|
|
#3242 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Hejo
![]() Zuzik no właśnie nie mógł Cię obudzić i powiedzieć?? Ja też tak się zawijam zawsze kołdrą, ale wszyscy już nauczeni i mnie budzą
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
No i nie mogę anonimowo
a na takiego jednego śmiecącego ![]() Zuzik to mu powiedz, że masz na niego focha, bo Ci oddał całą kołdrę i się przegrzałaś przez niego w nocy, o
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Idę do pracy, odezwę się później
|
|
|
|
#3245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój np. jak chrapię to kopie mnie podobno i przestaję
|
|
|
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
ILsa kopie
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry......... I dobranoc.....
|
#3248 |
|
MBZ♥
|
Gwizdak ciężka noc?
![]() Ilsa ja gwizdam jak TŻ zaczyna pochrapywać, albo głaskam po głowie ![]() On wie, że nie może mnie budzić bo najczęściej dostaje za to ochrzan więc woli nie ryzykować
|
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
Spałam dziś prawie 8 godzin a nie umiem się obudzić Kawa nie pomogła, zielona herbata krótko parzona też nie... Masakra...I wiecie co? Wpiszcie w nawigacji temu czerwonemu ferrari mój adres Powinnam @ dostać tydzień temu, humorki mam, napompowana jestem, a @ dalej nie ma... Gdy nie brałam tabletek zawsze miałam bardzo nieregularne @. Teraz już od prawie pół roku nie biorę tabsów znowu, i co prawda nie mam @ regularnie, ale spóźnienia są ok. kilku dni. Teraz nie mam już ponad tydzień... Pewnie to przez chorobę i antybiotyk, chyba też mogło się przesunąć przez to, nieee? Aha, i wczoraj miałam dziwne zdarzenie... Kucałam przez dłuższy czas, bo mam taką niską półeczkę, na której stoi laptop, i nagle gdy wstałam strasznie zakłuło mnie coś w okolicach lewego jajnka. Tak zakłuło, że nie umiałam się wyprostować. I nagle zakręciło mi się w głowie, ciemno przed oczami, jakieś drgawki małe... Usiadłam i za chwilę już było OK. Nie mam pojęcia co to Nie nakręcam się ani nic, ale wkurza mnie to czekanie na @... Nigdy nie wiadomo kiedy dostanę. Przy tabletkach było lepiej... Można było coś zaplanować i w ogóle... No i nie zalewało mnie tak jak teraz...
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2011-11-17 o 09:20 |
|
|
|
#3250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
Nie strasz
) mi znowu tabletki i problem zniknął...Chyba się jednak wybiorę do gin... Dawno nie byłam...
|
#3252 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybierz się, nie ma co zwlekać, a im szybciej się skontrolujesz, tym krócej będziesz sie niepokoić ![]() Ja się właśnie zarejestrowałam do gina na środę, bardzo mnie martwi ta pierś, już nie sam sutek jest nabrzmiały, ale tak gdzieś z 2-3 cm dookoła... a nic a nic nie boli. Plamienie ustało, okresu nie było. Zaczynam świrować.
|
|
|
#3254 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
dziś już o niebo lepiej. Dziękuję za życzenia powrotu do zdrowia Nie zdecydowałam się, zaraz w klubie wszystko opiszę. Jakąś śrubkę albo coś w ten deseń w sześciu rzutach i dwóch przekrojach i wypełniam zeszyt "ćwiczymy pismo techniczne" ![]() Osz, Tobie też zdrówka życzę ![]() Magda do gina marsz ![]() Justyna, nie świruj, będzie dobrze |
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
magda, swiatła kobita jestes i gina sie boisz czy co?
lec, to sie upewnisz a na niereguralne cykle polecam ziolowe tabletki castagnus. reguluja cykl, zmniejszaja krwawienie.Jusia, nie denerwuj sie, napewno z cycem jest dobrze. a ja zostalam godzine temu obudzona przez pana ze spoldzielni, bo przyszedł kaloryfer sprawdzic.... a ja w koszuli nocnej, zaspana... ![]() wczoraj cały dzien sprzatałam, przyjecała kanapa.przygotowywałam jedzenie na spotkanie z ksiedzem.. tyle tego naszykowałam, a on jedna rzecz tylko sprobował i sie nabzdryngolili z tztem. a na to, ze zaszłam w ciaze przed slubem powiedzial: od tego nikt nie umiera, wiecej ludzi sie tylko rodzi
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stefcia
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Wstaję patrze biało za oknem idę do mamy mówić,że śnieg jest, a ta,że to nie śnieg tylko z nocy było -5 i padał deszcz.
i miałam dziś sen ślubny. Fajnie było
