|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)
dzień dobry
. Nadrobiłam zaległości . Naskrobałyście postów od wczoraj ![]() Cytat:
![]() dudusiu, tak jak dziewczyny pisały podstawą jest rozmowa, bo w związku ma się być szczęśliwym, a kiedy coś jest popsute to trzeba próbować to naprawić, a nie od razu skazywać na stracenie. Jesteśmy z Tobą ![]() ajjj kochana może jeszcze nie koniec A co po rozmowie wyszło?
|
|
#3362 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)
witam też z kawusią
znowu nie poszłam na zajęcia 2 tygodnie prawie wcale nie byłam, nie estem w stanie sie obudzic dzisiaj mnie trochę sprzątania czeka bo o 16.30 przychodzi babka z biura nieruchomości z jakimiś ludźmi mieszkanie oglądać, więc bardzo proszę o kciuki żebby kupili ![]() P.S jak to było z Klubem?? ile się udzielać na wątku trzeba??
Edytowane przez tajeczka Czas edycji: 2011-11-17 o 10:14 Powód: dopisek |
|
|
|
#3363 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Głupota...Cytat:
I've only got a week's supply of tablets left. Such a situation needs very careful handling. dudusiu kochana dziewczyny Ci już w sumie wszystko napisały... jesteś pewna co do tego rozstania? Nie warto walczyć? Chociaz z drugiej strony przerwa może dobrze by wam zrobiła... ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- mojemu piesiowi sie cos dzieje ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- już chodzi normalnie dziwny ten mój piesio
|
|||
|
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3365 | |
|
Konto usunięte
|
mam nadzieję, że cokolwiek nie będzie wyjdzie Ci na dobre Już zaglądam Kochana Cytat:
Dzień dobry Już jestem po zajęciach, mam 5 godzin "przerwy" i praca, co boli tym bardziej, że po takiej długiej przerwie
|
|
|
|
|
#3366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czyli będę musiała gotować dla 5 osób, nie dla 3 ![]() Co do przerw w związkach... Wiem, że jest sporo par, które do siebie wracają po jakimś czasie... I są szczęśliwe. Ale ja w przerwy nie wierzę... Też zależy jak ta przerwa wygląda. Ale znam przypadek, kiedy w czasie przerwy ONA była z kimś, ON zaliczał co popadnie I teraz wielka miłość znowu ? Nie wierzę w takie coś. Może po prostu mam złe doświadczenia. Jeżeli przerwa to czas na przemyślenia w samotności to jeszcze zrozumiem.A piesio faktycznie dziwny
|
||
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko z dudusiu sprawa jest o tyle gorsza że ona pisze że boi się coś powiedzieć, zrobic bo to będzie koniec. Ja tez zrobiłam kiedyś straszną głupotę, prawie sie rozstaliśmy ale Tż mi wybaczył i nie wspomina o tym nigdy i nie czuje sie tak że mam ostatnią szansę... |
|
|
|
|
#3369 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I też nie uznaje takich przerw, że ja się spotykam co noc z innym, mój "ex" to samo, a potem wracamy do siebie i jest pięknie i cudownie Co najmniej 2 więc mogą być i 3 nie jest przecież powiedziane, tak jak ładnie to ujęłaś, że ktoś zostanie obdarzony zaufaniem akurat po 2 miesiącach nie? ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
a jak można żyć w związku nie ufając sobie nawzajem?
|
||
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
nie da się
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
Też już się witam, ale nie kawą a zieloną herbatką
![]() Dudusiu mam nadzieję że wszystko dobrze się ułoży Co tzn regularne udzielanie się? codziennie coś napisać czy codzienne pisanie przez cały dzień? Np. mój TŻ nie rozumie co takiego fajnego jest w pisaniu na jakimkolwiek forum więc w jego obecności nie pisze. czyli np. jak będę udzielała się tylko od pon do pt to nigdy nie będę przyjęta? ![]()
|
|
|
|
#3372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jak Sayuri podkreśliła, mogą być 3
![]() Co najmniej 2 - po 2 zbiera się Rada i decyduje ![]() Nie no, żartuję sobie Ale każdą osobę traktuje się indywidualnie ![]() Cytat:
A tak być może do tej pory bym nie wiedziała na czym stoję ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
Już wiecznie_pod_wiatr fajnie to ujęła Jeżeli dziewczyny z klubu mają zaufanie to dziewczyny, wtedy jest ona przyjęta Minimalny wymóg, żeby brać kogoś pod uwagę do klubu to 2 miesiące na wątku. Podejmowanie dyskuji - a nie tylko co dzień "dzień dobry".
|
||
|
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Regularne oznacza, że wiesz co się dzieje u nas, udzielasz się w naszych rozmowach, a nie tylko piszesz "dzień dobry", "dobranoc", "jak wam minął dzień?". Po prostu jesteś aktywna w rozmowach. No i to co wczesniej napisałam o zaufaniu
|
|
#3374 | ||
|
Konto usunięte
|
No właśnie..
