swój brzuszek z góry, a nie siebie z perspektywy widza i był taki szpiczasty, miałam jakąś zwiotczałą skórę, wgłębienia po bokach, a moja mama z dezaprobatą mnie w te wgłębienia szturchała i mówiła: "Musisz się ruszyć, coś ze sobą zrobić, bo Ci tak zostanie" to wszystko przez te rozmowy
|
|
#3212 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilsa ja kupiłam ostatnio Tżtowi na wzmocnienie włosów jakiś wyciąg z czarnej rzepy, stosowałaś kiedyś? Lepszy jest ten łopian?
Pójdę się chyba w piątek zapisać na jazdy, żeby sobie cokolwiek przypomnieć przed egz. Muszę tym razem zdać ![]() aaaa i zrobiłam w końcu grochówę! całkiem całkiem powiem Wam ![]() ale to ciasto takie szybkie jabłkowe co kiedyś wrzuciłam przepis nie wychodzi mi chjyba najlepiej, mam wrażenie że środek jest dziwnie kleisty a powinien być puszysty. Ale to chyba kwestia tego, że dałam proszek do pieczenia zamiast sody - jak to było w przepisie i za bardzo oklapło. Zrobię jeszcze jedno podejscie. Może w weekend jak nie wyjdzie to przepis ląduje w koszu. Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-11-16 o 22:49 |
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
Spadajcie, to nie miało być śmieszne
|
|
#3217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Ha! A mój chińczyk-lekarz-zielarz powiedział nam,że ma super szamponik do włosów,ale nie wolno podczas stosowania jeść słodyczy.Jak przetestujemy to Wam powiem czy warto ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
To wszystko dlatego,że tak schudłaś i masz taki ciachowaty, płaski brzuch |
||
|
|
|
#3218 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
Dostałam @ (jak zawsze jak w zegarku, a tabsów w życiu nie brałam ) i zdycham, na szczęście nie miałam połowy zajęć i tż się mną należycie zajął (swoją drogą już praktycznie zapomniałam, że całowanie może by takie wspaniałe, podniecające i relaksujące ![]() I też nadrobiłam grey`s u tż, bo ma lepszy transfer, boję się i nie chcę tyle czekać
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Baterflajku, tsjaa...
dzisiaj koleżanka powiedziała mi, że widać, że schudłam. Niesamowite, co 3-4 kg z człowiekiem potrafią zrobić ![]() Ok, nie zrobiłam dziś nic produktywnego, idę spać branoc
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
Krem z pomidorów. Tż makaron bolonese a ja z salami i miętą. Plus winko
|
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc wszystkim!!!
jutro idziemy z P. na big shopping przed sobotnim spotkaniem z rodzicami, a ja jeszcze listy zakupów nie zrobiłam
|
|
|
|
#3227 |
|
Polka Ogarniaczka
|
spoko, 3majcie się Kobiety
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzmi pysznie...Jutro seminarka na 8.00 Dobranoc
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam dziś zapowiedź odcinka rozmów w toku w którym kobiety będą się oświadczać. Tylko kurde nie wiem kiedy będzie emisja.
|
|
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
a macie nowy wpis na blogu, co by za wesoło nie było
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
nie nadrabiam bo szykuje się na uczelnię mam od 8-18 Miłego dnia
|
|
|
|
#3233 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może jest zbyt pewien tego, że będzie przed nami jeszcze sporo rocznic?? ;/ faceci jak sa zbyt pewni wszystkiego w związku to są wtedy tacy obojętni... muszę cos z tym zrobićCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A tak, w ogóle to FACECI SA JACYŚ INNI.... tz daje mi sprzeczne sygnały i to jest nie fair, bo raz marudzi, że ciagle gadam o9 ślubie itd a dzisiaj on sam rano wypalił..."ale miałem piękny sen, szkoda , ze się obudziłem, taki realny, cudowny, ze braliśmy ślub, i każdy etap tego, planowanie urządzanie i sama ceremonia, i ja na prawdę uwierzyłem, ze to jest prawdziwe..." na co jego siostra- bo spała u mnie dzisiaj "ejjj mi tez się snił dzisiaj wasz ślub, i że karola nie chciała zadnych fajnych potraw tylko uparła się, że na jej slubie bedzie tylko kaszanka..." na co tż się uśmiechnął, i położył się dalej spac. no ale jakbym ja mu opowiedziała o takim śnie to by była prowokacja i wymuszanie ![]() i kto mi powie że faceci nie sa nienormalni?:P
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
by a ty nie możesz dospać?:P masz odpoczywać;]
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, gópi jest, weź mu powiedz, żeby przestał tak gadać, bo czujesz się, jakby wymuszał na Tobie oświadczyny
![]() Dzień dobry ![]() Możecie obczaić Maltańczyka u mnie na fejsie, jak chętne ![]() Ale zimno! Dzisiaj jestem w Tarnowie, a tu zawsze zimniej Pytanie: czy mogę złożyć doniesienie do inspektoratu ochrony środowiska anonimowo?
|
|
#3238 |
|
MBZ♥
|
Karo no właśnie nie mogę
męczy mnie coś![]() i masz rację:faceci są Inni jak Oni wspominają o ślubie to jest ok i to naturlana rozmowa, a jak my to Oni są biedni przymuszani i osaczani![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Karo no właśnie nie mogę męczy mnie coś![]() i masz rację:faceci są Inni jak Oni wspominają o ślubie to jest ok i to naturlana rozmowa, a jak my to Oni są biedni przymuszani i osaczani![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Tysia hmmm chyba tak zacznij od: uprzejmie donoszę
|
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
justyś hehe dzisiaj mu powiem, że wywiera na mnie presje^^ i jak tam nie mogę żyć bo przecież oświadczyny i ślub są takie... fuuj i blee:P
![]() a na kogo chcesz donieść? by uprzejmie donoszę... ale żeby nie zapomnieć o podpisie życzliwy;]
|
#3240 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się i spadam do pracy
wczoraj był fajny seksik a dzisiaj TŻ jest naburmuszony bo mu niby zabrałam w nocy całą kołdrę i się nią owinęłam, a on biedak zmarzł i się przez to strasznie nie wyspał. W związku z czym dostałam szlaban i nie zrobił mi śniadanka, a jego kolej dobrego dnia Dziołchy!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.

pierwszy raz tak, że widziałam swój brzuszek z góry, a nie siebie z perspektywy widza
i był taki szpiczasty, miałam jakąś zwiotczałą skórę, wgłębienia po bokach, a moja mama z dezaprobatą mnie w te wgłębienia szturchała i mówiła: "Musisz się ruszyć, coś ze sobą zrobić, bo Ci tak zostanie"

I powiedz jak działa jak zaczniesz testować.

branoc
13.03.2008

jaki głupi ten Twój facet... jakby w ogóle się nie cieszył. przykro mi
może jest zbyt pewien tego, że będzie przed nami jeszcze sporo rocznic?? ;/ faceci jak sa zbyt pewni wszystkiego w związku to są wtedy tacy obojętni... muszę cos z tym zrobić