|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV
ale tu cicho dziś
lecę spać
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewuuunia wszystkiego naj kochaniutka A co do wybielania to mam zamiar użyć właśnie białej perły, zobaczymy, czy pomoże, bo ja niestety mam taką kość... Ale może zawsze coś
|
|
#2733 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Jeszcze nie składałam życzeń, więc najlepszego ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2734 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór!
Dziękuję za wszystkie miłe słowa odnośnie przeprowadzki. Póki co przygotowujemy domek na nasze przybycie, a w sobotę przewozimy rzeczy Jeszcze pozostało tylko się spakować, pudła już czekają. Aż mi samej trudno uwierzyć, że to już i naprawdę. Ciekawe, jak się będę czuła kilka dni przed ślubem :PGosza, Paulinka, Chatka, co do breloczków to Chatka ma rację - nie będą z naszymi imionami ani żadnym innym motywem weselnym Chcemy dać gościom jakieś uniwersalne prezenty. Byłyby to breloczki hand-made, ale nie z modeliny i nie robione przeze mnie. Pewna osoba z mojej rodziny zaproponowała mi zrobienie takich breloczków wraz z pudełkami, pomoc w zmianie dekoracji na sali itd. Po prostu lubi robić takie artystyczne rzeczy. Same breloczki nie wiem jeszcze dokładnie jak miałyby wyglądać, bo na razie to tylko koncepcja tej osoby. Wiem, że byłyby do nich przyczepione różne koraliki i inne gadżety, taki misz-masz kolorów, faktur i kształtów... O ile dla babeczek to dość fajny pomysł, o tyle mam wątpliwości co do facetów (dla nich byłyby w jakieś innej tonacji kolorystycznej i z innymi ozdobami). I jeszcze nie wiem, co na to TŻ.magdus, gratuluję zdanego prawka! Sama zdałam niecały rok temu i wiem jaka to ulga ![]() Ewusia, najlepsze życzenia także ode mnie! Spełnienia marzeń, dużo uśmiechu na co dzień i wymarzonego ślubu! Dobrej nocy wszystkim życzę!
|
#2735 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Swoje problemy opiszę na poczcie, jak uzyskam dostęp, albo wyślę priv, bo muszę się wygadać... Z sukni pierwsza mi się bardziej podoba, ale widać, że to nie to Ciekawa jestem, która z Nas się pierwsza na jakąś kieckę zdecyduje ![]() Cytat:
![]() Się robi ![]() Gratuluję: prawka, przeprowadzki, zakupów, wyboru butów, biżuterii Trzymam kciuki wizażowe za potrzebujące PMki i wspieram duchowo w sprawach ginekologicznych (mi też usuwali nadżerkę chemicznie, 3 zabiegi, ale całkowicie bezbolesne, jednak bardzo nieprzyjemne). Sylwester: u TŻa, jak każdy Nasz Sylwester. Brak kasy robi swoje.. Ale za to jakie mamy oryginalne Andrzejki Uwaga: u Teścia ![]() Sprawy ślubne: zapisałam się na makijaż i fryzurę na 31.12, aby przetestować "panie" a 21.11, czyli w przyszłą środę, idę mierzyć z mamusią suknie ślubne (na pewno nie kupię i nie zazaliczkuję żadnej, ale może się na jakąś zdecyduję i wtedy będę mieć pewność, że to ta i kupię ją w styczniu). Do tego pani od paznokci prawie załatwiona - jutro się będę z Nią kontaktować i zobaczymy ![]() Dobranoc PMeczki - seksi du**czki
|
||
|
|
|
#2736 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tez chce fotki Magdus gratuluje prawka. Wiktusiaczek czemu Twoj tż nie jezdzi za kolkiem? W lipcu masz slub a juz ruszylam z makijazem i fryzurka, kurde ja chyba jestem w lesie... na dodatek ostatnio mam koszmary slubne ze z niczym nie zdarze
|
||
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ![]() Dziekuje za slowa wsparcia ;* Dzisiaj juz od rana z nerwów nie moge spać ![]() ![]() Ale jakos to wytrzymam, najwyżej obrzygam gina
|
#2738 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zmykam do pracy miłego dnia
|
|||
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
ojej dzięki za pamięć
![]() zdjęcia będą po powrocie też nie jestem zadowolona z werdyktu top model miłego dnia! |
|
|
|
#2740 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i powodzenia na poprawce! Kurcze takie stresy Biedactwo
|
||
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
helooooł
wiem tęskniłyście z moimi bimbałkami wczoraj cały dzień miałam zajęty najpierw wykłady u insruktorki w domu potem pojechałam do MagdziS a na koniec dnia tż przyjechał dzisiaj mam wolne od wykładów bo instruktorka stwierdziła że wszystko rozumiem i nie muszę iśc na wykłady grupą więc tylko jeszcze jutro do instruktorki pójdę na wykład i od poniedziałku jazdy
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
koocur jak wyniki?? nena za egzamin oby tak dalej
|
#2743 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
a propo spinek- muszę w końcu wieczorem wrzucić fotki spinek mojego TŻ-ta. Czarnooka_Paula kochana jestem z Tobą Cytat:
a tą bielizną to mnie zaintrygowałaś sama sie rozglądam za ślubnym komplecikiem i może właśnie pobuszuję w Intimissimi Cytat:
Chatko niestety żadna suknia nie zrobiła na mnie wrażenia
|
||||
|
|
|
#2744 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() u mni zimno, ale słońce tak świeci, że szukałam okularów p/słonecznych do auta ![]() nena gratuluję rozpracowania podstępu chatko widać, że nie trafiłaś jeszcze na swoją suknię |
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie czwartkowo.