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik też miał Tż powód do focha - normalnie przedszkole
my mamy osobne kołderki chociaż zdarza się, że mąż chce mi ją zabrać w nocy ale walczę zaciekle![]() Stefcia super, że lepiej się czujesz i dziękuje Gwizdak dobranoc Magda rozumiem Cię doskonale też tak mam czasem z @, wszystko wskazuje na okres, ale nie przychodzi i człowiek się męczy. a z tym bólem jajnika idź do ginekologa - lepiej dmuchać na zimne
|
#3259 |
|
MBZ♥
|
Magda idź do gina
sprawdzi gdzie się Twje ferrari szwenda i łaj ten jajnik boli![]() Tysia na którą masz w środę? spokojnie to pisze panikara![]() Stef pismo techniczne i rzuty dobrze, że jest lepiej![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Crozee dobry ksiądz ![]() Osz my też mamy osobne ja się muszę zawinąć jak w kokon i TŻ musi sprawdzić czy mam stópki zakryte dobrze
|
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
O, ja dzisiaj wyjechałam do pracy, a tu ślisko, mróz, mgła... a ja letnie opony i 20 minut na dojazd
muszę dzisiaj zmienić ew. zamówić komplet nowych, bo zeszłej zimy jeździło mi się KOSZMARNIE.By, a mam na 9:40 i trochę się boję, bo ten lekarz dał mi tabletki i w sumie sama sobie winna jestem w ogóle boję się, że było "coś", stąd ten brak okresu i ta pierś...
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
My jak śpimy u TŻ to mamy jedną. I czasami walczymy,ale generalnie umiemy się dogadać
|
#3262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja lubię moje zimne stópki wsuwać pod męża kołdrę i czasami śpiewam "zimne stopy mam komu je dam "
|
|
#3263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tak jest zdecydowanie wygodniej - każde może się zawinąć, tak jak lubi, nikt nikomu nic nie zabiera, a jak mamy ochotę się przytulić to jedno do drugiego robi most pod kołdrami i mamy jeszcze cieplej
|
||
|
|
|
#3264 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie. Jak miałam poprzednio podejrzenie torbieli to mnie właśnie często kłuł tamten jajnik. a ten teraz raz zakłuł, ale tak mocno, że masakra... Może to taki nieznaczący incydent. Nie będę się niepotrzebnie nakręcać. A może dopiero jajeczkuję i mój cykl będzie trwał tym razem 60 dni
![]() Cytat:
Ołówek, linjka i jazda
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy jedną kołdrę 2x2m
Spokojnie obydwoje się pod nią mieścimy, a śpimy zazwyczaj "na łyżeczkę" i ta osoba z tyłu przytula tą z przodu
|
|
|
|
#3266 |
|
MBZ♥
|
ja mam na 11.15
![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Carmi my tak zasypiamy ale potem każde idzie w swoją stronę łózka
|
|
|
|
#3267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo my zasypiamy w różnych pozycjach - często po przytulasach i buziaku dupkami do siebie
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2011-11-17 o 10:18 |
||
|
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
My też - całą noc się przytulać to niewygodnie
![]() Ale najfajniej jest jak się w nocy obudzę i Mąż mnie przez sen przygarnia do siebie U nas to chyba każda kołdra byłaby za mała, jakby była jedna |
|
|
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3270 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I faaajny ksiądz ![]() Cytat:
I wydaje mi się, że nie śpimy jak para, a tu proszę. Wy też tak śpicie osobno Może niepotrzebnie się denerwuję na to ![]() Za to u siebie w mieszkaniu od moich rodziców dostaliśmy taką dużą kołdrę 200x220 cm i pod nią śpimy razem i wtedy się przytulamy, owijamy i nikt nikomu nie zabiera, bo wystarcza każdemu. Dlatego wolę dużą kołdrę ![]() Cytat:
I siostra już nie raz myślała, że mnie nie ma, bo mnie nie było widać Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

nie lubię takich fochów, przecież jak śpisz to nie wiesz co Jemu po głowie chodzi.

a na takiego jednego śmiecącego 
to mu powiedz, że masz na niego focha, bo Ci oddał całą kołdrę i się przegrzałaś przez niego w nocy, o 

Idę do pracy, odezwę się później

13.03.2008

Nie nakręcam się ani nic, ale wkurza mnie to czekanie na @... Nigdy nie wiadomo kiedy dostanę. Przy tabletkach było lepiej... Można było coś zaplanować i w ogóle... No i nie zalewało mnie tak jak teraz...
) mi znowu tabletki i problem zniknął...

my mamy osobne kołderki