Cytat:
przecież to normalne, ze każda z nas ma życie poza wizażem ( ) więc wiesz Cytat:
Zbierajmy Radę pliiiiiiiisssssss ![]() Dastin ![]() No pewnie byś dalej nic nie wiedziała a tak to masz już za sobą
|
||
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm jak ładnie by można nazwać tę Radę
![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- może Rada ds. rekrutacji
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślisz, że mamy nad czym obradować ? Aaaaa już wiem ! O tę wódkę weselną Ci chodzi ! Że tak przy okazji, tak ?
|
|
|
|
|
#3377 | ||
|
Zakorzenienie
|
no oka ;p w ogóle jest metoda bezkontaktowa, gdzie znieczulają kroplami rogówkę i normalnie do oka przykładają głowicę, a jest też bezkontaktowa przez zakmnięte oko
koleżanka miała bezkontaktową przez 2h można było jej palec do oka wkładać i nic nie czuła ja tylko straciłam tusz z rzęs usg już chyba wszystkiego można robić ![]() Cytat:
Bez sensu, że ona boi się cokolwiek mówić - co to za związek? Ja byłam w takim 6 lat temu, a uważam, że wtedy byłam jeszcze gówniarą brzydko mówiąc i tak mnie traktował mój ówczesny chłopak (jeszcze był 2 lata starszy więc uważał się za niewiadomo kogo). Nie powinno być tak, że ona się boi. A on też nie powinien jej karać tyle za jakieś błędy. Każdy jest tylko człowiekiem przecież.. Cytat:
Witam dziewczynki Ogólnie to dudusiu - jakiej deycyzji nie podejmiesz, to masz u nas wsparcie, pamiętaj ![]() A ja wczoraj u tż'ta zostałam na noc, dziś rano sobie spokojnie przyjechałam do domku, wypiłam kawusie z mamą, teraz poćwiczyłam i idę się wykąpać Po 12 na uczelnię jadę. Lubię takie poranki... A budzić się przy nim to już w ogóle
|
|
|
#3378 |
|
Zadomowienie
|
hehe, co do Wizażu i Tż to mój się nie wtrąca w to co robie na swoim kompie
wie, że na forum siedzę ale nic nie mówi on też ma swoją piłkę czy forum dot. piłki więc nikt nikomu nic nie mówi dzięki dziewczyny za przypomnienie o Klubie![]() Wiecznie_pod_wiatr bardzo dobra nazwa ![]() Czy ja Wam pokazywałam zdjęcia mojej sali?? jak stoły wyglądają? |
|
|
|
#3379 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
wydało się Cytat:
wiadomo, że zależy od ludzi, jednym to pomaga, innym nie
|
|||
|
|
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- o zrymowało mi się staram się udzielać codziennie jak mam czas (i klienci nie przeszkadzają ![]() co do tych przerw w związkach to my mieliśmy jedną - miesięczna. Ale wiem że TŻ z nikim się nie spotykał, zresztą ja też. Chciał sobie przemyśleć wszytsko. Bo to akurat było po półroczu zwiazku a ja miałam kiedys coś takiego że pół roku pochodziłam z chłopakiem i nudziło mi się i robiłam wszytsko żeby dany chłopak zerwał ze mna (w sumie nie wiem dlaczego tak robiłam) i jak poznałam TŻ to w sumie nie chciałam ale nieświadomie też tak robiłam żeby zerwał ze mna mino tego że byłam w nim zakochana po uszy no i w końcu doprowadziałm do tego ze zerwał. Po miesiącu przyjechał do mnie, pogadaliśmy szczerze no i jesteśmy dalej razem. Kuzynka podpowiedziała mi że jak chce żeby wrócił to mam się nie odzywać do niego i podziałało. W ciągu tego miesiaca raz wysłałam mu smsa, to on dzwonił codziennie do mnie ![]() A chodzi mi o to że nie każda przerwa w związku oznacza koniec, niektórych zbliża bardziej a niektórych oddala. Zależy od ludzi. Ich nastawiania do siebie. Ale się rozpisałam ![]() Tajeczka nie pokazywałaś (ale ja chyba widziałam w necie jak szukałam sali. ) zawsze możesz pokazać
Edytowane przez zytka26 Czas edycji: 2011-11-17 o 11:08 |
|
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
co do forum to mój TŻ wie że piszę, czasem mu nawet cos opowiadam, ale nigdy nie czyta, choc go korci i jak pisze przy nim to nieraz widze że próbuje zaglądnąc a ja wtedy: "gdzie?!"