Dzisiaj mam chwilę oddechu, ale wypadałoby się brać za pisanie pracy. :/ Chatka Zgadzam się z dziewczynami to jeszcze nie to zwłaszcza, że jak napisałaś nie było WOW Wiktusiaczek Współczuję problemów. Jak masz ochotę i chcesz się wygadać to możesz napisać priv. Wiem jak to jest i ostatnio mi pomogło jak się wygadałam dziewczynom . Cytat:
Jak mogę wiedzieć czemu zdecydowałaś się na wypalanie, a nie na wymrażanie?? Ja muszę poszukać gabinetu, który zrobi mi wymrażanie na NFZ bo nie chce płacić 500zł ( chyba ze się nie uda znaleźć na NFZ ale podobno robią). Moja pani doktor powiedziała, że skoro nie rodziłam jeszcze to lepsze dla mnie będzie wymrażanie, a nie wypalanie bo po wypalaniu jest blizna i może pękać przy porodzie.
|
|
#2746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już i tak noszą 65C/60D zamiast starego 75A, ale taka wizyta mnie jakoś stresuje
|
|
|
#2748 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
ja przezyłam wczoraj dentystę-sadystę to Ty na pewno też dasz radę
|
|
|
#2749 |
|
Raczkowanie
|
nie ma czego, one dobiorą tak stanik żeby jak najładniej wyeksponować biust. W tym sklepie co ja byłam trafiłam na bardzo miła Panią która zakładała bardzo sprawnie stanik a później nauczyła mnie jak go zakładać. Podejrzewam że wszystkie Panie w każdym sklepie z profesjonalnym dobieraniem staników są tak miłe i pomocne, przynoszą tyle staników aż osiągnie się pożądany efekt.
|
|
|
|
#2750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jak ty je znalazłaś bo ja już kilka razy szukałam takich na alle i nigdy mi się nie udało. Jak już je będziesz mieć do napisz czy są wygodne i nie spadają bo ja się obawiam, że będą mi skakać i zastanawiam się nad jakimiś z paskiem. Cytat:
A właśnie co do butów...zaczęłam się zastanawiać i nie wiem co robić. Chce na pierwszy dzień fioletowe bo mi się to bardzo podoba, ale z drugiej strony na drugi dzień będę mieć na pewno fioletową sukienkę i też by się przydały fioletowe buty. Trochę bez sensu, żeby kupować dwie pary fioletowych, a jak powiedziałam Tż, że na drugi dzień kupię czarne to mi kręcił nosem, że panna młoda w czarnych butach. Wogóle ostatnio Tż mnie zaskakuje coraz bardziej. Właśnie jak rozmawialiśmy o butach zapytał mnie jak będę pomalowana. Nie sądziłabym, że wogóle o tym pomyśli,a on mnie pyta. Powiedziałam, że jeszcze nie wiem i zapytałam skąd to pytanie, a on mi mówi, że po prostu był ciekawy.
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
ja też właśnie chciałam się wybrać kupić najlepiej dobrany stanik ale wiecznie mi nie po drodze
swoją drogą koleżanka nasza z watku która niestety się na razie nie udziela (fraise) ma u mnie w mieście własny sklep ale niestety no na razie nie na moją kieszeń bo 150 zł za stanik dla mnie to sporo a w Lublinie nawet nei wiem gdzie szukać
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pani ginekolog tłumaczyła mi, że jest taka nadżerka, która się nazywa rzekoma i ona nie ma żadnych patologicznych komórek tylko wygląda jak nadżerka. Ale z drugiej strony stwierdziła na ostatniej wizycie, że można by ją wymrozić. Ciekawa jestem co powie jak pójdę na kontrole w lutym i powiem, że chcemy się starać o dziecko od października.
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Muszę tylko znaleźć taki sklep w Krakowie... może któraś z Was się orientuje w tej kwestii??
|
|
|
#2756 | |
|
Raczkowanie
|
byłam sklepie w Warszawie, więc pewnie nie pomogę dużo nazwą, bo oni mają swoje 3 sklepy ale właśnie na terenie Warszawy. Ale dla mieszkających w stolicy to sklep Li Parie
Cytat:
|
|
|
|
|
#2757 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Nadrobiłam Was, ale nie mam weny odpisywać... Gratuluje coraz mniejszej liczby dni do ślubu załatwionych spraw kolejnych zakupów![]() Widze że rozmawiacie o biustonoszach... ja tez chcętnie wybrała bym sie do takiego poządnego salonu gdzie jest brafiterka, ale u mnie w mieście nie ma, a poza tym ciężko jest dostać biustonosz o miseczce wiekszej niż E a ja niestety potrzebuje duuuuużo większej |
|
|
|
#2758 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moze sie chce przygotowac na wypadek "fioletowego oka" ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2759 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.

Sama zdałam niecały rok temu i wiem jaka to ulga 

Ma też silikonowe podwójne paski wokół obwodu i nie ma szans żeby spadła, bądź się zsuneła. Były też duże rozmiary, więc nawet co bardziej obdarzonym przez naturę dziewczynom polecam. Do tego cała reszta. Wziełam pończochy samonośne. Bałam się trochę, że takie na pasie będą nieco niewygodne (nigdy w takich nie chodziłam, więc bałam się ryzykować) no i w kolorze vanilia - nie są białe, ale nie są tez cieliste. Są bardzo cieniutkie. Myślę jednak że cieliste (z cielistą koronką na górze) brzydko wyglądałyby razem z białą bielizną. Zatem ogłaszam wszem i wobec że ślubny image mam już gotowy
Brakuje mi tylko jednego, jedynego elementu - torebeczki, która będzie zaplanowanym prezentem na gwiazdkę

więc tylko jeszcze jutro do instruktorki pójdę na wykład i od poniedziałku jazdy