|
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
uffff udało mi się
. Dziekanat mój były "ukochany" w czwartki jest zamknięty dla studentów ale zadzwoniłam czy zechcą mi dyplom wydać (bo od czerwca tam idę a dojść nie mogę . Więc muszę się zbierać, bo jeszcze obiegówki nie mam podbitej
|
#3384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
On w trakcie takich przerw się rzucał na inne panienki, spotykał sie z nimi, nie wiem do czego jeszcze dochodziło. Było to takie niedojrzałe wszystko, ale bolało mnie bardzo wtedy. Może stąd moje nastawienie, że nie uznaję czegoś takiego. Teraz jestem szczęśliwa w swoim związku. Nigdy żadnej przerwy sobie nie robiliśmy, a jak ja miałam jakieś momenty wątpliwości, to nawet specjalnie mojemu o tym nie mówiłam... Dawałam sobie kilka dni, bo czułam, że to kwestia pogody, depresji jakiejś jesiennej, zimowej czy nawet letniej. Ale nigdy żadnych przerw.A co do wizażu, to mój się troche śmieje, bo dawniej wchodziłam tu tylko po to, żeby się posmiać trochę z niektórych problemów dziewczyn - głównie te w wątkach "intymnie". Rozumiem, że można mieć problemy, ale czasami to był zabawne prowokacje No i mój chyba myśli, że to wszędzie tak, ale ja przekonuje go, że tutaj u PMek są normalne istotki i że dużo mi to forum daje, bo poza tym forum, to nie mam nawet z kim tak sobie porozmawiać Także dziękuję Dziewczyny
|
|
|
#3385 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
wkurza się trochę, jak piszę coś jak on jest i jak podchodzi to zasłaniam albo strony przełączam i mówię, żeby nie czytał ale też czasem mu coś opowiadam i niektóre awatary mu się szczególnie podobaja
|
||
|
|
|
#3386 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nie moge o kulach zejsc na dół, a tym bardziej przynieść, bo wym wszystko wylała Cytat:
ja jak już wspomniałam miałam przerwie z TZtem. Początkowo odczułam ulgę, bo dawniej był okropnie zazdrosnym maniakiem. Ale też brakowało mi go trochę. I spotykaliśmy sie czasem, pomagał mi dalej. I wreszcie po długiej rozmowie wróciliśmy do siebie. I ten czas rozstania uświadomił mi że jednak potrzebuję go , chociaż o tym nie wiedziałam. Ze jednak czuje coś do niego, chociaż myślałam że go nienawidzę... Czasem człowiek sam nie wie co czuje aż nie znajdzie sie w takiej sytuacji w rzeczywistości... a tak BTW dziwnie się czuć ocenianym przez radę... Człowiek sobie przynajmniej uświadomi swoje miejsce w szeregu, nawet na forum ;p---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Polska Fundacja Ekologiczna Edytowane przez aleksmaslanka Czas edycji: 2011-11-17 o 11:22 |
|||||
|
|
|
#3387 |
|
Zadomowienie
|
zanim dodam zdjęcie muszę je zmniejszyć.....więc dodam za jakaś chwilę
Co do przerwach w związku, mam i znajomych którzy po przerwach się rozstawali, ale mam tez takich, którzy po 2letniej przerwie do siebie wrócili, po jakimś czasie się pobrali i są teraz bardzo szczęśliwym małżeństwem z 3 letnią córcią
|
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
i ja już uciekam. Stanę twarzą twarz z moim wydziałem po ok 6 miesiącach
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3390 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez pechowiec_ona87 Czas edycji: 2011-11-17 o 11:46 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.

. Nadrobiłam zaległości
. Naskrobałyście postów od wczoraj 

Dziś miałam usg gałki ocznej i dowiedziałam się, że mam idealne oczy
Głupota...

dziwny ten mój piesio 

wydało się
staram się udzielać codziennie jak mam czas (i klienci nie przeszkadzają